Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Svako jutro jedno jaje... pet lis 04, 2013 11:35 am | |
| Postojala je jedna stara izreka: Svako jutro jedno jaje organizu snagu daje.Jaja se danas mogu pripremati na 1000 načina. Pa je pitanje dana: Kako volite vaša jaja? Nadam se na tanjuru Ako imate vaš omiljen recept recept za pripremu naravno napišite i ako se u mogučnosti uslikajte. | |
|
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Svako jutro jedno jaje... pet lis 04, 2013 11:39 am | |
| Evo ja volim dobro zapečeno jaje na oko sa sirom. Znači jaje koje nema ono "ljigavo", odnosno sirovog bjelanjka , a da imam mogućnost mekanog žumanjka. Tokom pripreme obično posipam s nekim sirom, ili onim za tost ili gaudom da se fino rastopi i začinim začinima- papar, sol, crvena paprika ili kadkad mix začinom za pizzu.. jer zašto ne? | |
|
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Svako jutro jedno jaje... pet lis 04, 2013 2:11 pm | |
| ^^ To je tvoje Gea onda već pravi mali obrok. Ja volim jaje jesti uz neka druga jela. Tako obično za doručaj pojedem omlet ("pečeno jaje") od jednog jajeta, a onda uz to jedem šta mi se još taj dan svidi, a to je obično neki sirni namaz, sir, riblja pašteta, orašasti plodovi ili nešto treće. Naravno, uz obavezni kruh. Jaje bez kruha nije baš nešto. Rjeđe jedem jaje na oko, koje volim taman pripremljeno - ni prejako, ni s puno sluzi. Prije sam ga znao začiniti s paprikom ili curryjem ali sam shvatio da mi to ne paše želucu. Jedino šta stavim je prstohvat soli. | |
|
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
| Naslov: Re: Svako jutro jedno jaje... sub lis 05, 2013 9:55 am | |
| meni je jaja puna kapa. frigana jaja su mi najbrži obrok ljeti. to i pomidore na salatu. ali bez obzira na to draga su mi na sve moguće načine. i na joko i u šorbulu i u tvrdo i u meko....
| |
|
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Svako jutro jedno jaje... pon pro 09, 2013 5:46 pm | |
| Zar nije jaje u šorbulu isto kao i meko kuhano jaje? | |
|
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: Svako jutro jedno jaje... pon pro 09, 2013 6:07 pm | |
| Jaje na oko... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Svako jutro jedno jaje... | |
| |
|