Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 DMT - duhovna molekula

Go down 
Autor/icaPoruka
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepet lip 20, 2014 11:34 am

Jučer sam se pozabavila malo sa DMT-om, pa me zanima što vi mislite o DMT-u i da li ste imali ikada ikakvog iskustva sa istom

Dimetiltriptamin

Dimethyltryptamine (DMT)
Kemiska struktura dimethyltryptamina
Dimethyltryptamine, također poznat kao DMT ili N,N-dimethyltryptamine je triptamin koji se prirodno javlja u ljudskom tijelu kao neurotransmiter, stvara se u vrlo malim količinama tijekom normalnog metabolizma preko enzima triptamin-N-metiltransferaza. Ima indolnu strukturu i sličan je neurotransmiteru serotoninu koji je također po prirodi triptamin. Čist DMT na sobnoj temperaturi izgleda kao bezbojni vosak ili kristal. DMT je prvotno sintetiziran 1931. godine, tek je kasnijih godina pronađen unutar ljudskog organizma. Također se prirodno nalazi u velikom broju biljaka. Biljke koje sadrže DMT se koriste unutar nekoliko južnoameričkih šamanističkih kultura. On je glavni aktivni sastojak praha yopo i napitka ayahuascae.

N,N-dimethyltryptamine (en en dimetil-triptamin) iliti DMT je triptamin koji se prirodno javlja u ljudskom tijelu kao neurotransmiter, stvara se u vrlo malim količinama tijekom normalnog metabolizma preko enzima triptamin-N-metiltransferaza. Danas je najpoznatiji kao „duhovna molekula“ što ću detaljnije pojasniti u nastavku, a također ćete u prilogu moći pogledati i odličan dokumentarni film (ovaj puta s hrv. titlom),  nastao po istoimenoj knjizi koju možete naručiti putem Telediska, „DMT – Duhovna molekula“.

Narav DMT-a je lakše shvatiti time da ima indolnu strukturu i sličan je neurotransmiteru serotoninu koji je također po prirodi triptamin, te je poznat kao tzv. “hormon sreće”. Ovom usporedbom shvaćamo da je DMT sasvim normalna i prirodna supstanca koju proizvodi i luči ljudski organizam u određenim dijelovima životnog procesa.

Prenosi: www.4dportal.comČisti DMT na sobnoj temperaturi izgleda kao bezbojni vosak ili kristal a sintetiziran je 1931. godine  (tek je kasnijih godina pronađen unutar ljudskog organizma). Osim svog djelovanja poznat je i po tome što se nalazi u brojnim biljkama koje se najčešće koriste unutar nekoliko južnoameričkih šamanističkih kultura. Glavni je aktivni sastojak praha yopo i napitka ayahuasce.Pogledajte odličan dokumentarni film “DMT – Duhovna molekula”Kako su šezdesete godine prošlog stoljeća bile najveći izvor svih studija o psihodelicima tako smo tijekom njih i dobili jedine prave lijekove za psihičke bolesti. 1970. godine je van svake logike Kongres SAD-a zabranio psihodelične droge što su kasnije slijedile i ostale države svijeta, razlog je bio vrlo negativan učinak istih na čovjeka što nikada nije dokazano na pravi empirijski način, te se iz ove perspektive može reći da je njihovom uporabom zasigurno bilo više koristi nego štete. Velika medijska hajka i neizbježni efekt tog „lova na vještice“ zvan Vox populi su bili uzrok tih zabrana, a svi vrlo dobro znamo tko manipulira medijima, naročito gledajući državu s pedeset saveznih država.

Nakon niza godina legislativno-medijske blokade psihodelici dolaze na svoje devedesetih godina prošlog stoljeća kada dr. Rick Strassman dolazi do ideje stvaranja velike studije o molekuli DMT-a, po njegovom mišljenju, duhovne molekule koja je pravi dokaz postojanja duše i duhovnosti. Dvije godine su bile potrebne za pribavljanje raznih dozvola no kraj je bio i više nego uspješan, dozvola je stigla, istraživanje je moglo započeti, a brojnim subjektnim iskustvima i isto tako uspješno završiti (detaljnija iskustva subjekata pogledajte u dokumentarnom filmu ili pročitajte u knjizi).


Dr. Rick Strassman


Zaključci istraživanja su bili revolucionarni. Naime, do tada se vjerovalo da se mozak „hrani“ isključivo glukozom dok sve psihodelike, alkohole i ostale štetne kemikalije odbija prirodnom obranom te mu oni štete na brojne načine. To je pravilo bilo valjano sve do pokusa s DMT-om. Otkriveno je da je DMT ne samo prirodni proizvod mozga nego prilikom njegove konzumacije pušenjem, injekcijom ili oralno mozak na sve načine pokušava „prisvojiti“ što veće količine ove molekule, te, nakon što dođe do svojevrsnog preopterećenja ili zasićenja istom, nastaju astralne projekcije, odnosno, napuštanje duše subjekta i izlazak iz 3D vozila zvanog ljudski organizam. Halucinacije su stvarne, opsežne, pune boja, ornamenata, nevjerojatnih oblika, a kasnije implikacije su doživljavanje promjene psihe, spoznaja povezanosti čovjeka i prirode, te jednote kojoj svi pripadamo, tj. egzistiranje samog stvoritelja – Boga.

Ta otvorenost mozga ka konzumaciji DMT-a uzrokuje gotovo trenutačno djelovanje (pušenjem nakon samo 9 sekundi) što duhovnu molekulu još jedanput razlikuje od svih ostalih psihodelika.

Još jedan bitan zaključak je bio način djelovanja i razlika vizija. Naime, podvrgavanje psihodelika i posljedice toga u potpunosti ovise o sljedećim čimbenicima:

-    Dispozicija subjekta – Osobni ustroj individue (trenutni i karakterni)
-    Okruženje prilikom konzumacije – Prirodno ili tehnološko, društveno
-    Droga – Fenetilamin (meskalin) ili Triptamin (DMT, LSD)
-    Uvjerenje za konzumaciju – Eksperimentiranje, spoznaja, drogiranje…

Meni osobno vrlo bitan zaključak je taj da je DMT svakako bolje uzeti kroz prirodni način, putem napitka Ayahuasce, koji ne samo da produžuje učinak na čak do pet sati (za razliku od laboratorijskih 30-40 min.) nego i olakšava shvaćanje vizija.

Članci o Ayahuasci i iskustvu konzumacije:

ISKUSTVO S AYAHUASCE – 1 dio

ISKUSTVO S AYAHUASCE – 2 dio

http://www.tomislavbudak.com/hr/napredni/ayahuasca-biljna-uciteljica-prvi-dio.html

DMT iskustvo (prirodni ili laboratorijski unos) uključuje izrazite vremenske pomake (usporavanje vremena, petnaest minuta se ponekad čini kao godine), putovanja kroz vrijeme, putovanja u paranormalne svjetove i susrete sa spiritualnim bićima ili drugim trans-dimenzionalnim bićima (najčešće reptiloidnom inteligencijom, što proučava David Icke putem svojih teorija).

Ono što je ipak ključno nakon svega je to da DMT ima revolucionaran učinak na spoznaju ljudskog duha, razumijevanja mozga i prave prirode svemira. Ostale halucinogene droge su samo blijeda kopija onoga što pruža DMT i samim time imaju faktor remećenja ljudskog mozga. Rezultat uspješnog istraživanja je dokaziv i IQ testovima, subjekti su nakon konzumacije u velikoj mjeri poboljšali spoznaju i divergencijalno (široko) razmišljanje.

Ono što Vas vjerojatno najviše zanima je mogućnost osobne konzumacije ove molekule. KakoDMT nije zabranjen u RH (LINK) samim time ga možete i naručiti, bilo u tekućem ili „pušačkom“ obliku.  Mislim da je od nedavno zabranjena supstanca.

 cry 
Zanima me vaše mišljenje i vaša eventualna iskustva.

IZVORI: http://2012-transformacijasvijesti.com/metafizika/dmt-duhovna-molekula
           http://hr.wikipedia.org/wiki/Dimetiltriptamin

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
primitive101
Majmun
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1764
Age : 33
Registration date : 20.10.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepet lip 20, 2014 5:46 pm

pa volio bi probati pusiti tu biljku,onda bih to usporedjivo sa mojim trenutnim nivoem DMT-a kojeg mislim da dosta lucim,tj moja epifiza. Poenta je da je tu kljucna transformacija epifize,a DMT je samo njen proizvod,tj nije DMT odgovoran za sva ta duhovna iskustva,vec aktiviranje unutrasnjeg Oka,zbog kojeg se sve to desava. DMT vjerovatno pogasi sve blokade koje postoje okolo toga Oka,koje onda dobija sve svoje prirodne moci i znanje.Logicno je ako kultivisemo to Oko,da to dalje utice i na epifizu i njeno lucenje DMT-a.

Jel imas neke linkove za narucivanje te biljke na A.?
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepet lip 20, 2014 6:06 pm

Nije stvar koliko se proizvodi DMT-a u organizmu, problem je što imamo enzime koji ga razgrade u sekundi. Biljka se ne puši jer Ayahuasca je drvenasta biljka, i miješa se sa lišćem druge biljke koja služi kao inhibitor probavnih enzima koji razgrađuju DMT. Pije se pripravak koji se u plemenima Brazila kuhaju do 11 sati.
Obje biljke se mogu kupiti preko ebay-a ali tko nam garantira da će nam carina pustiti ulazak paketa u zemlju  suspect confused 

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
Skulptura
Guardian
Skulptura

Male
Leo Buffalo
Broj postova : 6015
Age : 35
Location : Earth
Registration date : 05.09.2009

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepet lip 20, 2014 6:10 pm

Dada289 je napisao/la:

Pije se pripravak koji se u plemenima Brazila kuhaju do 11 sati.

Ne bih ulazio u duhovne molekule i tome slično, ali čitam temu pa sam primjetio ovo što sam citirao. Naime, ako bilo koju biljku kuhamo 11 sati, ona će izgubiti sve što je korisno ili zdravo, ostati će samo beskorisna kaša. Tako da 10-satno kuhanje bilo čega nema smisla.

_________________
When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepet lip 20, 2014 6:15 pm

Pričamo o velikim količinama. Pogledaj video koji je priložen. Pripravak se kuha u ogromnim loncima na vatri. I ja sam bila skeptična dok nisam pogledala taj prilog o DMT-u. Klinička ispitivanja u periodu ako me memorija služi, od 5 godina dokazuje uz psihodelični učinak serotonina koji je produkt samog DMT-a, da ljudi koji su ga konzumirali su doživljeli predivna duhovna iskustva.
Pogledaj video. 8) 

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Age : 27
Registration date : 16.11.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepet lip 20, 2014 6:15 pm

Normalno da je Ayah. ilegalna ovdje, kao i psihodelici i sve zdrave i korisne stvari. Zato imamo mi svoj legalni psihodelik, a to je amanita muscaria, tj. muhara, koju sibirski šamani koriste više stotina godina za induciranje lucidnih snova i jake vizije.

Inače, da i dobiješ doma ayahuascu to mi ne bi znali skuhati, nije to samo baci u lonac i podgrij.
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepet lip 20, 2014 6:17 pm

O tome pričam, čak sad ovdje nije niti poanta razglabati kako se kuha pripravak, nego sam htjela pitati da li je itko imao ikakva iskustva sa DMT-om. Očito nije, no, možda se pojavi netko.  miga 

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Age : 27
Registration date : 16.11.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimesub lip 21, 2014 1:12 pm

Meni je samo najgore što pristup ovakvim božanskim biljkama većinom imaju neki potheadi i stoneri koji žele to probati samo da se "urokaju". Znam i dosta takvih ljudi.

Ja, koji želim neko iskustvo uz pomoć ovakvih stimulanata, nikad nisam u prilici doći do toga.
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimesub lip 21, 2014 1:15 pm

Ako uspijem u svojem naumu, javit ću ti kako da dođeš do biljaka, pa onda iskušaj da li je stvarno to što se kaže za DMT  :) 

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Age : 27
Registration date : 16.11.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimesub lip 21, 2014 1:31 pm

Sigurno je stvarno, ali naravno treba to vidjeti iz prve ruke.
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
tinityrannical

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 748
Age : 28
Location : Depths of Hell
Registration date : 19.02.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepon lip 23, 2014 2:56 pm

Postoji li ova identicna tema Ili imam deja-vu  roll 

DMT


^_^ ali drago mi je da se pise o tome vise  :P 
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimepon lip 23, 2014 3:03 pm

Vidis ima... a ja bila trazila da se slucajno ne desi ovo sto se desilo i u pretrazivacu nije bilo te teme. Zamolit cemo admine da temu maknu. Hvala na obavijesti. :)

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
tinityrannical

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 748
Age : 28
Location : Depths of Hell
Registration date : 19.02.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimeuto lip 24, 2014 12:54 am

zasto maknut? Sigurno se da nekako spojit :) Sto vise o tome, to bolje!


Kakvo je tvoje iskustvo bilo? (tj. ako nije intimno pitanje)
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimeuto lip 24, 2014 12:59 am

"Iskustva" još nije bilo. Ako bude, mislim da ću odmah sa svima vama podijeliti to iskustvo  8) 

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
tinityrannical

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 748
Age : 28
Location : Depths of Hell
Registration date : 19.02.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimeuto lip 24, 2014 1:30 am

ides radoznala sam jako sto se toga tice.

Ja ne volim javno dijeliti iskustva s dmt-om ili lsd-om (to sto sam vidjela, cula itd.) samo mogu reci da je prekrasan osjecaj (naravno ako se ne pretjeruje ali to se podrazumijeva  8) )
quintessence kod mene je, da se sama bolje razumijem nakon konzumiranja toga, ali ne bi se s tim pre vise igrala. Dmt 1,2 put okej, ali ne bih vise nikada ponovila :) to je nesto sto jedanput uzmes i sto ti ostaje u sjecanju zauvijek.
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 42
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimeuto lip 24, 2014 10:04 am

Znači želiš reći da si ti konzumirala DMT?

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
tinityrannical

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 748
Age : 28
Location : Depths of Hell
Registration date : 19.02.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimeuto lip 24, 2014 11:49 am

Ne zelim nista reci, mislila sam da se podrazumijeva nakon tog post-a ^^
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Age : 27
Registration date : 16.11.2011

DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitimeuto lip 24, 2014 12:07 pm

Ako želiš, napiši mi PM o svojim iskustvima što se tiče lsd i dmt-a. Zanimaju me ove stvari što su ti zauvijek ostale u sjećanju. Možda ti mogu i nešto reći ako pripada u moju domenu istraživanja
[Vrh] Go down
Sponsored content
DMT - duhovna molekula Empty
PostajNaslov: Re: DMT - duhovna molekula   DMT - duhovna molekula Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
DMT - duhovna molekula
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Misterije i neobjašnjivi fenomeni :: Alternativna medicina-
Forum(o)Bir: