Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
basshunter
Stanica
basshunter

Male
Cancer Rat
Broj postova : 16
Registration date : 31.03.2015

Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.  Empty
PostajNaslov: Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.    Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.  Icon_minitimesub kol 08, 2015 4:23 am

Pozdrav svima  mase

Mozda cu imati cudno pitanje i objasnjenje, ali pokusacu sto bolje da ga izformulisem, a mozda je pitanje cak i bezpotrebno, ali ja za svaku sitnicu zelim objasnjenje...

Pre 2 godine na neko odredjeno vreme, skoro godinu dana, imao problema sa "cudnim" glavoboljama. Bol nije bio uopste jak, cak naprotiv skoro da se ni primecije, ali kad razmisljam ili kad se setim to opet krene... Cak i nekad bol me je onako ponekad podizao raspolozenje, odnosno osecam se nekako cudnim, ali lepo kao kad se zaljubis, a naravno ima i kad su jaki bolovi...Predeo bolova se stalno menjao svaki dan, cak i nikad nisam znao da sam sebi objasnim iz kog predela glave ustvari dolazi bol...To je trajalo 24/7 tokom cele godine. U pocetku sam se ponasao normalno, mislio sam da je od umora ili neceg drugog. Medjutim posle nekih 2-3 meseca sam poceo veoma da se plasim i poceo sam da koristim brufen ili neke druge lekove za bolove i "BINGO!" nisu delovale. Krenuo sam po internetu da se raspitam o tim simptomima. Ja sam po prirodu plasljiva osoba i na svasta sam mislio kad mi se to desavalo... Mislio sam da je migrena ili neke druge "bolesti" koje sam tad nasao na netu, ne secam se imena... Za te bolove niko nije znao sem mene i nisam hteo da idem kod doktora... I tako sam izdrzavao bez lekova narednih pola godine i prestalo mi je... I evo danas odgledam neki scifi, mystery film, posto ja obozavam da razmisljam. Kasnije odgledam neke slike, koje sam slucajno naisao na fb-u, poput iluzijskih... I opet mi se vratio taj osecaj, znam da ce ovo trajati samo ovu noc, ali oduvek me zanima odakle to potice sta je uzrok svega i sta su posledice... Ovo je nesto najcudnije na svetu sto se meni ikad desilo... I kad razmisljam o tome mene jos jace i cudnije pocne da boli glava. Kao poput filmova osecam se "MIND-BLOW". Cak se i nekad osecam "GENIJEM" zbog tog osecaja... A nekad poludim skroz kao sto se kazu kao neki naucnici hahahha lol!

Da li je neko imao ovakvih iskustava? Ili barem da li neko zna sta je uzrok i koje su posledice... Bicu mu vrlo zahvalan, veoma sam radoznao za sve stvari na svetu, pa i za ovu... takav sam volim zbunjivanje i razmisljanje, ali ovo mi nikako ne ide... scratch nezna  

Hvala unapred svima, pozz!  mase
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.  Empty
PostajNaslov: Re: Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.    Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.  Icon_minitimesub kol 08, 2015 9:03 am

Za tako nešto se ne izbjegava doktor
[Vrh] Go down

Cudna glavobolja / Cudan osecaj u glavi.
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Cudna Mrlja
» Nova vrsta morskog psa sa spolovilom na glavi