|
|
| Prvi kontakt | |
|
+3Jedi Mind Tricks 2pac Archangel 7 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Mediterano Blanco Majmun
Broj postova : 1170 Age : 35 Registration date : 18.06.2015
| Naslov: Prvi kontakt čet lis 22, 2015 5:18 pm | |
| Prvi kontakt zvanican-sluzbeni naziv-termin za globalnu interplanetarnu interakciju izmedju nase civilizacije,odnosno Zemlje,odnosno Ljudske vrste i druge hipoteticke vanzemaljske civilizacije sa druge planete,koliko je to izvesno, kakvi su moguci scenariji Prvog kontakta i kako bi Prvi kontakt uticao na sve nas? | |
| | | Archangel Pračovjek
Broj postova : 2973 Age : 43 Location : Leonberg Registration date : 15.08.2009
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 12:13 am | |
| Čovječanstvo je već odavno stupilo u kontakt s drugim civilizacijama, samo što su vlade svih zemalja održale tajni samit, za koji niko ne zna, i skovale urotu protiv nas, običnog naroda da to sakriju i već godinama koriste vanzemaljsku tehnologiju, mikročip, računari, struja, automobili, benzinski motor, točak, sve su to izumili vanzemaljci (naravno, prerušeni u ljude) sa namjerom da ljudski rod prosvijetle do te mjere da odemo u novu sferu postojanja i bivstvovanja u dalekoj dimenziji gdje vlada sklad i harmonija duha. Jednoga dana, kad budemo spremni, otkriće nam i tajne tehnike meditacije, solarne joge i ostalih naprednih duhovnih praksi, sa krajnjim ciljem da evoluiramo u jednu novu bestjelesnu formu i prekinemo spone sa ovim prljavim, nesavršenim fizičkim svemirom i postanemo jedno sa Apsolutom. | |
| | | Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 12:15 am | |
| Što je s dizel motorom, to su ljudi izmislili? | |
| | | Mediterano Blanco Majmun
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 12:17 am | |
| - Archangel je napisao/la:
- Čovječanstvo je već odavno stupilo u kontakt s drugim civilizacijama, samo što su vlade svih zemalja održale tajni samit, za koji niko ne zna, i skovale urotu protiv nas, običnog naroda da to sakriju i već godinama koriste vanzemaljsku tehnologiju, mikročip, računari, struja, automobili, benzinski motor, točak, sve su to izumili vanzemaljci (naravno, prerušeni u ljude) sa namjerom da ljudski rod prosvijetle do te mjere da odemo u novu sferu postojanja i bivstvovanja u dalekoj dimenziji gdje vlada sklad i harmonija duha. Jednoga dana, kad budemo spremni, otkriće nam i tajne tehnike meditacije, solarne joge i ostalih naprednih duhovnih praksi, sa krajnjim ciljem da evoluiramo u jednu novu bestjelesnu formu i prekinemo spone sa ovim prljavim, nesavršenim fizičkim svemirom i postanemo jedno sa Apsolutom.
Jesi li ozbiljan sa ovom konstatacijom? | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 9:00 am | |
| Vidiš da je smrtno ozbiljan | |
| | | 2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 2:27 pm | |
| - Mediterano Blanco je napisao/la:
- Jesi li ozbiljan sa ovom konstatacijom?
hahahaha... | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 5:56 pm | |
| - Novus ordo seclorum je napisao/la:
- Vidiš da je smrtno ozbiljan
Cenis Novuse,ako je ozbiljan,onda ima bujnu mastu sa njegovom konstatacijom,ipak mislim da se sprda.Fazon Treci Talas,Gua,latentna vanzemaljska-globalna zavera,napredne civilizacije,kako bi se sputavala slobodna volja Covecanstva i to vekovima a da to niko na svetu za to vreme ne primeti, realno se granici sa zdravim-razumom.Postavlja se pitanje zasto bi neka napredna vanzemaljska civilizacija,koja je ovladala preprekama prostora-vremena i koja ima mnogo vise saznanja od nas,dosla u zabaceni deo Galaksije,da bi se krila od nas vekovima i fingirala situaciju protiv nas u svoju korist vekovima,odnosno ako je toliko naprednija od nas i ako se toliko iscimila da bi dosla do nas,zasto bi jos dodatno komplikovala njihovu situaciju krijuci se i fingirajuci postopeno situaciju u njihovu korist protiv nas,jer ce kad tad ISTINA izaci na videlo i pokvariti im planove,zar nije lakse,ako imaju lose namere prema nama,da se jednostavno pokazu i nametnu nam svoje uslove funkcionisanja,ili ako imaju dobre namere,da nam pomognu,ili nesto kao u fazonu Star Treka Prime Directive,da cekaju u blizini da dovoljno ovladamo psiho-socio-fizicki,odnono da budemo spremni za Prvi konkat.Ima jedna epizoda u cuvenoj SF seriji Doctor Who u kome je radnja slicna kao Archangelova konstatacija,zanimljiva teorija,ali veoma malo verovanto,iz prostog razloga sto bi se zavera takve vrste kad tad primetila,bar u nekim naznakama. | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 7:55 pm | |
| Bio sam sarkastičan, pa vidi se (iz svemira) da se sprda | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pet lis 23, 2015 8:03 pm | |
- Bio sam sarkastičan, pa vidi se (iz svemira) da se sprda
Znam,voli on to Novuse .Ali da li ima da je neko ovde vrlo ozbiljno shvatio ovu temu,posto je tema vrlo ozbiljna i potencijalno realna u doglednoj buducnosti i potencijalno veoma bitna za sve nas na planeti Zemlji ? . | |
| | | Archangel Pračovjek
Broj postova : 2973 Age : 43 Location : Leonberg Registration date : 15.08.2009
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 8:49 am | |
- Što je s dizel motorom, to su ljudi izmislili?
Dizelski motor je prekompliciran da bi ljudi mogli da ga naprave sami, bez pomoći sa strane. Samo, i dizelski i benzinski motor zagađuju okolinu, pa na osnovu toga logički slijedi da su za njihov izum zaslužni zli vanzemaljci koji hoće da nas porobe, ali im ne odgovara atmosfera koja ima premalo ugljen-dioksida pa su odlučili umjesto teraformiranja planete da puste da je mi teraformiramo za njih, i kad sadržaj CO2 dovoljno poraste onda će im biti lakše zauzeti planet i odmah se mogu na njemu naseliti. @Novus & @Pingvin Ne znam zašto mislite da se sprdam, pa nisam ja jedini ovdje koji tako tvrdi. Sve to je ovdje već rečeno od strane drugih. Znači, i oni su se sprdali? A kao krunski dokaz slijedi ovo: - Pingu je napisao/la:
- Ima jedna epizoda u cuvenoj SF seriji Doctor Who u kome je radnja slicna kao Archangelova konstatacija,zanimljiva teorija,ali veoma malo verovanto,iz prostog razloga sto bi se zavera takve vrste kad tad primetila,bar u nekim naznakama.
Jesu li se autori Dr. Who-a isto sprdali? Ne znam tačno na koju epizodu misliš ali vjerovatno si u pravu da takva epizoda postoji. Nisam gledao ove starije Doktore (1-9), možda ima i tamo... A naznake takve zavjere i postoje. Zar nemamo ljude koji su to već primijetili, koji su primijetili da postoji globana svjetska urota da se sakrije istina o vanzemaljskim posjetiocima, da vlade najmoćnijih zemalja tajno šuruju sa njima i koji su došli do saznanja da je, na primjer, mikročip tehnologija vanzemaljskog porijekla? Ništa od toga nije novo. Ne otkrivam toplu vodu. Samo njome punim kadu. | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 8:09 pm | |
| - Archangel je napisao/la:
- Novus ordo seclorum je napisao/la:
- Što je s dizel motorom, to su ljudi izmislili?
Dizelski motor je prekompliciran da bi ljudi mogli da ga naprave sami, bez pomoći sa strane. Samo, i dizelski i benzinski motor zagađuju okolinu, pa na osnovu toga logički slijedi da su za njihov izum zaslužni zli vanzemaljci koji hoće da nas porobe, ali im ne odgovara atmosfera koja ima premalo ugljen-dioksida pa su odlučili umjesto teraformiranja planete da puste da je mi teraformiramo za njih, i kad sadržaj CO2 dovoljno poraste onda će im biti lakše zauzeti planet i odmah se mogu na njemu naseliti.
@Novus & @Pingvin
Ne znam zašto mislite da se sprdam, pa nisam ja jedini ovdje koji tako tvrdi. Sve to je ovdje već rečeno od strane drugih. Znači, i oni su se sprdali? A kao krunski dokaz slijedi ovo:
- Pingu je napisao/la:
- Ima jedna epizoda u cuvenoj SF seriji Doctor Who u kome je radnja slicna kao Archangelova konstatacija,zanimljiva teorija,ali veoma malo verovanto,iz prostog razloga sto bi se zavera takve vrste kad tad primetila,bar u nekim naznakama.
Jesu li se autori Dr. Who-a isto sprdali? Ne znam tačno na koju epizodu misliš ali vjerovatno si u pravu da takva epizoda postoji. Nisam gledao ove starije Doktore (1-9), možda ima i tamo...
A naznake takve zavjere i postoje. Zar nemamo ljude koji su to već primijetili, koji su primijetili da postoji globana svjetska urota da se sakrije istina o vanzemaljskim posjetiocima, da vlade najmoćnijih zemalja tajno šuruju sa njima i koji su došli do saznanja da je, na primjer, mikročip tehnologija vanzemaljskog porijekla? Ništa od toga nije novo. Ne otkrivam toplu vodu. Samo njome punim kadu. Ona epizoda kada Doctor Who ode u 1969 godinu,kada se pojavi sa svojim TARDISOM iznenada u Beloj Kuci,par dana pre lansiranja Apoloa i cuvenog puta do Meseca.Ti Vanzemaljci u toj epizodi,koji su okupirali Zemlju i Covecanstvo jos u osvitku njegovog nastanka,pre vise desetine hiljada godina i latentno ga kontrolisu pomocu njihovog dara kada ih ugledas kojim slucajem i okrenes se za trenutak,oni te nateraju preko nekih psiho-telepatskih sposobnosti da ih zaboravis,kao da ih nisi video i kao da ne postoje i sa tim istim sposobnostima manipulisu celokupno Covecanstvo da rade sta njima odgovora,doduse podsvesno i postepeno.Mislim da ta epizoda,tacnije 2 u 1 epizodi su 6-toj sezoni novog ciklusa Doctor Who-a,verovatno si gledao.Ne znam da li su se sprdali,ali ta teorija je za nasu perspektivu generalno neverovatna,senzacionalna i apstraktna,verujem da su scenaristi serije Doctor Who-a pokusali da impreteteriaju razne nesvakidasnje,neverovatne i seznacionalne kombinacije,mogucnosti i scenarije u vidu Vanzemaljaca,Svemira i funkcionisanja naseg sveta u raznim vremenskim razdobljima .Ako ozbiljno mislis ovo sto tvrdis Archangele,onda si ti STVARNO MASTERMIND-NESVAKIDASNJI,ali isto tako ne kazem da nije nemoguce,u pravo je skoro sve u zivotu moguce,ocekuj neocekivano,ali je malo verovatno,jer ISTINA kad tad izadje na videlo,bar njene naznake.Sto se tice tih otmica navodnih,dokazano je da su vecina prouzrokovana raznim metodama indoktrinacije-manipulacije,radi raznih svrha i planova,da bi na kraju dovelo do VRLOG NOVOG SVETA i Vodju svega toga-takozvanog Antihrista koji je spasao potencijalnu hologramsku vanzemaljsku invaziju i ustolicio se za spasitelja-vodju-lidera celog Covecanstva i planete Zemlje.Ako je sve to tacno kao sto tvrdis Archangele,onda ko su ti navodni zli Vanzemaljci koji su se urotili protiv svih nas,odnosno odakle dolaze,kako sebe zovu i kako izgledaju? Hvala unapred. . | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 8:19 pm | |
| Sjećam se te epizode, mislim da Doktora tu glumi Matt Smith, to mi je inače bio najdraži doktor | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 9:01 pm | |
- Sjećam se te epizode, mislim da Doktora tu glumi Matt Smith, to mi je inače bio najdraži doktor
Jeste,meni je inace bio najdrazi Doctor David Tenant,Matt Smith je na drugom mestu.Kada je on otisao u onom novogodisnjem specijalu,pre 8 sezone i kada je umesto njegao zaseo onaj glumac stariji,sto ima mislim neko italijansko prezime,nije to vise bilo to.Doduse zadnju 8 sezonu nisam pogledao sve epizode,ali vecinu jesam i srednje zalosno je.Sada ne znam da li ce nastaviti snimanje,posto u zadnjoj epizodi ipak se na nekin nacin serija zavrsava.Doctor Who i Farscape najbolje SF serije ikada. Otisli smo malo u off-topic,jbg. . | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 9:33 pm | |
| Peter Capaldi ti je taj stariji glumac kojeg spominješ. Ni meni nekako nije "legao". David Tennant je meni na drugom mjestu, znači obrnuto nego kod tebe hehe | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 9:40 pm | |
- Peter Capaldi ti je taj stariji glumac kojeg spominješ. Ni meni nekako nije "legao". David Tennant je meni na drugom mjestu, znači obrnuto nego kod tebe hehe
Taj fazon,imamo slican ukus za SF . Sto se tice Prvog kontakta,sta mislis Novuse koliko je izvestan i da li bi Vanzemaljci mogli biti Humanoidnog oblika,ili nekog drugog,sa neke tvoje tacke gledista? | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 10:31 pm | |
| Moguć, ali kao što sam negdje prije rekao jako teško zbog velikih udaljenosti. Prije bi nas kontaktirali one "vrste" koje žive u drugim stanjima realnosti (sugerira se kroz razna šamanska iskustva da već jesu). Što se tiče njihovog oblika, "fizički" vanzemaljci - humanoidni i ostalih nehumanoidnih oblika, a što se tiče onih iz "drugih realnosti" - shapeshifteri tako da imaju oblik koji god hoće. | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 11:06 pm | |
- Moguć, ali kao što sam negdje prije rekao jako teško zbog velikih udaljenosti. Prije bi nas kontaktirali one "vrste" koje žive u drugim stanjima realnosti (sugerira se kroz razna šamanska iskustva da već jesu).
Što se tiče njihovog oblika, "fizički" vanzemaljci - humanoidni i ostalih nehumanoidnih oblika, a što se tiče onih iz "drugih realnosti" - shapeshifteri tako da imaju oblik koji god hoće. Jeste to Novuse veoma zeznuto,ali kao sto su neki naucnici rekli,zakoni fizike mogu se zaobici,uz dovoljno dovitljivosti,kreativnosti i adekvatne tehnologije.A i verovatno nema mnogo ultra naprednih hipotetickih vanzemaljski civilizacija trenutno u nasoj Galaksiji,zbog raznih faktora a i tih par hipotetickih za koje se spekulise da trenutno postoje u nasoj Galaksiji, verovatno trenutno nemaju neki krucijalni razlog, iz njihovih znanih razloga da nas kontaktiraju,spekulise se da je najveci faktor u pravo neki fazon slican PRIME DIRECTIVE iz Zvezdanih Staza.
Zadnja promjena: Mediterano Blanco; ned lis 25, 2015 11:12 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 11:09 pm | |
| Znaci Novuse tvojom aluzijom verujes da postoje Humanoidne-vanzemaljske civilizacije,odnosno nasa svemirska braca? . | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt ned lis 25, 2015 11:45 pm | |
| Moguće, ali ne vjerujem da su nam "braća" | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pon lis 26, 2015 12:10 am | |
- Moguće, ali ne vjerujem da su nam "braća"
A sto ne bi bili,po kojim parametrima Novuse,iz tvoje tacke gledista? Ako su Humanoidnog oblika,samim tim povlaci da su imali slican evolutivan put kao i mi,samim to povlaci da imaju slicne prirodne predodrejdenosti kao mi,samim to povlaci da imaju slicne naravi kao mi,odnosno slicnu sociolosku-psihicku strukturu kao mi,sto dalje povlaci da postoji nezavisna abiogeneza koja je nastala i razvila se na slican nacin u 2 razlicita udaljena mesta-nebeska tela,sto dalje povlaci abnomarlni neverovatni aspekt funkcionisanja ovog naseg Svemira,sto na kraju povlaci da postoji KREATOR,koji je ISKREIRAO SVE STO POSTOJI U SVEMIRU PA I SAM SVEMIR,NARAVNO I NAS.Ako u doglednoj buducnosti bude doslo do Prvog kontakta,jako bi voleo i zeleo da to bude sa nekom u svakom pogledu naprednijom Humanoidnom-vanzemaljskom civilizacijom,jer bi logicnim spletom okolnosti posle tog eventualnog Prvog konakta sa nasom subracom iz bespuca Svemira,doslo do abnormalnog progresa i prosperiteta celokupnog Covecanstva i nase planete Zemlje.Ako bi kojim slucajem ta hipoteticka Humanoidna-vanzemaljska civilizacija sa kojom bismo ostvarili Prvi kontakt,zatrazi kao jedan vid uslova da budemo njena kolonija u zamenu za progresivni PROSPERITET,trebalo bi to oberucke prihvatiti,jer prirodnim putem bi to sve tesko ostvarili zbog raznih faktora a najveci je verovatno NOVI SVETSKI POREDAK,jedino ako nam naprasno globalno dodje iz dupeta u glavu,pa se osvestimo,ovako nam nazalost preti totalna PROPAST,PONOR I AMBIS,ali nada umire poslednja,u vidu naseg osvescivanja,ili PRVOG KONTAKTA SA NASOM SVEMIRSKOM BRACOM.SABEJSANI-MIROCUVARI,CEKAMO VAS,DODJITE DO ZEMLJE, DA NAS SPASITE OD ZOG-NWO DUSMANA. . | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pon lis 26, 2015 12:23 am | |
| Nijedna napredna civilizacija nebi tražila u zamjenu za prosperitet da postaneš kolonija. To je čisti faustovski vrag | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pon lis 26, 2015 12:49 am | |
- Nijedna napredna civilizacija nebi tražila u zamjenu za prosperitet da postaneš kolonija. To je čisti faustovski vrag
To sam samo lupio Novuse.Recimo ako toj hipotetickoj Humanoidnoj-vanzemaljskoj mnogo znaci ekspanzija iz njihovih znanih razloga,odnosno ako je to u okviru njihove doktrine,sto da ne,to automatski-po difoltu ne znaci da bi tim aktom postali njihovi robovi,vec neka vrsta njihovih saveznika u sklopu njihove INTERPLANETARNE-GALAKTICKE IMPERIJE. . | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pon lis 26, 2015 1:40 am | |
| Ne postoje saveznici "u sklopu" carstva. Ili si porobljena država od strane carstva ili neka država izvan njega. To je isto ono kao "personalna unija" Ugarske i Kraljevine Hrvatske, yeah right... "unija" | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pon lis 26, 2015 6:42 pm | |
- Ne postoje saveznici "u sklopu" carstva. Ili si porobljena država od strane carstva ili neka država izvan njega.
To je isto ono kao "personalna unija" Ugarske i Kraljevine Hrvatske, yeah right... "unija" Ne kazem Novuse da nisi u pravu,ali sve zavisi iz kog ugla gledas,evo jedan banalan hipoteticki primer,recimo ekspanzionisticka Humanoidna napredna civilizacija u nasoj Galaksiji vec vekovima ratuje sa nekom naprednom agresivnom,brutalnom i osvajackom nehumanoidnom civilizacijom,koja je resena do osvoji celu nasu Galaksiju i da nametne svoju nacin zivota,svim zivim bicima u nasoj Galaksiji.Oni su u pat poziciji,ova Humanoidna civilizacija trazi na sve nacine kako da stvari preokrene u svoju korist i tu sansu vidi u nama,otkrije nas i resena je da nas kontaktira-PRVI KONTAKT.Iako ta Humanoidna civilizacija je verovatno primetila da mi globalno nismo svesni postojanja drugih zivota i civilizacija van nase planete,oni ipak odlucuju rizikovati pobiti nase globalne shvatanje postojanja,iako je to na neki nacin mac sa 2 ostrice,jer nikada se ne zna kako ce se sve to na kraju odraziti na celokupnu situaciju,odnosno rizikuju(jer dzabe ne postoji cuvena sitkom Del Boj-Mucke izreka,ko ne rizikuje,taj ne profitira).Ponude nam svoje uslove funkcionisanja,koja su samim tim sto su nas kontaktirali i prevalili velike udaljenosti da bi nas nasli,daleko ispred nas u svakom pogledu,odnosno njihovi uslovi su za nas u ovom stadijumu logickom dedukcijom vise nego dobri u zamenu da budemo deo njihove sfere uticaja,ali ne gubeci nasu nezavisnost,odnosno da ne budemo njihovi robovi,vec u sklopu njihove interplanetarne-galakticke-imperije,koju sacinjavaju svi oni koji se poklapaju u njihovu sferu uticaja,odnosno u psiho-fizickom-socio aspektu postojanja a sve u sluzbi odbrane LJUDSKE ZIVOTNE FORME I OSTALIH ZIVOTNIH FORMI U NASOJ GALAKSIJI od te spomenute neke hipoteticke agresivne,brutalne i osvajacke nehumanoidne civilizacije,odnosno to se i tice nas.Jer ako ta Humanoidna-civilizacija koja bi nas hipoteticki kontaktirala,padne i izgubi rat,lancanom reakcijom kad tad bi dosla i do nas,iako se nalazimo u zabacenom delu Galaksije i sravnila bi nas sa Zemljom.Pa sada ti razmisli Novuse,odnosno naravucenije Novuse je obostrana MISIJA,ZADATAK I CILJ,ako treba iz njihovih znanih da udjemo u deo njihove IMPERIJE i malo modifikujemo nas nacin zivota u zamenu za DUGOTRAJNI PROSPERITET,MIR I BLAGOSTANJE,onda je to vise nego jasna odluka.Da napomenem Novuse,samo hipoteticki ovo pretpostavljam,ako bi kojim slucajem PRVI KONTAKT bio sa nekom nehumanoidnom vanzemaljskom naprednom civilizacijom,verovatno logickim razmisljanjem to ne bi bilo nikako dobro po nas. | |
| Naslov: Re: Prvi kontakt pon lis 26, 2015 7:00 pm | |
| Opisi šamanskih iskustava sugeriraju kontakt s raznim vrstama. Napomenuti ću još (iako sam na drugim temama to govorio) kako bića koja nazivamo "vilenjaci", "vile", "patuljci", "nimfe", "Greys", "Draco", "ljudi sove", itd. su sve jedna te ista bića. Bića koja žive u kolektivnoj podsvijesti ili možda čak i u svijetu arhetipova. Znači, ta bića su dala poruke i savjete, ali nisu direktno utjecala s pomaganjem, jer očito da mi moramo napraviti izbor kuda idemo. Lako su oni mogli dati neki pečat svijesti, ali nisu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prvi kontakt | |
| |
| | | | Prvi kontakt | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|