| Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! | |
|
+5primitive101 Sedežničar web dust MoW leont 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
leont Dinosaur
Broj postova : 496 Age : 44 Registration date : 16.12.2011
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! uto ruj 27, 2016 10:23 am | |
| "Da možete prihvatiti sebe NIKAD ne bi ste ušli u duhovnost. To je činjenica koja porazi vašu sliku o sebi i sliku, projekciju, duhovnosti.
Duhovnost je savršeni očaj u kojem se nalazimo kad se probudimo u sebi i uvidimo da izlaza iz sebe nema. Ostati s tim je prihvatanje, suočavanje i na kraju mogućnost izlaza." BhK | |
|
| |
leont Dinosaur
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! sri ruj 28, 2016 10:45 am | |
| "- Gdje završava iluzija a počinje stvarnost? - Tamo gdje počinješ ti, tu završava iluzija. Kad tebe nema iluzija ti daje tebe, ali tako da te zarobi sobom. Otuda iluzija je ujedno i zatvor i zaštita. Zatvor jer ti ne dopušta da ti budeš, a zaštita jer tebe nema." Intervju sa Kalii. | |
|
| |
grga@bizArt Dinosaur
Broj postova : 313 Age : 57 Registration date : 24.01.2016
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pon lis 03, 2016 10:28 pm | |
| Duhovnost je također vibracija! A vibracija je zvuk. Koji nažalost ne čujemo jer na ovoj fizičkoj ravni naša suptilna tijela blokiraju harmoniju zvuka našeg cjelokupnog bića! Naše tijelo je glazbena kutija koja emitira program sa astrala! Ne postoji tišina kao što mnogi misle. Isto tako kad kod čovjeka nastupi duhovnost tjelo počinje proizvoditi zvonjavu kao zvonjavu zvona katedrale! Zvuk zvona u ljudima budi onaj uspavani osječaj duhovnosti. Kad čuješ zvona na dobrom si putu. Kako ćeš se razvijati jače u duhovnom svijetu zvonjava če jačati! Mnogi misle da je duhovnost sloboda i krajna točka puta, ali se varaju. Postoje i više vibracije. Ima mnogo slučaja gdje zli duhovi djeluju putem duhovnosti i opet vas porobljavaju. Zna li itko jedan primjer??? Postoji tama kao vibracija nižih frekvencija i postoji svijetlo kao vibracija viših frekvencija.
Svima vama koji šećete po astralu želim ugodnu šetnju us povišenu frekvenciju i puno svijetla.
🎼🔔🎵🎵🎵🎶-🎵🎵🎵_🎶🎵🔔🔔🔔
| |
|
| |
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! uto lis 04, 2016 8:50 am | |
| Duhovnost je vibracija, zanimljiva teorija. | |
|
| |
leont Dinosaur
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! uto lis 04, 2016 8:00 pm | |
| | |
|
| |
leont Dinosaur
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pet lis 07, 2016 2:28 pm | |
| screen capture"Slušanje o Radu nije dovoljno. Morate da ga radite. Hrist je rekao: „A svaki koji sluša ove moje reči a ne izvršuje ih, on će biti kao čovek lud koji sazida kuću svoju na pesku.“ Rad govori to isto. Pesak je Ličnost. Neki od vas nikada nisu počeli da misle o Životu sa stanovišta Rada, već o Radu razmišljaju sa stanovišta Života. To jest, i dalje razmišljate na stari način. Ne razmišljate ni na kakav novi način. Tada Rad ne može da prodre u vas. Konačno – ako ne razmišljate na nov način – to jest, iz Rada – nikada nećete misliti o sebi na nov način – stvar od najvećeg značaja za samopromenu." Moris Nikol | |
|
| |
leont Dinosaur
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pon lis 10, 2016 7:36 pm | |
| - grga@bizArt je napisao/la:
- Duhovnost je također vibracija! A vibracija je zvuk. Koji nažalost ne čujemo jer na ovoj fizičkoj ravni naša suptilna tijela blokiraju harmoniju zvuka našeg cjelokupnog bića! Naše tijelo je glazbena kutija koja emitira program sa astrala! Ne postoji tišina kao što mnogi misle.
Isto tako kad kod čovjeka nastupi duhovnost tjelo počinje proizvoditi zvonjavu kao zvonjavu zvona katedrale! Zvuk zvona u ljudima budi onaj uspavani osječaj duhovnosti. Kad čuješ zvona na dobrom si putu. Kako ćeš se razvijati jače u duhovnom svijetu zvonjava če jačati! Mnogi misle da je duhovnost sloboda i krajna točka puta, ali se varaju. Postoje i više vibracije. Ima mnogo slučaja gdje zli duhovi djeluju putem duhovnosti i opet vas porobljavaju. Zna li itko jedan primjer??? Postoji tama kao vibracija nižih frekvencija i postoji svijetlo kao vibracija viših frekvencija.
Svima vama koji šećete po astralu želim ugodnu šetnju us povišenu frekvenciju i puno svijetla.
🎼🔔🎵🎵🎵🎶-🎵🎵🎵_🎶🎵🔔🔔🔔
Još jedan biser vrhunske duhovne i mističke poezije iz nedavno izašle zbirke "Čuo sam Božiji smeh" Hafiza Pomamni sveti orkestar Tvoj dah je posvećeni časovnik, dragi moj – Zašto ga ne bi koristio da se uskladiš sa Božjim Imenom? I kad ti se noge već stalno kreću Po ovom starom bubnju, zemlji, Ne daj da se tvoji divni pokreti Svedu na ništa. Nek tvoji koraci bešumno plešu U ritmu Imena Voljenog! Moji prsti i šake Nikad se ne kreću kroz prazan prostor, Jer svuda naokolo su Nevidljive zlatne strune laute Koje šalju Blistave Akorde Po celom Svemiru. Čujem kako glas Svakog stvora i biljke, Svakog sveta i sunca i galaksije Opeva Ime Voljenog! Osvestio sam se i ustanovio Da su violina i čelo, flauta, harfa i truba, Cimbalo, zvono i bubanj – Da su svi oni u meni! Od glave do pete, svaki deo mog tela Peva i pljeska! Hafize, Voljeni te je učinio Tako Blistavim Čovekom! Jer, uz stalno podsećanje na Boga, Celo čovekovo telo postaće Izvanredni i Pomamni Sveti Orkestar! | |
|
| |
bodhisattva Žaba
Broj postova : 273 Age : 57 Registration date : 15.12.2016
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pon tra 03, 2017 4:31 pm | |
| | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pon tra 03, 2017 7:38 pm | |
| - Novus ordo seclorum je napisao/la:
- Duhovnost je vibracija, zanimljiva teorija.
je. -šteta! a bila je dobra tema. | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pon tra 03, 2017 10:40 pm | |
| - grga@bizArt je napisao/la:
- ...ljudima budi onaj uspavani osječaj duhovnosti. Kad čuješ zvona na dobrom si putu. Kako ćeš se razvijati jače u duhovnom svijetu zvonjava če jačati!
Kad čuješ zvona, onda si vjerojatno u blizini crkve. Šalu na stranu, tinitus i unutarnje pištanje je opisano u nekim knjigama (npr. Monroe) u kojima se govori o odvajanju astralnog od fizičkog tijela na početku astralnog putovanja. Međutim, nakon odvajanja astralnog tijela pištanje prestaje i nastupa tišina, naravno dok se ne krene u samo putovanje po astralnoj ravni gdje ponovno ima raznih zvukova kao i boja i slika, no to su sve više kao impresije nego kao stvarno opipljive stvari. | |
|
| |
bodhisattva Žaba
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! uto tra 04, 2017 9:08 am | |
| Crkvena zvona bi trebala vibrirat na čini mi se 528hz kad zazvone ljude potiće na duhovnost a i služila su za komunikaciju, orjentaciju, obavješćivanje i puno toga. Na katedralama su već u -5-6 stolječu postavljali one okrugle znakove koji su ubiti valovi vode u krugu koja vibrira na frekvenciji duhovnosti. Proguglajte katedrale pa ćete uočiti...ima dosta znakova da je crkva točno znala sa zvukom. Zvuk je najmočnije oružje jer bio ti svijestan ili ne ta vibracija pokreće-upravlja-manipulira tvojim tijelom jer i mozak za komunikaciju i upravljanja tjelom koristi zvuk-to je taj tinitus-program-svijest ali ga suptilno tijelo ignorira da nas neometa u vanjskim aktivnostima. I kad misliš da si u totalnoj tišini znaj da tvoj um pjeva. Ja ga čujem, nezgoda sa sluhom mi je ustvari otvorila portal u svijet sa druge strane. Dosta proučavam te zvukove, osjetim energetskog dvojnika, čujem kad netko zuri u mene, osjetim kad je netko neprinateljski nastrojen prema meni a kad prijateljski, zapišti mi u uhu kad netko u mojoj blizini dođe na neku ideju čak prije nego je toga svijestan, čujem cvrčke nostop to je vremenska prognoza njihovo zrikanje govori sve o vremenu i promjenama.....čitam misli, osjetim tuđu bol, sreću kao da sam uvjek ispred vremena koje sljedi....rastavljam se od žene, ljudi me zovu čudak, freek, boje me se, neki mi se rugaju, čak su me smjestili na psihijatriju da imam šizofreniju i da uviđam stvari šopali tabletama. Sve to je razlog zašto sam se povukao u izolaciju. Uživam biti u prirodi a majka zemlja i otac sunce sviraju sa zvončićima najljepšu harmoniju zvonjave jaće nego inače ove godine posebno jako i sve je jaće. Buđenje se događa zato izađite na sunce, hej pa sunce nije štetno sunce nam je neophodno, jebali vas kopertoni i kremice to nas truje. Bezbroj je puteva ka duhovnosti i svaki je pravi put! Sad se svi nalazimo na križanju tih puteva i moramo samo odabrati kojim putem krenuti. Ovo proljeće je najljepše proljeće u mom životu makar sam sam. Čak je i priroda procvjetala dva tjedna prije. Događa se čudo i ja to znam i osjetim i znam što sljedi zato iz izolacije promatram taj metež koji se zbiva u đungli. Nebojim se pričati o istini. Jer Isus je u meni! Danas sam posebno plačljiv, ako izlazite van ponesite ambrelu možebit da ću vas razmoćiti. 😢 | |
|
| |
bodhisattva Žaba
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! uto tra 04, 2017 12:01 pm | |
| Mow gdje bi mogao nabaviti tu knjigu od Roberta Monroe prevedenu na naški? | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! uto tra 04, 2017 1:56 pm | |
| | |
|
| |
bodhisattva Žaba
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pet tra 07, 2017 12:22 am | |
| Ništa od toga nemogu podić. Ima na engleskom morat ću ga usavršiti. | |
|
| |
web dust Majmun
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pet tra 07, 2017 9:24 am | |
| probaj se učlanit na warez.hr tamo imaju velku knjižnicu i dobar običaj održavanja aktivnih linkova. čul sam da i na warezu.cro ima možda i veća knjižnica. | |
|
| |
web dust Majmun
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! sri kol 16, 2017 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! sri kol 16, 2017 3:04 pm | |
| Dobar link, Bebamur ima dobre filmiće jer razumije Ruski pa prevodi i njihove dokumentarce. | |
|
| |
web dust Majmun
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! sri kol 16, 2017 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Žar Stanica
Broj postova : 19 Age : 2022 Registration date : 03.12.2016
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pon srp 02, 2018 3:26 pm | |
| Kako ono netko reče: nebrojeno je puteva prema vrhu planine, ali VRH je samo jedan. | |
|
| |
web dust Majmun
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! čet stu 22, 2018 11:33 pm | |
| | |
|
| |
bodhisattva Žaba
| Naslov: Re: Bezbroj je puteva ka Duhovnosti! pet stu 23, 2018 9:52 pm | |
| jeste webe...ovaj youbić zvukić je preeeemočan...endurance 44min | |
|
| |
Žar Stanica
Broj postova : 19 Age : 2022 Registration date : 03.12.2016