Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
Naslov: Terry Davis ned svi 14, 2023 10:23 pm
Evo video o čovjeku koji je samostalno napisao operativni sustav TempleOS. I to uz dijagnozu bipolarnog poremećaja i šizofrenije. Tvrdio je da mu je bog rekao da to napravi. Uz to je imao deluzije da ga prate vladini agenti i objavljivao o tome na svom blogu.
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
Naslov: Re: Terry Davis pon svi 15, 2023 10:07 pm
Hladni je napisao/la:
Evo video o čovjeku koji je samostalno napisao operativni sustav TempleOS. I to uz dijagnozu bipolarnog poremećaja i šizofrenije. Tvrdio je da mu je bog rekao da to napravi. Uz to je imao deluzije da ga prate vladini agenti i objavljivao o tome na svom blogu.
intro videa sa svijećom me podsjeti na bunsenlabs linux (imam ga u lithium nadogradnji, sad je već izašel i beryllium) kojemu je svijeća logo i defaultni dektop, glejć
btw: 🤣🤣 bil sam jučer na našem warezu, neko sa sajta (nosonja) je napravil os nosonja ..... https://sourceforge.net/projects/nosonja/ a prema imenu os.a bit če da nije patnik neg zajebant. ima par komentara i hvale njegovu "rolling release" varijantu arch.a.