Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Komitet 300

Go down 
Autor/icaPoruka
mewithoutYou
Višestanični organizam
mewithoutYou

Male
Virgo Buffalo
Broj postova : 91
Age : 34
Registration date : 28.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimeuto sij 22, 2008 1:35 pm

Citat :
Shizofrena Colemanova teorija uvjerava da tajnovita svjetska vlada, navodno predvođena britanskom kraljicom Elizabetom II. i tajnom službom MI6, do 2050. godine namjerava stanovništvo cijelog planeta svesti na samo milijardu, a »novi svjetski poredak« zasnivao bi se na neslobodama, sotonizmu, drogi i potpunoj zabrani braka i obitelji.

Već nekoliko tjedana na samome vrhu hrvatske publicističke liste najprodavanijih knjiga, o čemu ponajbolje govori televizijska emisija »Pola ure kulture«, nalazi se uradak izvjesnoga dr. Johna Colemana. Šira javnost ranije nije čula za toga autora, niti se njegove knjige u drugim zemljama ubrajaju u hit-literaturu. Najbizarniji je, ipak, podatak da je knjiga koju je nedavno tiskala zagrebačka Detecta izvorno objavljena još 1992. u SAD-u.

Zašto Hrvati, onda, danas toliko kupuju Colemana? Odgovor je u njezinu naslovu: »Hijerarhija zavjerenika: Komitet 300«. Sudeći prema sadržaju, a i nekim internetskim podacima o brojnim skandalima koji su je pratili, Colemanov je kontroverzni uradak vrhunac onoga što nazivamo »teorijom zavjere«, a glavni su negativci, dakako, Britanci. Tako je negativna energija usmjerena na aktualnu britansku politiku u danima kada je sve izvjesnije da Hrvatska gubi prvotni termin početka pregovora s Europskom unijom dobila i svojevrsnu» teorijsku« osnovu.

Naime, za razliku od drugih knjiga koje zarađuju na tržištu sijanjem straha i beznađa pred budućnošću čovječanstva, Coleman ne upire prstom samo u masone, cioniste, Sionski priorij, rozenkrojcere, iluminate, fabijaniste, Bilderbergere, Trilateralnu komisiju i još niz tajnih društava, za dio kojih nema dokaza da i danas djeluju, nego to »izvorište zla« proširuje i tajnim društvima koja navodno usmjeravaju svjetsku politiku u vremenu kojem smo svjedoci. Odnosi se to ponajprije na tajnoviti Komitet 300, koji je na vrhu te piramide, te njegove izvršne poluge Rimski klub i Okrugli stol, za koje autor tvrdi da sve važnije svjetske institucije i državnike drže u potpunosti »na uzdi« i prisiljavaju ih da rade prema njihovim destruktivnim naredbama.

Logistiku im u tome daje cijeli niz svjetski poznatih istraživačkih instituta i zaklada, od kojih Coleman po destruktivnom utjecaju izdvaja inače iznimno ugledni londonski Kraljevski institut za međunarodne odnose, zatim Institut Tavistock za ljudske odnose, Institut Stanford i Institut Hadson, kao i stotine onih manje poznatih i važnih. No, svima njima, čak i NATO-paktom, CIA-om, Mossadom i Interpolom, tvrdi autor, u korist Komiteta 300 zapravo manipulira britanska tajna služba MI6, što također golica maštu hrvatskoga čitatelja, suočenog s nedavnom aferom o »divljanju« britanskih obavještajaca po zagrebačkim ulicama. Među meganegativcima je i američki predsjednik George Bush, stariji doduše, kao i sve vezano uz globalizaciju i »novi svjetski poredak«. Zato su Colemanove teorije pravi melem za oči frustriranoga hrvatskog čitatelja.
Tko je, međutim, taj isti Coleman i kakve nam zaključke nudi? Riječ je o bivšem obavještajnom časniku, za kojeg iz šturih biografskih podataka nije jasno je li bio otpadnik iz MI6 ili žrtva te iste službe. Priznaje, tek, da je sudjelovao u više »prljavih« misija, vezanih uz putove droge, ali i rušenje režima u zemljama Trećeg svijeta.

Navodno je, kaže, vidio svakakve »državne tajne« koje su govorile o stvarnim naredbodavcima zločina i trgovine drogom i zlatom. Kasnije se pokajao zbog svoje uloge o tim nečasnim poslovima i krenuo u vlastiti »križarski rat« protiv MI6. Potkraj šezdesetih godina počeo je u SAD-u objavljivati knjige o tajnim društvima. Svaka od njih imala je sve ambiciozniju teoriju zavjere, da bi upravo sa spomenutim Komitetom 300 došao do svog vrhunca, odnosno uvjerenja kako svijet vrtoglavo tone u propast. Dio toga trebao se dogoditi do 2000. godine, ali neispunjavanje tih crnih prognoza autora bi moglo uvjeriti samo da je i to neka - zavjera.

Kao što se moglo i zaključiti, ključna je Colemanova teza, dostojna psihijatrijske analize, da grupa moćnika u sjeni, koja se naziva Komitet 300, u potpunosti upravlja svijetom, i to već punih 150 godina. Njezini su članovi, objašnjava autor,

članovi kraljevskih i plemićkih obitelji, vlasnici i menadžeri svjetskih kompanija, bankari, političari, diplomati, sveučilišni profesori i ostali uglednici. Coleman u knjizi nudi stotine imena bivših i sadašnjih članova, od kojih počasno mjesto daje britanskoj kraljici Elizabeti II., onoj istoj koja danas ne može kontrolirati ni šlic svoga sina Charlesa, kao ni nestašluke unuka Harryja. Hrvatima će se svidjeti da se u tom mračnom društvu nalaze i dva bivša mirovna posrednika, lord Carrington i Cyrus Vance, a i lord Aldingon, upleten u bleiburški masakr. Jasno, tu su i Winston Churchill, David Rockefeller, Willy Brandt (predstavljen i kao sovjetski špijun!), Geoge Schultz, Henry Kissinger, pa čak i Otto von Habsburg i otac supruge njegova najstarijeg sina Karla barun Thyssen-Bornamisza.

Kad netko od članova umre, nasljeđuje ga, kao na srednjovjekovnim dvorovima, osoba koju on prethodno izabere. Nije poznato gdje se i kada taj Komitet 300 sastaje, odnosno je li se ikad i okupio, ali on, kaže, odlučuje tko će na vlast, protiv koga će se ratovati, koga treba eliminirati, kako će djelovati bankovni sustav i koji su narodi osuđeni na umiranje zbog gladi, bolesti i širenja droge. Dakle, to su jedini gospodari života i smrti.

No, ni spomenuta imena nisu toliko šokantna kao sama Colemanova teorija o tome što slijedi čovječanstvu do 2050. godine. Njegovi su zaključci po zastrašujućem pesimizmu usporedivi samo s povremenim teorijama udara velikih kometa u Zemlju ili nuklearnih kataklizmi, kao i zastrašujućim zapletima koje poznaju čitatelji futurističkih romana Orwella i Huxleya, odnosno gledatelji filmskih klasika »Paklene naranče«, »Fahrenheita 451« ili »Zelenog soylenta«, a sve to začinjeno i ultrakonzervativizmom.

Ukratko, Coleman je uvjeren u to kako je Komitet 300 odlučio sadašnjih šest milijardi stanovnika, među kojima većinu drže »beskorisnim izjelicama« jer uništavaju ionako premale prirodne resurse, u krakom roku svesti na samo milijardu, da bi njima u potpunosti ovladali.
Metode brze eliminacije tih pet milijardi stanovnika »viška« Coleman vidi u uvođenju svjetske vlade, što drži da je bit »novog svjetskog poretka«. Ona će drastično smanjiti natalitet, uništiti industriju, onemogućiti liječenje cijelim narodima ili socijalnim skupinama, obustaviti pomoć u hrani i vodi, a za ostalo će se pobrinuti namjerno izazvani i poticani ratovi. Još je stravičnija Colemanova slika budućega globaliziranog društva, u kojem bi bili samo vladari i sluge, bez srednjih slojeva. Zakoni bi svuda bili jedinstveni i svaka bi se pobuna protiv takvoga stanja kažnjavala smrću. Bit će, kaže, dopuštena samo nekakva Crkva svjetske vlade, a izgubit će se i današnji pojmovi braka, obitelji, odgoja, slobodnih medija i nacionalnog identiteta:

»Sotonizam, luciferizam i vještičarstvo bit će priznati kao legalni školski predmeti svjetske vlade, bez privatnih i crkvenih škola. Sve su kršćanske crkve već podrovane i kršćanstvo će pod svjetskom vladom postati stvar prošlosti… Neće biti stvari poput republikanizma, suvereniteta ni prava koja pripadaju narodu… Brak će biti zakonom zabranjen… Djecu će u ranoj dobi oduzimati roditeljima i odgajat će ih skrbnici kao državno vlasništvo… Slobodan seks bit će zakonska obveza… Uporaba 'rekreacijskih' droga bit će obvezatna… Organizirat će se širenje droge za kontrolu uma…

Eutanazija za nasmrt bolesne i stare bit će obvezatna… Nijedan grad neće smjeti imati više od unaprijed utvrđenog broja stanovnika…«
Indikativno je da je Coleman uvjeren kako je taj proces već počeo, a »probni baloni« bili su, kaže, zločini Pol Pota u Kambodži, atentati na premijera Alda Mora u Italiji, predsjednika Kennedyja, čak i princezu Grace (Kelly) od Monaka. Možda je u tome vrhunac, ipak, teza kako je brižljivo pripremani plan za širenje droge bio vezan uz svjesno poticanje rasta popularnosti The Beatlesa i Rolling Stonesa, kao i pretvaranje alternativnih književnika Normana Mailera i Alana Ginsberga u medijske ikone. Jednom riječju, sve što se posljednjih desetljeća događalo, upozorava Coleman, ne može biti slučajno, nego je dio plana zločinačkih umova iz Komiteta 300.

Kad neki šire takve shizofrene teze, okolina ih obično preporuči za liječničke preglede. Drugi se, pak, odluče za pisanje knjiga. I na tome još odlično zarade.

preuzeto sa:
http://www.vjesnik.hr/Html/2005/03/13/Clanak.asp?r=tem&c=1

Članak je nešto stariji ali je evergreen ce-4zubo
što mislite o ovome?
Činjenica je da neke više i nevidljive strukture vlasti postoje ALI da li je toliko drastično?

Kakva vi saznanja imate o ovom tematici?

p.s. isprika ako već na forumu postoji tema o ovom djelu - nisam je uspio pronaći misli
[Vrh] Go down
razzor123
Riba
razzor123

Male
Libra Horse
Broj postova : 191
Age : 29
Registration date : 21.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimeuto sij 22, 2008 3:03 pm

Uff zvuči gadno i ja neznam jeli istina ili ne...Vidjet ćemo;)
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3244
Age : 38
Location : Gore
Registration date : 23.09.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimesri sij 23, 2008 6:21 pm

Mislim da je to deo realnosti. Istina, onaj koji nam je manje poznat, ali to ga ne cini manje stvarnim... *
[Vrh] Go down
kayser
Moderator
kayser

Male
Taurus Tiger
Broj postova : 1149
Age : 34
Location : Somewhere on the ice
Registration date : 03.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimečet sij 24, 2008 12:41 am

[Vrh] Go down
mewithoutYou
Višestanični organizam
mewithoutYou

Male
Virgo Buffalo
Broj postova : 91
Age : 34
Registration date : 28.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimesub sij 26, 2008 11:30 pm

čini se da je film na mjestu...ali to nije ništa novo ni meni - a ni većini ljudi na ovom forumu. Ali zabrinjava činjenica da se ljestvica sve više podiže - "oni", okuraženi bivšim uspjehom i stanjem među masama usuđuju se napraviti sve veće i veće "spačke".
Npr. čitam u Jutarnjem: "Neodležana gripa može ubiti". Ok. Zvući logično.

Ali zabrinjava me jedna druga stvar. Kaže "Cijepljeni dobro zaštićeni" i "Oboljelima može pomoći i lijek Tamiflu, koji je javnost upoznala tijekom opasnosti od ptičje gripe. Naime, ako se taj lijek uzme u prva dva dana bolesti, ona se može zaustaviti, a ako se to i ne postigne, tijek bolesti ipak će biti blaži 30 do 40 posto"
Koliko se ja sjećam, na HRT-u sam jednom prilikom vidio izjavu jednog liječnika da tamiflu NEMA realnog učinka. Znaći nekome će on možda pomoći, ali većini neće.

a što se tiće cijepljenja...
čujte sad ovo.
Koliko je cijepljenje sigurno?
Citat :

„Cijepljenje je sigurno i štiti nas od bolesti. Ako već i postoje neki rizici, oni su daleko manji od same bolesti.“
Nažalost - ovo je prevladavajuće mišljenje, koje možete čuti u medijima. Što je, naravno, i mišljenje službene medicine. Nažalost, povijest cijepljenja nije baš tako ružičasta. Možda bi tragičnih slučajeva bilo manje, da postoji ŽELJA ZA RE-SAGLEDAVANJEM „VJEČITE ISTINE“. Iako se o tome krajnje rijetko i nerado govori, otkrit ću vam dio crnih stranica...

Svojevremeno je dr Robert Mendelsohn, jedan od vodećih svjetskih pedijatara, rekao: „Upotreba živog ili mrtvog cjepiva zapravo POVEĆAVA, A NE SMANJUJE, mogućnost da vaše dijete oboli. Recimo, najbolji način da vaše dijete zaštitite od dječje paralize je NECIJEPLJENJE. Možda čudno, ali bolno istinito.“ Jeste li znali da cjepivo protiv zaušnjaka nosi RIZIK OD MENINGITISA? Ili da cijepljenje protiv ospica može izazvati ENCEFALITIS, kao i svojevrsno otvrdnuće moždane mase, koje GOTOVO UVIJEK ZAVRŠAVA FATALNO? Znate, obrana od ospica uopće nije bezazlen postupak. Osim navedenog, nus-pojave ponekad uključuju mentalnu retardaciju, konvulzije, paralizu i sljepilo. Ha, NISU LI OSPICE IPAK MANJE OPASNE? Prema časopisu Science, čak 26% američke djece, cijepljene protiv rubeole, OBOLJELO JE OD NEKE FORME ARTRITISA. Neki slučajevi zahtjevali su hospitalizaciju. VIRUS SE MOŽE IZOLIRATI U ZAHVAĆENIM ZGLOBOVIMA GODINAMA NAKON CIJEPLJENJA. Kako je rubeola najopasnija za nerođenu djecu, bilo bi logično da se uposlenici rodilišta, ali i svi ginekolozi, bez iznimke, podvrgavaju cijepljenju protiv rubeole. No, 90% njih odbija takav postupak. MOŽDA ZNAJU NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO. A svakako bi željeli znati. Prema američkim izvorima, kombinirano cjepivo DPT (difterija, hripavac, tetanus) UZROKUJE BAREM 1000 SMRTNIH SLUČAJEVA GODIŠNJE kod američke dojenčadi.

Sada neću govoriti o pravoj eksploziji autistične djece, koja su oboljela NEDUGO NAKON NEKIH CIJEPLJENJA. Trend je toliko izražen, da ne može biti slučajan. Želite li riskirati, recimo, difteriju, koje više ionako nema, ili nešto puno, puno gore?

U normalnim okolnostima, kontakti s mikroorganizmima i infekcija idu točno zacrtanim putem. Onako, kako je to priroda predvidjela. ULJEZI ĆE BITI PREPOZNANI, REGISTRIRANI I SPREMLJENI U MEMORIJU, pa će svaki njihov naredni pokušaj u startu biti deaktiviran. Stvorit će se imunitet. To će se, naravno, dogoditi i sa svakom zaraznom bolešću dječje dobi. Kako se radi o prirodnom i normalnom imunološkom odgovoru, samo mali dio tjelesnog imunološkog sustava (3-7%) bit će angažiran. Ostatak će biti spreman za druge izazove.

Umjetna imunizacija je sasvim druga priča. TOKSIČNI SASTOJCI UŠTRCAVAJU SE DIREKTNO U KRVOTOK. To nije uobičajni tijek infekcije, pa se ni uobičajni kontrolni mehanizmi ne uspostavljaju. Ukratko, to nije normalna situacija. OKUPIRANOST IMUNOLOŠKOG SUSTAVA U TAKVIM OKOLNOSTIMA DOSIŽE 70%. To je loša okolnost, jer će tijelo ostati slabije zaštićeno od ostalih infekcija. Sklonosti alergijama i multiploj sklerozi također će narasti. Posljedica vjerojatno ima još, ali su nedovoljno ispitane. A jako je dobro poznato da je smrtnost od većine zaraznih bolesti VEĆ PALA ZA OKO 90% PRIJE UVOĐENJA SPECIFIČNOG CJEPIVA. A zna se i to da je nakon uvođenja cjepiva protiv dječje paralize, SMRTNOST U NEKIM REGIJAMA PORASLA I ZA VIŠE OD 100%. No, tada se pribjeglo statističkim manipulacijama, pa su slučajevi polia pretvarani u aseptički meningitis. Liječnici vjerovatno nisu mogli vjerovati da vide bolest, protiv koje imaju tako jako oružje. To bi bio krah jedne ideje, a to se nije smjelo dogoditi. Ni prije, ni danas.

više na: http://www.ritelefax.hr/stalnerubrike.asp?ib=711&sr=23
[Vrh] Go down
kayser
Moderator
kayser

Male
Taurus Tiger
Broj postova : 1149
Age : 34
Location : Somewhere on the ice
Registration date : 03.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 12:06 am

vecina lijekova i cjepiva su bazirana na placebo efektu. ako mi zamislimo, a farmaceutske firme nas u to uvjeravaju, da nesto moze pomoc onda mi vjerujemo u to bez obzira koliko to bilo ustvari stetno po nas organizam. mi nismo svjesni su farmaceutski proizvodi
vise stetniji po nase zdravlje nego sto su korisniji. ipak je njima svima dobit na prvom mjestu
[Vrh] Go down
mewithoutYou
Višestanični organizam
mewithoutYou

Male
Virgo Buffalo
Broj postova : 91
Age : 34
Registration date : 28.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 4:22 am

ok. ajmo sada korak dalje. pošto se svi više-manje slažemo da se radi o "mazanju očiju" ;) što nam je činiti?

jeli dovoljno reći - ZNAMO da nas obmanjujete!

ili djelovati protiv njih i cijelog tog sistema? kako djelovati? misli
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 11:06 am

Zanimljivo je da homeopati smatraju cijepljenje velikim zlom i napadom na organizam.

Ipak ostaje činjenica da je porst procijepljenosti stanovništva zajedno s porastom higijenskih standarda tijekom posljednjeg stoljeća uzrokovao nevjerojatan pad smrtnosti novorođenčadi i male djece. U vremenima prije pojave cjepiva ona su umirala kao muhe i izgubiti dijete u ranoj i nešto kasnijoj dobi bila je normalna stvar, iako žalosna. Danas je to u bogatijem dijelu svijeta izuzetak i tragedija. Danas dakle ostaje na životu velik broj one djece koja bi nekad poumirala slijedom nekakve prirodne selekcije, jer točno je da će snažan organizam i tešku bolest lakše preboljeti i steći taj zdravi prirodni imunitet, ali uz životnu ugroženost za vrijeme bolesti. Kao majka dvoje djece i psihički zdrava osoba znam da se u takvoj situaciji nikako ne bih željela naći. Nisam dakle spremna odbaciti cijepljenje samo tako, i to zbog statističkih podataka koji ne dokazuju ništa. 1000 djece godišnje umire zbog cijepljenja u SAD? Uz taj podatak trebalo bi dodati za usporedbu koliko ljudi u istom razdoblju umire od posljedica uboda pčele. I nigdje ne piše jesu li ta jadna djeca (naravno da se radi o užasnoj ragediji za obitelji) bila zdrava ili je postojao razlog za patološku reakciju na cjepivo. Uostalom, pročitajte bilo koji listić koji se prilaže lijekovima u onom dijelu koji govori o mogućim nuspojavama - proći će vas volja za uzimanjem lijekova.

Druga strana priče pak govori o hiperprodukciji svega i svačega pa tako i cjepiva za ljude i životinje, u cilju očuvanja nivoa zarade farmaceutske industrije. Mislim da će ta grana jednoga dana biti optužena za teške zločine, ako već nije. Kad pogledam kakva se sve cjepiva i lijekovi proizviode i agresivno nude ljudima - plakati tipa tri u jednom ili pet u jednom nude vam da se samo jednom pikicom riješite svih mogućih zala koja vas mogu spopasti u vidu bolesti. Cijepljenje protiv svega i svačega sigurno može izazvati teške poremećaje u organizmu. Dakle, cijepljenje je uvijek rizik i čovjek bi se morao dobro informirati o svemu prije nego što ga prihvati za sebe ili za svoju djecu, pa i za kućne ljubimce.

Iskreno se nadam bržem razvoju holističkog pristupa u službenoj medicini, možda nama i našoj djeci pruži šansu za normalniji život. Ovo ispiranje mozga uistinu vodi u propast, ma tko ga provodio - komitet 300, reptilijanci ili nezasitno proždrljivi industrijalci.
[Vrh] Go down
kayser
Moderator
kayser

Male
Taurus Tiger
Broj postova : 1149
Age : 34
Location : Somewhere on the ice
Registration date : 03.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 2:48 pm

"Uostalom, pročitajte bilo koji listić koji se prilaže lijekovima u onom dijelu koji govori o mogućim nuspojavama - proći će vas volja za uzimanjem lijekova."

upravu si. ali taj dio rijetko tko čita. svi uzimaju lijekove zdravo za gotovo.
kad se neki lijek reklamira onaj dio reklame gdje pise da o mogucim nuspojavama treba konzultirat liječnika je napisan jako sitnim slovima i vremenski kratko stoji da ga se i ne primjeti.
[Vrh] Go down
mewithoutYou
Višestanični organizam
mewithoutYou

Male
Virgo Buffalo
Broj postova : 91
Age : 34
Registration date : 28.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 3:21 pm

Vidiš, što je najgore mehanizam "sistema" je toliko jak da današnje majke i očevi ne mogu zamisliti svijet bez cjepiva i lijekova. Ne usuđuju se. JER TO JE JEDINO RJEŠENJE. Čemu riskirati, zar ne?

I da se razumijemo lijekovi i cjepiva MOGU biti ok stvar ukoliko su prošli RIGOROZNA testiranja. Što se danas ne događa.

Evo jedan primjer - naša moderna "kuga" AIDS je bolest koja de facto ne postoji. Više na: http://www.aliveandwell.org/

Famozni "testovi za HIV" ne otkrivaju virus za koji kao testiraju, nego samo antitijela na virus - a prisutnost antitijela u svih ostalih bolesti nije znak bolesti nego naprotiv zdravlja organizma, jer antitijela su znak uspješne borbe tijela protiv virusa.

Molim?!?

Nažalost ovaj slučaj u medicini - nije jedini.
Ova metoda "mazanja očiju" i umjetnog proglašavanja ljudi bolesnima se pokazao dovoljno uspješan da se sad počeo primjenjivati i na H5N1 ptičji virus. Nedefinirani standardi "Western Blot" i "ELISA" testova za ptičiju gripu se još uvijek upotrebljavaju.

A prodaja TAMIFLUA raste i raste...lol!

Zanimljivo je da se u cijeloj toj priči najmanje priča o prirodnim metodama dizanja imuniteta i sl.
Činjenicu da svakog trenutka u nama postoje tisuće raznih vrsta virusa, uzročnika raznih bolesti, no od njih ne obolijevamo dok nečim ne smanjimo imunitet. Čime?

Za kraj jedna metafora. Povijesno dokaziva ce-4zubo
Hitler dobija ogromne oblasti nakon paleža Reichstaga. Za palež optužuje komuniste (iako je on zapalio Reichstag). Njemački narod u smrtnom strahu od zlih komunista daje striki Adolfu neograničenu moć za liječenje...ovaj...obranu Njemačke ;) Zvući poznato?

Čemu mijenjati metodu koja pali već stoljećima, zar ne?
ides
[Vrh] Go down
kayser
Moderator
kayser

Male
Taurus Tiger
Broj postova : 1149
Age : 34
Location : Somewhere on the ice
Registration date : 03.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 3:50 pm

9/11 ista stvar kao reichstag
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 5:20 pm

kayser je napisao/la:
"Uostalom, pročitajte bilo koji listić koji se prilaže lijekovima u onom dijelu koji govori o mogućim nuspojavama - proći će vas volja za uzimanjem lijekova."

upravu si. ali taj dio rijetko tko čita. svi uzimaju lijekove zdravo za gotovo.
kad se neki lijek reklamira onaj dio reklame gdje pise da o mogucim nuspojavama treba konzultirat liječnika je napisan jako sitnim slovima i vremenski kratko stoji da ga se i ne primjeti.

Ali ja uvijek čitam te listiće, nadam se da još ponetko, vrlo su informativni... pale
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 5:25 pm

@mewithoutYou, ja sam i govorila o provjerenim cjepivima.

AIDS i ptičja gripa su mazanje očiju u svrhu postizanja basnoslovne zarade. Za AIDS kažu da je varijacija sifilisa, (o tome dosta piše u časopisu "Svjetlost" za prosinac i siječanj), a ptičja gripa je besramna laž i izmišljotina. Ljudi u oba slučaja umiru i njihova patnja je stvarna, samo ne umiru od onoga od čega misle da umiru :(
[Vrh] Go down
kayser
Moderator
kayser

Male
Taurus Tiger
Broj postova : 1149
Age : 34
Location : Somewhere on the ice
Registration date : 03.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened sij 27, 2008 7:57 pm

ti ih citas, ja ih ne citam jer hvala bogu nisam nikad bio toliko bolestan da mi je bilo potrebno koristit lijekove.

ali ono sto sam je htio naglasit jest da vecina ljudi ih ne cita zato sto to sve prihvacaju zdravo za gotovo.
[Vrh] Go down
mewithoutYou
Višestanični organizam
mewithoutYou

Male
Virgo Buffalo
Broj postova : 91
Age : 34
Registration date : 28.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimepon sij 28, 2008 7:27 pm

Komitet 300 Vacs_dees confused suspect
[Vrh] Go down
mewithoutYou
Višestanični organizam
mewithoutYou

Male
Virgo Buffalo
Broj postova : 91
Age : 34
Registration date : 28.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimeuto sij 29, 2008 6:43 pm

hm...ali nitko još nije rekao :
kako se boriti protiv sistema?
[Vrh] Go down
kayser
Moderator
kayser

Male
Taurus Tiger
Broj postova : 1149
Age : 34
Location : Somewhere on the ice
Registration date : 03.12.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimeuto sij 29, 2008 7:37 pm

teško. sistem je jak i zbog toga se teško boriti protiv njega. trbalo bi da svi djelujemo kao jedno da uspijemo naštetiti sistemu.
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimeuto sij 29, 2008 9:07 pm

kayser je napisao/la:
teško. sistem je jak i zbog toga se teško boriti protiv njega. trbalo bi da svi djelujemo kao jedno da uspijemo naštetiti sistemu.

Kad bismo svi uspjeli djelovati kao jedno, sistemi nam više ne bi bili potrebni :)
[Vrh] Go down
satan´s master
Višestanični organizam
satan´s master

Male
Scorpio Dog
Broj postova : 44
Age : 109
Location : zagrab-sesvete-kašina
Registration date : 12.03.2008

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimesri oľu 12, 2008 11:51 am

ah..da .. 300 najjačih obitelji (tolko ih je bilo na početku..) odlučuje o ostatku svijeta..slatko...
[Vrh] Go down
vrapche
Stanica


Male
Pisces Dog
Broj postova : 14
Age : 98
Registration date : 04.05.2008

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened svi 04, 2008 2:25 pm

taj covijek je u knjigi iznjeo 75% cistih cinjenica i ovo drugo bubnuo, nest pogodio nest je jos uvijek kao tajna..
[Vrh] Go down
Karl Marx
banned


Male
Cancer Goat
Broj postova : 165
Age : 29
Registration date : 26.06.2008

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimened lip 29, 2008 4:12 pm

mewithoutYou je napisao/la:
Citat :
Shizofrena Colemanova teorija uvjerava da tajnovita svjetska vlada, navodno predvođena britanskom kraljicom Elizabetom II. i tajnom službom MI6, do 2050. godine namjerava stanovništvo cijelog planeta svesti na samo milijardu, a »novi svjetski poredak« zasnivao bi se na neslobodama, sotonizmu, drogi i potpunoj zabrani braka i obitelji.

Već nekoliko tjedana na samome vrhu hrvatske publicističke liste najprodavanijih knjiga, o čemu ponajbolje govori televizijska emisija »Pola ure kulture«, nalazi se uradak izvjesnoga dr. Johna Colemana. Šira javnost ranije nije čula za toga autora, niti se njegove knjige u drugim zemljama ubrajaju u hit-literaturu. Najbizarniji je, ipak, podatak da je knjiga koju je nedavno tiskala zagrebačka Detecta izvorno objavljena još 1992. u SAD-u.

Zašto Hrvati, onda, danas toliko kupuju Colemana? Odgovor je u njezinu naslovu: »Hijerarhija zavjerenika: Komitet 300«. Sudeći prema sadržaju, a i nekim internetskim podacima o brojnim skandalima koji su je pratili, Colemanov je kontroverzni uradak vrhunac onoga što nazivamo »teorijom zavjere«, a glavni su negativci, dakako, Britanci. Tako je negativna energija usmjerena na aktualnu britansku politiku u danima kada je sve izvjesnije da Hrvatska gubi prvotni termin početka pregovora s Europskom unijom dobila i svojevrsnu» teorijsku« osnovu.

Naime, za razliku od drugih knjiga koje zarađuju na tržištu sijanjem straha i beznađa pred budućnošću čovječanstva, Coleman ne upire prstom samo u masone, cioniste, Sionski priorij, rozenkrojcere, iluminate, fabijaniste, Bilderbergere, Trilateralnu komisiju i još niz tajnih društava, za dio kojih nema dokaza da i danas djeluju, nego to »izvorište zla« proširuje i tajnim društvima koja navodno usmjeravaju svjetsku politiku u vremenu kojem smo svjedoci. Odnosi se to ponajprije na tajnoviti Komitet 300, koji je na vrhu te piramide, te njegove izvršne poluge Rimski klub i Okrugli stol, za koje autor tvrdi da sve važnije svjetske institucije i državnike drže u potpunosti »na uzdi« i prisiljavaju ih da rade prema njihovim destruktivnim naredbama.

Logistiku im u tome daje cijeli niz svjetski poznatih istraživačkih instituta i zaklada, od kojih Coleman po destruktivnom utjecaju izdvaja inače iznimno ugledni londonski Kraljevski institut za međunarodne odnose, zatim Institut Tavistock za ljudske odnose, Institut Stanford i Institut Hadson, kao i stotine onih manje poznatih i važnih. No, svima njima, čak i NATO-paktom, CIA-om, Mossadom i Interpolom, tvrdi autor, u korist Komiteta 300 zapravo manipulira britanska tajna služba MI6, što također golica maštu hrvatskoga čitatelja, suočenog s nedavnom aferom o »divljanju« britanskih obavještajaca po zagrebačkim ulicama. Među meganegativcima je i američki predsjednik George Bush, stariji doduše, kao i sve vezano uz globalizaciju i »novi svjetski poredak«. Zato su Colemanove teorije pravi melem za oči frustriranoga hrvatskog čitatelja.
Tko je, međutim, taj isti Coleman i kakve nam zaključke nudi? Riječ je o bivšem obavještajnom časniku, za kojeg iz šturih biografskih podataka nije jasno je li bio otpadnik iz MI6 ili žrtva te iste službe. Priznaje, tek, da je sudjelovao u više »prljavih« misija, vezanih uz putove droge, ali i rušenje režima u zemljama Trećeg svijeta.

Navodno je, kaže, vidio svakakve »državne tajne« koje su govorile o stvarnim naredbodavcima zločina i trgovine drogom i zlatom. Kasnije se pokajao zbog svoje uloge o tim nečasnim poslovima i krenuo u vlastiti »križarski rat« protiv MI6. Potkraj šezdesetih godina počeo je u SAD-u objavljivati knjige o tajnim društvima. Svaka od njih imala je sve ambiciozniju teoriju zavjere, da bi upravo sa spomenutim Komitetom 300 došao do svog vrhunca, odnosno uvjerenja kako svijet vrtoglavo tone u propast. Dio toga trebao se dogoditi do 2000. godine, ali neispunjavanje tih crnih prognoza autora bi moglo uvjeriti samo da je i to neka - zavjera.

Kao što se moglo i zaključiti, ključna je Colemanova teza, dostojna psihijatrijske analize, da grupa moćnika u sjeni, koja se naziva Komitet 300, u potpunosti upravlja svijetom, i to već punih 150 godina. Njezini su članovi, objašnjava autor,

članovi kraljevskih i plemićkih obitelji, vlasnici i menadžeri svjetskih kompanija, bankari, političari, diplomati, sveučilišni profesori i ostali uglednici. Coleman u knjizi nudi stotine imena bivših i sadašnjih članova, od kojih počasno mjesto daje britanskoj kraljici Elizabeti II., onoj istoj koja danas ne može kontrolirati ni šlic svoga sina Charlesa, kao ni nestašluke unuka Harryja. Hrvatima će se svidjeti da se u tom mračnom društvu nalaze i dva bivša mirovna posrednika, lord Carrington i Cyrus Vance, a i lord Aldingon, upleten u bleiburški masakr. Jasno, tu su i Winston Churchill, David Rockefeller, Willy Brandt (predstavljen i kao sovjetski špijun!), Geoge Schultz, Henry Kissinger, pa čak i Otto von Habsburg i otac supruge njegova najstarijeg sina Karla barun Thyssen-Bornamisza.

Kad netko od članova umre, nasljeđuje ga, kao na srednjovjekovnim dvorovima, osoba koju on prethodno izabere. Nije poznato gdje se i kada taj Komitet 300 sastaje, odnosno je li se ikad i okupio, ali on, kaže, odlučuje tko će na vlast, protiv koga će se ratovati, koga treba eliminirati, kako će djelovati bankovni sustav i koji su narodi osuđeni na umiranje zbog gladi, bolesti i širenja droge. Dakle, to su jedini gospodari života i smrti.

No, ni spomenuta imena nisu toliko šokantna kao sama Colemanova teorija o tome što slijedi čovječanstvu do 2050. godine. Njegovi su zaključci po zastrašujućem pesimizmu usporedivi samo s povremenim teorijama udara velikih kometa u Zemlju ili nuklearnih kataklizmi, kao i zastrašujućim zapletima koje poznaju čitatelji futurističkih romana Orwella i Huxleya, odnosno gledatelji filmskih klasika »Paklene naranče«, »Fahrenheita 451« ili »Zelenog soylenta«, a sve to začinjeno i ultrakonzervativizmom.

Ukratko, Coleman je uvjeren u to kako je Komitet 300 odlučio sadašnjih šest milijardi stanovnika, među kojima većinu drže »beskorisnim izjelicama« jer uništavaju ionako premale prirodne resurse, u krakom roku svesti na samo milijardu, da bi njima u potpunosti ovladali.
Metode brze eliminacije tih pet milijardi stanovnika »viška« Coleman vidi u uvođenju svjetske vlade, što drži da je bit »novog svjetskog poretka«. Ona će drastično smanjiti natalitet, uništiti industriju, onemogućiti liječenje cijelim narodima ili socijalnim skupinama, obustaviti pomoć u hrani i vodi, a za ostalo će se pobrinuti namjerno izazvani i poticani ratovi. Još je stravičnija Colemanova slika budućega globaliziranog društva, u kojem bi bili samo vladari i sluge, bez srednjih slojeva. Zakoni bi svuda bili jedinstveni i svaka bi se pobuna protiv takvoga stanja kažnjavala smrću. Bit će, kaže, dopuštena samo nekakva Crkva svjetske vlade, a izgubit će se i današnji pojmovi braka, obitelji, odgoja, slobodnih medija i nacionalnog identiteta:

»Sotonizam, luciferizam i vještičarstvo bit će priznati kao legalni školski predmeti svjetske vlade, bez privatnih i crkvenih škola. Sve su kršćanske crkve već podrovane i kršćanstvo će pod svjetskom vladom postati stvar prošlosti… Neće biti stvari poput republikanizma, suvereniteta ni prava koja pripadaju narodu… Brak će biti zakonom zabranjen… Djecu će u ranoj dobi oduzimati roditeljima i odgajat će ih skrbnici kao državno vlasništvo… Slobodan seks bit će zakonska obveza… Uporaba 'rekreacijskih' droga bit će obvezatna… Organizirat će se širenje droge za kontrolu uma…

Eutanazija za nasmrt bolesne i stare bit će obvezatna… Nijedan grad neće smjeti imati više od unaprijed utvrđenog broja stanovnika…«
Indikativno je da je Coleman uvjeren kako je taj proces već počeo, a »probni baloni« bili su, kaže, zločini Pol Pota u Kambodži, atentati na premijera Alda Mora u Italiji, predsjednika Kennedyja, čak i princezu Grace (Kelly) od Monaka. Možda je u tome vrhunac, ipak, teza kako je brižljivo pripremani plan za širenje droge bio vezan uz svjesno poticanje rasta popularnosti The Beatlesa i Rolling Stonesa, kao i pretvaranje alternativnih književnika Normana Mailera i Alana Ginsberga u medijske ikone. Jednom riječju, sve što se posljednjih desetljeća događalo, upozorava Coleman, ne može biti slučajno, nego je dio plana zločinačkih umova iz Komiteta 300.

Kad neki šire takve shizofrene teze, okolina ih obično preporuči za liječničke preglede. Drugi se, pak, odluče za pisanje knjiga. I na tome još odlično zarade.

preuzeto sa:
http://www.vjesnik.hr/Html/2005/03/13/Clanak.asp?r=tem&c=1

Članak je nešto stariji ali je evergreen ce-4zubo
što mislite o ovome?
Činjenica je da neke više i nevidljive strukture vlasti postoje ALI da li je toliko drastično?

Kakva vi saznanja imate o ovom tematici?

p.s. isprika ako već na forumu postoji tema o ovom djelu - nisam je uspio pronaći misli
bolesno nedo bog nešto takvo..da sotonizam obvezatni predmet iako mi se ovo sa drogama sviđa jbg nebi bilo dobro..a nije loš ni slobodan sex
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Age : 30
Registration date : 25.10.2007

Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitimesri srp 30, 2008 10:57 pm

Svjetloisjena je napisao/la:
@mewithoutYou, ja sam i govorila o provjerenim cjepivima.

AIDS i ptičja gripa su mazanje očiju u svrhu postizanja basnoslovne zarade. Za AIDS kažu da je varijacija sifilisa, (o tome dosta piše u časopisu "Svjetlost" za prosinac i siječanj), a ptičja gripa je besramna laž i izmišljotina. Ljudi u oba slučaja umiru i njihova patnja je stvarna, samo ne umiru od onoga od čega misle da umiru :(

???
to je pomalo radikalna zamisao.
[Vrh] Go down
Sponsored content
Komitet 300 Empty
PostajNaslov: Re: Komitet 300   Komitet 300 Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Komitet 300
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Misterije i neobjašnjivi fenomeni :: Manipulacija-
Forum(o)Bir: