| Bermudski trokut | |
|
+18josip21 Michael Wittmann Svjetloisjena Dunja the tomboy ThE_IMMORTAL Gea Berny_Sinara gloria_g zvezda snark Jaykof silver None Tutankhamon mare Alpha Blizzard kayser 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut čet srp 31, 2008 10:07 pm | |
| Je ali i dalje ne objasnjava... _________________ Respect
| |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut pet kol 01, 2008 12:06 am | |
| Podivljali kompasi i satovi... prostorni i vremenski orijentiri... mozda oznacavaju anomaliju tu prisutnu u prostorvremenu... * _________________ "...ja sam Bog, ja sam junak, ja sam filozof, ja sam Đavo i ja sam svet, a to je zamoran način da se kaže da ne postojim."
| |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut pet kol 01, 2008 12:12 am | |
| ma triba stvarno otic tamo i vidit sta ima. | |
|
| |
mare Riba
Broj postova : 154 Age : 35 Location : zagreb Registration date : 26.07.2008
| |
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut pet kol 01, 2008 2:17 pm | |
| ma posudit ćemo od mog buraza....ne brini !! | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Bermudski Trokut pet lip 05, 2009 3:38 pm | |
| dakle sta mislite sta je to : Alieni....nekakvo cudno magnetsko polje ili rupa u prostoru? Btw 100 godina unaprjed O_O zanimljivo ajmo svi u bermudski!!! | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Bermudski trokut pet lip 05, 2009 10:04 pm | |
| koliko ja znam to je područje tako niskog tlaka da se sve potapa i ruši kad tamo dođe. mislim da ni senzori ga ne mogu probiti... ali sve je to tako znanstveno... _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Bermudski trokut sub lip 06, 2009 1:49 am | |
| - Gea je napisao/la:
- koliko ja znam to je područje tako niskog tlaka da se sve potapa i ruši kad tamo dođe. mislim da ni senzori ga ne mogu probiti...
ali sve je to tako znanstveno... a di onda nestaju ljudovi ? | |
|
| |
ThE_IMMORTAL Majmun
Broj postova : 1324 Age : 33 Location : Evanescence Croatia Registration date : 18.09.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut sub lip 06, 2009 4:39 pm | |
| na tv-u su nestajanje brodova objasnili, kao na dnu mora su ogromne kolicine metana koji se aktivira seizmickim pokretima na dnu mora, sto razrijedi vodu tako da brodovi vise ne mogu ploviti, jednostavno potonu; a avioni zbog prejakog magnetnog polja na tom podrucju "polude" i ne daju se kontrolirati pa padnu u more. i sada kao vlasti se boje istraziti podrucje, ne zele riskirati jos vise nestanaka meni to zvuci prejednostavno da bi tako bilo. ja vise vjerujem da je tu nesto nama nepoznato u pitanju | |
|
| |
Tutankhamon Pračovjek
Broj postova : 2109 Age : 49 Location : Hrvatska sahara Registration date : 22.12.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut sub lip 06, 2009 10:37 pm | |
| A sta je sa podmornicama? | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Bermudski trokut sub lip 06, 2009 11:21 pm | |
| one se tamo ne pribižavaju tlak je toliko jak da te se doslovno usisa, one bi se jednostavno spljoštile kao da sjedneš na praznu konzervu _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Bermudski trokut ned lip 07, 2009 12:09 am | |
| ma daj? su probali vec ja se sjecam da su na neki camac privezali kameru.... i onda se cijeli camac poceo potapljati sve je snimala kamera | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Bermudski trokut ned lip 07, 2009 12:10 am | |
| da... mislim da sam to gledala _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut ned lip 07, 2009 2:23 am | |
| - ThE_IMMORTAL je napisao/la:
- na tv-u su nestajanje brodova objasnili, kao na dnu mora su ogromne kolicine metana koji se aktivira seizmickim pokretima na dnu mora, sto razrijedi vodu tako da brodovi vise ne mogu ploviti, jednostavno potonu; a avioni zbog prejakog magnetnog polja na tom podrucju "polude" i ne daju se kontrolirati pa padnu u more. i sada kao vlasti se boje istraziti podrucje, ne zele riskirati jos vise nestanaka
meni to zvuci prejednostavno da bi tako bilo. ja vise vjerujem da je tu nesto nama nepoznato u pitanju Testirana je teorija da se oslobađa mnogo mjehurića koji plivaju na površinu, učine manju prosjećnu gustoću vode od okolne gdje nema mjehurića i zbog toga da brod potone. To je testirano na gliseru u plićaku ispod kojeg su se puštali mjehurići. Gliser je doista potonuo. Jedna naftna rafinerija tamo je isto skoro potonula nakon što je primjećeno jako oslobađanje mjehurića ispod nje. Dakle taj dio je potvrđen kao moguć, a ako se dogodi podvodni odron ili nešto, oslobodi se neusporedivo više mjehurića, dovoljno da potope više brodova, ne samo jedan, barem prema izračunu. | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Bermudski trokut ned lip 07, 2009 12:51 pm | |
| priroda je stvarno zapanjujuca | |
|
| |
Dunja the tomboy Riba
Broj postova : 123 Age : 34 Location : Deep in the woods Registration date : 25.02.2009
| Naslov: Re: Bermudski trokut ned lip 07, 2009 8:20 pm | |
| - Gripphon je napisao/la:
- ThE_IMMORTAL je napisao/la:
- na tv-u su nestajanje brodova objasnili, kao na dnu mora su ogromne kolicine metana koji se aktivira seizmickim pokretima na dnu mora, sto razrijedi vodu tako da brodovi vise ne mogu ploviti, jednostavno potonu; a avioni zbog prejakog magnetnog polja na tom podrucju "polude" i ne daju se kontrolirati pa padnu u more. i sada kao vlasti se boje istraziti podrucje, ne zele riskirati jos vise nestanaka
meni to zvuci prejednostavno da bi tako bilo. ja vise vjerujem da je tu nesto nama nepoznato u pitanju Testirana je teorija da se oslobađa mnogo mjehurića koji plivaju na površinu, učine manju prosjećnu gustoću vode od okolne gdje nema mjehurića i zbog toga da brod potone. To je testirano na gliseru u plićaku ispod kojeg su se puštali mjehurići. Gliser je doista potonuo.
Jedna naftna rafinerija tamo je isto skoro potonula nakon što je primjećeno jako oslobađanje mjehurića ispod nje. Dakle taj dio je potvrđen kao moguć, a ako se dogodi podvodni odron ili nešto, oslobodi se neusporedivo više mjehurića, dovoljno da potope više brodova, ne samo jedan, barem prema izračunu. A sta sa zrakoplovima?Njih mjehurici ne mogu potopit? | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Bermudski trokut ned lip 07, 2009 10:28 pm | |
| njih neka magnetna sila privlaci | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Bermudski trokut ned lip 07, 2009 10:42 pm | |
| ma čitavo je to područje pod nekakvom velikom silom, pitanje zašto? zašto baš tamo... _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Bermudski trokut pon lip 08, 2009 12:48 am | |
| mozda alieni tam imaju bazu O_O | |
|
| |
ThE_IMMORTAL Majmun
Broj postova : 1324 Age : 33 Location : Evanescence Croatia Registration date : 18.09.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut pon lip 08, 2009 1:23 am | |
| a bila je negdje na netu, ili mozda cak i ovdje na forumu, prica o nekakvoj kristalnoj kugli u nekakvoj pecini (ili je bila piramida) pod morem u bermudskom trokutu, ako se ne varam. joj gdje sam to procitao... ??? | |
|
| |
ThE_IMMORTAL Majmun
| Naslov: Re: Bermudski trokut pon lip 08, 2009 1:27 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Bermudski trokut pon lip 08, 2009 4:18 pm | |
| - Dunja the tomboy je napisao/la:
A sta sa zrakoplovima?Njih mjehurici ne mogu potopit? Cijelo ono područje je veoma nezgodno za snalaženje čak i najiskusnijim pilotima. Zašto kompas poludi, ne znam nikakvo objašnjenje, očito se radi o nekom magnetskom polju, ali kad već kompas ne radi, dalje se piloti jednostavno izgube, izgube se čak i sa kompasom. Većina otoka tamo slično izgleda i teško ih je razlikovati iz zraka, piloti se jednostavno izgube i ostanu bez goriva. Primjer za to je jedan pilot koji je tako eskadrilu odveo u smrt, pomislio je da je jugozapadno od Floride, a bio je jugoistočno. Kontrolni toranj ga nije mogao točno locirati, ali su mislili da se čovjek vara. Da bi se vratio na Floridu, okrenuo je prema sjeveroistoku što ga je odvelo dalje u ocean. | |
|
| |
Tutankhamon Pračovjek
Broj postova : 2109 Age : 49 Location : Hrvatska sahara Registration date : 22.12.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut pon lip 08, 2009 9:45 pm | |
| - Gea je napisao/la:
- one se tamo ne pribižavaju
tlak je toliko jak da te se doslovno usisa, one bi se jednostavno spljoštile kao da sjedneš na praznu konzervu Jooj nemoj me sada..... Osnove fizike i hidrodinamike molim ljepo malo prouciti a ne rekla kazala. Sta se tice kompasa, oni tamo savrseno funkicioniraju samo tu i tamo se dogodi kakav poremecaj i onda podivljaju. Podrucje je jako zaj.... za navigaciju zbog slicnosti otoka pa se lako izgubi orjentacija. Da mjehurici mogu potopiti manji brod ali sumljam da mjehurici plina mogu poremetiti magnetsko polje i prekinuti komunikacije, isto tako ne mogu potopiti podmornice niti avione i mjehurici ne mogu izazivati zelenkaste maglice. E da isto tako uzeti u obzir kojom snagom moraju ti mjehurici plina biti izbaceni da sa dna docu na povrsinu i imaju takav ucinak... | |
|
| |
| Naslov: Re: Bermudski trokut pon lip 08, 2009 11:32 pm | |
| - Tutankhamon je napisao/la:
Da mjehurici mogu potopiti manji brod ali sumljam da mjehurici plina mogu poremetiti magnetsko polje i prekinuti komunikacije, isto tako ne mogu potopiti podmornice niti avione i mjehurici ne mogu izazivati zelenkaste maglice. U vezi maglica, ovisi koji se plin oslobađa preko mjehurića. | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Bermudski trokut pon lip 08, 2009 11:47 pm | |
| Mislim da se spominjao metan... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bermudski trokut | |
| |
|