| | Istina ili dobar photoshop? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Annon Imus Dinosaur

Broj postova: 360 Age: 23 Location: Out of Space Registration date: 13.01.2008
 | Naslov: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 1:36 pm | |
| http://www.youtube.com/watch?v=xWFvdfYoyG8&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=Z5vyC9Inobg sto se mene tice jedno je sigurno a to je da izgleda odvratno |
|
 | |
meli Pračovjek

Broj postova: 3492 Age: 36 Registration date: 15.02.2008
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 3:11 pm | |
| Vjerujem da je realna snimka. Tko zna kaj se još sve krije u neistraženim morskim dubinama, a isto tako i u neistraženim prašumama, neistraženim planinama... |
|
 | |
Alpha Admin

Broj postova: 27612 Age: 33 Registration date: 30.09.2007
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 3:33 pm | |
| Meni je fora...a i moguce je... _________________ Respect
|
|
 | |
Annon Imus Dinosaur

| Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 3:52 pm | |
| | meliJ je napisao/la: | | Vjerujem da je realna snimka. Tko zna kaj se još sve krije u neistraženim morskim dubinama, a isto tako i u neistraženim prašumama, neistraženim planinama... | da u potpunosti se slazem tko zna cega sve ima oko nas a mi nismo svjesni evo jos jedan link samo sta ova izgleda kao mlado http://www.youtube.com/watch?v=biz4_0vNJq8&feature=related |
|
 | |
silver Majmun

Broj postova: 1439 Age: 22 Registration date: 25.10.2007
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 4:24 pm | |
| sto se tice prve.. jeste ikad vidjeli tuljana? nda. a druga je lazna, to je objasnjeno cak i u komentaru jednom lijepo: that is an art project. i've seen it before...in fact the guy who made it took the pic and said it was made from fish skin, and the head is the skull of a monkey. he's made more than one...
sto se tice zadnje snimke, ove iz jordana, mislim da je ona stvarna. to sam vec vidio negdje, zapravo.. možda se radi o novoj vrsti, ali to nije nikakva sirena niti liči na sirenu (sirena ima riblji rep i čovječji gornji dio, a ovo ima široki gornji dio i uski duguljasti rep).. Jedino po čemu su zaključili da je sirena je da 'lice' podsjeća na ljudsko.. Ali po meni je to jednostavno neka vrsta raže. Kad okrenete ražu na trbuh, izgledat će vrlo slično (doduše, ne i oči obično, niti bi bilo praktično da su to oči), bijeli trbuh i dugačka usta, šira glava i uži rep. evo, usporedite s ovom slikom.ovo je divovska raža manta slikana odozdo.  ona nema tako duguljasto tijelo, ali recimo anđeoski morski pas (nije raža ali slični su) ima. i sad, zamislite ražu sa gornje slike s oblikom tijela s donje slike i dobit ćete tu 'sirenu'.  |
|
 | |
Thor PraGlodavac

Broj postova: 694 Age: 27 Location: Tajno Skrovište Registration date: 27.10.2007
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 4:35 pm | |
| Druga je ovo što reče silver Prva je urađena verovatno u Maya programu za animaciju ( program u kojem su rađena sva tri dela gospodara prstena) |
|
 | |
silver Majmun

| Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 6:59 pm | |
| a kad smo već kod ovakvih čudnih morskih stvorenja, evo još par linkova.. iako mislim da je već negdje bio link na jedan super video koji je dosta toga pokazivao.. ima svacega u moru.. http://www.youtube.com/watch?v=TSbOBHwyhhg http://www.youtube.com/watch?v=wST01hAmbRA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=0T7nYEb00vA&feature=related i tako dalje.. ovaj zadnji link je dobar, pokazuje dosta stvari.. ukljucujuci tu 'sirenu'. a evo vam jos par cudnih bica (ili laznih?), iako nisu morska sva: http://www.youtube.com/watch?v=5vClzcZIIL0&feature=related uzivajte!  |
|
 | |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4

Broj postova: 29065 Age: 47 Location: Zagreb Registration date: 15.09.2007
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? uto oľu 25, 2008 8:00 pm | |
| Baš ima odvratnih bića, jadna li su  Mislim da se ipak radi o genetskim mutacijama ili naprosto nepoznatim vrstama. Ona bijela životinjica koja šeće dnom stvarno je neobična, negdje sam je već vidjela. Neobično je što sliči nekakvoj odebljoj ribi, a hoda dnom kao rak i uopće ne pliva. Možda riba bez zračnog mjehura? One sirene izgledaju mi definitivno kao fake... |
|
 | |
silver Majmun

| Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? sri oľu 26, 2008 8:36 am | |
| | svjetloisjena je napisao/la: | Baš ima odvratnih bića, jadna li su Mislim da se ipak radi o genetskim mutacijama ili naprosto nepoznatim vrstama. Ona bijela životinjica koja šeće dnom stvarno je neobična, negdje sam je već vidjela. Neobično je što sliči nekakvoj odebljoj ribi, a hoda dnom kao rak i uopće ne pliva. Možda riba bez zračnog mjehura? One sirene izgledaju mi definitivno kao fake... |
meni to izgleda kao nekakav veliki oceanski crv. i odvratno izgleda. al eto.
a ovo zadnje su vjerojatno vecinom lazne, a dolazi u mogucnost i kod nekih genetsko modificiranje.. ma nemam pojma.
e, da, sto se tice recimo one dvoglave krave, i sam sam vidio nesto slicno, u muzeju prirode u grazu, preparirane životinje sa porodiljnjim mutacijama.. to je nešto neuobičajno, ali prirodno, događa se rijetko al eto. možda je i koja od riba proživjela nešto slično. |
|
 | |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4

Broj postova: 29065 Age: 47 Location: Zagreb Registration date: 15.09.2007
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? sri oľu 26, 2008 2:54 pm | |
| Svako biće se može roditi s dvije glave - jedna je "njegova", a druga nesuđenog brata blizanca... Ima toga i kod ljudi, jednom sam na televiziji u ozbiljnoj emisiji vidjela dječaka s dvije glave. Žalosno  |
|
 | |
Blizzard Superforumaš CE-4

Broj postova: 14532 Age: 22 Registration date: 01.10.2007
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? sri oľu 26, 2008 5:30 pm | |
| Mislim da je glavni razlog izgleda tih bića mutacija kojih ima i u ljudi. |
|
 | |
Absynthia Pračovjek

Broj postova: 2346 Age: 27 Registration date: 01.12.2007
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? sri oľu 26, 2008 11:54 pm | |
| Fake  |
|
 | |
Annon Imus Dinosaur

| Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? čet oľu 27, 2008 9:11 am | |
| | svjetloisjena je napisao/la: | Svako biće se može roditi s dvije glave - jedna je "njegova", a druga nesuđenog brata blizanca... Ima toga i kod ljudi, jednom sam na televiziji u ozbiljnoj emisiji vidjela dječaka s dvije glave. Žalosno  | Da pa sad je bilo aktualno djevojcica sa dva lica ili tako nes |
|
 | |
gloria_g Čovjek

Broj postova: 4131 Age: 37 Location: Zagreb Registration date: 16.11.2007
 | |
 | |
meli Pračovjek

Broj postova: 3492 Age: 36 Registration date: 15.02.2008
 | Naslov: Re: Istina ili dobar photoshop? čet oľu 27, 2008 2:27 pm | |
| Evo te vijesti i fotke djevojčice s dva lica, a i fotka djevojčice koja je rođena s četiri ruke i 4 noge:Rođena djevojčica s dva lica Seljani smatraju da je beba posebna i već je štuju kao božicu... Stanovnici sela na sjeveru Indije vjeruju da je djevojčica s dva lica rođena nedavno, zapravo Božija reinkarnacija. Djevojčica je rođena u ponedjeljak u bolnici u predgrađu glavnog grada Nju Delhija. Od tada stanovnici u njenom siromašnom selu Saini po cijeli dan samo pjevaju i plešu, tražeći od nje blagoslov i priliku za bolji život. Roditelji se s druge strane nadaju da će im država pomoći da se njihovo dijete što prije podvrgne operaciji razdvajanja lica. Ljekari su potvrdili da je beba rođena potpuno zdrava te da se ona i majka osjećaju dobro. - U ponedjeljak oko šest sati ujutro na svijet je došla beba s dva lica i četiri oka. Iako rođenje takvog djeteta nije uobičajeno, možemo potvrditi da se i ona i majka osjećaju dobro i uskoro će biti puštene kući - kazao je dr. Aas Muhamed. |
|
 | |
| | Istina ili dobar photoshop? | |
|