Početna stranicaPortalFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
tomi
Pračovjek


Male
Libra Goat
Broj postova : 2381
Age : 25
Location : Zagreb
Registration date : 22.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   sub pro 26, 2009 4:14 pm

Nisam znao tko ce biti :D


Hamilton i Button. Bezveze.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon sij 25, 2010 10:54 pm

Predstavljen novi bolid Mercedes GP-a. Evo ovo su sad prave srebrne strijele. Jedva čekam da počne nova sezona :)





[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon vel 01, 2010 12:40 am

Predstavljeni novi bolida Ferrarija, McLarena i Renaulta.

McLaren izgleda močno, dok Ferrari podsjeća na Red Bull. Jedva čekam vidjeti Red Bullov bolid.





[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   sub oľu 13, 2010 11:26 pm

Sutra počinje F1 sezona, danas se na kvalama pokazalo da Red Bull ima najbolji bolid tj. najbrži u jednom krugu. To me uopće ne čudi jer ono što napravi Adrian Newey je uvijek perfekcija. Neki sumnjaju da previše troši gume i da neće biti tako brz tokom cijele utrke. No ja uopće ne sumnjam da je taj bolid odličan, nadam se da će ga Vettel iskoristi i pobijediti sutra.

Ferrari isto jako brz, Mercedes i McLaren malo sporiji, no Schumi i Ross Brawn će nadoknaditi tu sekundu vrlo brzo. U svakom slučaju sutra se očekuje jako dobro utrka i početak sezone. Nemojte zaboraviti HRT 2 u 13:00

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   sub svi 01, 2010 10:26 pm

Na današnji dan prije 16 godina je poginuo Ayrton Senna, jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena. Prokleti tamburelo zavoj tj. zid koji je bio samo nekoliko metara od staze je odnio njegov život :(

Ako niste nikada vidjeli kako je Senna vozio dovoljno je vidjeti prvi krug na Doningtonu iz 1993. Brazilski komentator je u jednakoj formi :)


[Vrh] Go down
josip21
banned


Male
Libra Buffalo
Broj postova : 4822
Age : 43
Location : Kerumovo city
Registration date : 15.12.2008

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   ned svi 02, 2010 11:26 am

joj....Rainman Senna...nije bez razloga imao taj nadimak...legenda motoporta...

sjecam se tog dana kao da je jucer bilo i taj udarac u ogradu.....nisam mogao vjerovati samo je bio produzio ravno....

bio je uzitak gledati borbu Senna-Prost....posebno one zadnje trke sezone u Japanu....bili su neprijatelj na stazi nisu pricali godinama ali ipak zadnja trke Prosta i oboje su bili na prestolju i na kraju su se ipak rukovali..
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   ned svi 02, 2010 12:48 pm

Da tužan je to bio dan. I ja se sjećam kao da je bilo jučer, cijelo vrijeme sam mislio da će izaći iz auta i mahnuti rukom, u jednom trenutku se čak i kaciga pomakla, tada sam pomislio, ok dobro je, no nije bio, ozljede glave su bile prevelike. Nije imao nikakve šanse da to preživi ;)

Posljednji puta su on i Prost nastupali u Australiji 93, Senna je pobijedio i imaš pravo pozvao je Prosta i Hilla da mu se pridruže na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja. Lijepa slika (nažalost ne mogu ju pronaći na netu)

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 03, 2010 3:57 pm

Schumacher: Hamiltone, voziš kao curica!
PIXSELL

Kada nije mogao na stazi, Michael Schumacher odlučio je dominirati na svom blogu. Prvo je objasnio zašto ga ove sezone pretječu čak i neiskusni klinci, a onda se obračunao s nešto starijima.

Velika očekivanja često rezultiraju velikim razočaranjima. Takva je i priča o povratku Michaela Schumachera, koji se nakon četiri utrke u novoj sezoni nalazi tek na 10. mjestu.

Michael je posljednjih mjeseci uglavnom šutio i trpio brojne kritike na svoj račun, ali sada je na svom blogu objasnio zašto ga pretječu klinci i što mu još smeta na stazi i oko nje.

"Počeo sam pisati blog jer sam očekivao pobjede, ali stvari se ne razvijaju baš tako. Očekivao sam bolid koji će se dobro ponašati u zavojima, a ovaj je dobar isključivo na ravnom", napisao je Schumi i objasnio zašto njegov momčadski kolega u Mercedes GP-u, Nico Rosberg, ima 40 bodova više, drugi je u ukupnom poretku, a vozi identičan bolid.

"To je jednostavno za objasniti. Nico je u Williamsu dugo vozio bolid koji mu nije odgovarao i naviknut je na takve okolnosti. Ja dok sam bio u Ferrariju, vozio sam bolid koji je bio točno onakav kakav i treba. S ovim kad skrećem u zavoju uništavam zadnje gume i gubim čak i borbe kao protiv onog klinca Alguersuatija", jada se prvak uoči Velike nagrade Barcelone, na kojoj bi stvari ipak trebale sjesti na svoje mjesto.

"Očekujte me na postolju uskoro, kada dobijem novu šasiju", najavio je Michael te dodao kako je svoj bolid, kakav god bio, nazvao po supruzi Corinni.

"Zove se 'Zanosna Corinna'. Da sam ga, recimo, nazvao Sabina, supruga bi me izbacila iz kuće!"

Najbolje je ipak ostavio za kraj. Smeta mu što su ga mnogi otpisali već nakon četiri utrke, veliki je to udarac na ego. Posebno je spomenuo Lewisa Hamiltona.

"Neki pišu da sam na zalasku, drugi su me već prekrižili. A Lewisa Hamiltona ću morati pozvati na stranu i objasniti mu da ne vozi kao curica. Loše mu je to što me pokušava kopirati i što se uopće uspoređuje sa mnom", zaključio je u svom starom stilu Schumi.

net.hr

hehehe, čovjek navikao na jači bolid i uspjeh i sad možda pomalo počinje gubit živce... al dobar je on vozač, mogao bi u drugom djelu sezone pokazat Hamiltonu kako se vozi....
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 03, 2010 10:47 pm

Nekako mi ovo nije Schumacherov stil, čini se da je to neka šala, možda prvo svibanjska :)

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 03, 2010 11:31 pm

hehe, i ja sam se začudio... al valjda čovjeku prekipilo... al i sam kaže da će bit bolje u nedjelju... čitao sam i da će dobit novu šasiju bolida, navodno onu u kojoj je koristio u testiranju...
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   uto svi 04, 2010 8:16 pm

da bolid će biti malo izmijenjen, bit će duži tak da više odgovara njegovom stilu vožnje. Jedva čekam Španjolsku, ne radi Schumija nego radi utrkivanja :)

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   ned svi 30, 2010 11:03 pm

jel itko gledao VN Turske danas??
koja utrka, samo je malo kiše falilo...
red bull sami sebi presudili a imali prva dva mjesta u rukama..
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   ned svi 30, 2010 11:10 pm

Odlična utrka, puno preticanja, ali to je uvijek tako u Turskoj.

A Red bull što reći, po meni su oba vozača kriva, Webber što se nije maknuo u desno, a Vettel što je išao desno kad je vidio da se Webber ne miče, Vettel je ustvari prestigao Webbera i samo je trebao ići ravno i kočiti i sigurno bi ušao u onaj lijevi zavoj kao vodeći. No odlično su se utrkivali Hamilton i Button iako mi se čini da im je Whitmarsh naredi da to više ne rade :)

Schumacher četvrti, polako se vrača stari majstor

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 31, 2010 12:27 am

a neznam.. po meni je Webber kriv. zbog onog pravila ako te vozač prestigne za trećinu bolida trebaš mu oslobodit put. jes da se on nije micao, tj mijenjao putanju, al hebem mu voze za istu momčad, 10 ili 9 bodova za sebe nije ni važno, al 19 za ekipu, pa tko god bude prvi... imam osjećaj da će puknut kao Hamilton i Alonso prošle(ili pretprošle, nesjećam se) sezone...
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 31, 2010 9:32 pm

...ma ali i Vettel je također mogao ići ravno i normalno kočiti iako se nalazio na «prljavoj» strani staze, no bio je osjetno brži, ispred Webbera ali i sa unutrašnje strane zavoja, tak da nije trebao ići desno. Zašto je skrenuo na Webbera to samo on zna. Valjda je očekivao da će ga Webber pustiti, no vodeći u utrci po mom mišljenju ne bi trebao puštati nikoga. Iako je Webbber poznat po svojim prljavim obranama, no ovdje ga ja ne bi previše osuđivao.

Zanimljivo će biti vidjeti što će biti dalje, jer je izgleda momčad stala iza Vettela, tko zna što će biti sa Webberom i tko će ga zamijeniti, možda Kimi :)

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 31, 2010 10:03 pm

ma Vettel se samo još nije rodio u Red Bullu.. normalno da će ga braniti... a ne znači da će zbog ovoga Weber dobit nogu na kraju sezone... pokazao se kao dobar vozač, a i prgavost je u neku ruku dobra strana, osim kad se ne pokaziva protiv vlastite momčadi...
mene više zanima sad odgovor Vettela u utrci jer Weber ga je taman počeo pomalo prestizat što se kvalifikacija tiče. tko zna, možda mu to bude poticaj da još bolje vozi...
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 31, 2010 10:33 pm

Webber je odlično odvozio zadnje tri utrke, pitanje je samo kontinuiteta, svjetski prvaci mogu voziti cijelu sezonu na tom nivou, niti Vettel niti Webber nisu pokazali da to mogu, no tko zna ove sezone imaju odličan bolid i bit će žalosno ako to ne iskoriste. Najviše će mi biti žao Andriana Newia jer je on najzalužniji za tako brz Red bull

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon svi 31, 2010 11:06 pm

da, svjetski prvaci voze odlične sezone čitave a ne samo pojedine utrke. želio bih samo spomenuti Roberta Kubicu koji je od one strašne nezgode prije koju sezonu, prošlu sezonu odvozio sa samo 1 greškom, i ovu čuda radi u bolidu koji je daleko slabiji od konkurencije...
ako ikada pređe u koju jaču momčad, ima u meni velikog fan-a i navijača...
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   pon lip 14, 2010 12:19 pm

zbog ovoga volim F1...
http://w744.wrzuta.pl/film/9kAQLbznQyV

lijepo ga je poplašio, što dokazuje da je Sutil u iduće 2 krivine hvatao bolid po stazi, valjda je još po glavi motao ovaj snimak... hehe...

al jedno mi nije jasno...
Hamilton je u jednoj utrci isto prestigao jedan bolid u krugu kad je SC izlazio sa staze, dobio je samo opomenu... kad je to uradio Šumi, dobio je kaznu..

jučer Alonso-Hamilton kroz boksove, kažnjivo 100% opet ništa, ni obavijest da se istraživa taj incident, baš ništa...

Kubica ovdje zujne kraj Sutila i odmah incindent će se istraživati poslje utrke...

netko bi iz ovoga mogao zaključit da stvarno postoje dvostruka mjerila što se tiče momčadi, tj da su McLaren i možda Ferrarri nedodirljivi, a za ostale vrijede striktno pravila....
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   ned lip 20, 2010 1:34 pm

Pa čuj u '90 je Schumi mogao raditi što je htio i jako je rijetko bio kažnjavan, sad je situacija malo drugačija, suci su malo oštriji, pa su Schumija po mom mišljenju preoštro kaznili za prelazak Alonsa u Monacu. Ali znajući da je Damon Hill bio jedan od sudaca, onda je sve jasno.

Što se tiče utrkivanja po boksovima Hamilton-Alonso to nije kažnjivo, jedino što bi moglo biti kažnjivo je to što su ovi iz boksa prerano pustili Hamiltona, no to nije Hamilton kriv, kad mu se podigne palica on kreće, to je normalno.

Utrka u Kanadi je bila odlična, puno preticanja i puno događanja, šteta što je Schumi morao u boks neplanirano, imao je dobrog potencijala, možda čak i za postolje.

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   uto lip 29, 2010 10:58 pm

Jeste gledali VN Europe, odlična utrka je bila, bolja nego sam očekivao. Sva sreća da je Webber dobro prošao. Video


Zadnja promjena: Chakotay; uto lip 29, 2010 11:14 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   uto lip 29, 2010 11:00 pm

samo su uradili problem sa safety carom... ali utrka odlična...
sreća Webberu nije bilo ništa. moj stari inače ne gleda formulu. kad je vidio sudar govori poginu budala. kad kasnje Webber izšeta iz bolida kao da ga je parkirao... hehe..
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   uto lip 29, 2010 11:16 pm

Da ta blentava pravila sa safety carom, i kakve kazne su samo dobili: Hamilton prolaz kroz boxeve znaći nekih 15-20 sekundi kazne, ali svi ostali po pet sekundi i to na kraju utrke. Da su takvu kaznu da li Hamiltonu možda bi gledali dvoboj za prvo mjesto, a ovako Lewis nije imao šanse stići Vettela.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek


Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Age : 29
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   uto lip 29, 2010 11:47 pm

ah, pogriješili su prvo što nisu pustili sve vozače do prvog da ih prestignu za krug, pa su pogriješili što su Hamiltona kaznili, iako mi on nije baš omiljen, al što jest jest. pa su onda kaznili ostale jer su, možda nisam dobro skontao, usporili kad je SC izlazio... ono wtf??? al isto je bila zanimljiva i dobra utrka..
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian


Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8378
Age : 40
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   čet srp 01, 2010 12:38 pm

Ne ove ostale su kaznili jer su ušli u box kad je izašao safety car i tako stekli ne fair predonost pred ostalima koji su u tom trenutku prošli ulaz u boxeve i zapeli iza safety cara, kao što su Massa i Alonso i Hamilton bili, no Hamilton je to nadoknadio tako da je prestigao safety i odmah dojurio do boxova, promijenio gume i izašao na stazu ispred ostalih. Massa i Alonso to iz nekog razloga nisu učinili i pali iza desetog mjesta. Ne kužim zašto su njih dvojica ostali iza safety cara, to mi uopće nije jasno, mogli su napraviti ono što je napravio i Hamilton.

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
Sponsored content




PostajNaslov: Re: F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR   Today at 3:14 am

[Vrh] Go down
 
F1 - MotoGp - WSBK - NASCAR
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 4 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
 ::  Svijet oko nas :: Sport-
Forum(o)Bir: