| Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja | |
|
+10Alpha zmija zvezda Milab silver Svjetloisjena urbanaaa Daenerys malena Rain 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pon stu 26, 2007 12:47 am | |
| a kakvi su to uopce transkripti? | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pon stu 26, 2007 12:56 am | |
| | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pon stu 26, 2007 12:52 pm | |
| Ukratko, to su navodno podaci dobijeni kanalisanjem visih entiteta sa 6. denziteta koji su OPD (opredeljeni prema drugima)... Ja sam iscitala tek prvih 7 od 25 i za sada su mi veoma zanimljivi, tako da nastavljam citanje... * | |
|
| |
davor1408 Stanica
Broj postova : 13 Age : 38 Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja sub sij 26, 2008 11:31 pm | |
| Da li je sada vrijeme za buđenje?[/quote]
odličan materijal rio--.
žalosno je to da nas netko stavi na ovaj svijet i dopusti da nam se to radi..
samo se nadam da ću "jednoga dana" kada umrem dobiti dobro objašnjenje o ovom sranju u kojem živimo | |
|
| |
zviz Stanica
Broj postova : 16 Age : 58 Location : centralna mezopotamija Registration date : 09.07.2008
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pon srp 14, 2008 12:11 pm | |
| Vrlo zanimljivo od svega procitanog ovo sam izdvojio:"Zajedno sa svim ovim u zapadnim zemljama se krenulo i sa žestokom dezinformacionom kampanjom (tzv. Operacija Cointelpro) u kojoj se promovišu knjige i vebsajtovi onih UFO “eksperata” koji zagovaraju teoriju “pomoći vanzemaljaca u našem evolutivnom razvoju”. Zajedno sa tim ide i tzv. “new age” pokret/religija čiji je glavni moto - “resist no evil”, što bi se u prevodu reklo – ne suprostavljaj se zlu, ili još bolje - “ne odupiri se dok ti deru kožu”. Tu se ide čak dotle da nam se sugeriše kako mi, u stvari, kreiramo, odnosno, projiciramo svoju vlastitu realnost, te kad vidimo bilo kakvo zlo, našu ličnu ili tuđu patnju, to je “samo naša vlastita projekcija”, i nema veze sa objektivnom stvarnošću." Mislim da je ovo sazetak svega a ako se okrenete i ovo nase podrucje je zahvaceno takvim raspolozenjem medju ljudima i tolikom apatijom. Zamislite samo kolika je nebriga susijeda (dva kata ispod vas) za vas.Ili koliko vas brine sto se susjed krvi s svojom zenom. Boli vas... nesto.U tome lezi "resist no evil".Svaka cast autoru na trudu citiranog teksta. | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja čet oľu 05, 2009 3:46 am | |
| cisto sumnjam da su to alieni napravili....mozete se iznenaditi sta ljudi mogu napraviti | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja čet oľu 05, 2009 2:58 pm | |
| Pa sad...ovisi jel ti deru kozu na zivo il udijele neki narkotik Hocu reci da je s time 'Resist no evil' pjesnik htio reci da nesto nije nuzno zlo ako se sada nama tako cini. Kao sto dijete place dok mu se daje injekcija penicilina iako je ono sto trpi puno manja 'zrtva' od onog sto time dobiva (veliko zdravstveno olaksanje) ono place. Znamo li mi uopce sto je za nas dobro? Mislim...cak i bez vanzica da nam deru kozu ili nesto...znaju li ljudi uopce ista? EDIT: Btw, Isus je originalni autor tih rijeci _________________ Respect
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pet oľu 06, 2009 12:26 pm | |
| I mi smo inteligentniji od stakora pa ih nekako stalno koristimo u nekim pokusima...recimo da nam bas trebaju _________________ Respect
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| |
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pet oľu 06, 2009 4:57 pm | |
| A ovdje smo svi iz istog Svemira...cemu se ogranicavati _________________ Respect
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pet oľu 06, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pet oľu 06, 2009 5:46 pm | |
| Od kud ti ta ideja...recimo da smo mi mali i zeleni ne bi bili bas tako dobri...ko sto i nismo _________________ Respect
| |
|
| |
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja pet oľu 06, 2009 7:59 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- Od kud ti ta ideja...recimo da smo mi mali i zeleni ne bi bili bas tako dobri...ko sto i nismo
Ovo je baš dobar zaključak. Možda je u prirodi neke vrste (instinkti) da bude dominantna, pogotovo ako se radi o inteligentoj vrsti. Sad pazi, recimo da mi ljudi imamo nekakvu naprednu tehnologiju međuzvjezdanog pogona i putujemo po svemiru i jedan dan naiđemo na nekakav planet gdje je "ekipa" u nekakvoj fazi plemena ili šta ja znam, grade se piramide, oštre se koplja a mi imamo nuklearno oružje koje kosi sve pred sobom, ili nešto jače. Šta misliš da nebi utjecali na tu vrstu, zauzeli planet i tako dalje. Možda i nebi ali sigurno bi nam cilj bio kontrolirati njihov razvoj i ne dopustiti da se razviju toliko da bi nam mogli konkurirati, ma ni približno tome. | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja | |
| |
|
| |
| Tragovi bogova - Mutilacije ili sakaćenja ljudi i životinja | |
|