| Bringers of the Dawn | |
|
+9snark fastforward silver YoUnG LiOn Victor alexx Svjetloisjena Annon Imus arhont 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
arhont PraGlodavac
Broj postova : 579 Age : 34 Location : Slavonski Brod Registration date : 06.06.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn sri lip 18, 2008 10:04 pm | |
| Ovo snark sto si rekao kako covjek moze komunicirati s mineralom, toga se ne sjecam iz knjige, jedino ako ti mislis na ono sto se odnosi da je Zemlja kao zivo, svjesno bice. A glede denziteta ima otvorena tema na ovom podforumu koja sve objasnjava o denzitetima, ali i o dimenzijama, procitaj pa ce ti onda mozda biti jasnije. | |
|
| |
arhont PraGlodavac
Broj postova : 579 Age : 34 Location : Slavonski Brod Registration date : 06.06.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn sri lip 18, 2008 10:07 pm | |
| Procitao sam u knjizi medu zadnjim stranicama, da je okretanje oko svoje osi s lijeva na desno jako dobro za otvaranje chakri i tamo su naveli jos neke dobre savjete za brzi razvoj, za vid nekog dubokog disanja znam iz joge da je zdravo, ali me zanima ima li kakve veze ovo okretanje ili je to samo glupost, zna li tko? | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn čet lip 19, 2008 12:07 am | |
| - arhont je napisao/la:
- Procitao sam u knjizi medu zadnjim stranicama, da je okretanje oko svoje osi s lijeva na desno jako dobro za otvaranje chakri i tamo su naveli jos neke dobre savjete za brzi razvoj, za vid nekog dubokog disanja znam iz joge da je zdravo, ali me zanima ima li kakve veze ovo okretanje ili je to samo glupost, zna li tko?
Tu vježbu provode muslimanski derviši, jesi ih vidio kako se okreću oko sebe u nedogled? Osim toga to je vježba koja je jedan od pet tibetanaca opisanih u knjizi Fontana mladosti gdje se daje pet jednostavnih vježbi za dugovječnost, a ova je jedna od njih i zapravo je najteža. Tamo se detaljno opisuje kakav učinak ima ta vrtnja i kako postići da nam se nakon dva okreta ne zavrti beznadno u glavi. To su dva najpoznatija primjera provođenja te vježbe koliko ja znam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn čet lip 19, 2008 12:10 am | |
| - snark je napisao/la:
- meni, iskreno, nije jasan taj prijelaz iz denziteta u denzitet i uopće komunikacija među denzitetima. a da sad točno kažem što mi nije jasno, ne znam ni to. recimo, kako čovjek može komunicirati s mineralom, i kako mineral može postati čovjekom? a sad, moguće je i da sam promašio temu, u tom slučaju isprika.
Ako vjeruješ da možeš komunicirati s mineralom, velika je šansa da ćeš stvarno s njim i komunicirati i možda ga "nagovoriti" da nešto promijeni u svojoj strukturi. Takve stvari opisuje među ostalim Michael Talbot u knjizi Holografski svemir i ne zvuči mi ludo kao što mi se činilo kad sam prvi put čula za tako nešto | |
|
| |
arhont PraGlodavac
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn čet lip 19, 2008 12:19 am | |
| Dobro je onda, jer kad su me moji zatekli kako se ja okrecem, bila je veoma smijesna situacija, ja se drzim toga kako su oni rekli okrenam se na dan 99 puta, pa cu vidjeti hocu li imati kakve koristi od toga. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn čet lip 19, 2008 12:24 am | |
- Dobro je onda, jer kad su me moji zatekli kako se ja okrecem, bila je veoma smijesna situacija, ja se drzim toga kako su oni rekli okrenam se na dan 99 puta, pa cu vidjeti hocu li imati kakve koristi od toga.
Dakle naučio si tehniku, svaka čast | |
|
| |
arhont PraGlodavac
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn čet lip 19, 2008 12:34 am | |
| Pa nije toliko tesko, jer kad se okrecem koncentriram se na desni palac ruke u koji gledam stalno tako da mi se ne vrti toliko jako, sad ne znam da li je to ispravno izvodenje tehnike. | |
|
| |
Karl Marx banned
Broj postova : 165 Age : 33 Registration date : 26.06.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn sub lip 28, 2008 12:51 pm | |
| ma ša vi stavrno mislite da je to istina? ja sam skeptičan | |
|
| |
danyf5 Višestanični organizam
Broj postova : 72 Age : 37 Location : Pula Registration date : 24.06.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:21 pm | |
| Mene zanima tko je ta zena? A koliko autora napise takve knjige zbog komercijalnih razloga? | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:25 pm | |
- Pa nije toliko tesko, jer kad se okrecem koncentriram se na desni palac ruke u koji gledam stalno tako da mi se ne vrti toliko jako, sad ne znam da li je to ispravno izvodenje tehnike.
Ako ti se ne vrti tako da se srušiš nakon nekoliko okreta, onda si svladao stvar | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:28 pm | |
| Sad sam procitao ovo o vrtnji i koja je svrha toga nisam razumio bas | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:29 pm | |
| - danyf5 je napisao/la:
- Mene zanima tko je ta zena? A koliko autora napise takve knjige zbog komercijalnih razloga?
Piše na netu, ima ime i biografiju, ništa osobito. O tome smo već pisali na temi o channelingu, zapravo je najveći problem taj što je teško povjerovati. Nisu ljudi baš takve budale. No obično se radi o tome da ljudi koji kanaliziraju informacije steknu povjerenje određenog kruga ljudi tako što im daju relevantne i provjerljive informacije koje oni sami ne bi trebali znati i tako se na neki način prepuštaju testiranju. Ljudi koji povjeruju prenose dalje glasinu o njihovoj autentičnosti i tako krene priča pa na kraju završi i kao knjiga. Naravno da su muljaže moguće, ali eto, procjena se prepušta pojedincima pa tko voli... | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:32 pm | |
- Sad sam procitao ovo o vrtnji i koja je svrha toga nisam razumio bas
To je tehnika o kojoj smo gore pisali koja ima povoljan utjecaj na čovjekov duhovni i tjelesni status. Vrtiš se oko svoje osi koliko možeš, ali postoje tehnike kako izbjeći mučninu i padanje u nesvijest nakon nekoliko okretaja (znaju ih klizači koji izvode piruete, npr). To je bio mali offtopic. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:33 pm | |
| Ja kao klinac volio sam se tako stalno okretati zabavno mi je to bilo ajde pokusat cu se vrtiti koliko uspijem pa vam javim imam brata blizanca pa ce mi on brojat okretaje a ja cu se koncentrirati na vrtnju | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:35 pm | |
- Ja kao klinac volio sam se tako stalno okretati zabavno mi je to bilo ajde pokusat cu se vrtiti koliko uspijem pa vam javim imam brata blizanca pa ce mi on brojat okretaje a ja cu se koncentrirati na vrtnju
Polako samo, od toga ti može biti jako loše, kao morska bolest | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:39 pm | |
| Aha a koliko bi trajalo to da mi dodje lose | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:43 pm | |
- Aha a koliko bi trajalo to da mi dodje lose
Ovisi o tome kako inače podnosiš ljuljanje na ljuljački, njihanje broda ili autobusa i tako. Meni se počelo vrtjeti već nakon četvrtog ili petog okretaja. Ali stvarno je individualno. Ako imaš mogućnost potraži knjigu Fontana mladosti negdje na netu, stara je i sigurno je ima za skinuti na rapide share-u ili negdje. Prva vježba (prvi tibetanac) je upravo to okretanje s detaljnim opisom učinka i tehnike za izbjegavanje nuspojava. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn ned lip 29, 2008 7:45 pm | |
| Ok hvala na informacijama potrazit cu to na netu | |
|
| |
YoUnG LiOn Višestanični organizam
Broj postova : 59 Age : 34 Registration date : 11.06.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn pon lip 30, 2008 1:42 am | |
| e daj ak to pronađers daj link i meni... | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn pon lip 30, 2008 1:48 am | |
| Nema frke samo me nemoj ako ne uspijem razbit s tom palicom | |
|
| |
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn pon lip 30, 2008 8:11 am | |
| Evo, ima OVDJEOno o čemu smo pričali je na 9-10 str. | |
|
| |
YoUnG LiOn Višestanični organizam
Broj postova : 59 Age : 34 Registration date : 11.06.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn pon lip 30, 2008 12:16 pm | |
| | |
|
| |
GoodAlien Višestanični organizam
Broj postova : 80 Age : 49 Registration date : 03.08.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn pon kol 04, 2008 7:40 pm | |
| Eto malo ste otisli offotopic pa cu se ja vratit =) Uglavnom mislim da je to sve iz komercijalnih razloga napisano jer je ljudska rasa hmm prilicno agresivno i primitivna pa ne vidim razloga zasto bi kad se mi prosvijetlimo trebao cijeli svemir poboljsat il sta vec bunca ta zena.Ta tvrdnja pokazuje samo egoizam ljudi...Svemir je ogroman i mi smo nis drugim vanzicima i nekuzim zas bi mi bili vazni cak i jednoj ravijeno civilizaciji mislim ono helouuuu? Al ajde da nebudem tako tvrdoglav i da ne mislite da se cvrsto drzim svoja razmisljanja ko fanatik poslusat cu audio verziju dok nesto radim =) | |
|
| |
snark Žaba
Broj postova : 248 Age : 54 Registration date : 19.04.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn sri kol 06, 2008 9:03 pm | |
| spreman sam se složiti s dobrim vanzemaljcem, što ne znači da smo nas dvojica u pravu | |
|
| |
Neo Majmun
Broj postova : 1051 Age : 37 Location : State of Columbia Registration date : 02.08.2008
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn čet kol 07, 2008 1:58 pm | |
| tko zna mozda bih se slozio mazda(3)ne | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bringers of the Dawn | |
| |
|
| |
| Bringers of the Dawn | |
|