Treperanje svjetlsti s nebeskog objekta, prvenstveno zvijezde, zbog loma svjetlosti u različitim slojevima Zemljine atmosfere. Kod planeta, koji nisu točkasti izvori svjetlosti već diskovi, treperi samo svjetlost rubova diska što oko ne može primjetiti, pa planeti, za razliku od zvijezda, sjaje mirnim a ne treperavim sjajem.
malo sam guglao haha
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
Treperanje svjetlsti s nebeskog objekta, prvenstveno zvijezde, zbog loma svjetlosti u različitim slojevima Zemljine atmosfere. Kod planeta, koji nisu točkasti izvori svjetlosti već diskovi, treperi samo svjetlost rubova diska što oko ne može primjetiti, pa planeti, za razliku od zvijezda, sjaje mirnim a ne treperavim sjajem.
malo sam guglao haha
googleeee ftw
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) čet oľu 19, 2009 10:14 am
Još jedna neobična snimka koja možda predstavlja aliena snimljenog u Peruu Pogledajte i prosudite sami:
Citat :
Snimka stara sedam mjeseci tek je nedavno dospjela u javnost, te se na njoj razabire kako nisko zeleno stvorenje prolazi ispred kamere.
Ufolog Anthony Choy je nakon preliminarne analize izjavio da definitivno nije riječ o animaciji, no odbio je bilo što tvrditi dok snimka ne prođe detaljnije obrade.
I dok su jedni uvjereni da su anonimni hodočasnici 8. srpnja 2008. godine u Santa Rosa de Quivesu doista snimili izvanzemaljsko stvorenje, drugi pak na zapisu vide tek najobičnjiju - zmiju!
Moguće, međutim i to će objašnjenje morati pričekati na potvrdu budući da se u jednome trenutku čini kao da to biće korača.
Još jedna neobična snimka koja možda predstavlja aliena snimljenog u Peruu Pogledajte i prosudite sami:
Citat :
Snimka stara sedam mjeseci tek je nedavno dospjela u javnost, te se na njoj razabire kako nisko zeleno stvorenje prolazi ispred kamere.
Ufolog Anthony Choy je nakon preliminarne analize izjavio da definitivno nije riječ o animaciji, no odbio je bilo što tvrditi dok snimka ne prođe detaljnije obrade.
I dok su jedni uvjereni da su anonimni hodočasnici 8. srpnja 2008. godine u Santa Rosa de Quivesu doista snimili izvanzemaljsko stvorenje, drugi pak na zapisu vide tek najobičnjiju - zmiju!
Moguće, međutim i to će objašnjenje morati pričekati na potvrdu budući da se u jednome trenutku čini kao da to biće korača.
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
Naslov: u Peruu snimili aliena kako luta šumom sub tra 18, 2009 5:49 pm
Snimka stara sedam mjeseci tek je nedavno dospjela u javnost, a na njoj se razabire kako nisko zeleno stvorenje prolazi ispred kamere. Pogledajte video i recite što mislite!
I dok su jedni uvjereni da su anonimni hodočasnici 8. srpnja 2008. godine u Santa Rosa de Quivesu doista snimili izvanzemaljsko stvorenje, drugi pak na zapisu vide tek najobičniju – zmiju!
Moguće je, međutim i to će objašnjenje morati pričekati na potvrdu budući da se u jednome trenutku čini kao da to biće korača.
sta mislite? nekako je mali, al stvarno ne izgleda kao zmija.
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sub tra 18, 2009 8:21 pm
U jednom mi se trenutku čak i učinilo da vidim ruku.
Zbilja čudno, no zašto bi to morao biti vanzemaljac, možda je neka nova, do sada neotkrivena vrsta?
_________________ "Learn what is true in order to do what is right."
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sub tra 18, 2009 8:33 pm
Ako opet nije neki fake,
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sub tra 18, 2009 10:14 pm
ja pokazao ovaj video svom necaku koji ima 8 god. i on kaze da je to zmija...objasnjavao mi je kako se neke zmije mogu odignit od zemlje kao recimo kobra a ja sam mu rekao da izgleda kao da koraca a on ce meni da je to mozda neka nova vrsta da se stalno nove vrste pojavljuju.....sta kazete na njegovo objasnjenje....
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 6:45 am
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 4:13 pm
josip21 je napisao/la:
ja pokazao ovaj video svom necaku koji ima 8 god. i on kaze da je to zmija...objasnjavao mi je kako se neke zmije mogu odignit od zemlje kao recimo kobra a ja sam mu rekao da izgleda kao da koraca a on ce meni da je to mozda neka nova vrsta da se stalno nove vrste pojavljuju.....sta kazete na njegovo objasnjenje....
Nebi mi nikada pala na pamet zmija ali sada kad malo bolje razmislim, mogla bi biti, samo što je snimka preloša da se to vidi. Premda mi u trenutku izgleda kao da se ruka pomakne, a i noga isto.
Neobicni forumas Majmun
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 4:16 pm
Nije zmija sigurno, pogledajte usporenu snimku, pogotovo tamo pred kraj.
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 5:31 pm
Neobicni forumas je napisao/la:
Nije zmija sigurno, pogledajte usporenu snimku, pogotovo tamo pred kraj.
izgleda ko alien
Berny_Sinara Pračovjek
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 5:42 pm
evo malo sam se zabavila u paintu meni lici na ovog aliena malo sam skicirala kako bi izgledao otprilike:
Neobicni forumas Majmun
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 7:21 pm
Čini mi se da mu je glava malo drugačija
Berny_Sinara Pračovjek
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 7:27 pm
Neobicni forumas je napisao/la:
Čini mi se da mu je glava malo drugačija
ma je nisam uspila bolje nacrtat...al to me na to bice podsjeca
ThE_IMMORTAL Majmun
Broj postova : 1324 Age : 33 Location : Evanescence Croatia Registration date : 18.09.2007
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned tra 19, 2009 11:38 pm
ako ste gledali Steven Spielbergov film "A.I. - Artificial Inteligence", eh na kraju tog filma se pojavljuju vanzemaljci, koji bas isto izgledaju kao taj sa snimke. uostalom jako je dobar film i jedan od mojih omiljenih.
Berny_Sinara Pračovjek
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pon tra 20, 2009 12:38 am
ThE_IMMORTAL je napisao/la:
ako ste gledali Steven Spielbergov film "A.I. - Artificial Inteligence", eh na kraju tog filma se pojavljuju vanzemaljci, koji bas isto izgledaju kao taj sa snimke. uostalom jako je dobar film i jedan od mojih omiljenih.
aha
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pon tra 20, 2009 12:42 am
al nekako je premali, nema niti pola metra visine.
Berny_Sinara Pračovjek
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pon tra 20, 2009 1:50 am
silver je napisao/la:
a sta ces mislim da vrijedi i u ovom slucaju ona nasa: u malim bocicama ima otrova :D:D:D:D
Neobicni forumas Majmun
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pon tra 20, 2009 11:25 pm
silver je napisao/la:
Al je lud ko šiba
Sponsored content
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4)