| Bliski susreti | |
|
+38Ascended ficoom666 Dentex Jedi Mind Tricks Grave Digger Kahali Hladni Star Archangel megawar888 the last remnant SkywardSword Buby30 Adikaaaa Dantalion Chakotay julija81 MisteryManiac Annabel Lee hromi Smokva7 MoW Madd Dogg mistik112 Jaykof Eternity shadow_wortex Neo Blizzard Legionar bros Remke Dragony Gea Skulptura Wall-e vjestica Alpha 42 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Bliski susreti uto kol 12, 2008 11:46 am | |
| Po definiciji ufologa Allena Hyneka postoji vise vrsta bliskih susreta s nepoznatim objektima/bicima. Ukratko to su:
Prva: - zamjecivanje nepoznatih letecih objekata ili vidjenja nedefiniranih svjetala.
Druga: - osjetna interakcija nepoznatog poput krugova u zitu, preplasene zivotinje, paraliza, "rupe u sjecanju"...
Treca: - uocavanje NLO-a sa male udaljenosti i susret s vanzemaljcima
Cetvrta: - vanzemaljske otmice
Peta: - dobrovoljna komunikacija sa vanzemaljskom inteligencijom
Sesta (definiran od Michaela Naissbita): - slucajne NLO nesrece sa smrtnim posljedicama
Sedma: - krizanje covjeka sa vanzemaljcem (plod se obicno naziva Zvjezdano Dijete - Star Child)
Temu o bliskim susretima cetvrte vrste (CE-4) imamo, a u ovoj temi mozemo pisati o ostalim vrstama bliskih susreta - CE-1, CE-2, CE-3... _________________ Respect
| |
|
| |
vjestica Dinosaur
Broj postova : 321 Age : 39 Location : saudi arabia Registration date : 26.12.2007
| Naslov: NLO :D ned sij 03, 2010 9:19 pm | |
| Nije me bilo dugo na forumu,cestitam vam svima Novu Godinu i zelim vam sve najbolje ) Ne znam da li znate za onu pricu kada na nebu ugledate tragove od aviona da uzmete fotoaparat i da ih fotografisete,na fotografijama cete primijetiti NLO,neke cudne objekte :DD,moj prijatelj je to uradio i stavljam vam slike,nadam se da neko od vas ima objasnjenje sta bi to moglo da bude sa sigurnoscu znam da nije helikopter,mada po obliku podsjeca na njega pauza izmedju te 2 slike je bila samo 2 sekunde. | |
|
| |
Wall-e Riba
Broj postova : 130 Age : 38 Location : Zemlja piramida Registration date : 28.12.2009
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:25 pm | |
| Nebi se moglo definirati, meni liči na helikopter slikan s donje strane. A s ufološke strane može biti neka vrsta NLO-a. | |
|
| |
vjestica Dinosaur
Broj postova : 321 Age : 39 Location : saudi arabia Registration date : 26.12.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:27 pm | |
| helikopter nije milion posto,na prvoj slici objekat je kod antena na drugoj je vec na sredini neba,golim okom se nije vidio na nebu,a za samo 2 sekunde je presao toliko (od antena do sredine neba) | |
|
| |
Wall-e Riba
Broj postova : 130 Age : 38 Location : Zemlja piramida Registration date : 28.12.2009
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:30 pm | |
| Imaš pravo, malo je neuobičajenog izgleda pa me asocirao na helikopter. | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:32 pm | |
| i mene je na prvi pogled asociralo na helikopter,medjutim taj objekat se nije vidio golim okom,niti je bilo ikakvih zvukova na nebu | |
|
| |
Wall-e Riba
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:37 pm | |
| Kao i obično, nema zvuka i jako se brzo kreće. Ja bi ga svrstao u kategoriju sondi, bespilotni letjelica. | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:39 pm | |
| ti objekti se skoro uvjek mogu snimiti nakon sto avion prodje,drug je uzeo kameru i okretao po cjelom nebu,i samo na nekoliko slika je ugledao taj NLO | |
|
| |
Wall-e Riba
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:40 pm | |
| | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:40 pm | |
| | |
|
| |
Wall-e Riba
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:41 pm | |
| | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:42 pm | |
| hehehehe nemoj da zezas | |
|
| |
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:42 pm | |
| Sretna nova i tebi. Ja mislim da je ova slika photoshopirana ili frend ima stvarno mirnu ruku pošto su obje slike identične osim naravno ovog kukca Možda ga je nalijepio u photoshopu Podsjeća me na ovog vraga: _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Wall-e Riba
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:44 pm | |
| Da, ja sam iz Zepca. jbt NLO-i su mi pred nosom a ja ne vidim. | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:45 pm | |
| stvarno nije photoshop,on je kameru namjestio na samookidanje i okretao je.i mene je podsjetila na vilinog konjica ali kada se zagledas malo bolje primjetices da to sto djeluje kao krila nisu krila vec nesto kao dim | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:46 pm | |
| - Wall-e je napisao/la:
- Da, ja sam iz Zepca. jbt NLO-i su mi pred nosom a ja ne vidim.
xaxaxaxa pokusaj i ti da ih snimis svaki put nakon sto avion prodje i uhvatices nesto | |
|
| |
Wall-e Riba
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:50 pm | |
| Od sutra sva aparatura gleda u nebo. Ako su u Doboju zašto nebi i kod nas svratili. | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:52 pm | |
| - vjestica je napisao/la:
- stvarno nije photoshop,on je kameru namjestio na samookidanje i okretao je.i mene je podsjetila na vilinog konjica ali kada se zagledas malo bolje primjetices da to sto djeluje kao krila nisu krila vec nesto kao dim
Ako ju je okretao, onda je taj "objekt" došao od točke A do točke B za jednu milisekundu pošto je na obje slike ista fotka. Samo je kukac nalijepljen. Nema dima, samo kukac i krila. _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:52 pm | |
| fazon ti je samo uzeti kameru,fotoaparat,mobitel kada prodju avioni,dok se na nebu vide jos tragovi i onda okreces kameru i stavis na samookidanje i na jednoj od fotografija ce biti nesto | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:54 pm | |
| Oće. Kukac _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Wall-e Riba
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:54 pm | |
| Hm, sada se moram složiti sa skulpturom, bas izgleda kao kukac. | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:55 pm | |
| - Skulptura je napisao/la:
- vjestica je napisao/la:
- stvarno nije photoshop,on je kameru namjestio na samookidanje i okretao je.i mene je podsjetila na vilinog konjica ali kada se zagledas malo bolje primjetices da to sto djeluje kao krila nisu krila vec nesto kao dim
Ako ju je okretao, onda je taj "objekt" došao od točke A do točke B za jednu milisekundu pošto je na obje slike ista fotka. Samo je kukac nalijepljen. Nema dima, samo kukac i krila.
uzeo je kameru i stavio na samookidanje razmak izmedju te 2 slike je samo 2 sekunde,covjek je ozbiljan znaci znam milion posto da nije radio nista u photoshopu,ako zelis poslacu ti slike da vidis na propetis znaci u roku od 2 sekunde je taj objekat presao od tacke A do tacke B | |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 9:58 pm | |
| Ma je... LOL Nije NLO sigurno A nije niti helikopter, avion, vlak... Nema što bit nego kukac. Po čemu si sigurna da nije kukac i što misliš da je to? _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
vjestica Dinosaur
| Naslov: Re: Bliski susreti ned sij 03, 2010 10:01 pm | |
| pa sigurna sam da nije kukac,nista nije bilo ispred njega kada je gledao golim okom i odjednom se pojavilo na fotografiji, drug ima jos slika gdje se nakon prolaska aviona nebom vide tako ti cudni objekti,pokusaj i ti to uraditi i sigurno ces uhvatiti nesto. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bliski susreti | |
| |
|
| |
| Bliski susreti | |
|