moze biti mozda je skenirao kolko ce biti zrtava ako napadnu :=)
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pet srp 10, 2009 10:22 pm
NLO nad Sibenikom....
Nepoznati leteći objekt, zapravo leteća vatra, u srijedu u 22.30 sati, natjerala je sve budne Zablaćane i njihove goste da najmanje 7-8 minuta zabezeknuto zure u vedro nebo. Iz pravca Brodarice, prema sjeverozapadu, i Zablaću nebom se u potpunoj tišini polagano kretala izdužena vatrena kugla, prema slobodnoj procjeni, na visini između jednog i dva kilometra.
Iznad zablaćkog platoa zaustavila se na nekoliko minuta da bi, potom, lagano nestajala i pretvorila se 'u mrak'. Kako u Šibeniku nema stručnjaka za to, Zablaćani i njihovi gosti sami pokušavaju odgonetnuti leteću nebesku vatru.
- Vatra je, u svakom slučaju, velika zagonetka. Pogotovo sam impresionirana njezinim ‘gašenjem’. Nije to bilo prirodno gašenje, već postupno nestajanje, baš kao da se u jednoj točki lagano diže u visine i nestaje - kaže Marica Budeša iz Zablaća. Zbunjen je i student geodezije Tino Krečak, koji se snašao i leteću vatru snimio Sony Ericsson mobitelom K 800 sa 3,2 megapiksela. - Na videosnimci jasno se vidi leteća vatra. Kad je uobičajenim postupkom pokušam skinuti u sliku, iz neobjašnjivih razloga cijela slika počne plesati, a vatra nestaje - kaže Krečak, koji nam je i ustupio video toga neobičnog događaja.
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Video je u subotu na svom portalu objavio Disclose.tv, a na njemu vidimo ufologa kako kolegama predstavlja zastrašujuće pola metra visoko stvorenje.
Sudeći prema legendi koja stoji na tom portalu, video je prikazan na kongresu ufologa održanom u Nevadi u veljači, a kolegama ga je predstavio Jaime Maussan.
Slavni meksički ufolog sudionicima skupa je ispričao da je to stvorenje uhvaćeno na nepoznatoj lokaciji u Meksiku, te da je ubijeno nakon što je cijelu noć bilo uronjeno u kantu s vodom.
"Nakon što je uhvaćen, taj stvor si je pokušao odgristi ruku kako bi pobjegao. Bio je vrlo nasilan i glasan, pa su ga se ljudi uplašili".
"Odlučili su ga utopiti, u čemu su na kraju i uspjeli, ali tek iz trećeg pokušaja. Stvor je najprije bio uronjen u vodu 30, potom 45 minuta, a umro je tek nakon što je proveo cijelu noć u kanti".
Prikazan navodni hibrid čovjeka i izvanzemaljca! Video je u subotu na svom portalu objavio Disclose.tv, a na njemu vidimo ufologa kako kolegama predstavlja zastrašujuće pola metra visoko stvorenje.
Sudeći prema legendi koja stoji na tom portalu, video je prikazan na kongresu ufologa održanom u Nevadi u veljači, a kolegama ga je predstavio Jaime Maussan.
Slavni meksički ufolog sudionicima skupa je ispričao da je to stvorenje uhvaćeno na nepoznatoj lokaciji u Meksiku, te da je ubijeno nakon što je cijelu noć bilo uronjeno u kantu s vodom.
"Nakon što je uhvaćen, taj stvor si je pokušao odgristi ruku kako bi pobjegao. Bio je vrlo nasilan i glasan, pa su ga se ljudi uplašili".
"Odlučili su ga utopiti, u čemu su na kraju i uspjeli, ali tek iz trećeg pokušaja. Stvor je najprije bio uronjen u vodu 30, potom 45 minuta, a umro je tek nakon što je proveo cijelu noć u kanti".
"Budući da ima isti broj zubi i kralježaka kao čovjek, te da su slična stopala i ruke, vjeruje se da je riječ o hibridu čovjeka i izvanzemaljca stvorenom od ljudske ruke u svrhu manipulacije".
"Želja vlada je plašiti ljude izvanzemaljcima, izmisliti da smo s njima u ratu i da nas napadaju, te pomoću atmosfere straha nastaviti kontrolirati čovječanstvo", prenosi Disclose.tv teoriju zavjere izrečenu na skupu.
Izvor: Net.hr: Disclose.tv i naturalplane.blogspot.com
Na linku ima i filmic pa koga zanima...
_________________ Respect
Remke Pračovjek
Broj postova : 3399 Age : 29 Location : Osijek Registration date : 05.07.2009
"Želja vlada je plašiti ljude izvanzemaljcima, izmisliti da smo s njima u ratu i da nas napadaju, te pomoću atmosfere straha nastaviti kontrolirati čovječanstvo"
A svrha ove informacije je što, uvjeriti ljude da je to istina? Ljudi većinom jedva prihvaćaju mogućnost da izvanzemaljci postoje ili da smo s nima u kontaktu, a ovu rečenicu koja itekako može biti istinita većina će ljudi ismijati i to iz jednog razloga. Ako netko živi u iluziji ''realnosti'' ona se treba polako rušiti, a ne banuti s takvom informacijom očekivajući da će osoba povjerovati. Posljedica će biti upravo suprotna: idućeg ufologa koji možda i priča istinu većina ljudi će od početka razgovora ismijati. Zato zaključujem da je svrha ovog članka odbijanje ljudi od ostalih teoretičara zavjere koji mogu biti u pravu... a možda je autor ovog teksta jednostavno nepromišljen
_________________ "Learn what is true in order to do what is right."
Reptil Višestanični organizam
Broj postova : 85 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 21.07.2009
Ako im je želja pomoću atmosfere straha od izvanzemaljaca kontrolirati čovječansto, onda im to baš i ne uspjeva. Tko to uopće misli da smo u ratu s njima i boji ih se? Sumnjam da itko ikad i hoće.
Mislim da neka svjetska vlada i bez toga dosta dobro kontorolira svijet. Što se tiče teoretičara zavjere, mislim da svatko od njih djelomično ima pravo, ali nitko nije potpuno u pravu, jer cijela istina je uvijek preskrivena i nemoguće ju je obuhvatiti u cijelosti.
Jedan dan sam na youtubeu naišao na filmić o navodnom pozivu nekog čovjeka iz područja 51, koji mi se činio vrlo realan i mislim da nije fejk. Djelomično se slaže sa tvrdnjama ovih novih teoretičara zavjere o izvanzemaljcima. Naime, navodno, kako se svijet kontrolira od davnina, sada je to zbog broja ljudi postalo preteško. I cilj su katastrofalni događaji umjetno izazvani, kako bi se smanjio broj ljudi na planeti i kako bi ih se moglo nastaviti lakše kontrolirati.
Uglavnom, point je u tome, kao i u istim teorijama zavjera, da se netko (netko kaže Iluminati, netko izvanzemaljci) navodno ponaša kao da je svijet njegovo privatno vlasništvo, a razlozi su pitaj boga koji.
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
evo da se javim malo s mora.... ovdje oko Zadra isto ima NLOa da bar sam uspila slikat crveni NLO al sam jedan uspila slikat kada se vratim s mora postat cu liku ovdje dakle rijec je o zutom objektu koji je kruzio oko Nina i zatim je nestao :O slikicu imam pa kada se vratim oko 15. og 8 sliku postam...Ps morat ce se dost zoomat
Alpha Admin
@Barney...mozda nisu imali vatreno oruzje, a nikom se nije dalo da si gura ruke blizu toga...tako da ako zamislimo to utapanje bilo u stilu da su ga uspjeli nekim stapom ili tako cime ugurat u bacvu i onda...
@Legi...svrha recenice je cisto u svrhu razuvjeravanja onih koji se eventualno boje naplaseni raznim pricama kako su vanzici potencijalni agresori...mislim da je to OK...tocnije, ne vidim neku stetu ili nesto lose u toj recenici... Eto, Reptil je tu dao dobar komentar
@Reptil...dobrodosao
Jaykof Pračovjek
Broj postova : 2477 Age : 33 Location : Na temi za odbrojavanje do 21.12.2012. Registration date : 30.07.2008
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) uto srp 28, 2009 12:07 am
@Barney, sad mi je jasno zašto na moru uvijek sanajm nešto vezano uz vanzemaljce ... na Viru sam na moru, upravo tamo oko di ti slikaš NLO-e
A i čudno, jednom sam sanjao neš, al ide to na drugi topik, da ne offtopičarim
Remke Pračovjek
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) uto srp 28, 2009 10:15 am
Alpha je napisao/la:
@Barney...mozda nisu imali vatreno oruzje, a nikom se nije dalo da si gura ruke blizu toga...tako da ako zamislimo to utapanje bilo u stilu da su ga uspjeli nekim stapom ili tako cime ugurat u bacvu i onda...
ma ja bi bacio neku kamencugu pa ga zdrobio da sam sam, a da nisam, recimo s nekim curama dobrim onda bi bio faca i oso do njega (zazmirio da nevide) i probo ga zadavit ali bi onda kuci na wc-u proveo jedno pol sata XD
Remke Pračovjek
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) uto srp 28, 2009 10:16 am
Jaykof je napisao/la:
@Barney, sad mi je jasno zašto na moru uvijek sanajm nešto vezano uz vanzemaljce ... na Viru sam na moru, upravo tamo oko di ti slikaš NLO-e
A i čudno, jednom sam sanjao neš, al ide to na drugi topik, da ne offtopičarim
imamo slicno ime pa nas nemojte mjesat ja sam barney on je berny
Alpha Admin
Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) uto srp 28, 2009 10:50 am
@Barney...znas sta...cisto sumnjam da bi i macku uspio kamenom zatuc osim ako ju ne zarobis u nekoj rupi ili necem gdje nema prostora za pobjec, a kamoli ono nesto sto se doima ludo, brzo i zilavo. Btw, Berny je nasa, sad vec, stara clanica tako da nema straha za mijesanjem
Remke Pračovjek
eto opet nekakva muljaza....kao uhvaceno nekakvo cudno bice na nekakvoj nepoznatoj lokaciji....par nekakvih losih slika i to je sve....ma vise mi je pun qurac takvih vijesti....pa dobro utopli su ga i di je sad to tijelo??...sve nekakvi poznati ofolozi drze razna predavanja...ne vjerujem niti malo....
Jaykof Pračovjek
Broj postova : 2477 Age : 33 Location : Na temi za odbrojavanje do 21.12.2012. Registration date : 30.07.2008