| Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) | |
|
+54bros guenhwyvar shadow_wortex sign TheNazgul Athena floridana MisteryManiac v1p3r Ofca brle biga Josipa Ban tomi Game_Fan Reptil Remke Comi Gea zgemboadislic ThE_IMMORTAL Legionar Shadowh86 switch Blizzard Berny_Sinara Neobicni forumas josip21 bube3lj Jaykof kety6 gothic45 Risk fazon kayser gloria_g TAy userNejm SHnjoF Alpha bir silver Siver fox Eye vitrys zvezda Aleksandar Veliki Svjetloisjena vladimir gogx Cvrcak malena pećina Rain 58 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pet ruj 28, 2007 6:35 pm | |
| Da, cinjenica je da su mnoge eksperimentalne vojne letelice za koje siroka javnost, naravno, nije obavestavana, smatrane za NLO... | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pet ruj 28, 2007 6:47 pm | |
| Ja vučem neku vezu s ljudima i vanzemaljcima. Ako mi imamo različite modele zrakoplova, automobila, brodova(vodeni), tako bi trebali i oni imati različite modele svemirskih prometala. Kugle, kapljice, cigarete, trokute... | |
|
| |
Siver fox Prašina
Broj postova : 3 Age : 52 Registration date : 27.10.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sub lis 27, 2007 2:03 pm | |
| Sve sam to čitao, gledao, slušao, jako zanimljivo ali i moguće. Zanimljivo je i da je posljednjih godina nestalo 2174 hrvata. Gdje su ti ljudi i nije li nemoguće da neko pobjegne i nikad se ne javi. Ili nestane čovjek i njegov auto??? | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sub lis 27, 2007 3:33 pm | |
| Postoje neke indicije o "upotrebi" ljudskih bica od strane drugih entiteta ili njihovih tvorevina. Pod upotrebom ovde se podrazumeva energetska i materijalna, koriscenje ogromne energije koja se emituje u toku dugotrajne i bolne smrti, a i koristenje krvi i tkiva u cilju prehranjivanja. Zvuci morbidno i SF, ali ja pocinjem da razmisljam o ovome... * | |
|
| |
Siver fox Prašina
Broj postova : 3 Age : 52 Registration date : 27.10.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sub lis 27, 2007 6:28 pm | |
| Mislim da se sve može objasniti pogledom na svijet koji nas okružuje. Ako je netko napredniji od nas tako će se i ponašati, kao što smo mi radili razne pokuse s mravima na usijanom ringu štednjaka, zašto nas vanzemaljci nebi otimali i tko zna što radili s nama. Mada bi fokus trebalo zadržati na sebi i sadašnjosti (na sebi ali ne na sebičan način, već da uvijek ljubimo sve oko nas). Tada ni jedan vanzemalajc nije iznad nas. | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sub lis 27, 2007 9:37 pm | |
| U pravu si... verovatno... Samo je malo cudno kada shvatis da nisi poslednja karika u lancu ishrane, zar ne?... * | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) ned lis 28, 2007 9:13 am | |
| - svjetloisjena je napisao/la:
- malena je napisao/la:
- Mislim da je već pisano o nekoj vanzemaljskoj vrsti koja se ''stopila'' s ljudima i živi tu, a da ih mi i ne razlikujemo.
Ako se sitim di je to, javim ti... Anunaki, reptilijanci etc. Zahharia Sitchin, David Icke... ah, da... hm. uglavnom. zanimljive stvarcice, ti usadci... naravno, ako su to stvarno slike prave a ne nesto drugo. a ne znam, ali to bi mogao biti pozitivan znak, da nas istrazuju valjda nas ne namjeravaju potamanit ili napravit robove od nas ili tako nesto.. mozda su samo znatizeljni | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) pon lis 29, 2007 6:39 pm | |
| Mislim da bi se znatizelja mogla resiti i na druge nacine, ovo je vise plan za metode kontrole... Iako mislim da ce koristiti sofisticiraniju tehnologiju uticaja, koja ce se zasnivati na podesavanju frekvencija i funkcionisati na daljinu i masovno... * | |
|
| |
bir Višestanični organizam
Broj postova : 65 Age : 32 Location : sjedim u kutu s pokrivacem Registration date : 09.12.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) uto pro 11, 2007 8:10 pm | |
| - malena je napisao/la:
- Mislim da je već pisano o nekoj vanzemaljskoj vrsti koja se ''stopila'' s ljudima i živi tu, a da ih mi i ne razlikujemo.
Ako se sitim di je to, javim ti... ako je to istina kaj kazes,i ako je istina to sto kaete da s oni napredniji nego mi i da mozda izgldaju o mi. Mozemo onda donest jedan zakjlucak. Ti vanemaljci koji zive s nama a miih ne prijecujemo. mozda su to neki ultra pametni ljudi. Usput:ako ste gledali Matrix mozde je to iz filma stvarno istina. da se dogodila greska u marici i da mi ziino u nekom laznom svijetu i da je sve ovo jeda de'javu. | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) uto pro 11, 2007 10:54 pm | |
| a na kraju krajeva, sve je relativno - a mozda je ovaj svijet samo iluzija.. na kraju krajeva, znamo da zapravo vidimo mozgom, a ono sto oci vide nesto je poprilicno drugacije.. | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) uto pro 11, 2007 11:54 pm | |
| Pa, ovako... Mnoge religije smatraju da je ovo sto poimamo kao realnost zapravo iluzija, maya, veo... kako ga vec ko naziva i da je taj recimo veo moguce razmaci prosirivanjem percepcije i pogledati s' drugu stranu zida od magle - da upotrebim Castanedinu terminologiju... A film Matrix - mislim da su autori znali mnogo toga, inace mi je jedan od omiljenih... Sto se tice stranaca medju nama, mislim da smo svi mi u jednom trenutku bili stranci ovde na Zemlji, da smo posejani ili doneseni odnekud i da vec imamo vanzemaljske genetike... A oni cisti vanzemaljci koji zive medju nama - verujem da su tu, ali to su oni koji se ne isticu, mislim da bi jedan od znakova prepoznavanja bio njihovo neuklapanje u ovo nase 3D okruzenje... Ali i njih ima raznih, pa je cela stvar dosta slozena... * | |
|
| |
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 12:57 am | |
| - silver je napisao/la:
- a na kraju krajeva, sve je relativno - a mozda je ovaj svijet samo iluzija.. na kraju krajeva, znamo da zapravo vidimo mozgom, a ono sto oci vide nesto je poprilicno drugacije..
Možda bi se složio s tobom da je drugačije ono što oči vide od prikaza, ali sluh, opip, miris, i okus mi to sve potvrđuju što oči vide. Ali opet, sve to je projekcija našeg mozga nama. Znači, miris osjećamo kako nam mozak kaže, vidimo što nam mozak kaže, i sve ovo oko nas, sve što osjetimo je zapravo prikazano nama u glavi a ne ispred i oko nas. malo mi je čudno za shvatiti, a i ne mislim da je to sve oko nas puno drugačije, ali me interesira što je to sve. Mislim to je sada filozofiranje u beskraj... Bolje ne ... | |
|
| |
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 1:01 am | |
| Razmišljao sam da li bi bilo moguće promjeniti našu stvarnost pomoću misli. Ono u stilu, sve je ovo što vidimo u našoj glavi, pa ajmo onda probati iskriviti malo stvari | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 1:50 am | |
| - Rie je napisao/la:
- Razmišljao sam da li bi bilo moguće promjeniti našu stvarnost pomoću misli. Ono u stilu, sve je ovo što vidimo u našoj glavi, pa ajmo onda probati iskriviti malo stvari
Mnogi mudraci kažu da mi stvaramo svoju realnost. Dakle, možemo je i promijeniti. Širu stvarnost možemo promijeniti ako određena kritična masa ljudi (kažu oko 10%) počne drugačije razmišljati... | |
|
| |
Rain Admin
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 11:10 am | |
| Ajmo nas par počet idtugačije razmišljati i promjeniti užu stvarnost!? | |
|
| |
malena Moderator
Broj postova : 2633 Age : 38 Location : Split Registration date : 18.09.2007
| |
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 12:15 pm | |
| Ja pocinjem ZAPRAVO videti stvarnost drugacije... * | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 2:42 pm | |
| Mislim da ne bi islo sa mijenjanjem boje zemlje, mora i sl. ...malo je preglobalno...al nesto uze...hmmm...sto bi mogli? Bilo bi fora pokusat. Zbilja Pozz _________________ Respect
| |
|
| |
Broj postova : 65 Age : 32 Location : sjedim u kutu s pokrivacem Registration date : 09.12.2007
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 4:34 pm | |
| - Rie je napisao/la:
- Ajmo nas par počet idtugačije razmišljati i promjeniti užu stvarnost!?
moze ja cu zapocetak probat promjenit mislenje o sebi. Jel moje je misljenje o samom sobom je jako lose. probat cu drugacij gledatna skolu i na ovaj FUCKINg zivot....MOzda je ova nas zivot samo jedan trenuak u nasem oku jedan mali trenutak,neki de'javi i kad on pdevratimo se u pravi zivot. i mozda je taj 'pravi' zivot samo jos jedan trenutak u oku nekog drugog. KO se od vas sjeca kad je imal 5 mjesci? vjeojano,nitko a ni ja. mozda je to rzdoblje naseg zivoto ovaj sad ziot koji ivimo.... ako me shvačate.tolko od mene @Ria Moda si ti vanzemaljski veleposlanik koji zeli promjeniti nasu stvarnost.... | |
|
| |
Rain Admin
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 4:43 pm | |
| Ja ne shvačam ovo predzadnje gdje spominjes doba od 5 mjeseci. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 5:03 pm | |
| - Rie je napisao/la:
- Ja ne shvačam ovo predzadnje gdje spominjes doba od 5 mjeseci.
gle ovak: odis se i ovoga azoblja od prvog do 7 mjesca zivota sigurno se ne sjecas. Mozda bas u tom razdoblju nalazi se ovaj nas zivot koji mi zivimo. Kuzis. kad mi umremo o neko djete u cijim ocima(de'javu)mi zivimo vec ce imati npr.gdinu dana i tada mi krecemo u novi zivot i tako stalno... kuzis me sad??? | |
|
| |
Rain Admin
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 5:39 pm | |
| Kužim te što želiš reći ali mi je to nekako čudno za shvatiti. Znači ja sada živim u očima nekog djeteta koje kako bude odrastalo tako ću se ja bližiti smrti i kada djete dođe do svojih dodinu ili dvije ja umirem i stapam se u njega. Djete bi tada imalo svo ili barem dio mog znaja i iskustva, a nemga ga. Možda se to dešava sa indigo djecom :D. | |
|
| |
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 5:57 pm | |
| - Rie je napisao/la:
- Kužim te što želiš reći ali mi je to nekako čudno za shvatiti. Znači ja sada živim u očima nekog djeteta koje kako bude odrastalo tako ću se ja bližiti smrti i kada djete dođe do svojih dodinu ili dvije ja umirem i stapam se u njega. Djete bi tada imalo svo ili barem dio mog znaja i iskustva, a nemga ga. Možda se to dešava sa indigo djecom :D.
Pa i meni je to tesko skuit ali probaj malo razmislit o tome. To ti je ista svar i sa svemorom, ja predpostaljam a je naš univerzum samo jedan baloncic u casi mineralne vode,i tako dalje i dalje... usput kolko ovaj frum ima bdova... | |
|
| |
Rain Admin
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 5:59 pm | |
| Ja isto to pretpostavljam.
Koliko forum ima čega? Bodova? | |
|
| |
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) sri pro 12, 2007 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) | |
| |
|
| |
| Bliski susreti četvrte vrste (Fenomen CE-4) | |
|