Broj postova : 10 Age : 30 Location : Orahovica Registration date : 17.01.2010
Naslov: NLO...... pon sij 18, 2010 12:05 am
prije nekih godinu dana iz svoje sobe sam vidio neko svjetlo na nebu.....nisam to htjeo nikome reč ali moj prijatelj me je pito za to kaže da je i on to vidio......ja sam prvo mislio da je neka ulična lampa u daljini ali nisam mogao dobro vidjeti zato što su mi grane od drveta smetale....bilo je iznad brda u šumi......dosad ja i prijatelj nismo to rekli nikome zato što bi ispali gupima i svako bi nas ismijavao ...ali poslje tog dana više nisam to vidio.....svake večere nekih mjesec dana smo gledali u tu stranu ali ništa........izgledalo je kao bjeli svjetleči krug.....
QuarK Višestanični organizam
Broj postova : 43 Age : 103 Location : Zagreb Registration date : 12.10.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pon sij 18, 2010 12:12 am
Dobrodošao na forum! Vjerujem da je bio NLO.
VrAle Stanica
Naslov: Re: NLO video zapisi pon sij 18, 2010 12:14 am
nezznam ali ja nisam spavo kako treba tjedan dana poslje toga....
QuarK Višestanični organizam
Broj postova : 43 Age : 103 Location : Zagreb Registration date : 12.10.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pon sij 18, 2010 12:26 am
Ma nemaš razloga za to, trebao bi biti sretan kad to vidiš. Ima puno drugih stvari zbog kojih ljudi ne mogu zaspati, hehe..
VrAle Stanica
Naslov: Re: NLO video zapisi pon sij 18, 2010 12:32 am
e imam i takvih......preko noči mi počne zujit u ušima ...a kad mi to bude a ja spavam znam da je neko u sobi ....ali ko če mi bit u sobi 3-4h u noči......malo mi je to čudno cijelo vrijeme mislim da sam poludio......ali znam kada spavam a neko od ukučana tiho ulazi u sobu odma mi počne zujat...sad anezznam je to možda neko drugi(duh) prisutan u sobi ili šta.......ali znam se naježit zbog toga......hehe......
guenhwyvar Riba
Broj postova : 111 Age : 38 Registration date : 06.10.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pon sij 18, 2010 2:15 am
ja bi spava s nozem pokraj kreveta
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pon sij 18, 2010 3:01 am
VrAle je napisao/la:
e imam i takvih......preko noči mi počne zujit u ušima ...a kad mi to bude a ja spavam znam da je neko u sobi ....ali ko če mi bit u sobi 3-4h u noči......malo mi je to čudno cijelo vrijeme mislim da sam poludio......ali znam kada spavam a neko od ukučana tiho ulazi u sobu odma mi počne zujat...sad anezznam je to možda neko drugi(duh) prisutan u sobi ili šta.......ali znam se naježit zbog toga......hehe......
Kakvo je to zujanje? Inače je normalno da nam zuji u ušima. Može biti zbog krvnog tlaka, a može biti i ako je u sobi baš potpuna tišina. Duh? Hmm... Ja sam skeptičan što se tiče tih stvari, ali psiha ima velik utjecaj na to što mislimo da vidimo ili čujemo.
_________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
VrAle Stanica
Naslov: Re: NLO video zapisi pon sij 18, 2010 8:44 am
da znaš da sam jedno vrijeme spavo sa nožem ispod jastuka i to velikim.........ovo zujanje postane jače kad neko uđe u moju sobu......koliko god ja jako spavo znam da je neko u sobi........
Remke Pračovjek
Broj postova : 3399 Age : 29 Location : Osijek Registration date : 05.07.2009
vjerojatno postane jace zbog propuha, tj. kad se otvore vrata zrak udje ubiti tako nesto
da zbog pritvorenih vrata dojde do politropskog prigusenja i turbulentnog strujanja zraka sto urokuje pad tlaka i sto djeluje na osjetljivi bubanj i onda imamo osjecaj zujenja (salim se)
a da odes kod doktora? mozda nije nista a mozda imas kucne duhovo pcela...
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pet sij 22, 2010 1:29 am
Super su videi!
_________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
hromi Dinosaur
Broj postova : 360 Location : Srbija Registration date : 24.01.2010
prije nekih godinu dana iz svoje sobe sam vidio neko svjetlo na nebu.....nisam to htjeo nikome reč ali moj prijatelj me je pito za to kaže da je i on to vidio......ja sam prvo mislio da je neka ulična lampa u daljini ali nisam mogao dobro vidjeti zato što su mi grane od drveta smetale....bilo je iznad brda u šumi......dosad ja i prijatelj nismo to rekli nikome zato što bi ispali gupima i svako bi nas ismijavao ...ali poslje tog dana više nisam to vidio.....svake večere nekih mjesec dana smo gledali u tu stranu ali ništa........izgledalo je kao bjeli svjetleči krug.....
U vidjenja NLO-a ljudi nisu sigurni i kad ga vide u po bela dana i na cistini , a ti si video nesto kroz grane po noci....Izvor tih svetla moze biti mnogo stvari. A sto se tice zujanja , ti prvo proveri kod doktora.Cujes zujanje nocu verovatno zato sto je nocu mirnije i tise. Nadam se da sam te ohrabrio pozz
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pon vel 01, 2010 4:20 pm
Evo sto nam Amerika krije....
Nevidljivi avion:
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: NLO video zapisi pon vel 01, 2010 6:03 pm
_________________ Respect
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi sub vel 06, 2010 8:09 pm
Već smo imali negdje temu sa tim oblacima... Riječ je o prirodnoj pojavi "Hole punch cloud".
_________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi čet vel 18, 2010 9:43 pm
VIDEO: NLO crvotočina iznad Meksika
Neobična formacija oblaka, za koju neki pretpostavljaju da bi mogla biti NLO crvotočina, snimljena je početkom ovog mjeseca iznad Meksika. Zasad o toj neobičnoj pojavi nije poznato ništa osim lokacije i datuma kojeg je snimljena
Svjedok koji je na nebu iznad Meksika snimio neobičnu formaciju oblaka odlučio je ostati anoniman. No, ufolog koji je proučavao video snimku otkrio je sljedeće: "Nevjerojatna snimka pokazuje da je NLO ušao ili izašao s područja našeg planeta. Lokacija se ovaj put nalazi u Meksiku, a očekujemo daljnje informacije kao i moguće druge svjedoke i nove snimke".
Neki tvrde da se na video snimci koja raje 57 sekundi u jednom klipu može vidjeti NLO, a moguće je i dva i to u donjem desnom kutu snimke.
Kako god bilo treba reći kako meksička snimka uvelike podsjeća na poznati 'UFO halo' kakav se pojavio iznad Moskve u listopadu prošle godine. Ta je snimka odmah pobudila zanimanje javnosti širom svijeta, a snimka na You Tubeu imala je više od milijun klikova.
Mnogi smatraju da se taj efekt koji su nazvali 'NLO halo' ili 'NLO aureola' neka vrsta NLO portala ili crvotočine, dok ima i onih koji sumnjaju da bi to mogla niti i neka vrsta svemirskog broda. No meteorolozi tvrde da je ta pojava tek rezultat optičke iluzije koju uzrokuju sunčeve zrake dok se probijaju kroz oblake.
Otkad je ta neobična pojava snimljena iznad Moskve, slične pojave zabilježene su u Rumunjskoj, zatim na Floridi i širom Latinske Amerike te sad u Meksiku. Čeka se, naravno, rasplet cijele priče i novi 'zanimljivi' materijali. https://www.youtube.com/watch?v=9es1BNBfIp8&feature=player_embedded
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
Stanovnik američkog gradića Rosswell, najpoznatijeg po navodnom padu NLO-a 1947. godine u njegovu okolicu, ugledao je sredinom veljače čudan sjajni metalni objekt na nebu iznad jedne od glavnih gradskih ulica. Naravno, uvjeren je kako je vidio NLO
Michael Schiavello iz Roswella je 13. veljače oko 17.30 sati, dok je šetao gradom, iznad ulice Main ugledao – kako je rekao - 'mali sivkasti, metalni sjajni objekt kako lebdi na nebu'. Cijeli je prizor uspio i fotografirati.
"Oko 17.30 sati, dok sam se šetao, ugledao sam objekt koji se kretao nebom i prvo sam pomislio da se radi o kakvom balonu. Činio mi se jako malen ili možda malo veći od balona, ali kad sam došao bliže shvatio sam da se ne radio ni o kakvom balonu.
Boja mu je bila metalik sivkasta slično aluminiju i putovao je pravocrtno pristojnom brzinom iako je povremeno izgledalo kao da poskakuje", rekao je svjedok koji ni sam ne zna što je točno vidio zbog čega se i obratio američkoj agenciji MUFON koja se bavi istraživanjem NLO-a.
Kako god bilo očito će Roswell barem na kratko, nakon pune 63 godine, opet biti centar svijeta što se NLO- tiče.
Dragony Majmun
Broj postova : 1048 Age : 28 Registration date : 16.12.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pet oľu 05, 2010 12:10 am
MisteryManiac je napisao/la:
Snimljen NLO iznad Roswella
Meni to izgleda kao uskršnje jaje koje je malo uranilo...
Citat :
Boja mu je bila metalik sivkasta slično aluminiju i putovao je pravocrtno pristojnom brzinom iako je povremeno izgledalo kao da poskakuje", rekao je svjedok koji ni sam ne zna što je točno vidio zbog čega se i obratio američkoj agenciji MUFON koja se bavi istraživanjem NLO-a.
...i naravno radosno skakutalo po nebu najavljujući da se Uskrs bliži