| NLO video zapisi | |
|
+73Korplikan Dada289 ThE_IMMORTAL Buby30 serbian_style Floridain julija81 Melkior Backpacker Wayne_Myth whitelady DoDoENT Zona Angelino croft Danijel Barbarić Micron Smokva7 BIGFOOT snake Matrix matko22 Legionar Charles Dexter Ward Star biga Balance Dantalion maya mEN_iN_WHite Einar Wall-e Lycan Dragony Fantom hromi guenhwyvar QuarK VrAle sign MoW Neobicni forumas Cinderella Chakotay Skulptura Athena MisteryManiac tomi srdjan888 Daja Tin95 Remke josip21 Berny_Sinara Neo GoodAlien snark danyf5 vjestica mickopi Alpha siskara silver zvezda mirakul zoox30 floridana Blizzard little alien zaaz capsicum Alen@l5 Svjetloisjena Rain 77 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Remke Pračovjek
Broj postova : 3399 Age : 29 Location : Osijek Registration date : 05.07.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi pet kol 07, 2009 9:54 am | |
| kako sam mogo bit tako glup, evo danas ujutro sam skuzio nesto u vezi tog NLO-a, pa recesija je, treba ima para i pomislili su da su NLO-i velika zarada (velik broj posjetioca) nlo-a nema vise nego prije, ali ima vise laznih to je sigurno. | |
|
| |
Tin95 Stanica
Broj postova : 27 Age : 29 Registration date : 15.08.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi ned kol 16, 2009 6:36 pm | |
| e rie ovo sto si stavio nlo iznad sarajeva nemoze nikako biti namjestaljka ima previse ljudi a i nevidim nigdje nikakvu dizalicu koja bi to drzala e gledo sam ovo Dominican Republic UFO sve palme su iste i jako dobro napravljeno | |
|
| |
Daja Stanica
Broj postova : 15 Age : 30 Registration date : 05.07.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi ned kol 16, 2009 8:52 pm | |
| daj fof...ovo iznad saravjeva pa vidi se da je namješteno.... ) | |
|
| |
srdjan888 Riba
Broj postova : 119 Age : 28 Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi ned kol 16, 2009 11:13 pm | |
| meni se i ne čini toliko nemoguće da je istinit | |
|
| |
srdjan888 Riba
Broj postova : 119 Age : 28 Registration date : 06.08.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi čet kol 20, 2009 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Remke Pračovjek
| Naslov: Re: NLO video zapisi čet kol 20, 2009 9:10 pm | |
| omg, jbs NLO lik leti!!!, a mozda je to i nesto sto ga drzi cini se ko helikopter malo, jer nemoze tolko letit, neki mogu malo lebdit, ali je ovaj stvarno omg | |
|
| |
Tin95 Stanica
Broj postova : 27 Age : 29 Registration date : 15.08.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi pet kol 21, 2009 5:31 pm | |
| znas sta mu omogucava da leti ja sam to gledo dizalica ga drzi a i helikopter nebi mogo tako nestat | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: NLO video zapisi čet kol 27, 2009 5:55 pm | |
| | |
|
| |
tomi Pračovjek
Broj postova : 2381 Age : 33 Location : Zagreb Registration date : 22.08.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi pet kol 28, 2009 1:09 pm | |
| Chris Angel je madjionicar, sve sto napravi se treba uzeti s velikom rezervom. Tako da mala tockica na obzoru ne znaci nista. | |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
| Naslov: VIDEO: NLO oblak u Rumunjskoj sri lis 28, 2009 12:06 pm | |
| | |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
| Naslov: Re: NLO video zapisi sri lis 28, 2009 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: NLO video zapisi sri lis 28, 2009 12:30 pm | |
| Vidjeh takav oblak... Djeluje tajanstveno, ali kako gore vjetrovi pušu, tako se može svašta formirati. Vidio sam i jedan takav isječak trokuta... | |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
| Naslov: Re: NLO video zapisi sri lis 28, 2009 1:07 pm | |
| a sad pogledajte sta sam otkrio dok sam malo bolje gledo
na oblaku u moskvi izmedju 00:05 i 00:08 od sredine oblkaka se pojavi neki objekt brzo se krece do desnog kuta i nestane
a u rumunjskoj tamo di na viedu pise live ili tako nesto u ljevom kutu se izmedju 00:16 i 00:21 nesto pojavi buede kratko pocne se brze kretati ostavi kratak trag poput zvjezde padalice i nestane i sekundu kasnije opet se pojavi malo nize otprolike u sredini ljeve strane | |
|
| |
| Naslov: Re: NLO video zapisi sri lis 28, 2009 1:19 pm | |
| Na filmu od Moskve sam vidio to što kažeš. No jedna je stvar, objekt se prividno pojavi kod oblaka, a druga je stvar što ne znamo jel se taj objekt zbilja pojavio ili je naknadno dodan | |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
Broj postova : 12351 Age : 39 Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi sri lis 28, 2009 4:41 pm | |
| - MisteryManiac je napisao/la:
- a sad pogledajte sta sam otkrio dok sam malo bolje gledo
na oblaku u moskvi izmedju 00:05 i 00:08 od sredine oblkaka se pojavi neki objekt brzo se krece do desnog kuta i nestane
a u rumunjskoj tamo di na viedu pise live ili tako nesto u ljevom kutu se izmedju 00:16 i 00:21 nesto pojavi buede kratko pocne se brze kretati ostavi kratak trag poput zvjezde padalice i nestane i sekundu kasnije opet se pojavi malo nize otprolike u sredini ljeve strane Da, pogledala sam oba videa. Kod Moskve sam odmah zapazila objekt, a kod Rumunjske sam morala dva puta pustiti snimku, jer je trag vrlo sitan, ali stvarno se oba kreću velikom brzinom. Ne znam što bih rekla. Može biti da je takav oblik oblaka stvarno rezultat raznih vjetrova. Ipak, nije riječ o letećem tanjuru, već oblaku. Mislim da se radi o fenomenu pareidolije, iako slične pojave mogu imati neko simboličko značenje. Možemo samo nagadjati. Ono što je meni najviše fascinantno na snimkama, su objekti, točkice na nebu koje je teško pratiti zbog brzine. Dobro si to opazio. Ne znam je li to stvarno naknadno dodano da zagolica maštu. Ako nije, stvarno je vrlo sumnjivo. Sigurno je da se slični objekti pojavljuju često oko nas, ja sam nedavno vidjela nešto slično, ali to je vrlo teško zapaziti. | |
|
| |
Remke Pračovjek
| Naslov: Re: NLO video zapisi sri lis 28, 2009 9:53 pm | |
| meni se cini koda se od toga formira tornado, prvo je ko tanjur, onda vec malo dobija formaciju | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: NLO video zapisi pet lis 30, 2009 10:01 am | |
| te tockice mogu bit bilo sto. npr ptica. ili kukac koji preleti pred kamerom.
al oblak je svakako zanimljiv. baš me zanima postoje li kakva znanstvena objašnjenja fenomena, ili bar neka istraživanja toga? | |
|
| |
Remke Pračovjek
| Naslov: Re: NLO video zapisi pet lis 30, 2009 10:05 am | |
| ovo u rusiji je ogroman oblak i nasredini neki krug a u rumunjskoj vec se vidi da je manji oblak i da je u obliku kruga, i da je ovo u sredini manje ali poprima valjkastioblik | |
|
| |
| Naslov: Re: NLO video zapisi pet lis 30, 2009 11:34 am | |
| - silver je napisao/la:
- te tockice mogu bit bilo sto. npr ptica. ili kukac koji preleti pred kamerom.
al oblak je svakako zanimljiv. baš me zanima postoje li kakva znanstvena objašnjenja fenomena, ili bar neka istraživanja toga? Promatraj oblake, vjerojatno ćeš vidjeti svakakve zanimljive formacije, a ovakvu sličnu sam već vidio, i kako je nastajala i kako je nestajala | |
|
| |
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: NLO video zapisi pet lis 30, 2009 4:55 pm | |
| ja sam na prvi pogled ostao paf... na drugi isto. na treci jos vise kad sam skuzio i te letjelice.... malo sam citao komentare na filmic i nekako mi se najlogicnije cini objasnjenje da je to prirodni fenomen koji se zove Hole Punch Clouds. Dovoljno je uguglati taj naziv i vidjet cete da ima hrpa takvih pojava, svakakvih oblika.... Sad me svejedno intrigira ono nesto sto projuri po nebu. Makar je moguce da je neka muha ili slicno. Posto je snimka losa, nemoguce je tocno reci, jer i od stupova ulicne rasvjete ostaju slicni obrisi kako se kamera mice.... _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: NLO video zapisi pon stu 02, 2009 9:57 pm | |
| hmm.. nadjoh u wikipediji, naravno, pod imenom "fallstreak hole" http://en.wikipedia.org/wiki/Hole_punch_cloudA fallstreak hole (also: hole punch cloud and punch hole cloud) is a large circular gap that can appear in cirrocumulus or altocumulus clouds. Such holes are formed when the water temperature in the clouds is below freezing but the water has not frozen yet due to the lack of ice nucleation particles. When a portion of the water does start to freeze it will set off a domino effect, due to the Bergeron process, causing the water vapor around it to freeze and fall to the earth as well. This leaves a large, often circular, hole in the cloud. It is believed that a disruption in the stability of the cloud layer, such as that caused by a passing jet, may induce the domino process of evaporation which creates the hole. Such clouds are not unique to one geographic area and have been photographed from the United States to Russia. | |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
| Naslov: Iz olujnog argentinskog neba pojavili se alieni sub stu 14, 2009 12:49 am | |
| Iz olujnog argentinskog neba pojavili se alieni Snažna oluja pogodila je prije nekoliko dana neke dijelove Argentine, no između munja i gromova koji su parali mračno nebo, u jednom trenutku pojavio se svjetleći NLO kojeg je jedan od svjedoka uspio i snimiti video kamerom.U utorak 10. studenog noći, kad su Argentinu parali gromovi, u olujnom noćnom nebu pojavio se neidentificirani leteći objekt koji je isijavao jarko zeleno svjetlo, a bio je vidljiv u trenutku između udara munja. 'Male zelene' u promatranju našeg planeta ne mogu zaustaviti ni snažne oluje. Osoba koja je snimila njegovu pojavu vjerojatno se nije nadala da će u trenutku dok snima igru prirode pred sobom ugledati i došljake s drugoga svijeta. Argentina je uz Brazil jedno od najčešćih meta izvanzemaljskih posjetitelja, pravi hotspot za 'Male zelene'. Iznad njihova teritorija gotovo svakodnevno pojavljuju se misteriozni leteći objekti, a nisu rijetkost ni čudni tragovi na tlu. Tako je nedavno argentinska policija provela opsežnu istragu zbog tajanstvenih krugova na tlu koji su se pojavili preko noći u udaljenom polu nedaleko od grada Magdalena. Krugovi su načinjeni u travi koja je na tim mjestima bila spaljena, a ne ugažena, čineći misterij tim veći. Policija ni sama nije nakon provedene istrage imala logično objašnjenje za taj događaj, a čini se da su i oni zaključili kako su spaljeni krugovi najvjerojatnije djelo naših prijatelja iz svemirskih prostranstava. https://www.youtube.com/watch?v=N_tfgXJo4mU&feature=player_embedded | |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
| Naslov: Nadzorne kamere snimile istraživačku NLO sondu ned stu 22, 2009 1:05 pm | |
| Nadzorne kamere snimile istraživačku NLO sondu Nedavno je u Kini, u gradu Wenzhou, veliku pozornost izazvao neobičan događaj, a glavni je junak, pretpostavlja se, NLO. Zbog 'incidenta' su zabrinuti čak i najstariji ufolozi.Kineski grad Wenzhou zahvaljujući malenom NLO-u stigao je preko noći na naslovne stranice tamošnjih medija. Sve se desilo dok je zaštitarsko osoblje gledalo u monitore nadzornih kamera. Kontrolirajući monitore odjednom su primijetili malen, ali nevjerojatno brz objekt, nalik zrncu svjetlosti, koji se kretao iznenađujućom brzinom oko ulaza u zgradu. Objekt bi na monitorima nestao i opet se pojavio na sasvim drugom mjestu. Nešto kasnije taj maleni NLO udario je snažno u 1,5 centimetara debelo neprobojno staklo pored ulaznih vrata, a udarac je bio toliko jak da se staklo rasulo u stotine komadića. No, najčudnije je kako taj misteriozni objekt, koji je razbio staklo kroz koje ne može proći ni metak, nije ostavio nikakav trag iza sebe. Videosnimka je vrlo brzo procurila u medije, a neki kineski stručnjaci s područja ufologije i paranormalnih pojava vjeruju kako bi ovo mogla biti mala NLO svemirska sonda poslana na Zemlju radi proučavanja planeta. Drugo objašnjenje je da bi objekt mogao biti neka vrsta duhovne materije ili stvorenja. U svakom slučaju, zasad nitko od tih stručnjaka nije spreman dati neko logično objašnjenje. Čeka se nastavak priče... https://www.youtube.com/watch?v=y2MLap4rrLY&feature=player_embedded | |
|
| |
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: NLO video zapisi ned stu 22, 2009 1:53 pm | |
| Niš nisam skužio, obzirom da je na kineskom. Jedino što sam vidio je da je staklo zbilja debelo. Nadam se da ćemo dočekati nastavak priče... _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
| Naslov: Re: NLO video zapisi uto stu 24, 2009 12:02 am | |
| VIDEO: Snimljena dva NLO-a u niskom letu iznad PennsylvanijeSvjedok iz Pennsylvanije vozio se prema gradu Greensburgu, no morao se zaustaviti nasred ceste kako bi snimio dva NLO-a u obliku zvijezde koja su se okretala i kružila iznad obližnje šume.Svjedok koji je uočio dvije čudne letjelice kaže kako se na snimci, koja traje minutu i pol, nepoznate letjelice vide na svega 15-ak sekundi zbog visokog drveća koje mu je ometalo pogled. Objekte je primijetio u blizini prometnog križanja u slabo naseljenom dijelu nedaleko od grada Greensburga u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji. Svjedok kaže da su mu u jednom trenutku pozornost privukla crvena svjetla iznad njega. U prvi je tren pomislio da se radi o jatu ptica. No, kad je malo bolje pogledao, uočio je crveno svjetlo, a dva objekta su se okretala, rotirala i kružila jedan oko drugog. U jednom trenutku te čudne letjelice prošle su točno iznad njega, a svjedok kaže: "Jasno sam iznad sebe uočio da objekt ima oblik zvijezde petokrake. Na objektu su se također nalazili prstenasti debeli rubovi koji su zračili iz središta objekta prema van. Moja prva reakcija bila je da je ovo neka vrsta aviona, ali onda sam shvatio da objekt leti izrazito nisko u odnosu na vrhove obližnjeg drveća." Vozač se nakon toga zaustavio i počeo snimati, a tada je vidio da stražnji dio tih objekta ima ogromna crvena svjetla, visoka otprilike metar i dugačka dva. Uz to je okomiti red svjetala naizmjenično bljeskao s lijeve i desne strane letjelice. U trenu kad su NLO-i napuštali to područje, svjedok je primijetio kako je njihova putanja djelovala prilično nestabilno. https://www.youtube.com/watch?v=8gxvRgU4sl4&feature=player_embedded | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NLO video zapisi | |
| |
|
| |
| NLO video zapisi | |
|