Broj postova : 1241 Location : Daleko od zdravog razuma... Registration date : 27.04.2010
Naslov: Re: NLO video zapisi pet svi 07, 2010 8:59 pm
Neobicni forumas je napisao/la:
A čuo sam za to al ne znam šta bi rekao. Više mi liči na tu kuglastu munju nego na nekakvu letjelicu, šta god ta kuglasta munja bila. Pogotovo radi ovog kao nekakvog elektriciteta.
Edit: Ali opet je malo čudno jer se radilo o vedrom nebu bez oblaka i grmljavine. Ako te kuglste munje mogu doć iz vedra neba, onda bi trebalo bit i slučajeva obične grmljavine iz vedra neba.
kuglaste munje stvarno postoje...i one najčešće imaju domet od 100 - 200km sto bi znacilo oluju u Lici i požar u Dalm. Zagori.
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi pet svi 07, 2010 9:13 pm
Nešto si pomješao. Ne izazivaju požar. Imaš snimke na prethodnoj stranici...
_________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
Naslov: Re: NLO video zapisi sub svi 08, 2010 1:03 am
Na videu piše da UFO radi te krugove, i ja sam isto čuo priču o tome d asu ih ljudi radili. Ali moguće je da neke nisu radili ljudi, pogotovo one prve. Ni ja ne mislim da te krugove rade NLO-i nego bi prije rekao da su djelo prirode, tj da ih radi neko biće se zemlje. Kada su oni ljudi opisivali kako ih rade bili su u điru neki primitivni alati tipa daske i konopci i šta ja znam šta sve, a na tim poljima su te stabljike nekako čudno presavijene i očitanja radijacije isto postoje, ili nešto tome slično. Ne sjećam se točno šta davno sam gledao emisliju o tome.
One dvije svjetleće kugle me podsjećaju na neke vrste orb-ova, a na onoj temi o orbovima je bio onaj video o orbu koji ima ljudsko lice, osim ako i to nije fake. Pa sam mislio da su možda ti orbovi neka bića koja imitiraju okolinu, možda im je to pokušaj komunikacije sa nama, usput rade i te krugove.
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
Naslov: Re: NLO video zapisi ned svi 09, 2010 10:03 pm
Mislim da je u nekom od zadnjh Nexusa bio jedan članak o tome koliko je krugova u žitu rađenih ljudskom rukom, a koliko ne. U zadnjih nekoliko godina broj onih koje rade vanzići je navodno nešto smanjen u odnosu na prije, a broj onih koje su ljudi radili značajno raste. One koje su radili vanzići razlikuju se od ovih ljudskih po tri glavne stvari: neslomljene stapke usjeva, brzina nastanka i nešto pojačano radioaktivno zračenje izmjereno Geigerovim brojačem.
_________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
Naslov: Re: NLO video zapisi pon svi 10, 2010 4:27 pm
MoW je napisao/la:
One koje su radili vanzići razlikuju se od ovih ljudskih po tri glavne stvari: neslomljene stapke usjeva, brzina nastanka i nešto pojačano radioaktivno zračenje izmjereno Geigerovim brojačem.
E to da.
A ti želiš vjerovati u to ili si siguran da su ih radili vanzići?
Skulptura Guardian
Naslov: Re: NLO video zapisi uto svi 11, 2010 12:06 am
Pretpostavlja se da je većinu krugova u žitu napravio Gavin Turk. Barem većinu onih u Engleskoj. On na svojoj web stranici čak objašnjava i nudi tutoriale o tome kako napraviti krugove u žitu. Uključene su neslomljene stabljike, radioaktivno zračenje, smetnje na mobilnim uređajima itd, itb...
Tko bi napravio npr. vilin konjica? Ne vjerujem da su vanzići
_________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
MoW Čovjek
Naslov: Re: NLO video zapisi uto svi 11, 2010 1:03 pm
Neobicni forumas je napisao/la:
MoW je napisao/la:
One koje su radili vanzići razlikuju se od ovih ljudskih po tri glavne stvari: neslomljene stapke usjeva, brzina nastanka i nešto pojačano radioaktivno zračenje izmjereno Geigerovim brojačem.
E to da.
A ti želiš vjerovati u to ili si siguran da su ih radili vanzići?
Nijedno ni drugo. Pišem samo ono što sam čuo. Osobno, mislim da oni imaju mnogo pametnijeg posla nego raditi krugove u žitu. Ali, nimalo ne isključujem mogućnost da se radi o vanzićima.
Einar Majmun
Broj postova : 1241 Location : Daleko od zdravog razuma... Registration date : 27.04.2010
Naslov: Re: NLO video zapisi čet svi 13, 2010 11:08 pm
Skulptura je napisao/la:
Nešto si pomješao. Ne izazivaju požar. Imaš snimke na prethodnoj stranici...
da, skužio sam, krivo sam napisao......znači oluju u Lici i lightshow u Dalmaciji.
Skulptura Guardian
Naslov: Re: NLO video zapisi pet svi 14, 2010 12:50 am
Tako već da
Što mislite o ovome? Nisam baš siguran da je video montaža u pitanju. Također mislim da nije nikakva smetnja ili greška prilikom snimanja, jer je NLO fiksiran za pozadinu, tj, ne prati trzanje kamere.
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
Naslov: Re: NLO video zapisi pet svi 14, 2010 1:46 am
e pa ovak ako ima netko 8 godina leta avionom svim vremenskim uvjetima i vremenima, godišnje po 8 - 10 letova, na raznim visinama. nagledat će se raznoraznih optičkih varki to ti je avion na dalekoj udaljenosti od kojeg ti ispušni plinovi iliti ono kaj ostaje iza aviona, a to sa zemlje se vidi bijelo, u zraku ovisno od kuta gledanja i udara sunčevih zraka nekad je bijelo, nekad ko da je kristalna svijetlost, nekad zlatnonaranđasto, a nekada crno ko ovo sada na videu, a nekad se ni ne vidi, i nekada je kratki trag kao na videu, a nekad dug kilometrima. i još kada je avion na velikoj udaljenosti vidi se samo neka točka. nagledao sam se takvih fenomena i mnogi su mi bili na prvi pogled NLO ali kada duže i detaljnije se promatra vidi se da nije to to nego obični avion, prekooceanski ili obični mali. prije nekih 20 dana kada sam letio za tursku, vidio sam u daljini bijelu sjajnu, blještavu točku, letjela je ravnim pravcem udaljavajući se od nas. a da sam snimio kamerom prodao bit snimku bez problema pod NLO a nije imalo ni nikakav trag iza sebe, sve dok kasnije nije promjenilo smjer kretanja, čime se promjenio i oblik samog objekta pa se vidjelo da je avion
Skulptura Guardian
Naslov: Re: NLO video zapisi pet svi 14, 2010 12:52 pm
Razumijem te i sve sam to uzeo u obzir prije postavljanja snimke na forum. Ali ako malo bolje proučiš snimku, vidjet ćeš da se NLO pojavi pa potom nestane, opet se pojavi i onda odleti iz kadra... Ne znam koji se avion može na taj način ponašati. Također je isključeno da je mrlja na objektivu ili na staklu aviona. Ne kažem sad da su to vanzići, ali nešto je definitivno snimljeno. To nešto ne liči na avion i prekratko je za trag od toplog zraka koji ostaje iza aviona, koji se na toj visini inače niti ne vidi. Bar ne ovako kako je na snimci.
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
Naslov: Re: NLO video zapisi pet svi 14, 2010 2:48 pm
vidi se trag ali ponekad ovisno o uvjetima
MoW Čovjek
Naslov: Re: NLO video zapisi pet svi 14, 2010 7:15 pm
Slažem se sa Skulpturom. Trag ovog tipa nije uobičajen. Moguće da se NLO "decloakao" nakratko, a zatim se opet sakrio.
Einar Majmun
Naslov: Re: NLO video zapisi pon svi 17, 2010 8:58 pm
jako je tanak. vjerojatno je to "domaći" avion izrađen u tajnosti.
Neobicni forumas Majmun
Naslov: Re: NLO video zapisi pon svi 24, 2010 1:00 pm
Broj postova : 360 Location : Srbija Registration date : 24.01.2010
Naslov: Re: NLO video zapisi ned svi 30, 2010 6:03 pm
Obratite paznju na trougao ( trokut) koji obrazuju svetla.....ignorisite onu svetlecu loptu sto brzo ide preko snimka to je odsjaj od ulicne lampe
Nzm za vas ali mene ovo neodoljivo podseca na helikopter , ima tri svetla napred ( 2 na tockovima sa strane i 1 napred) i 2 nazad (na repu i elisi repa)
Neobicni forumas Majmun
Naslov: Re: NLO video zapisi pon svi 31, 2010 12:54 am
Mene ne podsjeća na helkopter sigurno, ne znam šta bi rekao na snimku
Izgleda mi kao ogroman brod sa svjetlima ispod jer se sva svjetla kreću ujednačeno.
hromi Dinosaur
Broj postova : 360 Location : Srbija Registration date : 24.01.2010
Naslov: Re: NLO video zapisi pon svi 31, 2010 7:36 pm
korisnik maya kaze da helikopteri prave veliku buku , danas postoje helikopteri koji lete necujno....mada sumljam da u srbiji postoji takva tehnologija. elem evo zasto mislim da je to ipak helokopter (crvene tacke su mesta gde obican helikopter sa tockovima umesto skija ima svetla)
Neobicni forumas Majmun
Naslov: Re: NLO video zapisi uto lip 01, 2010 1:05 am
Onda mora da je jako blizu kameri a i čini mi se da se ono svjetlo koje čini jedan vrh onog kao trokuta pomiče malo unutar formacije, nije fiksno.
Neobicni forumas Majmun
Naslov: Re: NLO video zapisi uto lip 01, 2010 1:09 am
Pazi ovo, staro i svima već poznato
Skulptura Guardian