Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Zvukovi

Go down 
+24
Ascended
orca
Narayana
Legionar
brle
Remke
Gea
darkside
Berny_Sinara
Fantom
Black Angel
morian
PEPE-Top Secret
Absynthia
LarusArg
Cuppycake.Disaster
Rajkan
silver
Jaykof
kety6
bata
Svjetloisjena
arhont
kurto
28 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Black Angel
Riba
Black Angel

Male
Taurus Rooster
Broj postova : 132
Registration date : 30.09.2008

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimepet ruj 11, 2009 1:07 am

Zakljucak kava ==>

Nebi trebala roniti lol!
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig
Broj postova : 3399
Registration date : 05.07.2009

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimepet ruj 11, 2009 5:17 pm

Gea je napisao/la:
zivili istina
zato kad ronim od zujanja poželim lupati glavom o kamen

kad sam u dubini bole me usi, inace moj prijatelj ima cudan hobi uzme ogroman kamen koji nemoze izronit nego se odbacuje od poda i hvata zrak dok nedode do pliceg i onda drzi kamen i ide u duboko da moze hodat pod vodom, inace on moze dugo bit pod vodom
[Vrh] Go down
brle
Višestanični organizam

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 63
Registration date : 05.09.2009

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimened ruj 13, 2009 2:42 pm

Ah ja bas nemam dobar sluh meni stara neš govori i stoji 2m od mene ja to nečujem al imam jako dobar vid i njuh.
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimened ruj 13, 2009 5:18 pm

brle je napisao/la:
Ah ja bas nemam dobar sluh meni stara neš govori i stoji 2m od mene ja to nečujem

mislim da to nema veze sa sluhom to je tinejdžerska stvar zubo ja isto tako rofl2

Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog
Broj postova : 8711
Registration date : 27.07.2008

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimened ruj 13, 2009 5:59 pm

Gea je napisao/la:
brle je napisao/la:
Ah ja bas nemam dobar sluh meni stara neš govori i stoji 2m od mene ja to nečujem
mislim da to nema veze sa sluhom to je tinejdžerska stvar zubo ja isto tako rofl2
Poooznato! zubo

Žaba
Narayana

Female
Libra Monkey
Broj postova : 233
Registration date : 03.07.2009

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimened kol 28, 2011 1:39 am

vanzemaljski implantat u uhu.
[Vrh] Go down
orca
PraGlodavac
orca

Male
Libra Dragon
Broj postova : 592
Registration date : 17.08.2011

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimened kol 28, 2011 3:58 am

Na fizickom nivou moguce je da se radi o visokom krvnom tlaku (stres), teskoj upali uha ili tinitusu (koji je danas u biti kod mladje populacije sve cesci zbog preglasnog slusanja glazbe na slusalicama i sl.).

[Vrh] Go down
Ascended
Višestanični organizam
Ascended

Female
Pisces Rat
Broj postova : 69
Registration date : 05.01.2014

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimepon sij 06, 2014 5:59 am

Dešavalo se i meni, legnem spavat i nemogu zaspat od semafora jer lupa (100 njih) al nije ni to sve, čula sam nekada koji vlak stiže na koji peron a željeznička stanica mi je udaljena 2 kilometra :S isto tako bi čula sve što se dešava u drugoj sobi, kroz 3 zatvorena vrata osjetila da se kuha kava itd.
[Vrh] Go down
2pac
Majmun
2pac

Male
Virgo Broj postova : 1053
Registration date : 10.04.2012

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimeuto sij 07, 2014 11:51 pm

To me podsjeća na Teslina iskustva. Ovo što si ti napisala ovdje, to je isto on rekao jednom, da je ćuo kada bi muha sletila na stol 3 sobe dalje... Ništa strašno ne treba se toga plašiti, to je sve dar koji si ga ti dobila, (ako ga zaista imaš).
[Vrh] Go down
MoW
Čovjek
MoW

Male
Libra Dog
Broj postova : 6339
Registration date : 26.05.2009

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimesri sij 08, 2014 11:28 am

Dobar sluh koji put zaista može biti pravo prokletstvo, a ne dar. Recimo, kad pokušavaš zaspati a čuješ svaki detalj oko sebe. Čak i miša koji trči po dvorištu. :D
Tako i ja imam jednu staru susjedu koja sve živo čuje. Ne možeš ni glasnije pričati, a njoj sve smeta. A nije da su zidovi baš od papira...

Žaba
lera

Female
Cancer Pig
Broj postova : 227
Registration date : 26.09.2012

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimesri sij 08, 2014 6:26 pm

Možda je kod tvoje susjede problem čangrizavost a ne dobar sluh. I ja ima jednu takvu, samo je nesreća kaj je ženska mlada, i sve joj smeta- kaj bu tek kad bu baba...
Inače, mislim da se kod dobrog sluha ne radi o nekim fizičkim predispozicijama koliko o koncentraciji i psihološkoj senzitivnosti.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitimečet sij 09, 2014 12:18 pm

Neke stvari nije jednostavno dokazat. Tj. ono što smo mi čuli i protumačili kao npr. slijetanje muhe tri sobe dalje...mislim...kako znat da je muha zbilja sletjela tamo?

Zvukovi - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zvukovi   Zvukovi - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zvukovi
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Zvukovi iz Pakla
» Slike, zvukovi, skulpure, prostori i ogledala