| Dolaze... | |
|
+7gothic45 einstein20 fazon Legionar Rajkan Svjetloisjena LarusArg 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
LarusArg Dinosaur
Broj postova : 353 Age : 36 Registration date : 26.08.2008
| Naslov: Dolaze... uto lis 28, 2008 11:04 am | |
| Evo recimo..otvaram temu jer nam se povećao broj viđenih NLO-a u zadnjih stotinjak godina. Povećao se...i to puuno povećao i mislim da je vrijeme da se napokon pokažu, a što će se vjerojatno i desiti. Kaj vi o tome mislite? Kad će doći nas posjetiti?
No naime, već su tu, već nas posjećuju, već jesmo u kontaktu s njima, pa čak i surađujemo (Dulce baza, a možda i Area 51). Ali ja više pitam tipa onak, da dođu, jednom, pred nas, invazija vanzemaljaca. | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Dolaze... uto lis 28, 2008 11:58 am | |
| Misliš, povećao se broj dojava o viđenjima. Nisu se još pojavili u udarnom terminu vijesti, niti na danjem svjetlu da ih možemo dobro pogledati. Sve nešto uvijeno u mrak, treptava svjetla u treptavoj neraspoznatljivoj okolini i tako... Pripisujem to razvoju digitalne tehnologije koja je svakome od nas gurnula u ruke nezamislivo sofisticirane naprave. A izvještaja o viđenjima bilo je jako puno sedamdesetih kad sam bila dijete, a ipak se nisu pojavili... | |
|
| |
LarusArg Dinosaur
| Naslov: Re: Dolaze... uto lis 28, 2008 12:17 pm | |
| a jel u 70-ima došlo do CE-2, 3 ili 4? Ovisi o kategorijama. U 70-ima je bio velik broj za CE-1 tu i tamo CE-2, ali sad su sve 4 kategorije na snazi, na veliko. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dolaze... uto lis 28, 2008 6:30 pm | |
| - LarusArg je napisao/la:
- a jel u 70-ima došlo do CE-2, 3 ili 4? Ovisi o kategorijama. U 70-ima je bio velik broj za CE-1 tu i tamo CE-2, ali sad su sve 4 kategorije na snazi, na veliko.
Ljudi se usuđuju više pisati i pričati o tome. U sedamdesetima si lakše mogao završiti na psihijatriji nego danas kad su razni oblici duhovnog buđenja poznati, iako ne uvijek i prihvaćeni... Si čuo za autocenzuru? | |
|
| |
LarusArg Dinosaur
| Naslov: Re: Dolaze... uto lis 28, 2008 8:57 pm | |
| nisam. al mogu zaključiti kaj znači iz samog izbora riječi a dobro nisam još u 70-ima živio pa ne znam da je točno tak bilo, neam argumenta al nešto je sigurno drukčije makar nisam imo u planu da se pojave prije neg ja odem | |
|
| |
| Naslov: Re: Dolaze... uto lis 28, 2008 9:05 pm | |
| - LarusArg je napisao/la:
- nisam.
al mogu zaključiti kaj znači iz samog izbora riječi a dobro nisam još u 70-ima živio pa ne znam da je točno tak bilo, neam argumenta al nešto je sigurno drukčije makar nisam imo u planu da se pojave prije neg ja odem Trenutno s estvara masovna psihoza oo dolaska vanzića. Mislim da takvim stvarima nije dobro podleći, niti ih širiti dalje. | |
|
| |
Rajkan Višestanični organizam
Broj postova : 54 Age : 30 Location : Osijek_Moša Registration date : 12.09.2008
| Naslov: Re: Dolaze... sri lis 29, 2008 5:10 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Dolaze... sri lis 29, 2008 5:25 pm | |
| - Rajkan je napisao/la:
- A sta znaci to C-4 npr
To je fenomen otmica od strane vanzemaljaca | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Dolaze... sub stu 08, 2008 1:15 am | |
| _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
Zadnja promjena: legionar; sub stu 08, 2008 3:29 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
fazon Riba
Broj postova : 175 Age : 44 Location : dolazim iz starih kung-fu filmova Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Dolaze... sub stu 08, 2008 1:17 pm | |
| @legionar-ja mislim da su stalno tu kod nas,ali u zadnje vrijeme su nešto baš učestali ti njihovi dolazci | |
|
| |
| Naslov: Re: Dolaze... sub stu 08, 2008 3:18 pm | |
| Dio tih slika, prvu, drugu i treću imamo negdje na forumu, ali slike koje se postaju moraju se obavezno smanjiti na širinu cca 600 px, najviše 700, jer proširuju stupac Daj to popravi, ja sad nemam vremena. Inače su dobre i zanimljive i šteta bi ih bilo micati. | |
|
| |
einstein20 Višestanični organizam
Broj postova : 49 Age : 37 Location : Vinkovci Registration date : 05.11.2008
| Naslov: Re: Dolaze... sub stu 08, 2008 5:26 pm | |
| ma vanzici su tu...ali ne vjerujem da imaju lose namjere... da zele vec bi nas smrvili,,, a cito sam knjigu o dulce bazi i neke nevjerovatne stvari tamo pisu..lol...ali nase vlade siju paniku protiv vanzemaljaca da bise mi usrali i da bi nam oni mogli smanjit gradanska prava,,, jos jedna teorija urtoe,,, | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Dolaze... sub stu 08, 2008 6:40 pm | |
| ne slažem se. Nisu toliko nadmoćni nad nama. Ljudska rasa je kao gorila koja spava. Oko nje se šuljaju lukavi i pametni, no zli miševi (Reptili) koji je polako vežu lancima, tiho i neprimjetno da se ne bi probudila i da ju kasnije mogu porobiti. Isto tako, miševi su davnoo prije uspavali tu gorilu jer gorila nije razumjela tko su ti miševi Kakva mi je usporedba? _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
gothic45 Dinosaur
Broj postova : 359 Age : 32 Location : Ploče Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Dolaze... sub stu 08, 2008 9:53 pm | |
| Samo se nadam da dolaze u miru. | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Dolaze... sub stu 08, 2008 10:16 pm | |
| - gothic45 je napisao/la:
- Samo se nadam da dolaze u miru.
kako koji No već su tu... _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Dolaze... ned stu 09, 2008 12:17 am | |
| Svi govore da su tu...zasto ih ne vidimo? _________________ Respect
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Dolaze... ned stu 09, 2008 12:39 am | |
| - Alpha je napisao/la:
- Svi govore da su tu...zasto ih ne vidimo?
Počni gledati, ja ih stalno vidim! Zamisli ovako. Ti možeš vidjeti stol. Ti sada vidiš da je tvoj stol od drveta, metala, stakla, čega već. Stol ima neku svoju minimalnu auru. Ti nisi dovoljno razvijena da ju vidiš. Nisam ni ja. No isto tako možeš razlikovati čovjeka i životinju. Tako ti ne možeš razlikovati čovjeka i aliensku inkarnaciju u čovječjem tijelu. Ja to mogu. Među inkarnacijama DALEKO najviše ima reptila, zatim slijede ostali. Ostale međusobno ne mogu razlikovati jer o ostalim rasama ne znam previše. No reptili su vrlo simpatični.. Zapravo, prvo su odbojni svim ljudima, no mene nekako 'vuku'. Gledajte. Ljudi koji vladaju svijetom su 'zli'. Kada bi nekom alienu koji nema pojma o Zemlji prikazivao ljudsku rasu, alien bi se je prestrašio. No jesu li svi ljudi na Zemlji zli? Reptili koji vladaju su 'zli'. Jesu li isto tako svi reptili zli?? Je, istina je da je hibridima neki nagon za ubijanjem, koji je vjerojatno uvjetovan, ali neki ga pokušavaju potisnuti. Neki reptili se čak i s onom trunkom osjećaja pokušavaju suosjećati s ljudima-4 OPD kandidati. Takvi reptili ostavili su traga među ljudima (Tesla). _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Dolaze... ned stu 09, 2008 12:43 am | |
| Pitanjce...a kako ti znas jesam ja dovoljno razvijena da nest vidim ili ne...ili kako znas sto vidim ili ne? Nije li to malo pretenciozno da das takvu izjavicu? _________________ Respect
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Dolaze... ned stu 09, 2008 12:44 am | |
| - Alpha je napisao/la:
- Pitanjce...a kako ti znas jesam ja dovoljno razvijena da nest vidim ili ne...ili kako znas sto vidim ili ne? Nije li to malo pretenciozno da das takvu izjavicu?
Ne,to se vidi iz tvog pitanja. Kužiš li? Da imaš tu sposobnost to ne bi upitala (osim ako ne želiš provjeriti znamo li mi to?) jer bi znala razliku. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Dolaze... ned stu 09, 2008 12:49 am | |
| Krivo...moje pitanje se nije odnosilo na to vec na trenutni trend koji kaze kako ce se sve vise primjecivati NLO-i pa na koncu i susreti s vanzicima... _________________ Respect
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Dolaze... ned stu 09, 2008 12:54 am | |
| - Alpha je napisao/la:
- Krivo...moje pitanje se nije odnosilo na to vec na trenutni trend koji kaze kako ce se sve vise primjecivati NLO-i pa na koncu i susreti s vanzicima...
A ti si mislila na NLO-e! Ja sam mislio da misliš na vanziće. Pa i ja sam na Visu prošle godine na ljetu vidio NLO-e. Tri mala narančasta svijetla na nabu koja su prvo stajala na mjestu gdje ne bi trebale biti nikakve sjajne zvijezde (poznajem nebo) a zatim su se jedna za drugom počele brzo kretati. I nije bilo ništa fanscinantno. Jednostavno sam znao da nas malo gledaju Možeš vidjeti auru??? Možeš li me podučiti? _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Dolaze... ned stu 09, 2008 1:00 am | |
| Imas temu Aure pa prolistaj malo po njoj Onaj prvi mlijecni sloj vidim 'oduvijek' a od nedavno sam (napokon) pocela uocavati i boje...al jos ne mogu kontrolirati...ucim _________________ Respect
| |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Dolaze... sub pro 20, 2008 2:31 am | |
| dobro.. nego se meni čini da je porastao toliko taj broj viđenja zato šta je to sad popularno i svako nepoznato svjetlo na nebu smo spremni proglasit vanzemaljskim posjetiteljem. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dolaze... sub pro 20, 2008 10:37 am | |
| - silver je napisao/la:
- dobro.. nego se meni čini da je porastao toliko taj broj viđenja zato šta je to sad popularno i svako nepoznato svjetlo na nebu smo spremni proglasit vanzemaljskim posjetiteljem.
Slično je bilo negdje u sedamdesetima kad sam još bila klinka - i na kraju je sve zamrlo i palo u zaborav. | |
|
| |
Anat Stanica
Broj postova : 19 Age : 34 Registration date : 11.05.2008
| Naslov: Re: Dolaze... ned pro 21, 2008 12:24 pm | |
| navodno na zemlji jako dugo žive vanzemaljci, i to raznih vrsta, neki su opasni, a neki ne. ovi zli navodno otimaju ljude i sakate životinje. mislite li da se stvarno tako dobro skrivaju? ili među ljudima imaju saveznike? ili je sve samo izmišljotina? hm, kad ovako razmišljaš, stvarno se zamisliš, hehe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dolaze... | |
| |
|
| |
| Dolaze... | |
|