Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)

Go down 
+21
hromi
dr.chaos0
Remke
bros
OLugo
Blizzard
tuby
goa-a
Xila
SG1
kety6
Alpha
Merkurica
Dzangy
silver
Legionar
Fixo
Neo
Hapa
Svjetloisjena
Annon Imus
25 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Annon Imus
Dinosaur
Annon Imus

Male
Aries Snake
Broj postova : 360
Registration date : 13.01.2008

Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Empty
PostajNaslov: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimečet pro 25, 2008 10:44 pm

Djevojčica Chelsea Banton (15) obolila je od upale pluća i s teškom infekcijom završila u bolnici u Sjevernoj Karolini u SAD-u. Liječnici su je priključili na respirator i dali joj još 36 sati života. Njezina obitelj okupila se u bolnici kako se oprostili. U jednom trenutku medicinska sestra upozorila je majku Colleen Banton da pogleda na ekran sigurnosne kamere.
- Na ekranu se vidjelo jako svjetlo. Pogledala sam i rekla: ˝Moj Bože. Izgleda kao anđeo!˝ - prisjetila se Colleen koja je uspjela fotografirati svjetlosnu figuru. Nedugo nakon toga Chelsea je, na iznenađenje liječnika, počela samostalno disati. Dva tjedan poslije potpuno se oporavila te su je pustili kući. Božić i svoj 15 rođendan proslavila je u krugu obitelji.
- Taj dan je padala kiša i sunce se nije naziralo. Svjetlo se pojavilo samo u njezinoj sobi. Tako nešto mijenja ljude. Sada na sve gledam drugačije i znam da Bog brine o nama - rekla je majka Colleen.

video:
https://www.youtube.com/watch?v=8aEMFVNJY_8&feature=related
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimečet pro 25, 2008 11:41 pm

Lijepo :)
[Vrh] Go down
Hapa
Riba
Hapa

Male
Virgo Cat
Broj postova : 140
Registration date : 07.12.2008

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepet pro 26, 2008 11:53 am

dobro kaze ona izreka: čudni su Božiji putevi, pravo čudo sa nebesa
[Vrh] Go down
Neo
Majmun
Neo

Male
Capricorn Tiger
Broj postova : 1051
Registration date : 02.08.2008

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepet pro 26, 2008 2:40 pm

zasto ne?
[Vrh] Go down
Fixo
Riba
Fixo

Male
Scorpio Monkey
Broj postova : 184

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimesub pro 27, 2008 2:44 am

Svako ima svog anđela čuvara pop mudri
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog
Broj postova : 8711
Registration date : 27.07.2008

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimesub pro 27, 2008 4:20 am

Fixo je napisao/la:
Svako ima svog anđela čuvara pop mudri

Evo me opet usred jedne moje besanice zubo

Ovaj..., zašto jednog? :D
Ne stvarno, ako za svako {[ljudsko [time mislim na čovjeka, a ne hibrida ili šta ja znam koje sve guštere-OK trebat će mi vitičasta zagrada (i na ostale inkarnacije i reinkarnacije zubo)]} biće na Zemlji ima svog anđela mislim da je malo glupo da postoji isto toliko bića koja su zadužena da PAZE na druge.
Prvo, kako nastaju novi anđeli za povećanje stanovništva,
drugo, kako to da PAZE na nas ako ljudi umiru u prometnim nesrećama (OK, razlog) i
treće, zašto je anđeo (uzmimo da je priča istinita) morao spasiti tu djevojčicu - kako bi se događaji odigrali da ju nije spasio, a kako će se odigrati sada.

P.S. Četvrto - kako mi znamo da djevojčica nije spasila samu sebe samoiscjeljivanjem??

Riba
Fixo

Male
Scorpio Monkey

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimesub pro 27, 2008 6:55 pm

Ova je curica vjerojatno zaslužila spas

Zašto bi anđeo spasio nekog ubojicu, silovatelja, zlostavljaca...
Spas zasluzuju pošteni i vjerojatno ljudi koji vjeruju u anđele, boga, djevicu mariju itd. iz sveg svog srca
Po mom mišljenju spas se mora zaslužiti
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimened pro 28, 2008 6:21 pm

Fixo je napisao/la:
Ova je curica vjerojatno zaslužila spas

Spas zasluzuju pošteni i vjerojatno ljudi koji vjeruju u anđele, boga, djevicu mariju itd. iz sveg svog srca
Po mom mišljenju spas se mora zaslužiti

Ne vjerujem. S ovim se uopće ne slažem.
Ne treba takvima spas jer će im biti ''tam gore'' ljepše nego ovdje.

Pitam se zašto je ona spašena? Zaslužiti živjeti na ovakvom svijetu se ne može vjerovanjem u Boga - tako te Bog može samo što prije pokupiti odavde

Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimened pro 28, 2008 8:31 pm

meni je tu malo sumnjivo to što se prikazuje u videu ipak samo slika tog tzv. anđela, a ne stvarna snimka gdje se vidi kako dolazi do stvaranja te svjetlosti. ako je stvar snimljena sigurnosnim kamerama, trebala bi bit cijela snimka uključena, ovako je puno lakše lažiranje.
[Vrh] Go down
Dzangy
Stanica
Dzangy

Female
Scorpio Cat
Broj postova : 21
Registration date : 29.12.2008

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepon pro 29, 2008 2:05 am

Ni ja bas ne verujem da je to pravi "andjeo" pogotovo danas kada ljudi svasta laziraju...
[Vrh] Go down
Merkurica
Čovjek
Merkurica

Female
Capricorn Cat
Broj postova : 3886
Registration date : 24.12.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepon pro 29, 2008 12:04 pm

Fixo je napisao/la:
a zašto ne bi? 8)
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepon pro 29, 2008 1:16 pm

Vidjela sam tu vijest u novinama. Pise da su nadzorne kamere sve snimile...tipa bijela svjetlost i tako... Bila je i fotka u novinama i vidi se kao neki bijeli lik s necim sto bi mogla biti krila kako ulazi u sobu...

Jos je pisalo kako neki lik koji se bavi tim nadnaravnim momentima (sad se ne mogu sjetit imena) je komentirao kako fizika za sada priznaje 11 dimenzija (sto ne znaci da ih nema i vise od toga, ofc) te to otvara bezbrojne mogucnosti. Isto tako je rekao da se Andjeli i druga bica mogu molitvom privuci iz druge dimenzije i da je to ono sto se najvjerojatnije desilo.

@Legi...ljudi umiru na razne nacine jer svatko mora jednom napustiti fizicko tijelo...a nacini koje smo mozda i sami odabrali (prije rodjenja) su razni. Isto tako, ako predpostavimo da ne postoji cvrsto zapisana sudbina, onda se moze dogoditi da ipak ne odemo iako smo mozda 'trebali' kao sto je slucaj sa curicom.
Pitanje sto ce biti sada kada je ona prezivjela, a trebala je umrijeti i kako to mijenja stvarnost nema smisla...mislim...nema smisla ako uzmemo da ipak imamo slobodnu volju, a ne da je sve 'zapisano u kamenu'. Ako bismo razmisljali tako da je nesto 'sudjeno' (pa tako i njena smrt) onda bismo, prakticki, bili oslobodjeni odgovornosti za svoje postupke jer je tako 'sudjeno'...ne znam jesam dobro objasnila ali valjda se kuzi poanta...

@Dzangy...dobrodosao :) A da li ku je spasio Andjeo...e...a kad ne znamo tko su/sto su zapravo Andjeli... Ocito je naka energija u pitanju...a kojim imenom cemo je nazvati...

Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepon pro 29, 2008 3:58 pm

Dzangy je napisao/la:
Ni ja bas ne verujem da je to pravi "andjeo" pogotovo danas kada ljudi svasta laziraju...

Dobro došao, Dzangy :)
[Vrh] Go down
Dzangy
Stanica
Dzangy

Female
Scorpio Cat

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepon pro 29, 2008 4:24 pm

Svjetloisjena je napisao/la:
Dobro došao, Dzangy :)

Hvala ;)
[Vrh] Go down
Fixo
Riba
Fixo

Male
Scorpio Monkey

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepon pro 29, 2008 10:13 pm

Leyla je napisao/la:
Fixo je napisao/la:
a zašto ne bi? 8)

Kaze se da svatko zasluzuje drugu priliku, ali tesko je da ce se takav covjek promjeniti
[Vrh] Go down
Neo
Majmun
Neo

Male
Capricorn Tiger

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepon pro 29, 2008 10:36 pm

dobro dosao,dzangy
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimeuto pro 30, 2008 12:07 am

Fixo je napisao/la:
Leyla je napisao/la:
Fixo je napisao/la:
a zašto ne bi? 8)

Kaze se da svatko zasluzuje drugu priliku, ali tesko je da ce se takav covjek promjeniti
e

Druga prilika za šta?

Višestanični organizam
kety6

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 79
Registration date : 14.09.2008

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimeuto pro 30, 2008 1:26 am

bas me znima sta je to sto ju je spasilo..jer ne mozemo reci da je andeo kad ustvari ni sami neznamo sta je to.sigurno postoji neki razlog zasto nije umrla,mozda je njena volja za ostankom na zemlji bila jaca od zelje za smrti..Po meni mislim da svatko moze birati hoce li ostati na zemlji ili krenuti dalje..

Kako mozemo znati da se netko nece promjeniti,jer ako postoji slobodna volja,onda izbor tog nekoga moze biti da se promjeni..
malo sam ga zakomplicirala..heh
[Vrh] Go down
Dzangy
Stanica
Dzangy

Female
Scorpio Cat

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimeuto pro 30, 2008 4:44 am

Pa mozda se i jednostavno oporavila i za sve to ima medicinski i sa naucne tacke gledista objasnjen razlog, a mozda je i stvarno bilo neko cudo.... mudri zubi

A na kraju krajeva cuda se desavaju... I nikada necemo saznati mozemo samo nagadjati misli ;)
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimeuto pro 30, 2008 9:59 am

Leyla je napisao/la:
Fixo je napisao/la:
a zašto ne bi? 8)

slazem se. zar je na nama da sudimo o nečijem životu? I odakle uopće ta zamisao o vječnom sudu? Ako svatko od nas ima određenu ulogu na svijetu, i ako svi činimo određene pogreške, zar bi bilo pravedno reći da će netko završiti u paklu jer je odigrao svoju ulogu u povijesti, samo zato što mi smatramo da je ta uloga bila negativna? Znam da to zvuči čudno, ali ja vjerujem da ne bi trebali činiti dobro ili loše zbog nekog pakla ili raja koji nas čeka u idućem životu, već zbog nas samih, zbog ljudi. Jer ako činite nešto zato da ne bi završili u pakao, ako vam netko uvjetuje sve i svašta time, onda to nije nikakva slobodna volja nego čisto ucjenjivanje.
ok, malo sam skrenuo s teme. uglavnom, htjedoh objasnit zašto nema takvog razloga da bi baš anđeo spasio tu djevojčicu. a možda njeno vrijeme jednostavno nije još došlo.
[Vrh] Go down
Merkurica
Čovjek
Merkurica

Female
Capricorn Cat
Broj postova : 3886
Registration date : 24.12.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimeuto pro 30, 2008 11:54 am

Fixo je napisao/la:
Leyla je napisao/la:
Fixo je napisao/la:
a zašto ne bi? 8)

Zapravo, razumijem što želiš reći, ali mislim da svojom subjektivnošću stvaramo predrasude i unaprijed se odlučujemo prikloniti nečemu što je po defaultu dobro i ispravno. Ja se, osobno, ne bih voljela naći u poziciji da trebam odlučiti tko zaslužuje, a tko ne drugu priliku, koliko god izbor bio lagan.
Živcira me nepravda, zločini me rastužuju, ali ravnoteža mora postojati. To ne znači da opravdavam zločine niti one koji ih izvršavaju, ali smatram da posljedica zločina ne mora nužno biti još jedno zlo.
Također, ti i ja jednako bi razmišljali kada bih ja rekla da je ta djevojčica svoju drugu priliku već iskoristila kada su je liječnici odlučili liječiti ... jer koliko vidim, dijete je bolesno.
Dakle, stvar je u tome da je vrlo teško odlučiti tko zaslužuje, a tko ne, drugu (treću, četrvrtu, petu, etc.) priliku. :)
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimesri pro 31, 2008 12:51 am

Upravo tako! Slažem se

Majmun
Neo

Male
Capricorn Tiger

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimesri pro 31, 2008 3:03 pm

svi zaslužuju dvije prilike
[Vrh] Go down
SG1
Stanica
SG1

Male
Cancer Dragon
Broj postova : 17
Registration date : 06.11.2007

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepet sij 09, 2009 5:19 pm

Pozdrav.

Ja sam vec jedno vrijeme reg. na ovom forumu ali nisam bi aktivan, pa cu sad pocet. :)

Ja sad neznam sta je spasilo tu djevojcicu ali kolko sam vidijo po snimki, ona nije bas tjelesno razvijena (fizicki nesposobna). Ako malo negativno pomislimo, moguce je da sad "odplacuje" svoje grijehe (karma) i da jos uvjek mora ostat u ovakom tjelu dok se karma ne zavrsi.

To je moguce ako vjerujete da se svaki put vratite na zemlju dok ne naucite sve lekcije i da postoji karma (sve zlo koje ste napravili morate u novom zivotu nekako "odplatit".)

PS: Moj hrvatski nije najbolji :).
[Vrh] Go down
Xila
Stanica
Xila

Male
Pisces Dragon
Registration date : 07.01.2009

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitimepet sij 09, 2009 7:30 pm

jbg... nisam stigao pogledati... nesto mi pise da je video unavailble... ne kontam sto... pa ako neko ima nacin da mi pomogne... bio bih zahvalan :)
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)   Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video) Icon_minitime

[Vrh] Go down

Anđeo spasio djevojcicu koja je umirala u bolnici (video)
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Silovanu djevojcicu zele vratiti ocu silovatelju
» Pas spasio vlasnika prilikom srcanog udara