Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

10 naj ukletih mjesta nasih krajeva

Go down 
+22
yoco93cro
EchelonPIA
Skywatcher
Korplikan
Einar
Dantalion
Alastorus
srki2000
Andrea:))
Wayne_Myth
Neobicni forumas
mali_djogani
Berny_Sinara
Annon Imus
Cuppycake.Disaster
Jaykof
silver
Alpha
Svjetloisjena
PEPE-Top Secret
Hapa
josip21
26 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Dantalion
Čovjek
Dantalion

Male
Pisces Buffalo
Broj postova : 4201
Registration date : 16.03.2010

10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 12:44 am

e super, hvala stari :D

kuća izgleda lijepo
[Vrh] Go down
Dantalion
Čovjek
Dantalion

Male
Pisces Buffalo

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 1:10 am

ima li tko želju ić tamo?
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 2002
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 1:16 am

Ja bi mogo samo ne znam di je to zubi

Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Alastorus
Prašina
Alastorus

Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 9
Registration date : 15.10.2010

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 1:18 am

Znam ja točnu lokaciju,ipak živim u blizini,sad kome se da ić i tako to troškovi su veliki.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 1:19 am

Ok, ukuco sam koordinate, nisam znao da je to tako daleko od Zagreba scratch

Jel voze ZET-ovi onamo? zubi

Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Alastorus
Prašina
Alastorus

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 1:20 am

Nope,šugavi Samoborček, 50 kuna karta do SMB-a i natrag.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 1:22 am

Nisam siguran da mi se isplati, pogotovo što mi džeparac nije baš velik :(
Osim ak se slučajno sletim do tamo, ništa od ovoga

- The Third Man
[Vrh] Go down
Dantalion
Čovjek
Dantalion

Male
Pisces Buffalo

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 2:08 am

malo sam potražio po netu i nisam našao ništa misteriozno za taj dvorac :/
[Vrh] Go down
Alastorus
Prašina
Alastorus

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepon lis 31, 2011 2:10 am

Nije se raširilo to, većina ekipe koja to zna je iz Samobora,nismo baš dobili nekakvu pozornost.
[Vrh] Go down
Skywatcher
Stanica
Skywatcher

Male
Aries Dragon
Broj postova : 18
Registration date : 25.04.2009

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimečet stu 10, 2011 4:09 pm

ja sam blizu samobora, kak nisam cuo za to, uh bas me zanima sada. trebalo bi to istraziti...
[Vrh] Go down
Alastorus
Prašina
Alastorus

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimečet stu 10, 2011 4:13 pm

Malo ljudi zna za tu legendu, a izgubila se s godinama, ja sam bio jedan od rijetke ekipe koja je čula tu priču,od nekog starčeka, zato nam je bilo i zanimljivo :D
[Vrh] Go down
EchelonPIA
Stanica
EchelonPIA

Female
Libra Rooster
Broj postova : 23
Registration date : 31.07.2012

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimečet kol 02, 2012 6:07 pm

Da li zna netko neke uklete priče o Drvaru? Ja sam ih slušala kao mala, pa sad ne znam da li su to bila samo plašenja od starijih prijatelja moga rođaka ( 8 godina smo razlike ) ili stvarno Drvar je postao uklet zbog nekih groblja iz rata i sl. ?
[Vrh] Go down
yoco93cro
Stanica
yoco93cro

Male
Libra Rooster
Broj postova : 20
Registration date : 02.07.2012

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimesri kol 22, 2012 8:37 pm

evo ja sam iz Vrbovca...okupimo se kod mene pa svratimo do Škrinjara xDD...evo npr. ja sam davno čuo priču o toj kucć, kao da su tamo iza kuče na polju plesali ljudi bez glave oko vatre, i onda su seljani pozvali murju, murja je otisla do tih "plesaca" i onda su nestali (plesači)..ne znam jel je to istina ili zajebancija..ali je spooky
[Vrh] Go down
Q
Riba
Q

Male
Sagittarius Rat
Broj postova : 170
Registration date : 14.12.2009

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimečet kol 23, 2012 1:13 am

Čul sam i ja za to. Zajebancija je. Izmišljno je kolko sam čul nakon četvrte ili pete runde u birtiji ne u Škrinjarima nego u Hagnju. cuga
[Vrh] Go down
Yo93
Višestanični organizam
Yo93

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 64
Registration date : 28.02.2010

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimečet stu 29, 2012 9:04 pm

Jedina strašna stvar u priči koju je @PEPE-Top Secret objavio,je ta da nema nigdje ni zareza,ni točke...
[Vrh] Go down
Alma_Ashley
Stanica
Alma_Ashley

Female
Leo Dragon
Broj postova : 25
Registration date : 07.12.2012

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepet pro 07, 2012 4:42 pm

Ummm..teta mi živi u Vrbovcu.. i pitat ću je je li ona ikada išla tamo.. zapravo, s mamom sam se dogovarala da odemo k njoj u posjet..pa bih ja mogla svratiti tamo...sama.. xD
[Vrh] Go down
Alma_Ashley
Stanica
Alma_Ashley

Female
Leo Dragon
Broj postova : 25
Registration date : 07.12.2012

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepet pro 07, 2012 4:47 pm

Neobicni forumas je napisao/la:
mali_djogani je napisao/la:

Btw.. Hocete li praviti kakav izlet u tu kucu u Vrbovec? Mozda bi i ja doletio.. :)

Šta opet su dogovori za Vrbovec?

Bila je ekipa i snimili su kuću. Nema ničega, zaraslo, zapušteno, prljavo, išarano grafitima, ruševina. Ne liči baš na neku ukletu kuću, niti mislim da ima čega unutra.

Mislim da ima puno ukletijih mjesta za posjetitit :D

Ekipa jedne lokalne kutinske televizije je provela noć u toj kući, bilo ih je dosta, u biti su se zajebavali..ujutro prije nego su odlazili, snimali su zadnji prilog u jednoj prostoriji te kuće..i u desnoj strani kadra, pojavila se sjena na zidu.. tak da, brijem da nešto ima.
[Vrh] Go down
Prometheus
Stanica
Prometheus

Male
Sagittarius Buffalo
Broj postova : 26
Registration date : 07.02.2013

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitimepet vel 08, 2013 8:33 pm

Što se tiče skole u Pazinu, totalna istina. Ja inace pohadam klasicnu gimnaziju u S. Brodu, i prof. nam je pricala sta se dogodilo kad su ovi iz Pazina isli sa ekskurzije (njena necakinja ide u tu skolu, i bila je na mjestu dogadaja), u biti jedan lik iz prvog razreda je provirio kroz prozor iako nije bilo nicega na vidiku. odjednom mu je glava postala kaša od mozga i krvi prolivenog po autobusu jer je autobus taman ulazio u tunel dok je njegova glava bila vani. creepy
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: 10 naj ukletih mjesta nasih krajeva   10 naj ukletih mjesta nasih krajeva - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

10 naj ukletih mjesta nasih krajeva
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Strah od ukletih imena...
» Gdje ljudi zive...Kakva su to mjesta..Kakvom energijom zrace