Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Krila Andjela

Go down 
+5
gloria_g
Blizzard
Legionar
Lullaby
Alpha
9 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey
Broj postova : 93
Registration date : 01.05.2009

Krila Andjela - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 12:36 pm

gloria_g je napisao/la:
slažem se s tobom Alpha, u potpunosti.
čak mislim, kad si se dotakla te teme oko smrti, da stvarno fakat svatko od nas sam odlučuje kada će umrijeti.
nedavno sam čitala knjigu od D. N. Walsha (mislim da je to njegova posljednja knjiga) koja se upravo bavi temom smrti, i znate kako on već "razgovara" s Bogom, Bog mu je rekao da nitko ne umire bez svoje volje, želje i pristanka. kad sam to pročitala, pomislila sam, Bože, koje gluposti, ali počela sam promatrati ljude oko sebe koji su umirali, i zaključila da je fakat istina. jednostavno neki su se umorili, neki odustali....

no, nismo li se udaljili od teme?? :D
Paaa...ima smisla..donekle..
Ali ako to prenesemo u stvarno stanje situacije oko nas.. i nije bas tako.
Jeli dijete od 2 godine spremno za smrt i jel uopce sposobno da bude spremno ili nespremno? Iznenadna ili nasilna smrt..eh...
Legionar je napisao/la:
No ako se povedemo za onim da će nam se Bog prikazati onakvim kakvim ga zamišljamo onda je to sasvim logično. Tko zna, možda je cijeli Svemir, pa i Bog, zapravo projekcija naših misli i svijesti, tj. možda smo mi projekcija Boga...
Tu mi odmah na pamet pada kvantna fizika i metafizika.
Je li moguće da postoji druga dimenzija u kojoj obitava naš 'duh', tj. neka druga stvarnost u kojoj materija gubi na vrijednosti, kao paralelni Svemir, i ako znamo da u ovom Svemiru možemo razviti moći upravljanja materijom (telekineza, ..., itd.) možda u toj drugoj stvarnosti gdje isto obitavamo možemo svoju svijest i misao projicirati na stvarnost puno bolje nego u ovoj stvarnosti.
Jest da se otislo od teme ali moram se osvrnut na ovaj post..jer nekako je najblize mom poimanju Boga!
Ok..u praktičnom životu sam katolkinja, skoro pa ona kao i vecina aktivnih katolika. Postala rođenjem, odgojem... Nisam sklona mijenjanju religija i odstupanja od glavne misli u svojoj Crkvi.. Znaci vjerujem u jednog Boga i Njgovog Sina.. Eh..sad taj Sin....

Oduvjek sam svoju vjeru bazirala na svom nekom osobnom dozivljaju, rekoh vec, po opisu jaki slicno Legionaravom postu. Ni učenje ni riječi iz Biblije ne dozivaljavam doslovno (iako djecu ucim obrnuto, jer su premladi za drugacije). I kad smo vec tu Anđeli evo i njihova krila kao takva ne postoje, vec za mene su oni tanke zrake paralelnog svemira koji dolazi do nas..dotiče, dira, utječu. A Sin kao početak veceg napredovanja u spoznaji. Često se spominje ponovni dolazak...nije li to mozda Indigo..ili nesto slicno sto mozda tek dolazi?
Duhovno, jasno, postoji ali u kakvom obliku vjerujem da je obicnom smrtniku tesko razumjeti . Zato je uradena Knjiga, Crkva, učenja za one koji to nisu u stanju, a mnogi nisu,..
Oni koji jesu popularno se danas nazivaju "fanatici". zubi
Mnogi se danas ismijavaju Indigo djeci..a zapravo bi bas oni mogli biti level up u evoluciji ljudske svijesti.
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 12:39 pm

Danas se ismijavaju ljudi koji svoje postupke opravdavaju sa ''ja sam indigo'' ili onima koji se hvale kako su ''indigo''. To je dovelo do ismijavanja samog pojma indiga.
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 12:43 pm

Alpha je napisao/la:

Smrt...netko tko upravo umire ne bi se slozio s time da odlazi svojevoljno. Netko priziva Smrt, a ona ne dolazi. Da li je moguce da je pristanak na nekoj visoj razini svijesti? To bi bilo logicno. Osobno sam sklona razmisljanju kako zbilja odlazimo kada na to sami pristanemo iako ne znam kako bi to tocno funkcioniralo. Mozda ipak nije samo do nas. Mozda ovisi o jos necem sto nismo u stanju pojmiti sada.
Tu se slazem potpuno ...
Osobito sa zadnjom recenicom..jer moj osobni dozivljaj svega oko mene je upravo u toj zadnjoj recenici.
Spomenula sam djecu i ostale koji umiru a da ne samo da nisu spremni vec i nisu u stanju bit spremni. najlaksi primjer za to su nasilne, iznenadne i prerane smrti.
A opet..imas situacija da si spreman ...ako je to uopce jednaka spremnost kao ova koju spominje gloria_g . Jednostavno postoje situacije kad gledas smrti u oci i sa osmijehom je prihvacas u zadnjim trenucima, bez straha i sa veseljem.
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 12:46 pm

Gripphon je napisao/la:
Danas se ismijavaju ljudi koji svoje postupke opravdavaju sa ''ja sam indigo'' ili onima koji se hvale kako su ''indigo''. To je dovelo do ismijavanja samog pojma indiga.
Da. Čak sam i sama to uradila uspoređujuci svoje dijete sa Indigo..
Naime..jako napredno i posebno dijete, u svakom pogledu. Razuman, odrastao s malo,vrlo malo godina, nacin razmisljanja, pitanja, interesi, zanimanja, jako velik napredak u ucenju..itd..
I jednom ga pitam " o čemu razmisljas po danu, sta imas u glavi?"...a petogodisnjak ce meni blijedo me gledajuci: " Paaa..zaboravo sam...ustvari razmisljaaaaam o Spongebobu"... zubi
Ipak nije indigo! zubi
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 12:56 pm

I Indigovci razmisljaju o Spuzvi Bobu :) ...ipak, preporuka...nemoj se zamarati s time da li jeste ili nije. Vjerojatno jeste jer, ako ima imalo istine u ovim pricama o Indigovcima, onda je 90% danasnje djece Indigo. Doduse to nije nesto s cime se rodis pa sad jesi i gotovo. Promjenjivo je.
Zasto kazem da se ne zamaras time...paaa...recimo da dobijes potvrdu da jeste Indigo...to bi mu moglo donijeti vise stete nego koristi. Kako u nacinu gledanja drugih (pa i tebe) tako i u samom njegovom gledanju na samog sebe. To je tako u covjeku.
Vjerujem kako je za svih najbolje da se samo bude ono sto jesi. Bez kategoriziranja. Sto kasnije upozna doticni pojam to bolje za njega i njegov razvoj.
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 1:02 pm

Hehe..naravno da se ne zamaram. I on nije indigo., naravno..vec sam kad sam prvi put citala vise o Indigo i posmatrajuci njega napravila par malih testova cisto iz radoznalosti i mozda zabave. Mog djeteta sto se tice, on jest malo drugaciji, malo bolji u nekim stvarima, ali ne u svim...ali ne odudara od okoline i svojim prijatelja puno. Neke stvari da..ali to ga uopce ne odvlaci iz drustva i normalnog zivota, cak stovise. razumniji je, vise razmislja, shvata stanje oko sebe a ima malo godina. Npr. s njim mogu razgovarati o nekim stvarima s kojima ne mogu s 20.godisnjacima..
(sjetimo se da su mnogi 20.godisnjaci iPhone i facebook nacija)
Da ce bit malcice posebniji ..to vjerujem..da ce znati i htjeti vise.
On je za mene samo normalan..kakva treba danasnji stupnja svijesti i biti..
a stvarnost oko nas je drugacija. To sto je mlad..i ima samo 5 i po jest malo neobicno mozda, ali nisu li nase mame bil puno odraslije s tim godinama od nas ili nase unucadi i djece?!
A i nije neka velika stvar biti drugaciji od danasnje zatupljene mase.
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 1:13 pm

Alpha je napisao/la:

Zasto kazem da se ne zamaras time...paaa...recimo da dobijes potvrdu da jeste Indigo...to bi mu moglo donijeti vise stete nego koristi. Kako u nacinu gledanja drugih (pa i tebe) tako i u samom njegovom gledanju na samog sebe.

To je najveća istina od svih, po meni nema smisla znati jel je netko indigo ili ne kao što nema smisla znati jel je netko duhovno ''iznad'' drugoga ili ne. To je za mene samo višak informacija koji može samo štetiti. Dakle nije bitno jel je nečiji sin indigo ili ne, bitno je samo kakav je.
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 1:20 pm

Gripphon je napisao/la:

To je najveća istina od svih, po meni nema smisla znati jel je netko indigo ili ne kao što nema smisla znati jel je netko duhovno ''iznad'' drugoga ili ne. To je za mene samo višak informacija koji može samo štetiti. Dakle nije bitno jel je nečiji sin indigo ili ne, bitno je samo kakav je.
U pravu si. Osim toga tako ti to dode i sa svim ostalim..jer je za svako obicno dijete i sve oko njega i nas same pogresno pretjerano hvaliti kako je dobro nacrtalo nesto i kako je najbolji, pametno..bla.bla..(osnove pedagogije), a kamoli sa indigo djecom.

Zadnja promjena: Lullaby; pet svi 15, 2009 1:21 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 1:21 pm

Bio on ili ti Indigo ili ne sve skupa zvuci vrlo ispravno i zdravo.
Ne mogu kazati da li on jeste ili nije...to ce najbolje mozda sam prepoznati kada odraste...ali mogu reci da se ne oslanjas previse na knjige i testove osim iz radoznalosti i zabave kao sto kazes :)
Eto, bas knjige kazu kako je su danas gotovo sva djeca upravo Indigo, a sada nastupaju i Kristali.
Ja reko, dooooobro....da vidimo...khm...ne bih se kladila u to sve skupa raspa
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 1:26 pm

Alpha je napisao/la:
Bio on ili ti Indigo ili ne sve skupa zvuci vrlo ispravno i zdravo.
Ne mogu kazati da li on jeste ili nije...to ce najbolje mozda sam prepoznati kada odraste...ali mogu reci da se ne oslanjas previse na knjige i testove osim iz radoznalosti i zabave kao sto kazes :)
Eto, bas knjige kazu kako je su danas gotovo sva djeca upravo Indigo, a sada nastupaju i Kristali.
Ja reko, dooooobro....da vidimo...khm...ne bih se kladila u to sve skupa raspa

Kristal je izmisljen jer nije vise cool bit indigo jer ima previse! zubi

Moj slucaj, ne znam ni zasto sam spomenula ..ali eto..je bio samo primjer kad sam htjela rec da sam i ja s testovima ismijavala pojam indiga..hehe..
Jedino sto sam ponosna je to sto imam dijete koje npr.zna dosta naziva biljaka i sto po listu zna od koje je biljke, dok susjedov sin miili da su krave ljubičaste. Ponavljam..moj sin je normalan i samo to. Mozda malcice normalniji! zubi
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 1:29 pm

zubi Dooooobra zubi

Primjeri su uvijek dobrodosli :) A to sa kravom je upravo odlican primjer :)
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog
Broj postova : 8711
Registration date : 27.07.2008

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 3:26 pm

Lullaby je napisao/la:

Zapravo, veliki je pothvat otrgnuti se od nje i izdvojiti, a ono dalje nastupa samo miga

No mene je zasmetala jedna druga stvar kod _Indigo i _Kristal djece!
Aura Indigovaca uopće nije Indigo boje! Više sliči plavkasto-srebrnoj.
Zašto onda naziv Indigo? _______________ Prazne crte predstavljaju vaš odgovor. Zanima me... što ćete reći.
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 3:30 pm

Legionar je napisao/la:
Lullaby je napisao/la:

Zapravo, veliki je pothvat otrgnuti se od nje i izdvojiti, a ono dalje nastupa samo miga

No mene je zasmetala jedna druga stvar kod _Indigo i _Kristal djece!
Aura Indigovaca uopće nije Indigo boje! Više sliči plavkasto-srebrnoj.
Zašto onda naziv Indigo? _______________ Prazne crte predstavljaju vaš odgovor. Zanima me... što ćete reći.
Poduhvat je velik otrgnut se kako kome.. Ovisnicima o internetu, mobitelu, i modernim manipulativnim ugodama... je daleko teze, da...ali tu je vec rijec u ljudskoj tastini i lijenosti.., gluposti i zaslijepljenosti.

Paaa..ne znam kakve je boje aura...pricaju da je tamno plave, tj.indigo..
Svaki covjek ima aure i boje..indigo boja je kod ostalih je u podrucju glave , a kod Indigo djece je cijela takva....

Ako sam u pravu onda je jasno i odkud naziv.
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 3:39 pm

"Naziv Indigo i Kristal dan je tim dvjema generacijama stoga što odgovara boji njihovih aura i njihovim uzorcima energije. Indigo imaju puno indigo-plave boje u auri, to je boja čakre trećeg oka, koje je centar energije u glavi, smješten između obrva. Ta čakra regulira vidovitost i mogućnost da se vidi energija, vizije i duhovi. Mnogi su Indiga vidoviti.
Kristalna djeca imaju Kristalne aure, sa prelijepim mnogobojnim pastelnim nijansama. Ta generacija također pokazuje fasciniranost sa kristalima i kamenjem.
"
Izvor
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 3:49 pm

Razmisli o samoj riječi ''I n d i g o'' bez njenog značenja. Kako ti zvuči?

Imam pitanje u vezi tog trećeg oka. Ja sam oduvijek na tom području imao tzv. krunu, rodin ugriz, ... a od kada sam ušao u pubertet, lice mi je, u odnosu na moje vršnjake izrazito čisto, a samo na tom području nije. Zna li tko zašto?
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:00 pm

Legionar je napisao/la:
Razmisli o samoj riječi ''I n d i g o'' bez njenog značenja. Kako ti zvuči?

Imam pitanje u vezi tog trećeg oka. Ja sam oduvijek na tom području imao tzv. krunu, rodin ugriz, ... a od kada sam ušao u pubertet, lice mi je, u odnosu na moje vršnjake izrazito čisto, a samo na tom području nije. Zna li tko zašto?
''I n d i g o'' malo mi ide na erotiku! zubi ali to je osobni dozivljaj, ignoriraj..

Za drugi dio posta nisam kopententna! confused
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:24 pm

lolcina

Zato jer je normalno pojacan rad zlijezda na podrucju cela (najcesce i nosa i brade).
[Vrh] Go down
Lullaby
Višestanični organizam
Lullaby

Female
Capricorn Monkey

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:29 pm

Legionar je napisao/la:
Razmisli o samoj riječi ''I n d i g o
Sjetih se sad .. moj brat se rodio sa crvenilom izmedu ociju ... sjecam se kad je bio malen kad se rasplace izrazajnije je..a danas kao odrastao je vidljiv samo ako se ljuti..
A da je nesto poseban i specijalan - nije.
Jedan obični momak, lijencina i neodgovorni žvaljo.. zubo
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:35 pm

Lullaby je napisao/la:

Sjetih se sad .. moj brat se rodio sa crvenilom izmedu ociju ... sjecam se kad je bio malen kad se rasplace izrazajnije je..a danas kao odrastao je vidljiv samo ako se ljuti..
Tako je i meni.
Lullaby je napisao/la:
Jedan obični momak, lijencina i neodgovorni žvaljo.. zubo
E, znaš šta, kad se već vrijeđamo...!!!! mlati zubi lol!
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:40 pm

Obicno to potpuno nestane u prvim godinama djetetova zivota ali nekima ostaje zauvijek. Ako je jako izrazeno moze se cak nesto laserom skidati. Ne znam bas.

Ali malo smo odletjeli od teme na krilima...necega :P
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:44 pm

Alpha je napisao/la:

Ali malo smo odletjeli od teme na krilima...necega :P
Eh da!
Ma ja zapravo mislim da su anđeli prvi puta dobili krila nakon što su ljudi izmislili Red Bull - daje ti krila rofl2
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:50 pm

Onda je ocito izmisljen u srednjem vijeku kava :P
[Vrh] Go down
Legionar
Moderni čovjek
Legionar

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimepet svi 15, 2009 4:52 pm

Alpha je napisao/la:
Onda je ocito izmisljen u srednjem vijeku kava :P
Vi'š ti! Na tome su radili alkemičari! tongue
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimeuto lis 18, 2011 10:36 am

Ozivljavam temu...ima tko kakvih novih ideja? :)
[Vrh] Go down
Renchylp
Prašina
Renchylp

Female
Pisces Horse
Broj postova : 3
Registration date : 01.09.2012

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitimesub ruj 01, 2012 10:33 pm

ima li tko da se razumije u anđele ili da je citao puno o njima?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Krila Andjela   Krila Andjela - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Krila Andjela
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Na mesecu nadjena figura andjela
» Idealna visina za djevojku(raspon krila)