| Tri NLO-a pala u Kazahstanu | |
|
+6josip21 Berny_Sinara Gea Svjetloisjena Legionar gothic45 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Comi banned
Broj postova : 188 Age : 32 Location : Space, Earth, Balkan... Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 12:15 am | |
| ja mu ne verujem! pa ni avioni se ne raspadau u velie delove a kamoli njihovi... cak i prilikom pogodka avion se raspadne ili u 2-3 dela ili se skroz raspadne... | |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 12:50 am | |
| haha sta kazes Comi...jel se raspadaju u velikim djelovima ili ne...pa ako se raspadne u 2-3 dijela onda su to veliki dijelovi...a kazes da se ne raspadaju u velikim dijelovima.....ili sam ja sta krivo skuzio ovo sta si ti napisao..... | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 12:55 am | |
| objasni nam | |
|
| |
Comi banned
Broj postova : 188 Age : 32 Location : Space, Earth, Balkan... Registration date : 16.05.2009
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 9:37 am | |
| - josip21 je napisao/la:
- haha sta kazes Comi...jel se raspadaju u velikim djelovima ili ne...pa ako se raspadne u 2-3 dijela onda su to veliki dijelovi...a kazes da se ne raspadaju u velikim dijelovima.....ili sam ja sta krivo skuzio ovo sta si ti napisao.....
pa pazi jedino laser preseko na 3 dela inace ovako bas tacno na dela da se prepolovi nema sanse... | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 12:25 pm | |
| To bi netko isto rekao netko za Titanik, kako se ogromni brod može prepoloviti na 2 dijela usred oceana? Mala šansa ne znači nemogućnost. | |
|
| |
Comi banned
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 12:33 pm | |
| - Gripphon je napisao/la:
- To bi netko isto rekao netko za Titanik, kako se ogromni brod može prepoloviti na 2 dijela usred oceana? Mala šansa ne znači nemogućnost.
vidis kada je jedan deo tezi a drugi laksi, pritom ga tezi deo vuce na dno dok lasksi jos uvek zeli da pluta dolazi do preloma broda ali ni titanik se nije raspao u tri dela... nisi procitao moje reply-e ja sam reko razumem u 2 dela ali tri ne.. nemoj da ti jezik bude brzi od pameti | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 12:41 pm | |
| Kad se već dijele savjeti, tada ću ti ja dati savjet da radije obratiš pozornost na pravilno shvaćanje tuđih postova nego koncentriranje na to kako prosvijetlit nekoga.
Da, može se raspasti na 3 dijela, može i na 4 i 5 i 6, a može i na 1000. Slično je kao sa zvijezdama, supernova ponekad sferno rasprši materiju, ponekad samo bočno. Sam od sebe da se avion raspadne na te dijelove u zraku je veoma nevjerojatan događaj, ali uz unutarnju eksploziju, nevjerojatne razlike u tlaku ili sličnih razloga može se ne samo raspasti, već i razmrviti na komadiće. A poanta mog prijašnjeg posta bila je sama vjerojatnost ukoliko nisi skužio. | |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 12:56 pm | |
| - Comi je napisao/la:
- josip21 je napisao/la:
- haha sta kazes Comi...jel se raspadaju u velikim djelovima ili ne...pa ako se raspadne u 2-3 dijela onda su to veliki dijelovi...a kazes da se ne raspadaju u velikim dijelovima.....ili sam ja sta krivo skuzio ovo sta si ti napisao.....
pa pazi jedino laser preseko na 3 dela inace ovako bas tacno na dela da se prepolovi nema sanse... pa koliko ja znam mi nismo nigdje vidjeli slike pa da znamo kakva su to tri komada da li su ista ili.... a inace avion moze da se raspadne u zraku na recimo 2-3 dijela ili na komadice bez da ima ikakvo ostecenje na konstrukciji jer moze se desiti recimo neka greska na upravljackim komandama i onda avion pocne nekontrolirano da ponire ili da se podize a kako za to nije napravljen on se moze raspasti...naravno ovo vazi za one velike putnicke avione a na za one male sportske ili vojne...ili se avion moze raspasti u zraku zbog jedne obicne male zakovice koja nije dobro pricvrscena ili zbog zamora materijala....ma ima mnogo razloga za to.... | |
|
| |
Comi banned
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 1:22 pm | |
| o boze kad ja moram da vam objasnjavam da nemoze da se nesto raspane na 3 dela u istoj razmeri a ako s raspadne na vise od 2-3 dela, jedan je najveci ostali su samo delovi primer krila ali to krio nebi izgledalo kao NLO jer je ono iz daljine vrlo malo, vise bi licilo na pticu.... a ta taj NLO je odprilike morao da bude najvise kao avion (lovac pr. F-16) a ako je veci onda bi mogo svako da ga vidi a i bila bi mnogo razorna explozija od pada tako da bi privuklo veliku paznju... razmislite malo ljudi pre nego sto mi odgovorite na komentar... | |
|
| |
josip21 banned
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 3:44 pm | |
| izvini Comi ali ja te ne kuzim...ne znam mozda je za to kriv generacijski jaz izmedju nas dvojice ali....a zasto ti stalno tvrdis da su ta tri dijela ista...jesi li ih ti mozda vidio imaju li di slike pa da i mi vidimo ta tri ista dijela..... jasno je meni tj. nama da je tesko da ce se nesto raspasti na tri ista dijela ali daj slike pa da vidimo te dijelove koliki su....i sta ti znaci to za eksploziju...pa naravno da su ti objekti privukli paznju izgleda da je cijelo selo doslo vidjeti sta je to palo.... | |
|
| |
Comi banned
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu uto svi 19, 2009 9:35 pm | |
| sanse da ce se nesto raspasti u 3 tacna dela su bukvalno beskonacno prema 1 a i sem toga neko je na forumu samo lupio da se mozda raspao na tri dela pa da je izgledao kao NLO... a ako se je celo selo okupilo trebalo bi da bude i slika srusenog NLO-a | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu sri svi 20, 2009 5:10 pm | |
| ne ako je vojska i policija odmah dovela stvari u red kao i u mnogim prijašnjim događajima. u biti nema baš previše informacija što je to zapravo, možda su to samo tri djela, teret ili tako nešto... ne mora se nužno misliti da su ta tri djela sve što je palo, ona su samo dospjela na vijesti prije zataškavanja ili gubitka zanimacije za tu temu _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Comi banned
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu sri svi 20, 2009 11:48 pm | |
| - Gea je napisao/la:
- ne ako je vojska i policija odmah dovela stvari u red kao i u mnogim prijašnjim događajima.
u biti nema baš previše informacija što je to zapravo, možda su to samo tri djela, teret ili tako nešto... ne mora se nužno misliti da su ta tri djela sve što je palo, ona su samo dospjela na vijesti prije zataškavanja ili gubitka zanimacije za tu temu da se je raspao na tri dela i da su to svi upeli da vide kao sto je reko neko gore, ti delovi posto je to prtljag ili nesto sto je ispalo zapalilo bi se u atmosferi jer taj teret ili delovi NEMAJU omotac koji ce da ih stiti od vatre. a ako su pukli negde dole pre nego sto su pali, to nebi moglo da se vidi jedino da se oseti, ali ipak su to 3 dela izgledalo bi kao zemljotres... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tri NLO-a pala u Kazahstanu | |
| |
|
| |
| Tri NLO-a pala u Kazahstanu | |
|