Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

jako cudno... se dogodilo sinoc...

Go down 
+20
Wickey666
Fichom
mind_challenge
Berny_Sinara
tomi
biga
Goran
srdjan888
Game_Fan
goa-a
Black Angel
zmaj66666
Blizzard
Remke
Jaykof
Hexenkind
Gea
argonian
zvezda
klapa
24 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
klapa
Riba
klapa

Male
Gemini Dog
Broj postova : 100
Registration date : 21.05.2009

jako cudno... se dogodilo sinoc... Empty
PostajNaslov: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 1:07 pm

evo ovako,dosao sam doma odvanka u ponoc tocno,isao malo pogledat TV i legao na trosjed,gledao sam Red Carpet,i ugl. pogledam ja u strop i malo sa strane,bacim pogled malo na TV al mi jedno oko ugleda nesto cudno,prvo sam mislio da je to svjetlost ali nema sanse,nesto bijelo je proslo u zraku kao da lebdi,da prostite usra sam se ko pas affraid ,odma sam mater zovnija da dodje,rekao sam joj da bude malo sa menom da mi je "dosadno" a tresa sam se od straha,prvo sam pomislio da to nije bila moja pokojna baka,nezz sto vise da vam kazem,samo cijelu noc nisam spava i zelio sam sa vama podijelit ovo,da mi netko malo poblize objasni o cemu se radi affraid affraid
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3245
Registration date : 23.09.2007

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 2:52 pm

Pa, teško da možeš dobiti iole valjano objašnjenje na osnovu opisa: "nešto bijelo je prošlo u zraku kao da lebdi"... confused *

Višestanični organizam
argonian

Male
Cancer Tiger
Broj postova : 40
Registration date : 10.07.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 2:53 pm

možda si bo pijan lol!
orb možda suspect
[Vrh] Go down
klapa
Riba
klapa

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 3:09 pm

nisam bio pijan,ma nesto je proletilo,bijelo skroz prvo sam pomislio da je neka svjetlost,al tesko sam uocio,neznam ni ja kako da objasnim
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 4:03 pm

odbljesak od nečega?

banned
Hexenkind

Male
Gemini Rat
Broj postova : 278
Registration date : 01.07.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 4:18 pm

A možda je to bija bili duh Ajduka...jbg brale, opet nećete bit prvaci rofl2
[Vrh] Go down
Jaykof
Pračovjek
Jaykof

Male
Gemini Goat
Broj postova : 2477
Registration date : 30.07.2008

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 10:42 pm

Daj nemojte zezat čovjeka, moglo mu je srce stat i eto, nema nam više klape na ovom svijetu nono

lol
[Vrh] Go down
klapa
Riba
klapa

Male
Gemini Dog

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 13, 2009 10:52 pm

sve mi se cini da je gea nekako blizu,ako je odbljesak neznam ni ja od cega
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimeuto srp 14, 2009 12:17 am

čuj meni uvjek nešto leti ispred nosa... ali s druge strane oko mene sve blješti obješenim cd-ima, tako da znam kad te prestraši nešto posve obično lol

Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig
Broj postova : 3399
Registration date : 05.07.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimeuto srp 14, 2009 9:47 am

jbt jucer se vratio oko ponoci kuci lego da gledam TV i sjetio se ovog tvog ugasio TV uvuko se u krevet i probo zaspat strah
[Vrh] Go down
Hexenkind
banned
Hexenkind

Male
Gemini Rat

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimeuto srp 14, 2009 9:51 am

Jaykoq je napisao/la:
Daj nemojte zezat čovjeka, moglo mu je srce stat i eto, nema nam više klape na ovom svijetu

Sorry prijatelju, nisam se mogao suzdržat...
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimeuto srp 14, 2009 11:03 pm

Kada se meni tako nešto dogodilo, uskoro sam shvatio da je prošao auto te je odbljesak njegovih svjetala od drugog auta stvorio čudnu svjetlost.
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimesri srp 15, 2009 10:09 am

meni je jucer svjetlila zarulja u mraku ja se usro (imam stednu zarulju, pa kad se ugasi onako svjetluca tj. izgleda ko duh :P)
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimesri srp 15, 2009 9:42 pm

joj imam i ja problema s tim štednim žaruljama roll svaki put momislim da je zauvjek pregorila... kao da se mući pred smrt kava

Prašina

Male
Gemini Dragon
Broj postova : 1
Registration date : 19.07.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimened srp 19, 2009 8:31 pm

to ti je možda bila optička varka od tv-a. samo veliko možda.
[Vrh] Go down
Black Angel
Riba
Black Angel

Male
Taurus Rooster
Broj postova : 132
Registration date : 30.09.2008

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimened srp 19, 2009 11:26 pm

Nakon poduze stanke, evo mene opet :)

Klapa, toplo ti savijetujem da stanes nasred te sobe kad nikog nema i naglas se zaderes IDI U P* M* NEMATERIJALNU
Pomaze, vjeruj mi.
Takoder ti savijetujem da se ne sekiras oko toga......
Duhova ima, bez ikakve sumnje......samo je pitanje dokaza, ljudske gluposti i straha.
Na takve se stvari ne obraca paznja ako nisi siguran sto si vidio.
Vjerojatno je bilo 2% igre svijetla a ostalih 98% je tvoj mastoviti i lagano strasljivi um kreirao.
Tako sam i ja jednom prilikom radio nesto u radionici kad sam krajickom oka primjetio nesto crno kako klizi iza mene.
Covjece toliko sam se prepao da su mi se noge oduzele i pao sam na pod.
Kad sam ustanovio da toga vise nema, ustao sam se i nastavio raditi.
Jest da sam 10-ak puta provjerio iza sebe ali mi je za 20-ak minuta bilo svejedno jer nisam zapravo znao sta je to bilo.
Zakljucak => ne sekiraj se......
[Vrh] Go down
Hexenkind
banned
Hexenkind

Male
Gemini Rat

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 20, 2009 9:46 am

Citat :
Klapa, toplo ti savijetujem da stanes nasred te sobe kad nikog nema i naglas se zaderes IDI U P* M* NEMATERIJALNU

vjerovali ili ne, ali ovo je najučinkovitiji način egzorcizma amen
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 20, 2009 10:10 am

pa kad malo bolje razmislim duhovi ti nemogu nista, zato ih se zapravo nebi trebali ni bojat, al ipak treba kontrolirat taj strah, a to sigurno nije lako
[Vrh] Go down
goa-a
Stanica
goa-a

Female
Aquarius Goat
Broj postova : 12
Registration date : 13.01.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimečet srp 23, 2009 2:53 pm

stvarno jako čudna pojava no neš ti duhova gica
[Vrh] Go down
Game_Fan
Prašina
Game_Fan

Male
Aries Horse
Broj postova : 9
Registration date : 27.07.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 27, 2009 10:42 pm

Ja se stvarno bojim od ovih izvanzemaljaca.Zamisli samo kada bi jednom dosao u tvoju sobu.omg
[Vrh] Go down
Black Angel
Riba
Black Angel

Male
Taurus Rooster

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimepon srp 27, 2009 11:39 pm

Ti ili vanzemaljac zubi

Ma nemas se sta bojat....
Ako si vec tolike srece da te otmu, onda jbg, pomiri se odmah da si bivsi doh
Ili postavi oko krevete bacve piva da se malo napiju prije nego te otmu i onda kad su pijani ko svinje, prodas ih ciganima za roblje cuga :P
[Vrh] Go down
srdjan888
Riba
srdjan888

Male
Pisces Rat
Broj postova : 119
Registration date : 06.08.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimeuto kol 11, 2009 12:18 pm

i meni se svašta pričinjava kad gledam Red Carpet rofl2 rofl2
[Vrh] Go down
Goran
Majmun
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 1550
Registration date : 21.11.2008

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimečet kol 13, 2009 3:29 pm

klapa je napisao/la:
sve mi se cini da je gea nekako blizu,ako je odbljesak neznam ni ja od cega
U strahu su velike oči. kava
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek
biga

Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimesub kol 29, 2009 12:10 pm

gle, i ja sam znao isto tako viđat nekakve gluposti... i to baš ko i ti proletilo mi neš bijelo ispred... al nisam bio sigur šta je i jeli se meni samo pričinilo tako da nisam baš obraćo pozornost nego otišo spavat, al ipak sam povirivo još nekoliko puta i stavio nožinu ispod jastuka... affraid

ozbiljno... :x
[Vrh] Go down
Black Angel
Riba
Black Angel

Male
Taurus Rooster

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitimesub kol 29, 2009 3:34 pm

Hahahaha, koji lik lol
Sto si naumio sa tim nozem ?
Izbost duha ?
Samo pazi da ga ne ubijes lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc...   jako cudno... se dogodilo sinoc... Icon_minitime

[Vrh] Go down

jako cudno... se dogodilo sinoc...
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Dali mi se to vec dogodilo??
» NLO iznad Londona - jako dobra snimka :)