Black Angel Riba
Broj postova : 132 Age : 31 Location : Dubrovnik Registration date : 30.09.2008
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... uto ruj 08, 2009 3:05 pm | |
| | |
|
darkside Višestanični organizam
Broj postova : 43 Age : 47 Registration date : 08.09.2009
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... uto ruj 08, 2009 7:16 pm | |
| | |
|
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... sri ruj 09, 2009 12:43 am | |
| pa cuj nikad se nezna | |
|
darkside Višestanični organizam
Broj postova : 43 Age : 47 Registration date : 08.09.2009
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... čet ruj 10, 2009 1:34 am | |
| | |
|
Black Angel Riba
Broj postova : 132 Age : 31 Location : Dubrovnik Registration date : 30.09.2008
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... čet ruj 10, 2009 11:06 am | |
| Tema dosla i prosla...... Ako te zanima, pogledaj prvu stranicu Mislim da se tu vise nema nista pametno za prokomentirati...... Sad je vrijeme da pocmemo raspravljat o necem drugom | |
|
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... pet ruj 11, 2009 12:42 am | |
| tema je bila jako cudno....se dogodilo sinoc | |
|
Absynthia Pračovjek
Broj postova : 2346 Age : 40 Registration date : 01.12.2007
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... sri ruj 23, 2009 4:01 am | |
| Pokojna baka ti leti? Svaka joj čast.
Svjetla izvana. | |
|
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... sub ruj 01, 2012 8:56 am | |
| - Wickey666 je napisao/la:
- Bok ljudi, ja sam friško registrirani, forum je prva liga, evo baš čitam pa reko da podijelim i ja strah(besmisleni) - Dali se kome kad dogodilo da ne zatvori dobro flašu od jamnice, i onda onak lagno pušta zrak, mislim bolesno: ja tak jedno veće sjedim doma gledam TV odjednom čujem koda neko diše, prvo sam mislio da dolazi izvana i onda skužim da nije odjednom sam pobljedio počeo otvarat ormare gledat pod krevet jer je totalno zvučalo koda imam darth vadera u sobi, uglavnom usro sam se živ samo što nisam pobjego na sred ulice, da bi na kraju otkrio da se bojim jamnice...)
dobar si, ja sam jednom iz straha ubio ruže. Priča ide ovako, jedno ljetno večer Hladni dolazi kući iz birtije, taj dan je padala kiša i jako je puhao vjetar, i uglavnom ulazim ja u dvorište kad iza kuta kuće proviruje čovjek u žutoj kabanici. Ja gledam ne vjerujem, viknem tko je tamo, on se makne iza kuta. Sekundu kasnije opet izviruje gleda prema meni, lice mu crno. Opet viknem tkoje tamo, on opet iza kuta i proviruje. Ja već problijedio i hvatam za kolac koji je stajao zabijen u zemlju, izvlačim kolac i trčim na njega. Udarim ga prvi put on se vraća na mene, tako još par puta. Kad sam krenuo udarat po njemu ko manijak legao je i nije više ustajao. Ja onakav pijan ulijećem u kuću i ne javljam se nikome. Ušao u sobu i legao spavati. Ujutro kad sam ustao stara me htjela zatuć. Ona i moja pametna sestra su došle do toga pametnog zaključka da stave kabanicu na grm ruža da ga nebi vjetar polomio. Kolac koji je bio zaboden kraj ruža i koji je bio zavezan za njih sam također slomio. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: jako cudno... se dogodilo sinoc... | |
| |
|