| bijele točkice na nebu | |
|
+15biga Berny_Sinara Fixo Andariel Alpha mind_challenge tomi darkness floridana Lukini Fantom Svjetloisjena Blizzard Remke mirela19 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mind_challenge Višestanični organizam
Broj postova : 66 Age : 34 Location : Atlantida Registration date : 02.09.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 11:15 am | |
| neznam, ja sam recimo isto to viđao kad sam bio na ljetovanju u medulinu, i izgledalo je ovako jeedna velika bjela točka koja jako svjetlo je išla u krug promjera otprilike 15-ak km, i konstantno pojačavala svoj sjaj, i kada bi došla točno iza mene (zapad) krenula bi u drugom smjeru, zasigurno nije avion jer je se to vidjelo svake večeri, a nije i bljeskalo kao avion... | |
|
| |
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 11:16 am | |
| | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 1:19 pm | |
| Mislim da adresa stanovanja tj. lokacija dana na nacin imena ulice Vanzicima ne znaci nista. Dakle, eventualno geografska sirina i duljina (koja je opet zamisljena i zadana od strane Zemljana) bi mozda mogla proci kao neka lokacijska odrednica, a takodje ne kuzim cemu bi Vanzicima sluzilo necije ime... Jos bih dodala nacin prenosenja informacije...ocito se mora raditi o telepatiji...a tada tek nema potrebe navoditi lokacije i imena jer ako mogu primiti telepatski 'signal' onda ga valjda mogu i locirati. Eto...vjerujem da se radilo o satelitima iako je zbilja neobicno da su se pojavili u tako kratkom roku na istom dijelu neba...a ova metoda 'prizivanja' vanzica...tesko da to tako prolazi za zbilja...mozda da nas vise pokusa dok su noci jos vedre _________________ Respect
| |
|
| |
Andariel Višestanični organizam
Broj postova : 31 Age : 44 Registration date : 22.08.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 4:06 pm | |
| I ja se pitam koliko uopce ima smisla to sa tim prizivanjem vanzica, sta ce im tvoje ime. Za satelite je moguce da se tako pojave, samo treba dovoljno dugo gledati u nebo, barem jednom na tjedan ce se sigurno dogoditi. Moram napomenuti da nemaju svi avioni ona crvena i zelena signalna svjetla, ja sam vidio takvih raznoraznih jedrilica koje su putovale nebom samo kao svjetlo, mijenjale smjer itd. | |
|
| |
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 9:11 pm | |
| btw. ja nisam nikoga prizivao, pa sam mozda i malo offtopic | |
|
| |
Fixo Riba
Broj postova : 184 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 13.01.2008
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 10:08 pm | |
| Ja sam to isto vidio prije otprilike mjesec i pol Bio sam u dvoristu i promatrao zvijezde odjednom spazim jednu "zvijezdu" kako se mice (nije bio avion jer nije imalo onih crvenih svjetla, a ni zvijezda padalica jer je za padalicu presporo islo) i pratim je tako i odjednom nestane. Ja sav uzbuden ono kaj je to bilo kad opet prode i nestane i tak jos jednom. Nisam to htio ranije pisat jer sam mislio da sam si nekaj zabrijao al kad sam ovo procitao odmah sam se toga sjetio. | |
|
| |
mirela19 Stanica
Broj postova : 26 Age : 34 Registration date : 10.06.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 11:30 pm | |
| ma nije da smo mi ovo za ozbiljno njih prizivali ili tak slično...ono iz šalwe smo govorili gluposti..onda nam se obilo u glavu!! | |
|
| |
mirela19 Stanica
Broj postova : 26 Age : 34 Registration date : 10.06.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu sri ruj 02, 2009 11:38 pm | |
| e da i ja to viđam konstantno...već puno puta... čovječe gore je više "satelita "nego ovdje nas ljudi! | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 12:15 am | |
| - mirela19 je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=_EnOP-PpRHk
evo to je izgledalo otprilike kao ovo samo što se je kretalo u više smjerova. to sam i ja vidila cak sam i slikala - Citat :
- neznam, ja sam recimo isto to viđao kad sam bio na ljetovanju u medulinu, i izgledalo je ovako jeedna velika bjela točka koja jako svjetlo je išla u krug promjera otprilike 15-ak km, i konstantno pojačavala svoj sjaj, i kada bi došla točno iza mene (zapad) krenula bi u drugom smjeru, zasigurno nije avion jer je se to vidjelo svake večeri, a nije i bljeskalo kao avion...
eeee pa to je to sto sam i ja vidila...ja jos u glavi premotala onaj tekst Zelite da se pokazemo probala...i u dusi sam htjela da nes vidim i onda sam uslikala to sta je a sta mi se dogodilo...ovako ja i moj simpa smo gledali u nebo i pricali kada najedanput ispred nas pade zvjezda padalica ...eeeee ljudi ja sam ostala paf ne radi zvijezde nego zato sto se desilo kada smo nas 2 bili gore sorryte na off topicu al morala sam to podijelit s vama | |
|
| |
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 9:19 am | |
| | |
|
| |
tomi Pračovjek
Broj postova : 2381 Age : 33 Location : Zagreb Registration date : 22.08.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 12:23 pm | |
| Najveci broj satelita je spijunski. Izvor: Sraz 1 | |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 12:55 pm | |
| U orbiti postoji i ogroman broj teleskopa sa fantasticnom rezolucijom tj. sposobnosti citanja registarskih tablica na automobilima ili cak naslova novina u rukama nekog bezbriznog covjeka koji sjedi na klupi u parku. Ali jedini je teleskop HABEL okrenut prema svemiru a takvih teleskopa ima na stotine i svi su nazalost okrenuti prema zemlji. | |
|
| |
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 1:12 pm | |
| - Fantom je napisao/la:
- U orbiti postoji i ogroman broj teleskopa sa fantasticnom rezolucijom tj. sposobnosti citanja registarskih tablica na automobilima ili cak naslova novina u rukama nekog bezbriznog covjeka koji sjedi na klupi u parku.
Ali jedini je teleskop HABEL okrenut prema svemiru a takvih teleskopa ima na stotine i svi su nazalost okrenuti prema zemlji. Teleskop se zove HUBBLE, a mi smo skroz skrenuli sa teme | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 1:27 pm | |
| to se i meni cini ovdje smo da razrjesimo tockice koje je vidila mirela | |
|
| |
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 1:30 pm | |
| - Berny_Sinara je napisao/la:
- to se i meni cini ovdje smo da razrjesimo tockice koje je vidila mirela
slažem se, al ja ih vec godinu dana nisam razrijesio, a savjetovao sam s s mnogim ljudima koji se zanimaju za takve stvari, i nitko mi nije rekao sto su tocno one, a bilo je govora i o reflektorima sto je netko vec spomenuo, al u tu teoriju nimalo nevjerujem | |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 1:38 pm | |
| - Berny_Sinara je napisao/la:
- to se i meni cini ovdje smo da razrjesimo tockice koje je vidila mirela
Ja sam ih vec rijesio,rekao sam da nema sumnje da se radi o NLO. Tako da mozemo komotno da se opustimo i malo pretresemo ove teleskope,satelite i ostalo smece koje zagadjuje orbitu ove nase plave planete zemlje... | |
|
| |
| |
| |
Fantom Superforumaš CE-4
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 1:43 pm | |
| Ma jesu 100%,evo kladim se u pola litre antimaterije koju skupljam evo ima vec 12.000 godina... | |
|
| |
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 1:46 pm | |
| - Fantom je napisao/la:
- Ma jesu 100%,evo kladim se u pola litre antimaterije koju
skupljam evo ima vec 12.000 godina... eeee da je meni samo 100ml antimaterije, di bi meni kraj bio... | |
|
| |
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 4:53 pm | |
| ček, šta hoćete reći da ovoliko satelita kruži Zemljom? nije li to malo previše ima li netko podatak koliko ih je? | |
|
| |
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| |
| |
| |
| |
Berny_Sinara Pračovjek
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu čet ruj 03, 2009 10:57 pm | |
| sta se nam tolko satelita....sada se vise ne osjecam ugodno...imam osjecaj kao da sam u big brotheru | |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
Broj postova : 12351 Age : 39 Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu ned lis 04, 2009 11:54 pm | |
- Ovako ne znam da li je bilo sve samo čista slučajnost, ali ipak me zanima šta vi mislite o tome.
Nakon nekoliko sekundi na nebu se počela kretati neka bijela velika točka . Išla je samo u jednom smjeru prema sjeveru. Zatim je to isto učinio moj dečko i nakon par sekundi iz smjera sjevera prema jugu išla je opet ta bijela točka ( nalik je zvijezdi na nebu , ali veća i baš bijela, jako bijela).
Mene zanima dal je neko od vas već viđao nešto slično? I da li znate što bi to moglo biti???
Samo nemojte pisati avion, jer znam kako avion izgleda. Hvala! Hello, ponovno! Evo, baš me nakon malo duljeg morskog odmora današnje iskustvo ponovno malo usmjerilo prema ce-4 forumu. Pročitala sam temu i definitivno sam nešto slično, ali danas oko 4 popodne doživjela. Bila sam u svom vrtu i mama se zagledala u nebo, budući da ima "oko sokolovo" i pitala nas ostale, vidimo li upravo sitnu bijelu, pravocrtnu točku koja se pravilno kreće velikom brzinom i nestaje i vraća se. Uspjela sam je zapaziti, nakon mukotrpnog promatranja. Stvarno je izuzetno sitna i bijela i nikako nije avion, jer se prebrzo kreće, štoviše mijenja smjer gore-dolje i nestaje u oblacima. Ne mogu procijeniti na kolikoj je visini, ali je izuzetno visoko. Prvo smo svi špekulirali radi li se o ptici, jer pravo nismo uspjeli "uslikati" i pohraniti neobično kretajući prizor. Točka je bila vidljiva i nestajala možda čak pola sata. Tada smo je izgubili iz vidokruga. Sada razmišljam radi li se možda o nekom meteorološkom balonu ili o nekoj specijalnoj letjelici izuzetne brzine koju testira neka velesila u našem zračnom prostoru, budući da smo članovi NATO-a. Nešto sam čitala da NATO ima jedan primjerak takve superiorne letjelice, ali nisam dovoljno informirana. Ima li tko kakvih vlastitih saznanja što bi to moglo biti, racionalno ili iracionalno? | |
|
| |
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu pon lis 05, 2009 12:42 am | |
- moguće ,ali opet kolika je vjerojatnost da njih 5 -6 se pojavi na istom mjestu u vremenu od kojih 10 min????????????
A i kakva je vjerojatnost da 2 idu jedan direktno prema drugome? Satelite možeš jako često vidjeti ponekad i 2 odjednom, ali tako kako si ti prepričala malo je vjerovatno. Ali da ti izgovoriš svoje ime i lokaciju i time prizoveš vanzemaljska bića k sebi je malo vjerovatno ako ne i nemoguće. Možda si prizvala nešto drugo, a možda je samo slučajnost, jer posjeti vanzemaljaca bi bili puno češći ako uzmeš u obzir koliko ljudi dnevno spomene svoje podatke i lokaciju Edit: Ja sam pred jedno 10++ godina vidio nešto što nije bila ni zvjezda, ni satelit, a ni avion, a nije bila ni noć | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: bijele točkice na nebu | |
| |
|
| |
| bijele točkice na nebu | |
|