Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Sokantna snimka

Go down 
+5
Berny_Sinara
ThE_IMMORTAL
josip21
Remke
Fantom
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimečet ruj 03, 2009 2:43 pm

Zive ih samelju jer nenose jaja...no

Preneseno

Udruga 'Milost za životinje' iz Chicaga u tajnosti je na jednoj od
najvećih američkih peradarskih farmi u Iowi snimila šokantan video. Na
tisuće muških pilića svakodnevno žive samelju jer ne nose jaja pa nisu
- profitabilni!

Za one sa slabim zeludcem se ova snimka nepreporucuje...

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sokantna-snimka-zive-ih-samelju-jer-ne-
nose-jaja.html
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig
Broj postova : 3399
Registration date : 05.07.2009

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimečet ruj 03, 2009 2:53 pm

ja bi njih samljeo pa da vide kako je to
[Vrh] Go down
josip21
banned

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 4822
Registration date : 15.12.2008

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimečet ruj 03, 2009 3:01 pm

lako je kritizirat....ali sta da oni naprave s njima....i meni je zao ali...ima li itko pametan predlog....
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimečet ruj 03, 2009 3:02 pm

prodat kava

EDIT:

a nemora ni prodat, napravit tvornicu za uzgajat pilice ili ih bar prvo ubit, a ne ovako mozda nisi primjetio ali neki ostanu zivi
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Registration date : 18.09.2007

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimečet ruj 03, 2009 3:05 pm

pa sta oni misle uopste ccc
ovo je strahota :@
treba njih zive samljet da vide kako je to T__T
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimened ruj 13, 2009 3:10 pm

Sta se sve jos desava na ovoj planeti sto mi nikada
necemo saznati.Mozda je i bolje tako,sto manje znamo
manje cemo se i nervirati...Sokantna snimka Kopfschuettel
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 2704
Registration date : 24.02.2009

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepet ruj 25, 2009 5:38 pm

ja bi ih zadrzala sve :////
[Vrh] Go down
Skulptura
Guardian
Skulptura

Male
Leo Buffalo
Broj postova : 6015
Registration date : 05.09.2009

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepet ruj 25, 2009 7:07 pm

kakav je to filmic? jel nekakvo mucenje zivotinja na mrtvo i to? Nevolim to gledat, u depri sam cjeli dan poslje...

banned

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 4822
Registration date : 15.12.2008

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepet ruj 25, 2009 9:23 pm

ma nije....nije bas neki veliki crnjak...moze se pogledat......
[Vrh] Go down
Skulptura
Guardian
Skulptura

Male
Leo Buffalo

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimesub ruj 26, 2009 4:13 pm

J*** im pas mater, pi*** im materina!!!!!

Dali bi k**** te pilice... Kao, mi bi ih dali ali takvo trziste ne postoji!?!? Sta ce ti trziste ako ih dajes? Siguran sam da se netko potrudi, naslo bi se rjesenje kud s njima.
Sta novac radi svijetu, to je nemoguce.

Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimesub ruj 26, 2009 5:37 pm

uzas piiiiiiiiiii im maaaaaaaaaa...aaaaa
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimesub ruj 26, 2009 7:31 pm

josip21 je napisao/la:
lako je kritizirat....ali sta da oni naprave s njima....i meni je zao ali...ima li itko pametan predlog....

Evo dobrog pitanja. Dakle, što bi vi napravili sa 150 k pilića svakoga dana? Sve bi ih davali nekomu na čuvanje? Da ih se uzgaja? Pričamo o milijun pilića tjedno, za mjesec dana ih bude 4,5 milijuna... Kuda s njima?

Ono što ja vidim kao rješenje jest promijeniti način prikupljanja jaja. A kako, ne znam...
Svugdje oko nas se događaju slične stvari. Kod nas na selu, svake godine kote se mačići, a ako vlasnici ne znaju kuda bi s njima i ako nemaju novaca da ih prehrane, tada ih jednostavno - zatuku. To ili ih pustiti da se sami snalaze i da umru od gladi... To ne radi samo par ljudi na selu, to radi većina ljudi i u okolici, kao i u Varaždinu uostalom. Čovjek se upliće u prirodnu ravnotežu i tada to rezultira takvim ubijanjem da se ista pokuša i zadržati.
[Vrh] Go down
Skulptura
Guardian
Skulptura

Male
Leo Buffalo

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimesub ruj 26, 2009 7:45 pm

Nazalost, sve sto kazes je tocno. Istina da je to velika kolicina pilica i vjerujem da je tesko s njima ista drugo osim ovoga sto rade. Ali to nije u redu, naravno, to nikoga nije briga i zbog toga sam ljut. Sta se uopce desava s tim muskim pilicima... nadam se da ima neke "koristi" od njih. Hrana i to...

Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimesub ruj 26, 2009 7:53 pm

Pa ja svakako vjerujem da se iz njih radi hrana, pa nekako mi je nelogično da ih se sve baca baš kao da su smeće conf1

Mislim, za prikupljati jaja trebaju nam ženke jer mužjaci ne nose jaja, a ženke, ako ne kanimo trošiti milijune na kontroliranu umjetnu oplodnju, možemo dobiti samo na ovaj način. Veću količinu barem.

I mene boli kada gledam kako ih žive melju, i meni je to krivo... Ali što da naprave s njima? Jednostano nemam ideju što... I opet, dok odrastu, najvjerojatnije će završiti u nečijem tanjuru, opet će ih - ubiti.
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimesub ruj 26, 2009 8:02 pm

ako nemaju sta s njima sta onda tolko zenki sacuvaju, mislim neznaju sta s njima ali ih svejedno "prave" jos pa omg
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimesub ruj 26, 2009 8:11 pm

Ženke ne žive vječno, njih treba zamjenjivati novima koje mogu nositi jaja. Uostalom bilo bi veoma čudno da uzgajaju toliko pilića, a da ih onda gomilaju u skladištu, vjerujem da svaka ta ženka nađe svog vlasnika i svoju svrhu. Makar da im se gomilaju ženke u skladištu, sigurno ne bi nastavili sa takvom proizvodnjom, već bi smanjili koliko treba. Kao i primjer sa privatnom firmom. Ako proizvedemo 100 plavih hlača i nitko ih ne kupi čitav mjesec, već stoje u skladištu bezveze, sigurno nećemo proizvesti još 100 takvih hlača kada još i ove stare nisu prodane. Jednostavno, nađe se balans proizvodnje i isporuke, tako to šljaka.
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimened ruj 27, 2009 1:38 am

nek meni daju 100 injak xD to bi bilo lijepo al opet nek mi objasne zasto ih tak napucavaju kao da su lopte mislim sorry :/
[Vrh] Go down
Absynthia
Pračovjek

Female
Virgo Rat
Broj postova : 2346
Registration date : 01.12.2007

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepon ruj 28, 2009 5:41 pm

Nisam kliknula na link. Kaj se tiče životinja - bilo kakvih, jako sam osjetljiva. Nadam se da je podružnica ALF-a u SAD-u nekaj napravila kaj se tiče ove gamadi koja tamani jadne životinje. Ma to treba mučit, i onda ostavit da polagano crkne. Ma marš. Nemam riječi....
[Vrh] Go down
Skulptura
Guardian
Skulptura

Male
Leo Buffalo

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepon ruj 28, 2009 6:20 pm

Nemoze tu nitko nista, to su velike korporacije i velika lova u pitanju. Tesko da tu itko ista moz,e osim raznjet pogon sa nekom bombom.

Pračovjek

Female
Virgo Rat

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepon ruj 28, 2009 6:42 pm

M474 je napisao/la:
osim raznjet pogon sa nekom bombom.

Vidiš da se može 8)
[Vrh] Go down
Skulptura
Guardian
Skulptura

Male
Leo Buffalo

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepon ruj 28, 2009 7:01 pm

hehe... jasno da se moze. Ali ako se mene pita, to treba napravit dok su jos "ljudi" unutra.

Pračovjek

Female
Virgo Rat

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepon ruj 28, 2009 7:56 pm

M474 je napisao/la:
hehe... jasno da se moze. Ali ako se mene pita, to treba napravit dok su jos "ljudi" unutra.

Tako je! Slažem se! Ako njima ne smeta klat jadna nevina bića, onda bome ni ja ne bi žalila za njima. Ja bi to napravila. Mrzim takve debile, i treba ih sve potamanit do zadnjeg!!!
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepon ruj 28, 2009 7:58 pm

potpisujem i to sa onom bombom sta bi izazivala ogromnu agoniju kod ljudi pa nek crkavaju u mukama
[Vrh] Go down
Absynthia
Pračovjek

Female
Virgo Rat

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimepon ruj 28, 2009 8:00 pm

Berny_Sinara je napisao/la:
potpisujem i to sa onom bombom sta bi izazivala ogromnu agoniju kod ljudi pa nek crkavaju u mukama

Tako je : )
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitimeuto ruj 29, 2009 6:25 pm

Absynthia je napisao/la:
Berny_Sinara je napisao/la:

Tako je : )
pa sta nije :)
[Vrh] Go down
Sponsored content

Sokantna snimka Empty
PostajNaslov: Re: Sokantna snimka   Sokantna snimka Icon_minitime

[Vrh] Go down

Sokantna snimka
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» NLO nad Brazilom - kvalitetna snimka
» Snimka pravog duha!!!!
» Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji
» Snimka prezivjelog izvanzemaljca iz roswella
» NLO iznad Londona - jako dobra snimka :)