Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pon tra 18, 2011 1:27 pm
Net.hr pise: U ožujku ove godine iznad ruskog mjesta Irkutsk zabilježen je NLO. O pojavi su izvijestili svi ruski i neki svjetski mediji, no još uvijek nije jasno o čemu je točno bila riječ. Snimka koja je nedavno objavljena na Youtubeu možda pojašnjava o čemu se zapravo radi. Iako moramo upozoriti da se autentičnost nevjerojatne snimke još uvijek utvrđuje, ono što se na njoj vidi moglo bi iznenaditi mnoge. Ako je vjerovati priči koju prenosi allnewsweb.com, stanovnici su u snijegu pronašli izvanzemaljca.
Na žalost, teško ozlijeđeno biće, kojemu nedostaju dijelovi noge, mještani su pronašli kada je već preminulo. Ono što će možda najviše iznenaditi gledatelje ovog videa, je veličina navodnog izvanzemaljskog posjetitelja.
Naravno, o ovoj kontroverznoj snimci već kruže mnoge priče. Dok jedni tvrde da je snimka procurila iz povjerljivih izvora iz ruske vojske, drugi tvrde da je riječ o prevari.
Ima onih koji vjeruju u autentičnost snimke zbog precizne anatomske strukture, koja uključuje potkožne žilice i vratne mišiće, dok drugi tvrde da bi se taj efekt mogao postići kombiniranjem dijelova pileta.
Naravno, moguće je da se radi i o vrlo vješto izrađenoj maketi, a nadamo se da ćemo uskoro imati konkretnijih dokaza o čemu je stvarno riječ. Do tada ne propustite pogledati ovu nevjerojatnu snimku koja možda nije za osjetljive:
_________________ Respect
Melkior PraGlodavac
Broj postova : 685 Age : 43 Registration date : 24.12.2010
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pon tra 18, 2011 1:56 pm
Weird! Baš izgleda za pravo, ali opet nije nemoguće napraviti takvog Dummy-a... a ne možeš znati opet dok se sam u to ne uvjeriš... Izgleda jako malen, visine pol metra?!
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pon tra 18, 2011 2:49 pm
Izgleda jako, jako malo, meni se čini da je i manji od pol metra, nekih 15 tak centimetara
_________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pon tra 18, 2011 6:55 pm
Mislim da ce ispast da je fake. U biti svaki video koji usnimi vanzica i tece od prilike na nacin - kamera snima nesto peto, najednom uoci neobicnost, priblizi se, snima 'vanzica' i ona snimaka tek tako prestaje, a ujedno je to i jedina snimka je najvjerojatnije fake.
Zasto? Zato jer da ja naletim na nesto neobicno tocnije na potencijalnog vanzica (a ovaj je dobar stvarno dobar potencijal) nema sanse da bih tek tako stala snimat. Prvo sto bih, osim snimke, ufotkala jedno 80 fotki. Onda bih ga malo bodnula necim. Nekim stapom ili necim. Da vidim jel bas ful mrtvo. Ako je mrvo malo bih ga razvlacila da ga bolje ufotkam i usnimim. Na kraju bih ga vjerojatno pokupila u vrecu i odnijela doma, pokazala svima zivima koji bi isto ufotkali i onda bi ga dali na analizu Eto, ko od vas ne bi postupio tako nego na nacin na koji su snimljene sve te snimke koje kruze youtubeom?
_________________ Respect
Eudaimonium Višestanični organizam
Broj postova : 52 Age : 32 Location : Pitomača Registration date : 09.10.2008
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pon tra 18, 2011 7:16 pm
Neznam ljudi, al fakat mi ga žao kad gledam ovako snimku.
Ako je vjerovati opisu, onda se ona eksplozija desila pred mjesec dana, znači to tijelo je moralo mjesec dana tamo biti. Što savršeno objašnjava nedostatak mrlja od krvi kod noge koja mu je pokidana. Bogec
Nego, ne izgleda tak sitno. Visok bi bio barem pola metra... no doduše, ne vidi se stopalo, ne možeš znati kolko su mu stvarno noge duge, ne možeš ga uspoređivati sa ljudskim proporcijama.
Alpha ima tu neki point, al evo zadnjih 15 minuta se pokušavam postaviti u situaciju tog kamermana. Ne mogu ništa naći da ukazuje na fake. Snimio ga je skroz u detalj, pokušao svaki dio posebno snimit sa kamerom koja je iznenađujuće NORMALNA za vrijeme u kojem živimo (svaki snimak NLOa ili biločega je obavezno mutan da se ne kuži dal je dan ili noć, u dobu gde su kvalitetne kamere i mobiteli dostupni za siću).
Piše da su vlade navodno zataškale događaj, il tak nekaj. E sad, da sam tamo i nađem se u toj situaciji, razmislio bih, ako ga odnesem doma - prvo, što ću sa njim? Mogu ga pokopat iz sažaljenja i iskazanje poštovanja, pa da izazovem napad jer to možda kod njih je duboka uvreda. Drugo, privlačim veliku pažnju na sebe either way, pokažem susjedima i poznanicima, pa se pročuje... pa one vlade koje su to zataškale (open, ako vjerujemo priči iz članaka) dođu po mene.
Previše nepoznanica, previše varijabli. Vjerovatno bih opet postupio kao i taj čovjek tamo, snimio ga u čim veći detalj i pobjegao. E sad, zašto bih snimku stavio na Youtube?
Iz protesta prema zataškavanju... al opet te nađu unutar par sati kroz account i ostale podatke na youtubeu.
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pet tra 22, 2011 10:07 pm
Autori snimke koja je obišla svijet priznali su policiji da su sami napravili tijelo groznog stvorenja. Sibirski izvanzemaljac napravljen od krušnih mrvica i kokošje kože. Nakon što je snimka s mrtvim izvanzemaljcem iz Sibira obišla svijet, ispostavilo se da je riječ samo o neslanoj šali. Naime, tvorac videa, Timur Hilall (18) i Kirill Vlasov (19) priznali su policiji kako su sami napravili tijelo bića s drugoga svijeta i to od mješavine mrvica kruha i kokošje kože.
Sibirska policija još ne zna što će s mladićima. Glasnogovornik policije rekao je da se još mora utvrditi je li počinjen zločin, a ako je, mladići će morati odgovarati.
Inače, stanovnici ruske regije Irkutsk u Sibiru prije mjesec dana pričali su kako se u jednoj šumi srušio NLO. Kazali su kako je veliki objekt plave i ružičaste boje jurio i snažno udario u tlo. Nakon toga, pojavila se snimka "izvanzemaljca" smrznutog u snijegu, no priča je, nakon priznanja autora videa, ponovno pala u vodu.
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pet tra 22, 2011 10:37 pm
Znači i taj NLO dosje smo zatvorili, nažalost bez uspjeha. Šteta što ljudi na taj način žele privući pozornost na sebe i tako zbunjuju ove i onako zbunjene ljude.
_________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
Neo Majmun
Broj postova : 1051 Age : 37 Location : State of Columbia Registration date : 02.08.2008
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pet tra 22, 2011 11:25 pm
hm... možda i nije tak sitan... možda su mu noge ispod koljena dugačke još metar-dva. možda je imao krila.
Eudaimonium,možda njegova vrsta nema krvi neznam. ja osobno smatram da nije fake
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji sub tra 23, 2011 12:10 am
ovo priznanje se pojavilo tek nakon sto su mnogi nagadjali da se ovako laziralo tako da ne znam bas, vjerojatno su neke budale priznale to zbog para, a mozda je i vlada izmislila priznanje, pa i ruskim politicarima je bilo a mozda je jos zabranjeno da raspravljaju o otmicama vanzemaljaca
Neo Majmun
Broj postova : 1051 Age : 37 Location : State of Columbia Registration date : 02.08.2008
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji sub tra 23, 2011 12:20 am
neznam. to je uvijek sumnjivo. Jedino pouzdano su rezultati obdukcije.
Eudaimonium Višestanični organizam
Broj postova : 52 Age : 32 Location : Pitomača Registration date : 09.10.2008
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji ned tra 24, 2011 11:54 am
Kaže jedan komentar na NET.hr "Tek sad vjerujem da je bio pravi"
Dajte prosim vas. Od krušnih mrvica i djelova kokoši?! Aha, a Chuck Norris batine dobio jučer. Kako da ne.
Neo, možda nema krvi tak kak bi ju mi zamišljali, al vjerovatno mora postojati sistem obskrbe živog sistema sa potrebnim elementima i spojevima (mi trebamo kisik i kojekakve spojeve, možda oni trebaju nešto sasvim deseto).
Jao što se tu da rasprave potegnuti.
Neo Majmun
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji ned tra 24, 2011 12:33 pm
Eudaimonium je napisao/la:
Dajte prosim vas. Od krušnih mrvica i djelova kokoši?! Aha, a Chuck Norris batine dobio jučer. Kako da ne.
Neo, možda nema krvi tak kak bi ju mi zamišljali, al vjerovatno mora postojati sistem obskrbe živog sistema sa potrebnim elementima i spojevima (mi trebamo kisik i kojekakve spojeve, možda oni trebaju nešto sasvim deseto).
Tko zna,mozda su evoulirali pa im netreba nista. mozda u njihovim "zilama" tece plin umjesto tekucine. neznamo
Fear Žaba
Broj postova : 227 Age : 32 Location : Yuggoth Registration date : 19.12.2010
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji pon srp 11, 2011 8:38 pm
ja bi ga barem nekako okretao ispred kamere da se vidi sa vise strana, a ne ovako
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji sub pro 31, 2011 11:02 pm
Eudaimonium je napisao/la:
potpisujem...@
Sponsored content
Naslov: Re: Snimka vanzemaljca iz NLO-a palog u Rusiji