Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

SVEMIRCI

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Luđak
Prašina
Luđak

Male
Capricorn Rat
Broj postova : 3
Registration date : 05.09.2009

SVEMIRCI Empty
PostajNaslov: SVEMIRCI   SVEMIRCI Icon_minitimened ruj 06, 2009 4:09 pm

Ovako zelim otvorit ovu temu zeli da se ovdje stavljaju snimke NLO-a zeorije zavjere blal bla.. samo spamajte.
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig
Broj postova : 3399
Registration date : 05.07.2009

SVEMIRCI Empty
PostajNaslov: Re: SVEMIRCI   SVEMIRCI Icon_minitimened ruj 06, 2009 4:25 pm

postoji vec slicna tema
[Vrh] Go down
Luđak
Prašina
Luđak

Male
Capricorn Rat
Broj postova : 3
Registration date : 05.09.2009

SVEMIRCI Empty
PostajNaslov: Re: SVEMIRCI   SVEMIRCI Icon_minitimened ruj 06, 2009 4:26 pm

Ja vjerujem da nismo nikakva vojna konkurencija svemircima pa nas nece napast.Nece doc i predstavit se iz tog razloga sta postojke mnogi ljudi sta bi ih htjeli ubit ,a oni nezele rat.Znam da su se jednom vlade svijeta dogovorile da uhvate svemirce i da su svemirci napali neko mjesto kao da je ljudima falilo krvi i cim su odustali od tog da ih uhvate povukli su se.Area 51 neznam dal je istina mozda je istina cuo sam teoriju znate za one crne andele oni su bili kao Hitlerovi znanstvenici i mucili su ljude vadili srce bubreg... Neki nikad nisu nadeni uglavnom navodo ih Amricka vlada stitila i da su radili u area 51 i da su pokusali napraviti savrsenu rasu pola covjek pola svemirac.Ili pak druga teoria Amerikanci imaju jako puno oruzja pa su izmislili area 51 da bi imali odobrenje naroda za toliku vojsku.
[Vrh] Go down
Sponsored content

SVEMIRCI Empty
PostajNaslov: Re: SVEMIRCI   SVEMIRCI Icon_minitime

[Vrh] Go down

SVEMIRCI
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Svemirci i 2012.