| Anunnaki - tvorci ljudskog roda | |
|
+22MoW Tommaseo Viktor-x biga Alpha Dada289 Shime MisteryManiac Chakotay TiaMa'at urbanaaa Hapa bros matko22 Ćuka schmizzl konoko1 brle gothic45 Zotac Legionar WEISHAUPT 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda sri stu 03, 2010 12:12 pm | |
| Ljudi dobio sam zanimljiv zadatak moram napravit prezentaciju o nekim od najkontroverznijih teorija nastanka svijeta i ljudi, pa hocu i ubacit misljenja sa ovog foruma pa ako neko hoce da ga ubacim ili ima ideju koje teorije da ubacim nek mi posalje pm ili napise ovdje
PS:anunnakije sigurno ubacivam | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda sri stu 03, 2010 5:54 pm | |
| Bagdadska baterija, indijske vimane, reptili itd. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda sri stu 03, 2010 8:58 pm | |
| da da to bi i mogo ubacit kao neke vrste dokaza
ljudi moji sad shvacam da sam dobio zadatak iz snova za one koje jako zanimaju anunnakiji i nibiru, a to sam jednostavno moro podjelit s vama jer ne mogu se ni ja sam sjetit sih dokaza | |
|
| |
Viktor-x Višestanični organizam
Broj postova : 54 Age : 40 Registration date : 31.03.2009
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda pet stu 19, 2010 7:17 pm | |
| | |
|
| |
Tommaseo Stanica
Broj postova : 11 Age : 41 Registration date : 04.12.2010
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda ned pro 05, 2010 9:36 pm | |
| - Zotac je napisao/la:
- Dobar post,
Dobra teza, manje vise preuzeto od Sitchina. Tema mi nije odvec bliska, ali mislim da je preuzeto od Davida Icke-a - Price iz vremenske omce itd, Zanimljiv mi je i Zulu saman Credo Mutwa koji se takodjer bavio Annunakijima | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda ned pro 05, 2010 10:09 pm | |
| Moguće da je Icke preuzeo od Sitchina. Ništa se ne bih čudio. Jedni kopiraju od drugih. Priča je zanimljiva, ali i preuveličana sa Sitchinovim netočnim prijevodima i nagađanjima. Osobno vjerujem da je Sitchin barem djelomično u pravu. Vjerojatno nije što se tiče nekog planeta, ali u izvanzemaljsko podrijetlo života (ili barem života čovjeka) sam prilično uvjeren. Zanimljiv pregled vjerovanja i povijesti starih Sumerana pronašao sam na ovoj stranici: http://home.comcast.net/~chris.s/sumer-faq.html _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda pon pro 06, 2010 12:37 am | |
| I ja sam sve vise i vise uvjerena u genetsku modifikaciju. Mislim da bi ta ideja uskoro mogla postati nesto u sto uopce vise necu sumnjati, a ideja u koje ne sumnjam ima toliko da se mogu nabrojiti na prste jedne ruke. _________________ Respect
| |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda pon pro 06, 2010 2:57 pm | |
| Meni je fascinantno kako većina naroda ima u svom začetku mitove o bogovima i njihovom utjecaju i pomoći ljudima. Mnogi poznavatelji mitova su se zapitali zašto je to zajedničko tolikom broju naroda. Ostale su samo dvije teze, jedna prihvaćena, i jedna uglavnom neprihvaćena. Prva je ta da je to jednostavno način na koji je primitivni čovjek razmišljao o prirodnim pojavama i druga: da su u našoj prošlosti vanzemaljske inteligencije imale značajan utjecaj na čovjeka. U ovu drugu kategoriju pripada i klasični kršćanski kreacionizam, u kojeg, što mi je nevjerojatno, i dalje dosta ljudi vjeruje.
_________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda pon pro 06, 2010 5:07 pm | |
| A treća da ljudi sve stvari koje ne znaju objasniti pripisuju božanskom i pokušavaju objasniti na njima što razumljiviji način? _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
MoW Čovjek
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda pon pro 06, 2010 8:23 pm | |
| ^^ Legi, to bi bila prva. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda pon pro 06, 2010 8:33 pm | |
| Ne želiš znati kako sam prvotno shvatio post _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Melkior PraGlodavac
Broj postova : 685 Age : 43 Registration date : 24.12.2010
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda ned sij 02, 2011 7:55 pm | |
| Mene u cijeloj priči zanima...
... kako to da su pokupili sve one prave dokaze, da su tu bili, npr. ostavili su tragove bušotina koje se prostiru kilometrima u Americi te iz zraka izgledaju kao da ih je velika gusjenica napravila, ali nigdje instrumenata kojima je to učinjeno, isto tako, kvarcne lubanje homosapiensa su izrađene tako nevjerojatno precizno da sa današnjom tehnologijom to nije moguće, onda stonehenge, onda piramide, onda itd. ali nigdje dokaza iza njih da su to radili nekom tehnologijom, u svaku ruku je kontradiktorno da su to naši preci radili, jedino ako su ima asistirali vanzemaljskom tehnologijom.
... i zašto su otišli?
... i je li moguće da su oni ti gmazovi o kojima se toliko priča - Ickeovi reptili "zemljoupravljači" pošto se na svim englifima i reljefima primjećuju ljudi, čovjekolika bića i zmije, čak i u bibliji stoji simbolika, te u Kini je prvi kineski car rođen od žene koja je oplođena od Zmaja - velike zmije ! Aboriđini velićaju veliku zmiju koja je igrala ulogu u njihovom stvaranju... kod Egipćana svukuda isti motivi - zmije ...
kako to? hm hm | |
|
| |
ljankuloska Prašina
Broj postova : 1 Age : 45 Registration date : 18.08.2011
| Naslov: Inuaki čet kol 18, 2011 1:49 pm | |
| znakovi-vremena.net/Dokumenti/Inuaki.pdf | |
|
| |
Buby30 Žaba
Broj postova : 294 Age : 42 Location : Split Registration date : 14.10.2011
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda sri lis 26, 2011 4:55 pm | |
| - schmizzl je napisao/la:
- a hvala.. ali uz dužno poštovanje... ovo mi je skroz odbojno
ne znam zašto, nisam imala negativan stav kad sam renula čitati I meni je... procitala sam cili tekst, i mogu reci da mi je to SF | |
|
| |
Special M Stanica
Broj postova : 19 Age : 37 Location : Fotelja Registration date : 12.11.2011
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda uto stu 15, 2011 10:02 pm | |
| Ovaj tekst sam doživjela kao da čitam neku vrstu biblije, previše se dotiče božanstva i vjere! I nikako si to ne mogu povezati s ničime! Jako puno sam čitala i gledala o Sumeranima i oni su mi jedan od najfascinantnijih drevnih naroda! Meni iskreno najrealnija slika o Sumeranima i njihovim toliko spominjanim Annunaki-ima je ta da su oni došli na zemlju sa famoznog planeta Nibru! Gdje su sreli ovdje na zemlji Homo Habilise i krenuli ih iskoristavat kao roblje ali tjekom narastaja su se iskrižali sa Homo Habilis-ima i tako je nastao Homosapien! I da su Anunnaki karika koja nedostaje između Homo Habilisa i Homosapiena. I još se Annunaki povezuju sa ljudima koji imaju kromosom XYY! (Ljudi s XYY =Uz pojačani rast tijekom puberteta zapažaju se psihičke smetnje u društvenom prilagođavanju i sklonost agresivnom ponašanju te mogući infertilitet. Još je nerazjašnjeno jesu li takve osobe genetski sklone prijestupništvu. Odgovor na to osjetljivo pitanje može imati značajne društvene, moralne i etičke posljedice.) Tome bas i ne vjerujem preveć al nek im bude! . Ah da, da se vratim Sumeranima! S obzirom da su tako dobro poznavali Sunčev sustav a da nisu imali teleskope ni GoogleSky vjerujem da postoji Nibru kojeg svi astronomi toliko negiraju! Btw. s obzirom da ne mogu stavljati linkove jer sam novi član! Prisiljena sam samo pola linka da ga ne prepoznaje kao link s YouTubea! (( /watch?v=lFnWyn0lGyI&list=PL7CE6385704CCB601&index=2&feature=plpp_video /watch?v=0Jhf6N2LdZY&list=PL7CE6385704CCB601&index=1&feature=plpp_video | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Anunnaki - tvorci ljudskog roda | |
| |
|
| |
| Anunnaki - tvorci ljudskog roda | |
|