Broj postova : 132 Age : 31 Location : Dubrovnik Registration date : 30.09.2008
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 4:24 pm
Ako sami sebe istrijebimo,malu utjehu mi daje da ću umrijet prirodnom smrću (star,u snu) jer nema šanse da sami sebe istrijebimo za vrijeme mog života. Jel još netko primjetio da se životinje danas nekako čudnije ponašaju..... Hrčak mi ima tahikardije već 5-6 sati (odapet će danas ) a mačić se cijeli nakostriješio kad me je vidio. Kao da ču ga napast ili nešto tako..... Možda je ovo povezano s vanzićima........ili ja imam munjene ljubimce
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 4:41 pm
Mozda se ne istrijebimo skroz za vrijeme tvog zivota ali dovoljno je da se istrijebimo i djelimicno i da upadnes u tu grupu...
Al dobro si zamislio kako ces umrijet
_________________ Respect
Black Angel Riba
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 5:02 pm
Ja nebi uopće htio umrijet ali ako već trebam onda sam odabrao naćin koji mi se najviše sviđa........
Alpha Admin
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 5:08 pm
Vidim i vidim
A cuj...sto znas...mozda nije tako lose ni kad umres...srecom svi cemo to saznat prije il kasnije
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 6:06 pm
odnija vrag prišu
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 6:28 pm
Alpha je napisao/la:
Totalno zelim upoznat tvoju baku
I ja
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 6:31 pm
Black Angel je napisao/la:
Ako sami sebe istrijebimo,malu utjehu mi daje da ću umrijet prirodnom smrću (star,u snu) jer nema šanse da sami sebe istrijebimo za vrijeme mog života. Jel još netko primjetio da se životinje danas nekako čudnije ponašaju..... Hrčak mi ima tahikardije već 5-6 sati (odapet će danas ) a mačić se cijeli nakostriješio kad me je vidio. Kao da ču ga napast ili nešto tako..... Možda je ovo povezano s vanzićima........ili ja imam munjene ljubimce
Kako znaš da hrčak ima tahikardiju? Mjeriš mu puls? Slatke su to životinjice
Naši kvartovski cucki su lajali kao ludi, ali mislim da to nema veze s vanzićima, bit će prije da ih uznemirava pun mjesec
Black Angel Riba
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 7:26 pm
Vidim da diše ko lud i jedva se kreće.... Srčana tahikardija uglavnom izaziva tako nepravilno i ubrzano disanje (znam iz iskustva)
P.S. Još uvijek se drži ali sve je slabiji i slabiji
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 14, 2008 8:11 pm
Black Angel je napisao/la:
Vidim da diše ko lud i jedva se kreće.... Srčana tahikardija uglavnom izaziva tako nepravilno i ubrzano disanje (znam iz iskustva)
P.S. Još uvijek se drži ali sve je slabiji i slabiji
Da, pa znam i ja što je tahikardija
Samo nisam skužila kako znaš da se to događa hrčku
Jadnik je sigurno već star...
Alpha Admin
Naslov: Re: Viđen nlo sri lis 15, 2008 3:18 pm
E...onom najavljivanom NLO-u valjda nitko nije reko da treba doci
A jel hrcak prezivio?
Black Angel Riba
Naslov: Re: Viđen nlo sri lis 15, 2008 3:27 pm
A živ je..... Danas izgleda malo bolje ali nekako vrluda dok hoda. Možda je imao potres mozga......
Naslov: Re: Viđen nlo pon lis 20, 2008 1:48 pm
Leteći tanjur fotografiran je usred bijela dana iznad grada Dudleyja u britanskoj provinciji West Midlands i predstavlja jedan od najvažnijih dokaza o izvanzemaljskoj nazočnosti na zemlji
NLO fotografiran na nebu ispred oblaka ovjekovječila je 57-godišnja dadilja prilikom posjete tamošnjoj turističkoj atrakciji dvorcu Dudley. Odmah nakon što je primijetila nepoznati objekt na fotografiji, savjesna građanka je svoje djelo proslijedila policijskim istražiteljima zaduženim za NLO (pri)viđenja.
'Riječ je o intrigantnoj fotografiji. Ako je autentična, onda je riječ o najvrednijem dokazu izvanzemaljske nazočnosti iznad Ujedinjenog Kraljevstva', rekao je za The Sun Gary Heseltine. Sada će u specijalnim laboratorijima fotografija biti analizirana, a rezultati istrage bit će poznati u sljedeći ponedjeljak.
t-portal
Naslov: Re: Viđen nlo pon lis 27, 2008 10:12 am
recimo na ovoj snimci su sve palme iste....
stella Majmun
Broj postova : 902 Age : 52 Registration date : 06.02.2008
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 28, 2008 12:08 am
Nadam se da ovo nije autentična snimka!
Black Angel Riba
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 28, 2008 12:47 am
Ja tu snimku nemogu vidit ???!!
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 28, 2008 12:56 am
Meni radi. A izgleda kao maketa ili kulisa...
Naslov: Re: Viđen nlo uto lis 28, 2008 7:50 am
stella je napisao/la:
ma nije autentična zato sam i rekla da su sve palme iste. obrati pozornost
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
Naslov: Re: Viđen nlo sri sij 14, 2009 7:45 pm
Svjedoci tvrde da su vidjeli NLO kako izranja iz jezera, a u tamošnjem se muzeju čuva predmet nepoznatoga podrijetla. Upozoravamo da video sadrži i neugodne scene osakaćenih životinja. Nepoznati leteći objekt izronio je iz jezera Laguna del Pescado te se golemom brzinom zaputio prema gradu Victoriji.
Tvrde to mnogobrojni svjedoci, koji su 2. siječnja na istome području vidjeli još dva NLO-a u narednih sat vremena. Prvo su uočili bijelo svjetlo koje je nestalo u smjeru Santa Fea, da bi se zatim ukazao daleko blještaviji predmet koji je mijenjao boje i koji je odletio izvan granica Zemljine atmosfere.
Za argentinsku pokrajinu Entre Rios, istaknimo, takvi su fenomeni gotovo dio svakodnevice. Tamošnji se stanovnici već godinama žale da nešto sakati stoku i iz nje odnosi organe, a područje je na neko vrijeme zaposjela i argentinska vojska nakon što se 1991. godine pročula priča da se jedan NLO srušio kod Rincon del Biena. U muzeju u Victoriji i danas je moguće vidjeti predmet koji je pronađen na mjestu gdje je letjelica navodno pala, te je riječ je o nepoznatom laganom materijalu metalik boje koji postaje proziran kada ga se slika!
Ravnateljicu tog muzeja Silviju Perez Simondini, koja je i prije vjerovala da vanzemaljci imaju negdje u blizini bazu, posljednji su iskazi još više uvjerili da je tome tako, te sada nagađa da bi se ta baza mogla nalaziti ispod Lagune del Pescado.
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
Naslov: Re: Viđen nlo sri sij 14, 2009 8:20 pm
A gdje je video?
_________________ "Learn what is true in order to do what is right."
tuby Višestanični organizam
Broj postova : 62 Age : 34 Registration date : 06.12.2008
Naslov: Re: Viđen nlo sri sij 14, 2009 11:48 pm
nigdje tog poziva za pola sata.
Hapa Riba
Broj postova : 140 Age : 37 Registration date : 07.12.2008
Naslov: Re: Viđen nlo ned sij 18, 2009 1:49 pm
Čarolija je napisao/la:
stella je napisao/la:
ma nije autentična zato sam i rekla da su sve palme iste. obrati pozornost
mislim da ne možeš tako određivati autentičnost videa, ove palme jesu iste, ali mi izgledaju uređene da budu takve. uostalom sve su palme skoro iste, morala bi biti veliki znalac o palmama da bi ih razlkovala, a što se tiče videa mislim da je orginal, ali to je ipak samo moje mišljenje
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
Naslov: Re: Viđen nlo ned sij 18, 2009 2:57 pm
Hapa je napisao/la:
ali to je ipak samo moje mišljenje
Ovaj da.. Meni nije baš zbog palmi, nego ovog broda koji mi izgleda nekako.. Ma ne vjerujem da vi vanzemaljci imali brodove baš onakve kakve mi zamišljamo u Star Warsima. Većina NLO-a koje ljudi vide su produkt tajnih razvijanja novih pogona aviona - samo se prisjetimo nacističkih mlažnjaka!
Ljudi vole sve prilagođavati svojoj mašti, umjesto da saberu činjenice i porazmisle jesu li vidjeli možda kakav balon ili nešto slično. Uostalom, kakva su ona svijetla u pozadini videa. Čini mi se da ima više NLO-a i izgleda mi kao svojevrsna invazija.
Hapa Riba
Broj postova : 140 Age : 37 Registration date : 07.12.2008
Naslov: Re: Viđen nlo ned sij 18, 2009 4:57 pm
Legionar je napisao/la:
Hapa je napisao/la:
ali to je ipak samo moje mišljenje
Ovaj da.. Meni nije baš zbog palmi, nego ovog broda koji mi izgleda nekako.. Ma ne vjerujem da vi vanzemaljci imali brodove baš onakve kakve mi zamišljamo u Star Warsima. Većina NLO-a koje ljudi vide su produkt tajnih razvijanja novih pogona aviona - samo se prisjetimo nacističkih mlažnjaka!
Ljudi vole sve prilagođavati svojoj mašti, umjesto da saberu činjenice i porazmisle jesu li vidjeli možda kakav balon ili nešto slično. Uostalom, kakva su ona svijetla u pozadini videa. Čini mi se da ima više NLO-a i izgleda mi kao svojevrsna invazija.
imaš pravo vide se neka svjetla, a što se tiče zvjezdanih staza ko kaže da smo ga mi takvog zamislili, tj. možda su baš rađeni prema nekom NLO koji je srušen, nikad se ne zna
Legionar Moderni čovjek
Naslov: Re: Viđen nlo ned sij 18, 2009 8:34 pm
Hapa je napisao/la:
imaš pravo vide se neka svjetla, a što se tiče zvjezdanih staza ko kaže da smo ga mi takvog zamislili, tj. možda su baš rađeni prema nekom NLO koji je srušen, nikad se ne zna
A vidi, bilo bi malo glupo da rade brodove prema srušenim ostacima, kad nadalje, ono što želiš sakriti stavi čovjeku pred nos!
Dzangy Stanica
Broj postova : 21 Age : 36 Registration date : 29.12.2008
Naslov: Re: Viđen nlo pon sij 19, 2009 10:14 pm
Citam ja lepo ovu temu, i kako vise citam odlucila sam da vam ispricam sta sam ja videla... Mozda mi necete verovati, ali to je ok, jer cak ioako sam sama bila svedok tome i dalje mi je neverovatno i trazim neko racionalno objasnjenje... Elem, da pocnem pricu: bilo je to leta '99. godine, za vreme bombardovanja Srbije, s obzirom da tada cesto nismo imali struje, uvece bismo izlazili ispred zgrade. Deca bi se igrala, a stariji bi pricali i kafenisali. Moj grad je mali, tako da nije bio zanimljiv NATO-bombarderima, i nijednom se nista nije desilo, sem sto se mogao cuti zvuk aviona. Bilo je oko 9, 10pm i odjednom je izmedju nase zgrade i zgrade Opstine doletela letelica, koja je imala oblik (mrsko mi je da ovo kazem) leteceg tanjira, i nas je bilo 10-ak, sto dece, sto nasih roditelja. Svi smo ustali sa klupe i potrcali ka tome, a ono je samo stajalo tamo i menjalo svetla, iz zute u crvenu. To nije dugo trajalo, mozda nekih 30ak sekundi, odjednom odskocilo i u nekoliko poteza nestalo. Ja nisam mogla da verujem svojim ocima i svi su isto komentarisali, i pitali da li su ostali to videli. Medjutim, brzo su mozda iz straha, mozda iz nevere prepisali to nekom Americkom satelitu, ili necemu slicnom. Ni dan danas nisam saznala sta je to, niti sam ikome to pominjala. Ne trazim da mi verujete, samo sam vam ispricala svoje iskustvo.