| Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? | |
|
+33AnDel Berny_Sinara GaGa Michael Wittmann josip21 Aurora Borealis legenda007 Athena Blizzard urbanaaa Gea Fantom Absynthia floridana angelus Galileo Galilei Merkurica malenaivi isa_bruce mewithoutYou MaRuShKa Aleksandar Veliki Daenerys zvezda babi silver Thor zmija belongs to lovers vladimir malena sanja Deborah 37 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
vladimir banned
Broj postova : 10694 Age : 54 Location : Paris Registration date : 19.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 2:33 am | |
| prevara je najgore za me,a sto se ima reci o njoj,pticati o njoj je joj davati znacenje i vrijednost | |
|
| |
sanja Čovjek
Broj postova : 5172 Age : 38 Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 9:17 am | |
| - vladimir je napisao/la:
- vruća mačka je napisao/la:
- ''mladost=ludost'', ne kaže se džaba
PA bio sam mlad i jesam jos a kaj ti ni lava nijesi videla a varala bi ........ nisam ja nigdje rekla da bih varala... | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 11:13 am | |
| "Idi kuda te srce vodi"... * | |
|
| |
Daenerys Riba
Broj postova : 197 Age : 41 Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 4:29 pm | |
| - zvezda je napisao/la:
- Ja mislim da je tako jednostrano voleti i zeleti samo jednu osobu...
me2 nikad uhvaćena... jbg ponese te moment | |
|
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 4:54 pm | |
| oprosi D........ HEBALI VAS MOMENTI NEVJERE kako je vama zene u dushi kad vas voljeni prevari? | |
|
| |
Daenerys Riba
Broj postova : 197 Age : 41 Registration date : 26.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 5:31 pm | |
| pa prvo bi tribali definirat ljubav i njezine aspekte koju opet svi različito doživljavamo...
uostalom vjerovatno se tu radio da ja nisan srila svoju fatalnu ljubav... a do tad ću guštat kako ja znan, lišena svih TUĐIH moralnih dogmi | |
|
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 5:38 pm | |
| eto,nisam hteo uvrediti,sorry moje misljenje je tako i tice se samo mene i da bude clear ja postam onako kako osjecam za sebe i vidim za sebe a normal svako svoj vid i srce pa me ne shvataj drugacije | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 8:32 pm | |
| - vladimir je napisao/la:
- oprosi D........
HEBALI VAS MOMENTI NEVJERE kako je vama zene u dushi kad vas voljeni prevari? Da li me vara ili ne - NE ZNAM I NE TICE ME SE... Sve sto ga cini srecnim...* | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 8:33 pm | |
| - Daenerys je napisao/la:
- zvezda je napisao/la:
- Ja mislim da je tako jednostrano voleti i zeleti samo jednu osobu...
me2
nikad uhvaćena... jbg ponese te moment ...i nikada se kajala... * | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 8:37 pm | |
| ... oslobodjena egoisticnih teznji i zelje za posedovanjem, jer nista nikada i ne moze biti zapravo moje... ... vise volim diviti se prici rasirenih krila u slobodnom nebu, nego sputanoj ptici koju zatvorim u kavez i ne moze da poleti... ... vise volim ljubiti zvezdu koja zlatno pada preko tamnog neba, nego ugljenisani kamencic sa tla... Volim, ne trazeci nista za uzvrat... * | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 8:37 pm | |
| p.s. I cuteci o tome... * | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? ned stu 11, 2007 9:30 pm | |
| Jesu majke ti! Evo ne lažem kad kažem, brate, jučer došla Desanka i kaže mi čuj ti a bre ramče, nemoj da me varaš. Ja: Ne varam te, evo tri noža u titovo srce ako lažem. S kim te varam? Desanka: Evo pitaj komšinicu preko puta.
I eto napokon su me ulovili na djelu da varam. | |
|
| |
MaRuShKa Višestanični organizam
Broj postova : 53 Age : 39 Location : whitecity Registration date : 17.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? sri stu 28, 2007 5:55 pm | |
| @topik..
ne varam.. tako da nije niko imao u chemu da me uhvati.. kad ljubavi dodje kraj.. najbolje je odmah raskinuti.. a ne biti u vezi i varati..
huh.. | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? čet stu 29, 2007 1:08 am | |
| To jeste divno... ali voleti se moze na toliko nacina... * | |
|
| |
mewithoutYou Višestanični organizam
Broj postova : 91 Age : 39 Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? čet sij 31, 2008 2:33 am | |
| varajući varamo jedino sebe... | |
|
| |
isa_bruce Stanica
Broj postova : 11 Age : 41 Registration date : 24.01.2008
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? čet sij 31, 2008 2:37 pm | |
| Nisu me uhvatili, al sam ja priznala prevaru i prekinula vezu. bolje bi bilo da sam sutjela jer sam napravila jos vece sranje. A nije bilo sexa, samo glupo pijano ljubljenje bez nekih osjecaja. Ugl.- trebala sam presutjet. definitivno. | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? čet sij 31, 2008 3:35 pm | |
| To ti bolje znaš od svih nas. | |
|
| |
malenaivi Čovjek
Broj postova : 7178 Age : 43 Registration date : 13.12.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? čet sij 31, 2008 8:48 pm | |
| nisu imali prilike, jer ne varam | |
|
| |
Merkurica Čovjek
Broj postova : 3886 Age : 36 Registration date : 24.12.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? pet vel 01, 2008 3:20 am | |
| - zvezda je napisao/la:
- ... oslobodjena egoisticnih teznji i zelje za posedovanjem, jer nista nikada i ne moze biti zapravo moje...
... vise volim diviti se prici rasirenih krila u slobodnom nebu, nego sputanoj ptici koju zatvorim u kavez i ne moze da poleti... ... vise volim ljubiti zvezdu koja zlatno pada preko tamnog neba, nego ugljenisani kamencic sa tla... Volim, ne trazeci nista za uzvrat... * mislim da kad je riječ o pravoj ljubavi, nema mjesta posjedovanju niti uzimanju, nego je u igri samo pusto davanje ljubavi, davanje sebe u neograničenim količinama. da, ljude se može voljeti na mnogo načina, ali kad je ono pravo u pitanju, onda ni nema potrebe za tim drugim načinima. | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? pet vel 01, 2008 1:47 pm | |
| - imzadi je napisao/la:
da, ljude se može voljeti na mnogo načina, ali kad je ono pravo u pitanju, onda ni nema potrebe za tim drugim načinima. potpisujem. i dodao bih - čovjek vrijedi koliko vrijedi njegova riječ. a ako se partneru/-ici prodaju priče o jednom a radi se drugo - nema to veze sa egoizmom i posjedovanjem - već time da smo onda "govno" | |
|
| |
Merkurica Čovjek
Broj postova : 3886 Age : 36 Registration date : 24.12.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? pet vel 01, 2008 1:59 pm | |
| - mewithoutYou je napisao/la:
- imzadi je napisao/la:
da, ljude se može voljeti na mnogo načina, ali kad je ono pravo u pitanju, onda ni nema potrebe za tim drugim načinima. potpisujem. i dodao bih - čovjek vrijedi koliko vrijedi njegova riječ. a ako se partneru/-ici prodaju priče o jednom a radi se drugo - nema to veze sa egoizmom i posjedovanjem - već time da smo onda "govno" a čuj, ne bih rekla "govno" jer svi smo drukčiji i u tome i je ljepota življenja jer zamisli kako bi dosadno bilo živjeti kad bismo svi bili isti. nego...krećem od sebe jer znam da za mene veza znači nešto više od pustog ljubakanja. kad se dajem, dajem se sva, nema tu onda više điđi miđi, odi mi dođi mi. nema tu više ni sumnje, ni posesivnosti, ni ovog ni onog. opet kažem, kad je ono pravo u pitanju, to se osjeti i osjeća. | |
|
| |
Galileo Galilei Superprašina
Broj postova : 11032 Age : 52 Registration date : 26.12.2007
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? pet vel 01, 2008 2:08 pm | |
| Na pravom sam PDF, ali u krivoj temi Ljubav. Procitavsi jednu knjigu, shvatio sam koliko je imzadi u pravu u opisu ljubavi. Zelimo posjedovati a ne voliti. Tako se borim sa tim. Zelim biti sretan, a to cu postici samo ako ljubim, a ne posjedujem. imzadi | |
|
| |
vladimir banned
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? pet vel 01, 2008 2:11 pm | |
| Ne varam,varanje je to sto mrzim jako. | |
|
| |
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? pet vel 01, 2008 2:21 pm | |
| - Citat :
a čuj, ne bih rekla "govno" jer svi smo drukčiji i u tome i je ljepota življenja jer zamisli kako bi dosadno bilo živjeti kad bismo svi bili isti. hm...mislim da nisi razumijela što mislim pod "govno". "Govno" je svaka osoba koja sebe i svoje interese/potrebe apsolutno stavlja na prvo mjesto. Tu spadaju i razni tajkuni i korporacije koje na tuđoj patnji prijevarom ostvaruju profit/sreću. Isti princip vrijedi i za ljude koji lažima i varanjem postižu što žele. Kad razmisliš, vidiš da na tom polju raznolikost nije poželjna. Ne zastupam neku konzervativnu struju niti sam hc-katolik ali zdrava logika mi kaže da mora postojat neka higijena u odnosima sa bližnjima. A ako netko sa svojim partnerom ima dogovor da mogu šarat do mile volje - super za njih - ja to ne shvaćam - ali ne znaći da ne poštujem. | |
|
| |
angelus Riba
Broj postova : 175 Age : 31 Location : moje mjesto među zvijezdama Registration date : 03.02.2008
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? sri vel 13, 2008 2:20 am | |
| nikad nisam prevarila.. to mi je neš najgore.. ak imaš potrebu varat..znači da ti nije dobro s onim s kim jesi..pa zato prvo prekini pa onda kreni u akciju...hehe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? | |
| |
|
| |
| Da li su vas ikad uhvatili na djelu da varate? | |
|