| Star trek | |
|
+5Dragony urbanaaa Gea Skulptura Chakotay 9 posters |
|
Gledate li Zvjezdane staze? | Da, svaku epizodu | | 50% | [ 8 ] | Da, ali samo ponekad | | 50% | [ 8 ] | Ne, ne volim SF | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno glasova : 16 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Star trek ned stu 22, 2009 8:15 pm | |
| Na HRT-u trenutno ide ST Voyager, no možemo razgovarati i o drugim serijalima ili filmovima. Baš me zanima koliko ima ljubitelja Star treka na ovom forumu. Da li vam se sviđa zadnji film i zadnji serijal Enterprise, koji na neki način odudaraju od prvobitne ideje ST-a, jer se ustvari vračaju u prošlost u odnosu na druge filmove i serijale. | |
|
| |
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Star trek ned stu 22, 2009 8:50 pm | |
| Zadnji film mi se nije svidio. Nisam ga uopce na taj nacin zamisljao i bilo bi mi draze da ima vise "akcije" jer mi je kao ovakav bio poprilicno dosadan. _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek ned stu 22, 2009 8:56 pm | |
| Ni meni se nije svidio, ne volim kad se vračaju u prošlost i petljaju sa vremenskim pravcima, a i premalo je bilo znanosti i istraživanja, a previše borbi. Ali izgleda da je to koncept koji forsiraju tvorci ST-a jer smo nešto slično mogli gledati i u serijalu Enterprise. No, fanovi to nisu dobro prihvatili pa je nažalost gledanost bila mala, a posljedica ukidanje serijala. _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Star trek ned stu 22, 2009 9:21 pm | |
| meni je bio dobar film... nije klasičan istina... doduše kad su već mjenjali tijek povijesti ja bi kraj malkice promjenila inače obožavam tu seriju i gledam je od malena doduše u zanje vrijeme nikao da uhvatim termin _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek ned stu 22, 2009 9:39 pm | |
| Da termin je čudan, no meni odgovara jer je taman kad dođem doma s posla.
Sutra HRT 2, 16:20 Zvjezdane staze: Voyager 5., serija
* Naslov epizode: INFINITE REGRESS * Epizoda: 7
Voyager nailazi na polje ostataka borgovskog broda, ali senzori osjećaju i prisutnost Borga. Istodobno Sedma čuje glasove pod utjecajem kojih počinje mijenjati ličnost. Čas je Klingonka u potrazi za hranom, čas djevojčica koja se želi igrati. Ostali počinju shvaćati što se događa sa Sedmom tek kad ona, u fazi Klingonke, napadne B'Elannu Torres... _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Star trek ned stu 22, 2009 9:40 pm | |
| Ja gledam na HRT1 u nocnom terminu. To mi najvise odgovara. _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Star trek ned stu 22, 2009 9:49 pm | |
| i ja gledam u noćnom terminu kad mi dopuste da se približim tv-u a ovu popodne jako teško uhvatim _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
urbanaaa Čovjek
Broj postova : 3747 Age : 38 Location : Rijeka Registration date : 24.09.2007
| Naslov: Re: Star trek pon stu 23, 2009 4:54 pm | |
| - Gea je napisao/la:
- meni je bio dobar film... nije klasičan istina... doduše kad su već mjenjali tijek povijesti ja bi kraj malkice promjenila
inače obožavam tu seriju i gledam je od malena potpis, prvo sam gledala Voyager kao klinka... Ali sad gledam 3X tjedno najviše... svaki dan sam gledala Enterprise sa Datom i Picardom http://images.wikia.com/memoryalpha/en/images/6/68/Enterprise-D-bridge_2371.jpgoni su mi naaaaaaaaj!!!!! Obožavam! S kap.Archerom (što je isto vraćanje u prošlost) me nije baš osvojilo... DS9 mi isto nije nešto napet, al sam gledala tu i tamo. | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Star trek pon stu 23, 2009 7:58 pm | |
| Kad je vec tema Star Trek. Da li netko zna gdje skinuti sve sezone Voyagera i odgovarajuce titlove? _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Star trek pon stu 23, 2009 11:59 pm | |
| I meni je najdraži s Picardom i Datom _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
urbanaaa Čovjek
| |
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek čet stu 26, 2009 12:17 am | |
| Jeste pogledali današlju epku Voyagera, jako zanimljiva priča, i jedan zanimljivi "planet" koji se cijeli sastoji od vode. U epizodi se uvode nekakvi uređaji u središtu koji drže na okopu tu vodu da se ne rasprši.
Za sve one koji su propustili mogu to popraviti u 01:00 na HRT 1
Zvjezdane staze: Voyager 5., serija
* Naslov epizode: THIRTY DAYS * Epizoda: 9
Voyager nailazi na koncentriranu masu vodika, kisika, biljnog i životinjskog života. Posada ubrzo otkriva da je to ocean veći od Atlantika i Pacifika zajedno.Upravitelj Moneanskog morskog carstva i oceanograf Riga mole posadu Voyagera za pomoć. Oni, naime, žive pod vodom, obrađuju morsko tlo i koriste se kisikom iz vode. No, volumen vode naglo pada, a Voyager ima opremu kojom se mogu istražiti uzroci toga. Kapetanica Janeway im odluči pomoći... | |
|
| |
urbanaaa Čovjek
| Naslov: Re: Star trek čet stu 26, 2009 3:12 am | |
| | |
|
| |
Dragony Majmun
Broj postova : 1048 Age : 28 Registration date : 16.12.2009
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 2:39 am | |
| Neki dan sam počela gledati Star Trek Voyager i jako mi se svidio, gledam ga uvijek kad stignem (što je uglavnom svaki dan) | |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 2:14 pm | |
| Ajde super, jel ti to prvi Star trek serijal koji gledaš ili si gledala još neke. Znaš da ima pet serijala i 11 Star trek filmova. _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Dragony Majmun
Broj postova : 1048 Age : 28 Registration date : 16.12.2009
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 2:57 pm | |
| Zaozbiljno sam počela gledati od Voyagera, a kad sam bila manja, ponekad sam znala gledati s roditeljima Star Trek u kojem je kapetan Picard, ali većinu stvari nisam razumjela... | |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 6:32 pm | |
| Jean Luc Picard je legendarni kapetan i legenda Star treka. Njegov lik se pojavljuje u Star treku «The Next Generation» ali i u dosta filmova, ja ti preporučam First Contact i Insurection, tj. osmi i deveti film. _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
urbanaaa Čovjek
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 6:38 pm | |
| awww Picard najbolje su mi epizode s njim i Datom | |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 7:35 pm | |
| Meni je uz TNG odličan i Deep Space Nine ima odličnu priču, a i sporeni likovi su dobro obrađeni što baš i nije slučaj u drugim ST serijalima. _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 7:38 pm | |
| DS9 nisam nikada doživio kao posebno zanimljiv serijal, makar ga nisam niti previše gledao. Previše mi je statičan u toj postaji pa valjda zato. Nažalost nisam niti obraćao pažnju na priču, ali svakako budem ubuduće. _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Aurora Borealis Dinosaur
Broj postova : 474 Age : 37 Location : Split/Sovinjak Registration date : 25.06.2009
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 7:44 pm | |
| Gledala sam prije Voyager, skoro svaku epizodu ali meni su definitivno najdraži filmovi TNG, sve sam ih odgledala s nekim posebnim guštom, a Data mi je kralj nad kraljevima,defintivno najdraži lik "Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta..." hehe | |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 7:57 pm | |
| @skulp Da DS9 je na početku bio dosta kritiziran upravo zbog te statičnosti postaje, čak je postojala i parafrazirana uzrečica «To boldly stay where no one has stayed before». No svakako pogledaj, serijal je super i postaje sve bolji i bolji što se više približava kraju. @Aurora meni su dragi svi likovi koji su na neki način umjetni Data, Doc na Voyageru, pa i Seven of Nine svi oni žele biti ljudi i uče kako to biti i onda se pokaže da su oni puno bliži idealu čovjeka nego svi mi | |
|
| |
Gea Moderator
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 9:58 pm | |
| I meni isto su upravo ti likovi najdraži potraga za čovječnošću ne shvačajući koliko su blizu tom pojmu ako ne i bliže _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 10:00 pm | |
| Što je najbolje, postaju bolji ljudi nego oni koji su zapravo ljudi. Meni je Doktor najbolji lik u cijelom Voyager serijalu _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: Star trek sri sij 06, 2010 10:53 pm | |
| Izgleda da je dovoljno težiti biti čovjek, truditi se to biti, pa makar to doista i nisi.
Zato mi se sviđa ST uvijek neka poruka, gotovo svaka epka ima poruku. Šteta što se više ne snima neki novi serijal. Nadam se da bude. _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Star trek | |
| |
|
| |
| Star trek | |
|