Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Što očekujete u ljubavnoj vezi?

Go down 
+8
gothic45
biga
floridana
legenda007
Berny_Sinara
GaGa
Fantom
Gea
12 posters
Autor/icaPoruka
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

Što očekujete u ljubavnoj vezi? Empty
PostajNaslov: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesri sij 13, 2010 2:08 am

Evo mali testić :)

TEST: ŠTO OČEKUJETE U LJUBAVNOJ VEZI

Vaša očekivanja i potrebe glede ljubavi ovise o dobi, karakteru, odgoju, prijašnjim iskustvima, pa i socijalnom statusu, okolini, kulturološkim navikama, itd. Test koji je pred vama vrlo je pouzdan, ali važno je znati da se ljubavne potrebe i očekivanja kod svake osobe mijenjaju. Tako će i rezultat ovog testa govoriti o vašim trenutačnim ljubavnim prioritetima, što znači da biste, rješavajući ovaj test u neko drugo vrijeme, mogli ostvariti iznenađujuće drukčiji rezultat.

Test je jednostavan, ali je drukčiji od testova na kakve smo navikli. Pred vama je 20 pojmova. Pažljivo ih čitajte jednu minutu. Odmah nakon toga ispišite na komad papira sve pojmove koje ste uspjeli zapamtiti.

1. svijeće
2. mercedes
3. Angelina Jolie
4. sirove strasti
5. podrška
6. Venecija
7. nogometaš
8. djeca
9. dijamantna ogrlica
10. kavalir
11. vjernost
12. jagode sa šlagom
13. cvijeće
14. halteri
15. dom
16. motorna jahta
17. film Titanic
18. privrženost
19. Sheraton
20. Lolita

Pojmovi se mogu svrstati u skupine

- prvu skupinu čine pojmovi pod brojevima: 1, 6, 10, 13, 17
- drugu skupinu čine pojmovi pod brojevima: 2, 7, 9, 16, 19
- treću skupinu čine pojmovi pod brojevima: 3, 4, 12, 14, 20
- četvrtu skupinu čine pojmovi pod brojevima: 5, 8, 11, 15, 18

Prebrojite koliko ste pojmova iz koje skupine zapamtili. Ako ste iz više skupina zapamtili jednak broj pojmova, vaša očekivanja ne naginju izrazito ni u jednom smjeru, a ako ste. pak. najviše pojmova zapamtili iz jedne skupine, tada se okvirno mogu predvidjeti vaša očekivanja, želje i potrebe u ljubavnoj vezi.

Ako ste zapamtili najviše pojmova iz prve skupine, trenutačno želite romantičnu ljubav. U ovom trenutku nije vam važno koliko novca ima vaša ljubav, važno je da se uz njega/nju osjećate kao centar svijeta. Ne zadovoljava vas monotonija svakodnevice, očekujete svakoga dana mali znak pažnje (materijalna vrijednost mu nije bitna). Želite biti maženi i paženi. Težite neobičnim, čak pomalo i kičastim simbolima, sentimentalni ste, opći pojmovi poput zagrljaja u suton ili uz kamin daju vam osjećaj velike ljubavi. Za vas se može reći da u ovom trenutku ne biste bili sretni s osobom koja vas iskreno voli, ali to ne zna iskazati, ne iskazuje to često i ne dovodi vas stalno u nove romantične situacije. Također, općeprihvaćeni simboli romantike ne moraju biti i vaši simboli romantike jer nije svakome kamin romantičan. No, ovaj test ipak je pokazao da se sada ne osjećate dobro ni u sigurnoj, ni u strastvenoj, već baš u nježno-romantičnoj vezi.

Ako ste zapamtili najviše pojmova iz druge skupine, trenutačno vas manje zanima ljubav, a više komoditet, raskoš čak i korist u vezi. Trenutačno ste, ukratko rečeno, ljubavni materijalist i koristoljubivac. U ovom trenu vas pamet, šarm, ljepota, simpatičnost te drugi uvriježeni atributi ne mogu navesti na ljubavnu vezu s nekom osobom ako ti atributi nisu "pojačani" debelim novčanikom ili bilo kojom osobinom koja vam izrazito može koristiti. Nemojte misliti da ste loša osoba ili da se nećete iskreno zaljubiti, može to biti samo posljedica iskustva i/ili prolazna faza. Ako i ne prođe, a oboje ste sretni u takvoj vezi, i to je u redu.

Najviše zapamćenih pojmova iz treće skupine: romantika i ljubav, sve je to zgodno, reći ćete vi, ali fali tu strasti i akcije. Seks je ono što od suprotnog spola u ovom trenu očekujete. Ovome ne bismo puno dodali, osim da nastavite uživati i istraživati, a ako ste u promiskuitetnoj fazi, višestruko treba napomenuti: ne zaboravite zaštitu. Seks ne mora biti loš početak veze, može se razviti i u nešto više, jer se nitko ne žali na dobar seks ni uz romantiku, sigurnost i vjernost.

Ako ste zapamtili najviše pojmova iz četvrte skupine, vjerojatno ste se zasitili svega površnog i sada vam je potrebna stabilna veza. Ako ste mlađi, u ovom trenu skloni ste tome da vas netko iskreno voli i razumije, cijenite privrženost i iskrenost, razmišljate dugoročno, a neki među vama sigurno razmišljaju o braku i djeci. Kako je brak ozbiljna odluka, ne žurite i uvjerite se da želja za brakom nije posljedica usamljenosti, povrijeđenosti, pritiska okoline jer ste "u godinama za brak"… to nisu pravi razlozi. Pravi razlog za brak znat će svatko duboko u sebi, pravi razlozi zasjenit će sumnje i dileme.

Naravno ne morate se samo vezati uz ovaj test... Što zbilja očekujete trenutno od neke buduće veze? 8)
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesri sij 13, 2010 2:29 am

Kao djecak od nekih 17-18 godina sam sve ove pojmove imao u glavi(osim Angeline i Titanika) i lako bih znao ponoviti vecinu od njih ali
u RL su se svi ti djecacki snovi rasprsili kao mjehur od sapunice...Što očekujete u ljubavnoj vezi? 858383

Ostao mi je jos samo mercedes,sirove strasti i jagode sa slagom...Što očekujete u ljubavnoj vezi? 64658
[Vrh] Go down
GaGa
PraGlodavac
GaGa

Female
Leo Broj postova : 723
Registration date : 28.12.2009

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesri sij 13, 2010 1:24 pm

Citat :
Najviše zapamćenih pojmova iz treće skupine: romantika i ljubav, sve je to zgodno, reći ćete vi, ali fali tu strasti i akcije. Seks je ono što od suprotnog spola u ovom trenu očekujete. Ovome ne bismo puno dodali, osim da nastavite uživati i istraživati, a ako ste u promiskuitetnoj fazi, višestruko treba napomenuti: ne zaboravite zaštitu. Seks ne mora biti loš početak veze, može se razviti i u nešto više, jer se nitko ne žali na dobar seks ni uz romantiku, sigurnost i vjernost.

ljubav , romantika , sex ... bar lepo zvuci :)
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 2704
Registration date : 24.02.2009

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesri sij 13, 2010 11:54 pm

ja spadam u prvu i cetvrtu skupinu :)
Od veze ocekujem da me danas sutra decko-muz cijeni i voli :) I naravno romantika....ahhh :D
[Vrh] Go down
legenda007
Pračovjek
legenda007

Female
Aquarius Monkey
Broj postova : 2191
Registration date : 23.12.2009

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimečet sij 14, 2010 12:44 pm

ja samo očekujem dosta razumijevanja i strpljenja...
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 2704
Registration date : 24.02.2009

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesub sij 16, 2010 7:21 pm

da i naravno strpljenje i razumjevanje...ma kvragu sve je vazno u vezi: Iskrenost,razumjevanje,odricanje,romantika,tolerancija,prijateljstvo ...mogla bi tako do sutra :D
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesub sij 16, 2010 10:33 pm

očekujem da mi donese drva iz šume
očekujem da popravi auto i registrira ga
očekujem da pofarba stan
očekujem da ode po maloga u školu
očekujem da donese koju kunicu ili euro
očekujem da ode po duvane u grad
očekujem da mi sredi komp kad zariba
očekujem da mi skuva čaj kad sam bolesna
očekujem da popravi vodokotlić
očekujem da promini osugurač kad prigori
očekujem da me poljubi u liftu
očekujem da me uzbudi
očekujem da me zadovolji
očekujem da mi donese wc papir posli
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek
biga

Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesub sij 16, 2010 11:06 pm

znači Flo, ti očekivaš nekog muškarčinu(znači zna popravit auta i ostalo) koji po potrebi treba bit nježan i romantičan...

to više manje sve žene žele, osim onih kojima se sviđa Cristiano Ronaldo... lol!
[Vrh] Go down
gothic45
Dinosaur
gothic45

Male
Gemini Monkey
Broj postova : 359
Registration date : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesub sij 16, 2010 11:50 pm

floridana je napisao/la:
očekujem da pofarba stan
očekujem da me uzbudi
očekujem da me zadovolji

Ja mogu bar pola ovoga, jel sam upao u potencijalne kandidate?
Sad kad mi doleti virtualni šamar ovako ću izgledat. zubo
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimened sij 17, 2010 5:03 pm

pih, ja ti nisam od onih koji vide napola punu čašu hekla
[Vrh] Go down
josip21
banned

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 4822
Registration date : 15.12.2008

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimened sij 17, 2010 5:05 pm

hehehehe....ja ti od toga svega znam jednu stvar sigurno radit.....
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimened sij 17, 2010 5:09 pm

I ja znam od svega gore navedenog samo mog tj. naseg maloga da prosetam...Što očekujete u ljubavnoj vezi? 64658
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimened sij 17, 2010 5:13 pm

josip21 je napisao/la:
hehehehe....ja ti od toga svega znam jednu stvar sigurno radit.....

šta, da doneseš papir posli hekla
na stalku rofl2

pobogu šta vam je....nije ono oglas fo
[Vrh] Go down
josip21
banned

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 4822
Registration date : 15.12.2008

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimened sij 17, 2010 5:18 pm

a jesmo blesavi...ko klinci....pucaju nas hormoni.... rofl2 rofl2

Fantome brzo u kut...srami se 5 minuti....ajmo.....
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimened sij 17, 2010 5:23 pm

Dobra si ti nama Adminica....Što očekujete u ljubavnoj vezi? 484415

P.S. Znamo mi dobro sta ti a i druge ocekujete ,pa rekoh da vas malo uveselimo u ovo prohladno vrijeme puno ocekivanja i neizvjesnosti,kako ljubavnih tako i poslovnih...Što očekujete u ljubavnoj vezi? 64658
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimened sij 17, 2010 5:25 pm

Fantom je napisao/la:
I ja znam od svega gore navedenog samo mog tj. naseg maloga da prosetam...Što očekujete u ljubavnoj vezi? 64658

zanima me jel' taj mali vezan ili nije 8)
[Vrh] Go down
legenda007
Pračovjek
legenda007

Female
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimeuto sij 19, 2010 10:18 am

ne znamo jel vezan..al da je u kučici ...to sam sigurna...

a za sve ono navedeno draga flo...jel ti tribaš 1 ili malo više njih, jer jedan nikako nije sposoban ispunit sve traženo...
[Vrh] Go down
Star
Dinosaur
Star

Male
Broj postova : 391
Registration date : 13.04.2010

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesri svi 05, 2010 3:26 pm

floridana je napisao/la:
očekujem da pofarba stan
očekujem da me uzbudi
očekujem da me zadovolji

lol
[Vrh] Go down
legenda007
Pračovjek
legenda007

Female
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesub svi 08, 2010 9:11 am

hahahahahahahahahahh....sve ovo ti mogu i ja draga Flo...hahahah
[Vrh] Go down
Ephez
Dinosaur
Ephez

Female
Sagittarius Dragon
Broj postova : 452
Registration date : 30.12.2010

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimepet pro 31, 2010 7:54 pm

U vezi očekujem prijateljstvo ,mušku kurvu (al samo moju) ,zaštitara i treba znat plakat ako mu se plače(što iz krivnje,što zbog osećaja sreće,ljubavi),a ne preseravat se da je bezuvetno jači spol,jer smo isti !
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitimesri srp 13, 2011 3:40 pm

Koji bi bio "pravi" razlog ulaska u vezu, ako takav uopće postoji?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Što očekujete u ljubavnoj vezi?   Što očekujete u ljubavnoj vezi? Icon_minitime

[Vrh] Go down

Što očekujete u ljubavnoj vezi?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Zavjere u vezi s Lincolnom
» Pitanje u vezi registracije osobnog automobila