| UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek pet vel 26, 2010 5:22 pm | |
| _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
| Naslov: Re: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek sub vel 27, 2010 3:28 am | |
| Ja ne znam što bi rekao ali gledao sam već neke dokumentarce o implantatima i neke su stvari ostale nerazjašnjene. Valjda nije sve fake je*emu miša | |
|
| |
hromi Dinosaur
Broj postova : 360 Location : Srbija Registration date : 24.01.2010
| Naslov: Re: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek sub vel 27, 2010 8:43 pm | |
| hmm da nije malo cudno da su se vanzemaljci pojavili ispod prozora coveku kuji je ocito zaludjen njima ( pazite on je i prije toga bio jednako zaludjen) ? a ono je verovatno covek sa maskom , zasto vazemaljac mora da izgleda klasicno onolika glava dva velika oka i mala usta??? mozda im ne trebaju oci , usta , ili cak nemaju klasicnu glavu.... a druga stvar da ja vidim takvo nesto ispred prozora izaso bi napolje i uhvatio ko god da je bio tamo....(prvenstveno zato sto bi mislio da je to covek sa maskom i sunja mi se oko prozora) a ne skakutao po kuhinji
ovo je samo zaludjenik zeljan paznje.... | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek sub vel 27, 2010 9:55 pm | |
| Niti ja ne mislim da je ono vanzemaljac. Zapravo mislim da vanzići nisu nikad niti posjetili Zemlju. Kao što sam rekao, mislim da u svemu tome prste imaju ljudi. Najviše me impresionirao implantant koji navodno sadrži nanotehnologiju. Kao što znamo, tako razvijenu tehnologiju još nemamo, ali s druge strane, moguće je i da je razvijena samo što za to zna uži krug ljudi.
Ali niti video, niti novinar nije neki bezvezni tip tako da možda u ovome i ima nekakve istine. Samo ne znam koji dio priče bi mogao biti istinit. Sve je SF. _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Neobicni forumas Majmun
Broj postova : 1133 Age : 40 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
| Naslov: Re: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek sub vel 27, 2010 11:10 pm | |
| Ma ono sa vanzemaljcem mi je smiješno, on je došo do prozora i gleda mu u kuću A što se tiče njihovog izgleda, prije bi rekao da izgledaju ko onaj iz Aliena nego da su onakvi sa velikim glavam i očima. Ali ti implantati su mi zanimljivi. Ne moraju biti vanzemaljski. | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek ned vel 28, 2010 1:35 am | |
| Pitanje je kako izgledaju ako uopće izgledaju nekako Ako su toliko napredni da osobno može neki njihov pripadnik, a ne neka sonda, doći do Zemlje, onda vjerujem da imaju i uređaje/obuću koji savijaju svijetlost što ih čini gotovo nevidljivima... Možda su i "prirodno" takvi... Ali najvjerojatnije nisu humanoidi. Samo na Zemlji imamo tisuće vrsta živih bića od kojih neke ne možemo niti usporediti. Niti prema ponašanju, niti prema izgledu. Za primjer uzimam školjku i slona, recimo... Sa istog planeta, a toliko različiti... _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
klapa Riba
Broj postova : 100 Age : 30 Location : Kaštela Registration date : 21.05.2009
| Naslov: Re: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek uto oľu 02, 2010 8:41 pm | |
| nekako mi je sladak ovaj alien...samo mi je malo cudno to sta je cilo vrime gleda..a jos 1 stvar..navodno alien moze osjetit da ga se gleda snima i slicno..i kamera bi se morala gasiti paliti..ili biti u 3d slici...ili se tresti..bar koliko sam citao | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek | |
| |
|
| |
| UFO Real Life Alien Footage tape by Stan Romanek | |
|