Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Djevojka u bijeloj haljini

Go down 
+17
Zozily
Hladni
whitelady
Džafer Bavčić
guenhwyvar
didica14
Magia
mEN_iN_WHite
Dunja the tomboy
Athena
urbanaaa
josip21
Berny_Sinara
MoW
Alpha
hromi
TWade
21 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
TWade
Višestanični organizam
TWade

Male
Leo Horse
Broj postova : 42
Registration date : 09.01.2010

Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimesub oľu 27, 2010 10:37 pm

didica14 je napisao/la:

Jedno pitanje,koja šuma?Mislim,u kojoj ulici ili u kojem selu?

Rezovac , Laniste - put u sumu kraj igralista,ak nastavis ic kroz sumu nekih 15 km dodes u neko selo,nesjecam se imena..
[Vrh] Go down
didica14
Višestanični organizam
didica14

Female
Virgo Goat
Broj postova : 49
Registration date : 16.12.2009

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimened oľu 28, 2010 12:28 pm

Aha,mogla bih otić tamo vidit šta se zbiva,jer su i u VTC govorili za tu ženu u bijeloj haljini

P.S. To se selo zove Borovo.
[Vrh] Go down
TWade
Višestanični organizam
TWade

Male
Leo Horse
Broj postova : 42
Registration date : 09.01.2010

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimened oľu 28, 2010 6:08 pm

didica14 je napisao/la:
Aha,mogla bih otić tamo vidit šta se zbiva,jer su i u VTC govorili za tu ženu u bijeloj haljini

P.S. To se selo zove Borovo.

ma ne to,to je kad ides cestom bas,a ovo ti je makadamska cesta kraj igralista,vodi negdje u pm u sumu,al nema veze :D
[Vrh] Go down
guenhwyvar
Riba
guenhwyvar

Male
Capricorn Buffalo
Broj postova : 111
Registration date : 06.10.2009

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimesri oľu 31, 2010 2:46 pm

[quote="TWade] vjerovatno ima neko racionalno objasnjenje[/quote]

da ickeovsko objasnjenje.. svi smo mi u matrixu kao kolektivna svijest a to su nekakvi errori u nasem programu.. ili je uprogramirana u kolektivnu svijest ;) dovoljno racionalno zubo
[Vrh] Go down
Džafer Bavčić
Stanica

Male
Leo Horse
Broj postova : 21
Registration date : 02.04.2010

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimepet tra 02, 2010 9:47 pm

..........

Zadnja promjena: Džafer Bavčić; uto lis 23, 2018 1:42 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
hromi
Dinosaur
hromi

Male
Capricorn Broj postova : 360
Registration date : 24.01.2010

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimepet tra 02, 2010 10:02 pm

Zato sam ja vise za direktniji pristup , vidis coveka , curu , gohula , boga , ides do njega probas pricati sa njim , uhvatis neki dokaz i najjvaznije proveris da nije slucajno od krvi i mesa .....(probas da ga dotaknes) a ako ti ruka prodje kroz doticnog , najebo si :D
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimepet tra 02, 2010 10:18 pm

Meni se cini da si najebo ako ti ruka ne prodje kroz njega jer sto ti duh uopce moze :P
[Vrh] Go down
guenhwyvar
Riba
guenhwyvar

Male
Capricorn Buffalo
Broj postova : 111
Registration date : 06.10.2009

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimesub tra 03, 2010 12:29 am

nek on ne moze nista samo nek je sto dalje od mene :D
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimesub tra 03, 2010 12:43 am

Sve sami heroji rofl2
[Vrh] Go down
Magia
Stanica
Magia

Female
Virgo Rat
Broj postova : 14
Registration date : 23.10.2009

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimened tra 04, 2010 12:26 pm

Haha...al više put sam čula-čak i od ljudi što su bili po bojištima za vrijeme rata.Izjava tipa-radije bi vidio nekog vojnika sa suprotne strane il neku stvarno opasnost al djevojka u bjeloj halji je vrhunac straha i fobije.Onda tek se upale lampice.
[Vrh] Go down
whitelady
PraGlodavac
whitelady

Female
Libra Cat
Broj postova : 541
Registration date : 17.10.2010

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimeuto lis 26, 2010 8:52 am

white lady- bijela dama

White Lady je vrsta ženskog duha koji se navodno pojavljuje u mnogim ruralnim područjima, i za koji se pretpostavlja da je umro ili pretrpio traumu u životu .
White Lady -legende se nalaze širom svijeta . Zajedničko za mnoge od njih je tema od gubitka , ili što ju je izdao muž ili zaručnik. Oni su često povezani s pojedinim obiteljskim linijama , kao predznak smrti . Kada se vidi jedan od tih dugova to je predznak da će netko u obitelji umrijeti.
Općenito, aspekti ovog fenomena su da je duh žena , odjevena u odoru kasnog viktorijanskog doba , vidljiva vozeći uz ruralne ceste, a povezana s nekom lokalnom legendom o tragediji. Ali mnogi od tih priča su lažne.

Većina izvještaja koji se odnose na bijele dame imaju neke zajedničke osobine . One su obićno oblečene u bijelo, i ne jako duge bijele kose. Njihova je koža bijela kao mlijeko na takav način se ne može razlikovati od njihove odjeće . Iako je svaki dio bijeli ,ženski lik je bijel kao mlijeko, još uvijek možete vidjeti detalje ,kosu, nos, oči, obrve i usne. Lice joj izgleda kao da se iz nekog razloga i, suprotno onome što mnogi misle, nije trebala biti na
tom mjestu,zastrašujuće zvući.

Bijele žene su ,izvijestili da gledaju ravno u oči. Većina ljudi koji tvrde da imaju iskustvo bijelih ženskih Ukazanja, izvješćuju da su osjetili da im je htjela nešto reći. Bijela dama se pojaviti određenoj osobi , i vjerojatno
čini se da ne više od jedne osobe u isto vrijeme . U većini slučajeva bijela dama nestaje kada doživljava jedno ukazanje, poziva da je netko gleda.
[Vrh] Go down
Hladni
Majmun
Hladni

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 1782
Registration date : 02.01.2012

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimečet vel 09, 2012 1:32 am

I ovdje kod mene ima legenda o bijeloj ženi. Znam za nekoliko ljudi koji kažu da su je vidjeli.
Navodno je to neka žena koja je išla na posao tu u tvornicu (zaboravio sam ime) navodno ju je udario vlak.
[Vrh] Go down
Zozily
Dinosaur
Zozily

Male
Capricorn Goat
Broj postova : 397
Registration date : 11.06.2008

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimečet vel 09, 2012 1:57 am

Ja sam iz Virovitice, ali nisam ništa čuo o toj djevojci. Znali smo se prije nekih 5 godina stalno vozikat biciklima po okolnim brdima i baš bi raspravljali prolazeći kroz šume o takvim stvarima, kako bismo reagirali i sl, ali nikad nas ništa konkretno nije iznenadilo :D
[Vrh] Go down
Hladni
Majmun
Hladni

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 1782
Registration date : 02.01.2012

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimečet vel 09, 2012 2:01 am

ni ja ovdje nisam ništ vidio, a mnogo ljudi kaže da su je vidjeli.
[Vrh] Go down
Citadel
Stanica
Citadel

Male
Gemini Buffalo
Broj postova : 16
Registration date : 05.01.2011

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimesri oľu 14, 2012 3:37 am

Znam da je ovo stariji post ali autor je mogao dati malo više detalja. Budući da vas je bilo osam nikako nije riječ o halucinaciji. Dali je djevojka gledala u vas? Kako se dojmila? Ravnodušno, izgubljeno, u svom svijetu, da li je bila svjesna vaše prisutnosti?

Moguće racionalno objašnjenje jest da je neka djevojka iz sela, depresivna i melankolična odlučila malo prošetati šumom razmišljajući o koječemu. Sumnjam da se išla obući u bijelu haljinu i otići u šumu prepadati dječake, to mi je malo nategnuta teorija.

Sad, dali ste ikad viđali opet tu djevojku? Dali ste vidjeli djevojku negdje u gradu koja je podjsečala na djevojku u šumi?
[Vrh] Go down
megawar888
Riba
megawar888

Male
Libra Horse
Broj postova : 196
Registration date : 30.04.2012

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimeuto svi 08, 2012 4:49 pm

Berny_Sinara je napisao/la:
zanimljivo :D mene zanima dio ovaj kada vidis vilu gotovo je sa zivotom...Zubic vila ftw :D?
lol! Valjda se zato zub stavlja pod jastuk da nebi vidio vilu i završio sa životom lolcina lolcina
[Vrh] Go down
asararel
Prašina

Male
Sagittarius Buffalo
Broj postova : 3
Registration date : 01.07.2012

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimened srp 01, 2012 10:09 pm

TWade jesi li ikad razmišljao da odeš na to mjesto sam sada kad si stariji? :)
[Vrh] Go down
terx
Stanica
terx

Male
Scorpio Pig
Broj postova : 14
Registration date : 17.07.2012

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitimeuto srp 17, 2012 1:49 am

Cuo sam za ou pricu kao mali...jednom mi je mama pricala kad su njezini roditelji bili mladi oni su također vidli djevojku u bjelome ali kraj nje je stajao veliki bijeli pas s crvenim ocima naravno nisam vjerovao do neki dan kad su se dvojica prijatelja s time susreli a nikad nisu culi za tu pricu,ali cudno je to sto se pojavljuje ivujek blizu drveta breze...te sad prije dva dana kolega je isao doma sam na motoru i vidio je tu zenu kako je pricao izasla iz dvorista mojeg pokojnog susjeda te kao da je samo usla u nasip i to je to...to mjesto tocno ispred moje ulice u kojoj na pocetku su dvije breze...ovo je vec malo previse za nas ali sta je tu je....mozda je to samo nasa masta ili ko zna sto....ako netko zna nesto vise o ovome neka slobodno kaze
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini   Djevojka u bijeloj haljini - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Djevojka u bijeloj haljini
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Djevojka u bijeloj haljini sa psom
» Na koju stranu se vrti djevojka