| Djevojka u bijeloj haljini | |
|
+17Zozily Hladni whitelady Džafer Bavčić guenhwyvar didica14 Magia mEN_iN_WHite Dunja the tomboy Athena urbanaaa josip21 Berny_Sinara MoW Alpha hromi TWade 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
TWade Višestanični organizam
Broj postova : 42 Age : 34 Registration date : 09.01.2010
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini sub oľu 27, 2010 10:37 pm | |
| - didica14 je napisao/la:
Jedno pitanje,koja šuma?Mislim,u kojoj ulici ili u kojem selu? Rezovac , Laniste - put u sumu kraj igralista,ak nastavis ic kroz sumu nekih 15 km dodes u neko selo,nesjecam se imena.. | |
|
| |
didica14 Višestanični organizam
Broj postova : 49 Age : 33 Location : Negdje daleko Registration date : 16.12.2009
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini ned oľu 28, 2010 12:28 pm | |
| Aha,mogla bih otić tamo vidit šta se zbiva,jer su i u VTC govorili za tu ženu u bijeloj haljini
P.S. To se selo zove Borovo. | |
|
| |
TWade Višestanični organizam
Broj postova : 42 Age : 34 Registration date : 09.01.2010
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini ned oľu 28, 2010 6:08 pm | |
| - didica14 je napisao/la:
- Aha,mogla bih otić tamo vidit šta se zbiva,jer su i u VTC govorili za tu ženu u bijeloj haljini
P.S. To se selo zove Borovo. ma ne to,to je kad ides cestom bas,a ovo ti je makadamska cesta kraj igralista,vodi negdje u pm u sumu,al nema veze | |
|
| |
guenhwyvar Riba
Broj postova : 111 Age : 38 Registration date : 06.10.2009
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini sri oľu 31, 2010 2:46 pm | |
| [quote="TWade] vjerovatno ima neko racionalno objasnjenje[/quote] da ickeovsko objasnjenje.. svi smo mi u matrixu kao kolektivna svijest a to su nekakvi errori u nasem programu.. ili je uprogramirana u kolektivnu svijest dovoljno racionalno | |
|
| |
Džafer Bavčić Stanica
Broj postova : 21 Age : 46 Registration date : 02.04.2010
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini pet tra 02, 2010 9:47 pm | |
|
Zadnja promjena: Džafer Bavčić; uto lis 23, 2018 1:42 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
hromi Dinosaur
Broj postova : 360 Location : Srbija Registration date : 24.01.2010
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini pet tra 02, 2010 10:02 pm | |
| Zato sam ja vise za direktniji pristup , vidis coveka , curu , gohula , boga , ides do njega probas pricati sa njim , uhvatis neki dokaz i najjvaznije proveris da nije slucajno od krvi i mesa .....(probas da ga dotaknes) a ako ti ruka prodje kroz doticnog , najebo si | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini pet tra 02, 2010 10:18 pm | |
| Meni se cini da si najebo ako ti ruka ne prodje kroz njega jer sto ti duh uopce moze | |
|
| |
guenhwyvar Riba
Broj postova : 111 Age : 38 Registration date : 06.10.2009
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini sub tra 03, 2010 12:29 am | |
| nek on ne moze nista samo nek je sto dalje od mene | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini sub tra 03, 2010 12:43 am | |
| Sve sami heroji | |
|
| |
Magia Stanica
Broj postova : 14 Age : 40 Location : Velika Gorica Registration date : 23.10.2009
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini ned tra 04, 2010 12:26 pm | |
| Haha...al više put sam čula-čak i od ljudi što su bili po bojištima za vrijeme rata.Izjava tipa-radije bi vidio nekog vojnika sa suprotne strane il neku stvarno opasnost al djevojka u bjeloj halji je vrhunac straha i fobije.Onda tek se upale lampice. | |
|
| |
whitelady PraGlodavac
Broj postova : 541 Age : 49 Location : topusko-banovina Registration date : 17.10.2010
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini uto lis 26, 2010 8:52 am | |
| white lady- bijela dama
White Lady je vrsta ženskog duha koji se navodno pojavljuje u mnogim ruralnim područjima, i za koji se pretpostavlja da je umro ili pretrpio traumu u životu . White Lady -legende se nalaze širom svijeta . Zajedničko za mnoge od njih je tema od gubitka , ili što ju je izdao muž ili zaručnik. Oni su često povezani s pojedinim obiteljskim linijama , kao predznak smrti . Kada se vidi jedan od tih dugova to je predznak da će netko u obitelji umrijeti. Općenito, aspekti ovog fenomena su da je duh žena , odjevena u odoru kasnog viktorijanskog doba , vidljiva vozeći uz ruralne ceste, a povezana s nekom lokalnom legendom o tragediji. Ali mnogi od tih priča su lažne.
Većina izvještaja koji se odnose na bijele dame imaju neke zajedničke osobine . One su obićno oblečene u bijelo, i ne jako duge bijele kose. Njihova je koža bijela kao mlijeko na takav način se ne može razlikovati od njihove odjeće . Iako je svaki dio bijeli ,ženski lik je bijel kao mlijeko, još uvijek možete vidjeti detalje ,kosu, nos, oči, obrve i usne. Lice joj izgleda kao da se iz nekog razloga i, suprotno onome što mnogi misle, nije trebala biti na tom mjestu,zastrašujuće zvući.
Bijele žene su ,izvijestili da gledaju ravno u oči. Većina ljudi koji tvrde da imaju iskustvo bijelih ženskih Ukazanja, izvješćuju da su osjetili da im je htjela nešto reći. Bijela dama se pojaviti određenoj osobi , i vjerojatno čini se da ne više od jedne osobe u isto vrijeme . U većini slučajeva bijela dama nestaje kada doživljava jedno ukazanje, poziva da je netko gleda.
| |
|
| |
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini čet vel 09, 2012 1:32 am | |
| I ovdje kod mene ima legenda o bijeloj ženi. Znam za nekoliko ljudi koji kažu da su je vidjeli. Navodno je to neka žena koja je išla na posao tu u tvornicu (zaboravio sam ime) navodno ju je udario vlak. | |
|
| |
Zozily Dinosaur
Broj postova : 397 Age : 32 Location : Vtc/Zagreb Registration date : 11.06.2008
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini čet vel 09, 2012 1:57 am | |
| Ja sam iz Virovitice, ali nisam ništa čuo o toj djevojci. Znali smo se prije nekih 5 godina stalno vozikat biciklima po okolnim brdima i baš bi raspravljali prolazeći kroz šume o takvim stvarima, kako bismo reagirali i sl, ali nikad nas ništa konkretno nije iznenadilo | |
|
| |
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini čet vel 09, 2012 2:01 am | |
| ni ja ovdje nisam ništ vidio, a mnogo ljudi kaže da su je vidjeli. | |
|
| |
Citadel Stanica
Broj postova : 16 Age : 39 Registration date : 05.01.2011
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini sri oľu 14, 2012 3:37 am | |
| Znam da je ovo stariji post ali autor je mogao dati malo više detalja. Budući da vas je bilo osam nikako nije riječ o halucinaciji. Dali je djevojka gledala u vas? Kako se dojmila? Ravnodušno, izgubljeno, u svom svijetu, da li je bila svjesna vaše prisutnosti?
Moguće racionalno objašnjenje jest da je neka djevojka iz sela, depresivna i melankolična odlučila malo prošetati šumom razmišljajući o koječemu. Sumnjam da se išla obući u bijelu haljinu i otići u šumu prepadati dječake, to mi je malo nategnuta teorija.
Sad, dali ste ikad viđali opet tu djevojku? Dali ste vidjeli djevojku negdje u gradu koja je podjsečala na djevojku u šumi? | |
|
| |
megawar888 Riba
Broj postova : 196 Age : 34 Location : Zona Sumraka Registration date : 30.04.2012
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini uto svi 08, 2012 4:49 pm | |
| | |
|
| |
asararel Prašina
Broj postova : 3 Age : 26 Registration date : 01.07.2012
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini ned srp 01, 2012 10:09 pm | |
| TWade jesi li ikad razmišljao da odeš na to mjesto sam sada kad si stariji? | |
|
| |
terx Stanica
Broj postova : 14 Age : 28 Location : Croatia Registration date : 17.07.2012
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini uto srp 17, 2012 1:49 am | |
| Cuo sam za ou pricu kao mali...jednom mi je mama pricala kad su njezini roditelji bili mladi oni su također vidli djevojku u bjelome ali kraj nje je stajao veliki bijeli pas s crvenim ocima naravno nisam vjerovao do neki dan kad su se dvojica prijatelja s time susreli a nikad nisu culi za tu pricu,ali cudno je to sto se pojavljuje ivujek blizu drveta breze...te sad prije dva dana kolega je isao doma sam na motoru i vidio je tu zenu kako je pricao izasla iz dvorista mojeg pokojnog susjeda te kao da je samo usla u nasip i to je to...to mjesto tocno ispred moje ulice u kojoj na pocetku su dvije breze...ovo je vec malo previse za nas ali sta je tu je....mozda je to samo nasa masta ili ko zna sto....ako netko zna nesto vise o ovome neka slobodno kaze | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Djevojka u bijeloj haljini | |
| |
|
| |
| Djevojka u bijeloj haljini | |
|