| Gdje se skrivaju marsovci? | |
|
+15userNejm Alpha Saroman mare myst000 snark vedran Blizzard Svjetloisjena Rain silver Milab zvezda Aleksandar Veliki ThE_IMMORTAL 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ThE_IMMORTAL Majmun
Broj postova : 1324 Age : 33 Location : Evanescence Croatia Registration date : 18.09.2007
| Naslov: Gdje se skrivaju marsovci? pet stu 09, 2007 11:42 pm | |
| - Citat :
- NASA-ina letjelica Mars Odyssey snimila je sedam velikih otvora na obroncima marsovskog vulkana. Tamni kruzni oblici promjera 100-250metara najprije su zbunjivala NASA-ine struönjake, a onda je utvrdjeno da su to zapravo ulazi u marsovske spilje. Do tog zakljucka strucnjaci su dosli usporedbom razlika u temperaturi na poslijepodnevnim i snimkama prije svitanja.
*izvor Meridijani sta mislite o ovome? prvo pronadjeno lice na marsu s nekoliko piramida i jednom petokrakom kao i na zemlji u iranu, pa onda i ovakve spilje... samo treba provjeriti jesu li to iste one kao i kod nas na zemlji, misli na one u turskoj, malti, itd. | |
|
| |
Aleksandar Veliki Čovjek
Broj postova : 6274 Age : 116 Location : E11T Registration date : 20.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? sub stu 10, 2007 12:04 am | |
| Izgleda da je petokraka simbol Marsovaca. | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? sub stu 10, 2007 12:10 am | |
| Petokraka je poznata kao simbol coveka sa 5 ekstremiteta, lici na simbol raspeca, a njeno najranije pojavljivanje datira nekoliko hiljada godina u nazad... NAravno, u medjuvremenu je mnogo puta tumacena na razlicite nacine, kako je kome kada odgovaralo... * | |
|
| |
Milab Žaba
Broj postova : 226 Age : 46 Registration date : 28.10.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? ned stu 11, 2007 8:52 pm | |
| Otkrili su da su tri piramide na Zemlji, tri piramide na Mjesecu i tri piramide na Marsu smještene tako da kad im se vuće crta iz vrha završavaju na Orionovom pojasu koji sadrži tri zvijezde. Dakle, tri x tri vrha u tri zvijezde. | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon stu 12, 2007 2:29 am | |
| tema premjestena u astronomiju...
a ne znam, nisam cuo za to.. ima li mozda kakvih slika? | |
|
| |
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon stu 12, 2007 2:49 am | |
| Bila je već jedna slika o jednoj takvoj rupi. Nemaš puno što vidjeti crna točka da nemože biti crnija ne površini Marsa.
Rupa je sigurno, a kamo vodi to nitko nezna... | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon stu 12, 2007 9:16 pm | |
| Špilje, ponori, rupe, rupetine, sva ta mračna i sjenovita mjesta oduvijek draškaju ljudsku znatiželju, izazivajući istovremeno osjećaje od blage jeze, do paničnog straha. Još kad se takva rupetina nađe na Marsu, a mi čitali Sitchinove knjige... Vidjela sam i ja negdje te fotografije, ali ih nisam u stanju naći jer mi komp radi u safe mode-u zbog nekog kvara i sve mi je povećano, nemam živaca čekati hoće li mi se neka slika povećati ili ne... | |
|
| |
ThE_IMMORTAL Majmun
Broj postova : 1324 Age : 33 Location : Evanescence Croatia Registration date : 18.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon stu 12, 2007 10:51 pm | |
| - Milab je napisao/la:
- Otkrili su da su tri piramide na Zemlji, tri piramide na Mjesecu i tri piramide na Marsu smještene tako da kad im se vuće crta iz vrha završavaju na Orionovom pojasu koji sadrži tri zvijezde. Dakle, tri x tri vrha u tri zvijezde.
imajul gdje kakve slike ili dokazi za te piramide na mjesecu??? | |
|
| |
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon stu 19, 2007 2:32 pm | |
| - ThE_IMMORTAL je napisao/la:
- Milab je napisao/la:
- Otkrili su da su tri piramide na Zemlji, tri piramide na Mjesecu i tri piramide na Marsu smještene tako da kad im se vuće crta iz vrha završavaju na Orionovom pojasu koji sadrži tri zvijezde. Dakle, tri x tri vrha u tri zvijezde.
imajul gdje kakve slike ili dokazi za te piramide na mjesecu??? Piramide na Mjesecu???? Inače, znam za to da su piramide u Gizi u formaciji kao i one zvjezde iz Orionovog pojasa, a šta zapravo taj oOrionov pojas predstavlja??? | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon stu 19, 2007 7:05 pm | |
| - Milab je napisao/la:
Zar to nebi ovisilo o trenutnom stanju rotacije Zemlje, Mjeseca i Marsa? | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon stu 19, 2007 9:36 pm | |
| Kažu da su ovo piramide na nasinoj snimci mjeseca: Mislim da baš i nema uvjerljivih snimki, a sjećam se da sam negdje i o tome čitala... | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? sub pro 01, 2007 1:40 am | |
| hmm... a slusajte, sigurno nisu svi planeti u potpunosti solidni, bez ikakvih rupa, pa sad.. sto je u njima, to je vec druga stvar. a snimke zaista ne izgledaju bas preuvjerljivo, ni one s marsa ni s mjeseca. | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? sub pro 01, 2007 11:23 am | |
| Meni je ova fotkica prilicno ok... * | |
|
| |
vedran Stanica
Broj postova : 26 Age : 42 Registration date : 28.10.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? čet srp 10, 2008 11:28 am | |
| Ja na ovoj fotki vidim samo maglu, niš više,ako je to magla! | |
|
| |
snark Žaba
Broj postova : 248 Age : 54 Registration date : 19.04.2008
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pet srp 11, 2008 1:02 am | |
| ako je to uopće mjesec? doduše, ja vidim piramidu. | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? ned srp 13, 2008 3:06 pm | |
| doduše, da, nekakvi piramidalni oblik je tu, al pitanje je da li je prirodan ili ne.. doduše, to bi se dalo ustvrditi pomoću uzimanja uzorka i slično!
A što je to s tom petokrakom na marsu, za to još nisam čuo?? | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon srp 14, 2008 1:20 am | |
| Slicica je malena, pa koga zanima neka samo u Google unese "pentagram on Mars" i trazi pretragu slika... Pojavice se u prvom redu, a na linku je i ceo clanak... * | |
|
| |
silver Majmun
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? pon srp 14, 2008 8:42 am | |
| | |
|
| |
myst000 Stanica
Broj postova : 24 Age : 32 Registration date : 27.06.2008
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? uto srp 15, 2008 1:43 am | |
| sa ne postoji neko lice na marsu il nes...ma ja sam skoro siguran da je tamo nekad davno postojao zivot...ako ne i danas xD...a sa trazimo tako daleko ,sa nisu neki monoliti na mjesecu...nitko da to malo pogleda iz ove NASA-e ...jebena amerika xD | |
|
| |
mare Riba
Broj postova : 154 Age : 35 Location : zagreb Registration date : 26.07.2008
| |
| |
Saroman Žaba
Broj postova : 291 Age : 44 Registration date : 29.07.2008
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? uto srp 29, 2008 8:41 pm | |
| HE he smijem se sam sebi,trenutak prije napisao sam jedan post na drugoj temi,kad ovdje opet vidim tu nejasnu sličicu,heeh koliko se ja sjećam ljudi su sletjeli na mjesec,što neprošetaju malo i kvalitetnim digitalnim aparatom uslikaju to i zumiraju trlijijun puta da se vidi iz bliza,haha smiješno.
Nekoje napisao imaju 3 piramide na zemlji??malo mi je najasno ,koliko ja znam ima puno piramida na zemlji,u engleskoj,egiptu južna amerika pa evo i u bosni sada.mozda još za neku nisam čuo | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? uto srp 29, 2008 8:56 pm | |
| A je? Promaklo mi to da je negdje napisano da ima samo 3 piramide...hmmm...svasta | |
|
| |
userNejm Pračovjek
Broj postova : 3398 Age : 31 Location : Mars Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? uto srp 29, 2008 9:09 pm | |
| čini mi se da imaju piramide i u kini | |
|
| |
mare Riba
Broj postova : 154 Age : 35 Location : zagreb Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? uto srp 29, 2008 9:30 pm | |
| - Saroman je napisao/la:
- HE he smijem se sam sebi,trenutak prije napisao sam jedan post na drugoj temi,kad ovdje opet vidim tu nejasnu sličicu,heeh koliko se ja sjećam ljudi su sletjeli na mjesec,što neprošetaju malo i kvalitetnim digitalnim aparatom uslikaju to i zumiraju trlijijun puta da se vidi iz bliza,haha smiješno.
Nekoje napisao imaju 3 piramide na zemlji??malo mi je najasno ,koliko ja znam ima puno piramida na zemlji,u engleskoj,egiptu južna amerika pa evo i u bosni sada.mozda još za neku nisam čuo ma ljudi moji,niko nikad nije bio na mjesecu(citala u knjizi zavjera svih vremena)a i na ove 3 piramide mozda se misli na 3.paralelne piramide sa tim ostalima joj nemam pojma odsad promatram | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje se skrivaju marsovci? | |
| |
|
| |
| Gdje se skrivaju marsovci? | |