| Liječenje zvukom | |
|
+6Flamezar MoW Legionar flory ANTEA65 Alpha 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
S N A V E Stanica
Broj postova : 25 Age : 61 Registration date : 12.06.2009
| Naslov: Re: Liječenje zvukom sri kol 04, 2010 1:50 pm | |
| da li mi netko moze napisat adresu sa koje mogu skinut nesto ucinkovito za meditaciju,npr OM, gongove ili nesto po vasem izboru.pokusala bih sa meditacijom a u sve se slabo razumijem. hvala | |
|
| |
Annabel Lee Riba
Broj postova : 134 Age : 30 Location : Somewhere over the rainbow Registration date : 31.07.2010
| Naslov: Re: Liječenje zvukom sri kol 04, 2010 2:29 pm | |
| - flory je napisao/la:
- Dok su mi dojmovi još svježi, željela bih ih podijeliti s vama.
Do maloprije sam meditirala. Sastavila sam playlistu s ovim frekvencijama, pocevsi od najnize, pa sve redom do one 852 Hz. Legla sam jer mi je tako lakse opustiti se. I krenula. Kao prvo, te frekvencije su mi izvrsno potaknule ono "titranje" E sad, zanima me jel svaka od frekvencija izravno povezana sa jednom od čakri? Počevši od najniže, paralelno sa korijenskom čakrom.. pa sve do najviše solfeggio frekvencije koja odgovara krusnkoj čakri. Tako sam osjetila. Prva frekvencija je potakla tijelo na titranje, kao da je uzemljivala energiju. Kako se nastavljalo, automatski bih osjetila snažne navale energije u pojedinim čakrama i pulsiranje. Frekvencije su se više penjale, a pulsiranje i osjećanje energije u onim nižim čakrama se nastavljalo, uz to da se uvijek pridružila slijedeća čakra.
Moram priznati da nisam nikada toliko jako i intenzivno osjećala svoju energiju. Preplavilo me to titranje, penjući se prema glavi. A kad je odšla zadnj frekvencija, ona 852 Hz.. osjećaj je bio tako savršen i skladan. Čim sam čula taj ton, bio je idealan završetak te nekakve ljestvice. Doveo je energiju u prelijepi sklad. i evo, sad još uvijek, dok ovo pišem, osjećam energiju na vrhu glave.. kao da mi netko pod tlakom napumpava vrh glave, pa osjećam energiju i iznad fizičkog vrha glave.
Eto, osjećam se kao da je netko nešto otvorio unutar mene. Ah da,.. fantastično je kako valovi energije preplave tijelo. trebala bih ovakvu meditaciju češće primjenjivati. hmm Toliko od mene. još sam pod dojmom Koliko mi se čini, to što si ti radila je otvaranje čakri, ako se dobro sjećam... Budi pažljiva sa tim jer takvim otvaranjem čakri oslobađaš veliku količinu energije koja može da privuče neke sisače energije da ti se prikače. Negdje sam čitala da bi prilikom takvih radnji, i prilikom bilo koje vrste meditacije trebalo zamišljati kao jedan ljubičasti omot oko nas, krug, plašt, kako god vam odgovara, zato što se ljubičasta boja u astralu koristi kao zaštita od negativnih entiteta, tako da... Samo ubaci malo ljubičastog u meditaciju, i biće okej | |
|
| |
flory Majmun
Broj postova : 1335 Age : 31 Registration date : 06.01.2010
| Naslov: Re: Liječenje zvukom sri kol 04, 2010 3:43 pm | |
| @Snave, ovo je moj prijedlog: meditacija uz solfeggio frekvencije--playlista je napravljena tako da (solfeggio) frekvencije idu od najniže redom prema najvišoj .. evo još jedna playlista... OM meditacija@Annabel, nisam znala da se tako otvaraju čakre I hvala za savjet s ljubičastim plaštem | |
|
| |
Annabel Lee Riba
Broj postova : 134 Age : 30 Location : Somewhere over the rainbow Registration date : 31.07.2010
| Naslov: Re: Liječenje zvukom sri kol 04, 2010 5:39 pm | |
| Čakre se otvaraju na razne načine, da bi se poboljšao protok energije kroz tijelo. Ja sam takvo nešto radila na drugačiji način, ali sve je to individualno, izgleda da je to nešto što tebi odgovara Samo informiši se malo još o tome, da ne bi bilo neželjenih posljedica | |
|
| |
S N A V E Stanica
| Naslov: Re: Liječenje zvukom sri kol 04, 2010 5:41 pm | |
| | |
|
| |
S N A V E Stanica
| Naslov: Re: Liječenje zvukom čet kol 05, 2010 7:51 pm | |
| - flory je napisao/la:
- @Snave, ovo je moj prijedlog:
meditacija uz solfeggio frekvencije
--playlista je napravljena tako da (solfeggio) frekvencije idu od najniže redom prema najvišoj
.. evo još jedna playlista... OM meditacija da li postoji nacin da ih skinem ovaj program gore, mislim da ga je stavila alopha, kod mene nece da funkc. ima li netko nesto drugo EDIT:drugi put cu ipak pogledat,greska, MoW ga je stavila ali nije mi od pomoci. | |
|
| |
waldox Majmun
Broj postova : 1779 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Liječenje zvukom uto sij 20, 2015 8:16 pm | |
| glupost, terpaija zvukom.koga je medicina izlječila tabletama a kamoli zvukom.cijeli svijet je svinjac | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Liječenje zvukom uto pro 15, 2015 1:36 pm | |
| gledao sam to sinoć na rubu znanosti,ma teško mi je u to vjerovati.na rubu znanosti zadnje 3 godine se ne bvi baš onim tema kakve volim,čudovišta,alieni,svemir,itd, | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Liječenje zvukom sri pro 16, 2015 12:15 pm | |
| - waldox je napisao/la:
- glupost, terpaija zvukom.koga je medicina izlječila tabletama a kamoli zvukom.cijeli svijet je svinjac
muzika je otvorena, nemaš kaj vjerovat. možeš slušat i čut, možeš slušat i nečut a možeš i ne slušat i ne čut. možeš ne slušat a čut i pisat muziku. možeš svirat i ne svirat. možeš čak i loše svirat | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Liječenje zvukom sri pro 16, 2015 12:27 pm | |
| kako tko vjeruje.daj bože da sam krivu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Liječenje zvukom | |
| |
|