the last remnant Višestanični organizam
Broj postova : 74 Age : 54 Location : Lutece Registration date : 19.12.2011
| Naslov: Re: Sta je vaznije? pet sij 06, 2012 10:30 am | |
| - Djole je napisao/la:
- Izvinjavam se ako sam postavio temu koja je vec bila, novi sam na forumu. Zanima me da li je vaznija ljubav ili prijateljstvo? Imam djevojku i kada izadje sa drugaricama ne pise, ne javlja se, nista. Tako 2 ili vise sati. A lada ja izadjem sa svojim drustvom nadjem vremena da joj se javim. Rijec je o vezi na daljinu, da nebi bilo zabune. Unaprijed hvala.
bezi od daljine kad si jos tako mlad..to bih ti rekao u startu ali... u mojih bese skoro 36 sam imao tada i sreo ljubav onako bezveze na internetu i bas ovde nemoj da te cudi moj broj postova i reg-time,tu sam od otvaranja..... na daljinu je itekako tesko veruj mi:tri -4 meseca,neki put vise u parizu pa dve-3 nedelje,mesec sa njom u zagrebu....na kraju ode bez reciju ... ne zameram joj ,ako cita il procita neki put ovo nek zna da sam i danas lud za njom i da nas je razdvojila daljina,ne ona il ja po sebi no daljina.. Nadam se da ce ti moje zivljeno pomoci da razmislis lepo o daljini jer vreme leti little big mane | |
|
Cico PraGlodavac
Broj postova : 839 Age : 37 Registration date : 11.10.2008
| |
Marko88 Višestanični organizam
Broj postova : 45 Age : 36 Location : Zagreb Registration date : 17.02.2012
| Naslov: Re: Sta je vaznije? pet vel 17, 2012 7:46 pm | |
| Prijateljstvo je uvijek vaznije, za ljubav ima vremena kasnije | |
|
baffy Riba
Broj postova : 122 Age : 36 Location : Doboj-Zemun-Beograd-Vršac-Kladovo Registration date : 29.11.2012
| Naslov: Re: Sta je vaznije? pet stu 30, 2012 6:58 pm | |
| Pa važno je i jedno i drugo... I sama sam u vezi na daljinu, razdvaja nas samo 250 km ali takvi smo da i ako izađemo negde sa društvom, javimo jedno drugom gde idemo i sa kim i javimo se kada se vratimo al zato smo bar 5h dnevno na skype ili fb ili tel | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta je vaznije? | |
| |
|