| Nogometna Liga Prvaka | |
|
+9Madonna Einar Korplikan Fantom Neo Floridain biga Chakotay Blizzard 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka ned svi 29, 2011 9:58 am | |
| nisam gledao utakmicu, bio sam u gradu, al pogledao sam golove na internetu.. drago mi je što je Barca dobila, unatoč govorkanju da su u finale došli namještaljkama, zaslužili su pobjediti... trenutno i jesu najjači klub u europi i malo tko im može zapeti.. | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka pon lip 06, 2011 11:50 am | |
| Ma, to najviše govore Realovci kojima je Mourinho sveta krava, pa su njegova cendranja shvaćali jako ozbiljno. A istina je takva da je bilo sudačkih odluka i kontra Barce, recimo poništen regularan gol protiv Arsenala za 2-0, nesuđeni drugi žuti X puta u uzvratu Barca Real, dvije glavne pogreške. Realovci se bune kako im je Pepe dobio nezasluženi crveni, e pa u uzvratu im je igrač trebao dobiti drugi žuti već na početku drugog poluvremena, pa ništa, sudac mu je opraštao kartone. O namještaljkama govore oni koji niti nisu gledali utakmice kako spada, jer da jesu, onda bi uočili da se ove sezone nitko nije suprotstavio Barceloni osim Arsenala s kojim su bili tu negdje, i ako uzmemo Real u finalu kupa, makar je ta utakmica bila srednja žalost. Prošle sezone Inter je odigrao dobru utakmicu gdje su stvarali prilike i na kraju dobili 3-1. Osim te tri utakmice, uopće ne znam tko je drugi uspio nadigrati Barcu u zadnje 3 godine u kupovima i ligi prvaka. I onda netko govori kako su nezasluženo prošli u finale i da su u finale došli samo zato jer su ih suci gurali. Tako su i za Španjolce govorili da nisu zaslužili krunu jer su se provlačili sa 1-0 kroz sve. E pa ta ista Španjolska je do polufinala imala na 53 odigrane utakmice čak 48 pobjeda. Rasturali su skroz. Ljudi pričaju gluposti, zato su bitni stručnjaci koji NE govore o uroti UEFE, već o lijepoj nogometnoj predstavi nevjerojatne generacije Barcelone. Eto, to je relevantno mišljenje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka pet kol 26, 2011 12:27 am | |
| Evo skupina lige prvaka. Kako vam se čini? | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
Broj postova : 2002 Age : 32 Location : Hrvatska Registration date : 22.03.2011
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka pet kol 26, 2011 1:05 am | |
| A grupa najizjednacenija samim tim i najnapetija. Inter ko i uvijek izvukao glupe protivnike no vjerojatno ce bit 2 jer talijani su zadnjih godina losi po grupama. Isto vazi za Milan koji bi trebao biti drugi al iskustvo mi govori da ce se boriti do (pred)zadnjeg kola za tu poziciju. Grupa C je nikakva, nezanimljiva, manutd osigurava prolaz u rekordnom roku. O D grupi se vjerojatno zna. Lyon ce vjerojatno malo napatiti real jer im je to obicaj zadnjih godina. I ta dva kluba vjerojatno prolaze. Ajax treci. Grupa E prosjecna, mozda bi genk mogao biti treci ali englezi i valencia bi trebali proc, naravno ako valencia ne padne kao sto zna. Grupa F isto izjednacene, arsenal prolazi i po meni dortmund, marsej vidim treci. Grupa G neatraktivna, kako je sad tako ce i zavrsit. I za kraj H, dobre dve ekipe barca vjerojatno prva milan drugi ali ce se 100% napatit sa bateom i pleznom jer su jednostavno taki. Zakompliciraju di ne treba | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka pet kol 26, 2011 2:16 pm | |
| Skipina A: Skupina "smrti", tu se očekuje velika borba za prolazak, na papiru su svi u igri. Prema kladionicama City i Bayern imaju dosta veće šanse od Villareala i Napolija. Pojačali se jesu, ali čekam da ih vidim u akciji. Konkretno Bayernu dajem najveće šanse za prolaz, Cityju i Villarealu podjednake, dok mi Napoli možda mrvicu visi ovdje. Prije 4 dana su dobili petardu od Barce, valjda zato Skupina B: Ne sviđa mi se ta skupina, mislim da bi mogla biti nogometno najdosadnija, iako bi tu moglo biti i iznenađenja. U Inter nemam puno povjerenja, makar su debelo favoriti u toj skupini. CSKA i Lille bi tu mogli ugroziti Inter određenim razvojem događaja, kako reče kolega, Inter bi mogao malo i zasrati tu, ne bi mi bilo iznenađenje da i ispadnu. Trabzonspor je "padobranac" tu, o njima i ne znam puno. Skupina C: Rekao bih jedna od rutinskih skupina, zato jer bi tu Manchester i Benfica trebali našamarati ove, a Manchester bi trebo našamarati sve skupa. Basel je onako, tipična srednja klasa, a Otelul su padobranci. Skupina D: Real je ovdje jedan veliki predator, u skupini sa buldogom i dva štakora. S druge pak strane, u borbu za drugo mjesto teoretski na papiru ulaze sva 3 preostala kluba. Lyon je uz Real glavni favorit za prolazak skupine, i to rekao bih da imaju debelo veće šanse i od Ajaxa i od Dinama. Razlog je taj što je unazad par godina Lyon uvjerljivo demonstrirao da rutinski odrađuju posao u skupinama, poberu bodove gdje god stignu, naročito od slabijih klubova. Nekad čak i od jačih. Ajax pak nije tako jak kao prošle godine, a i imaju iskustva sa Dinamom. U zadnja 3 ogleda Dinamo ih nije porazio u Zagrebu, iako u gostima jesu. Kako bilo, Dinamo i Ajax će se vjerojatno boriti za 3. mjesto i plasman u europsku ligu. Skupina E: Neki bi rekli rutinska skupina za Chelsea, ali ne treba brzati sa zaključcima, Chelsea mi se ne čini kao "gotovo nepotopivi brod" kao koju godinu ranije. Bayer je tu ploveća mina i mogli bi prirediti iznenađenje. Valencia ko Valencia, a Genk je više-manje kao i Dinamo u svojoj skupini, ulaze u borbu za 3. mjesto, a za prolazak dalje su im šanse jako male. Skupina F: Interesantna skupina. Arsenal bi trebao proći dalje, iako očekujem da će se namučiti za to. Marseille je prošle sezone bio neugodan protivnik, tvrdi i borbeni, s njima se ne igra lako, a i nije im puno falilo da prošle sezone izbace Manchester. Dortmund su rasprodali neke igrače, malo se oslabili, ali mislim da imaju dovoljno kvalitete da pariraju čak i za prvo mjesto u grupi, iako bih rekao da im je domet drugo mjesto. Olympiacos će pokušati otrgnuti koji bod ovdje, ali ne dajem im neke pretjerane šanse. Skupina G: Iako djeluje kao najslabija skupina, ovdje bi moglo biti zanimljive borbe za prolaz dalje, tj. drugo mjesto. Porto i Šahtjor bi trebali voditi glavnu riječ, ali Zenit je dokazao da su ozbiljan klub i da definitivno znaju igrati nogomet. S jedne strane se može desiti da se Porto i Šahtjor odmah odlijepe od ostatka, ali može se isto tako desiti napeta borba za pozicije. APOEL mi se čine ko padobranci tu, iako su mi nepoznanica. Skupina H: Još jedna rutinska skupina. Barca i Milan su gotovo pa dobili pozivnicu za osminu finala, međutim, tu je Viktoria Plzen, klub o kojem se ne zna puno, a koji su u kvalifikacijama igrali sjajan nogomet, između ostalog uvjerljivo su izbacili Kopenhagen koji je prošle sezone prošao svoju skupinu i bili tvrd orah i za Barcu i za Chelsea. A i Jurčić je izrekao olakšanje što ih u kvalifikacijama nisu dobili. U Barcu ne sumnjam, ali Milan više nije moćan kako je nekad bio, moglo bi tu doći i do iznenađenja, pogotovo zato jer tek treba vidjeti tko je i kakva je Viktoria zapravo. BATE nije ništa posebno, mogli bi u borbu za treću poziciju eventualno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka pon ruj 12, 2011 3:55 am | |
| City fantastično stoji i igra. Mogu oni ciljati i na prvo mjesto u skupini. | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka pon ruj 12, 2011 10:12 am | |
| | |
|
| |
Einar Majmun
Broj postova : 1241 Location : Daleko od zdravog razuma... Registration date : 27.04.2010
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka pet ruj 16, 2011 12:48 pm | |
| hahaha Dinamo - Real 0:1 Dinamo je pošteno namučio Real, moram priznat. Štoviše, tako su potegli nakon što su primili gol da sam pošteno očekivao izjednačenje... | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
| |
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sri lis 05, 2011 12:21 pm | |
| Liga prvaka teče vie-manje očekivano. Dobro, osobno nisam pratio Napoli i nisam znao da su toliko dobri zapravo, ili barem rezultati tako pokazuju. Jedva čekam njihovu sljedeću utakmicu s Bayernom da vidim koliko su zapravo dobra oba ta kluba. Bayern ima ubojiti učinak u zadnje vrijeme, brutalna gol razlika 20 i nešto naprema jedan. S druge pak strane Napoli također ima solidan učinak, mogla bi to biti dobra utakmica. City dere guzice u prvenstvu, ali dosad nisu imali pravi izazov pred sobom, neki jači klub. Napoli ih je namučio, ali to je sve. Bit će zanimljivo gledati njihov skori dvoboj sa Unitedom u prvenstvu. Cilj im je jasan u ligi prvaka, trebaju pobijediti Villareal. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka uto stu 01, 2011 5:16 pm | |
| Večeras Borussia vs Olympiacos na prijenosu. Iako ne tako popularna imena, mislim da bismo mogli gledati dobru utakmicu. Zadovoljan sam sa izborom utakmice. Makar ima boljih, Valencia Bayer, Zenit Šahtjor... Makar sve je to isti drek. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka čet stu 03, 2011 12:59 am | |
| | |
|
| |
Einar Majmun
Broj postova : 1241 Location : Daleko od zdravog razuma... Registration date : 27.04.2010
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka čet stu 03, 2011 10:42 pm | |
| Basel mi se svidio ove godine. Polažem nade u njih, djecu moju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka uto stu 22, 2011 2:25 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sri stu 23, 2011 12:54 am | |
| Zanimljiv tijek zbivanja. 9. minuta, 3-0 za Real, Dinamo dao 2 gola zadnjih 10 minuta... Drugo poluvrijeme 2-2, koliko kladioničarskih gubitaka! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sri stu 23, 2011 1:09 am | |
| Ovi komedijaši slave što su zabili prve golove u ligi prvaka i to Realu. To što su izgubili 6-2 i igrali ko bačve nikom ništa. Zato nam nogomet i jest u onoj stvari, svi se tješe nekim stvarima nakon utakmice, ili pruženom igrom unatoč porazu, ili nadi da će ubuduće biti bolje. Svaka čast, nema šta. Nadam se da će ih Lyon natrpati usred Zagreba pa neka se onda opravdavaju. | |
|
| |
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sub pro 03, 2011 1:46 pm | |
| zao mi je sto je dinamo ispao iz daljnjeg natjecanja...posebice radi smanjenog koeficijenta pri uefi...@ | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sri pro 07, 2011 2:11 pm | |
| Vodstva Dinama i Reala sve su izgladila, Mourinho neće tražiti zabranu pristupa za Krunu Jurčića ako ga budući bivši trener Dinama prestane noću nazivati i dahtati u slušalicu. Kruno se složio, ali i dalje ima namjeru istetovirati Mouov lik na lijevu nadlakticu, blizu srca. Da se Krunu pita Dinamo bi svih 6 utakmica Lige Prvaka igrao protiv Reala, a on bi ih svih šest prosjedio Mourinhu u krilu, no pita se UEFA-u a oni kažu – Dinamo zadnje kolo igra protiv Lyona. Dobra vijest je – Dinamo nema što izgubiti, ispali su i igraju samo za ponos. Loša vijest je – ponos i nije kategorija do koje naši nogometaši previše drže. Lyon mora danas pobijediti Dinamo sa 5, 6 golova razlike i nadati se kako će Real također pobijediti Ajax sa nekoliko golova razlike. Moram priznati, teorija prolaza Francuza izgleda poprilično nategnuto. Dinamov problem je obrana koja je propusna i kad igraju najbolji, a u ovom susretu neće biti Tonela, Šimunića, možda ni Cufrea. Bilo bi lijepo da proradi napad, pa ako baš moraju pasti, neka padnu kao muškarci. U svakom slučaju, zatvara se europska sezona za hrvatske klubove, bilo bi lijepo da odemo s nadom i vjerom u bolje sutra, a ne sa pet golova u mreži. http://www.tvhr.net/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sri pro 07, 2011 2:13 pm | |
| Tko šljivi Dinamo, ionako im utakmice nisu dobre za gledanje, danas gledam City - Bayern, borba Cityja za prolaz. | |
|
| |
casperzg Prašina
Broj postova : 7 Age : 32 Registration date : 07.12.2011
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sri pro 07, 2011 2:43 pm | |
| city prolazi ziher | |
|
| |
casperzg Prašina
Broj postova : 7 Age : 32 Registration date : 07.12.2011
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka sri pro 07, 2011 2:43 pm | |
| city prolazi ziher | |
|
| |
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka čet pro 08, 2011 3:06 pm | |
| sedam komada u dinamovoj mrezi...odlazak jurcica...hm...vise bi volio da je otisao mamic...po mogucnosti u hajduk pa da mozemo i mi naredati par liga prvaka...@ | |
|
| |
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka čet pro 08, 2011 3:30 pm | |
| a imali su Lyon u šaci... buuuhahahaha... kako su se prosuli... pa da sam ja onako izgubio, ne bih mogao navijačima više nikad na oči izaći... poobarali su vjerojatno sve rekorde u ligi prvaka... jad tuga i čemer... a još je jadnije kad uzmemo u obzir da su najbolja momčad HR lige... pa kakvi su tek onda drugi????? | |
|
| |
Madonna Pračovjek
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka čet pro 08, 2011 4:05 pm | |
| da...zbilja smo na niske grane spali...@ | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka čet pro 08, 2011 5:46 pm | |
| Vidim da se bruji po netu namještanju utakmice. Kao, Dinamovci su na smiješno jednostavne načine dobili golove, igrali su totalno drugačije nego u prvom poluvremenu, a istovremeno su Ajaxu poništena 2 regularna gola tako da ne prođu dalje, inače bi prošli. Potom Vidin namig napadaču Lyona i palac gore nakon što je ovaj dao gol... Hmmmm | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nogometna Liga Prvaka | |
| |
|
| |
| Nogometna Liga Prvaka | |
|