Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Susret s duhom ...

Go down 
+16
0troublemaker0
floridana
garfild
kurto
malenaivi
Ixchel
Fixo
grof
Absynthia
Milab
Neobicni forumas
Svjetloisjena
zvezda
silver
Alpha
bir
20 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Ixchel
Stanica

Female
Gemini Horse
Broj postova : 16
Registration date : 22.12.2007

Susret s duhom ... - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub sij 19, 2008 7:37 pm

a da ipak zamijeniš tv?
pa ako se stvar opet ponovi, znači... :D
[Vrh] Go down
Absynthia
Pračovjek

Female
Virgo Rat
Broj postova : 2346
Registration date : 01.12.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub sij 19, 2008 7:56 pm

Hahahahaha kak ste dobri :P

Zgasi se TV uuuuuu duh!!!!!!!! Hahahahaha
rofl rofl :dance2: dance
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub sij 19, 2008 10:43 pm

But than again...ko se zadnji smije najsladje se smije...rece duh i ugasi TV face

Čovjek
malenaivi

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 7178
Registration date : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub sij 19, 2008 11:33 pm

Kad bi se držali neke sfere normalnosti. Složili bi se da se radi o kvaru, ili naponu. vjerojatnije naponu.

kad bi htjeli vjerovati u nadprirodno mogla bi se složiti da je možda nekakav duh.

Ono što sigurno ne bi volila je komunicirati s duhom i cekati da mi posalje neku poruku.

Neka oni lipo budu tamo di jesu. Jos nisam cula da je neko bija u kontaktu s duhom pa da nije ima pizdarije.

da sam dozivila neko otkrice glede duha jesam, ali ne obazirem se.

Ipak moram spavat noću! affraid
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub sij 19, 2008 11:37 pm

Ajde nam ispricaj svoje iskustvo :)

Čovjek
malenaivi

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 7178
Registration date : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub sij 19, 2008 11:45 pm

Ma vec sam ga napisala ! na nekoj drugoj temi
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub sij 19, 2008 11:59 pm

Aha...OK...pokusat cu nac...u biti vjerojatno sam vidjela ali se sad ne mogu sjetit...
Tnx anyway :)

Stanica

Male
Libra Dragon
Broj postova : 29
Registration date : 27.12.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesri tra 02, 2008 2:07 pm

bir je napisao/la:
Evo ovako,kupio ja novi TV ,prkjucer... I dobro idem ja sad njega isprobat i gledam ja na drugom tekmu... I najdedamput mi se promjeni program... Userem se ja i prebacima na tekmu oped da se smirim.... I nakon nekog mi se vremena ponovo prebaci na isti program.... i sve po starom i najedamput mi se TV skroz zgsi...
Kvar u TV-u ili duhovi?
Ako ciljate na prvo TV je nov novcat star 2 dana sa tako da...

ee možda ti je neko s onim satom s kojim moš mjenjat programe,palit i gasit tv bio na prozoru i zezo te lol lol lol lol lolcina lolcina lolcina lolcina lol! lol! lol! evil evil bic pop daz strah :ghosts:
[Vrh] Go down
Absynthia
Pračovjek

Female
Virgo Rat
Broj postova : 2346
Registration date : 01.12.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesri tra 02, 2008 9:03 pm

kurto je napisao/la:
ee možda ti je neko s onim satom s kojim moš mjenjat programe,palit i gasit tv bio na prozoru i zezo te lol lol lol lol lolcina lolcina lolcina lolcina lol! lol! lol! evil evil bic pop daz strah :ghosts:

lol! lol! lol! lol! lol! lol! čak brijem da si u pravu rofl
[Vrh] Go down
garfild
Višestanični organizam
garfild

Male
Aries Horse
Broj postova : 30
Registration date : 03.04.2008

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 05, 2008 1:38 pm

e 'vako . . . neku večer sam ležo u krevetu i normalno pošo sam spavat, al odjednom sam osjetio neku čudnu energiju iznad sebe . . . tj. tako mi je najlakše objasnit to što je bilo. u prvom trenutku samo pomislio da je duh možda i pogledo po sobi nije bilo ničega.onda sam se zavuko pod deku i zaspo.
sutradan je isto bilo, malo se slabije osjetila ta neka energija šta li je već, al poslije toga ništa više nije bilo.
drugo objašnjenje za mene je možda strah ( zbog nečega prije ), al ne vjerujem jer znam što je strah . . .
jel slučajno neko zna šta, kako, zašto !?
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 05, 2008 9:39 pm

imam ja jednu priču, ne moju, ali dogodila se kad sam bio beba i ima veze sa mnom. možda nije baš duh u pitanju, ali nekakav entitet/energija, moguca (a mozda i od umora?)

uglavnom, ja sam tada imao par mjeseci.. bili smo na vikendici, bila je noć i moji roditelji su spavali u drugoj sobi, ja u boravku u kolijevci. Vrata su bila otvorena, između te dvije sobe. Moja majka se probudila u noći, išla me pogledat i vidjela sjenu koja mi se približila i samo nagnula nad mnom, kao da je htjela vidjeti jesam li u redu.. Ona je odmah pomislila da je to moj otac, zazvala ga, ali nije bilo odgovora. Približila se i posegnula rukom prema sjeni, koja se u tom trenutku jednostavno raspršila u ništa.
E sad, je li to bio njen poslijeporodiljni umor i stres (iako sam bio mirno dijete), nekakav entitet ili astralna projekcija, ne znam.. Ali ta priča me uvijek naježi nekako.brr :D
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 05, 2008 10:09 pm

Većinu neobičnih doživljaja doživjela sam u trenutku buđenja. Radi li se o nekoj varci našeg još napola usnulog mozga ili o pogledu kroz "prozor" koji nam je u budnom stanju zatvoren, ne znam. Znam samo da sam mnogo puta poželjela da sam neke stvari "vidjela" potpuno budna, a ne na granici između sna i jave.

@garfild, ono što obično nazivamo duhovima i jesu entiteti koji nisu na materijalnoj razini, dakle vibriraju puno brže nego materija. Mnogi tvrde da se radi o iluzijama koje stvaraju naši neuroni. No zašto nastaju te iluzije, osobito kad smo potpuno budni i svjesni svoje okoline? Ja već odavno ne vjerujem tim "mnogima"
[Vrh] Go down
garfild
Višestanični organizam
garfild

Male
Aries Horse
Broj postova : 30
Registration date : 03.04.2008

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimened tra 06, 2008 12:36 am

ne znam šta je, al znam da mi nije bilo svejedno :)
iako bi volio da bude opet, da istražim, da uključim i razum, da ne bude samo strah . . . al eto, ako opet bude i ja budem sav svoj pisat ću :)
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimened tra 06, 2008 9:35 am

Fixo je napisao/la:
Mojoj se sestri dok je slusala muziku linija sama od sebe pojacavala
Ja sam se cerio a ona plakala ali je bilo strasno affraid affraid

to se i meni nekad dogadja jer su zvucnici prastari, pa na pocetku bude lagan zvuk i onda se pojaca. nista cudno.:D
[Vrh] Go down
kurto
Stanica

Male
Libra Dragon
Broj postova : 29
Registration date : 27.12.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 9:53 pm

JA SAMUVIJEK KAD SAM BIO MAL HODAO I ISKLJUČIOSVE MISLIM I IMO SAM OSJEČAJ KODA LETIMPO ZRAKU , I KAD POGLEDAM DOLJE VIDIM SE MALO OD ZEMLJE I ČIM POČNEM NEŠT MILIT PRESTANEM HODAT PO NEBU , JESU TO DUHOVI ILI PRIČINJAVANJE OD MARIHUANE NEZNAM
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 10:12 pm

kurto je napisao/la:
JA SAMUVIJEK KAD SAM BIO MAL HODAO I ISKLJUČIOSVE MISLIM I IMO SAM OSJEČAJ KODA LETIMPO ZRAKU , I KAD POGLEDAM DOLJE VIDIM SE MALO OD ZEMLJE I ČIM POČNEM NEŠT MILIT PRESTANEM HODAT PO NEBU , JESU TO DUHOVI ILI PRIČINJAVANJE OD MARIHUANE NEZNAM

Bit će da je marihuana ako si je konzumirao kao mali ;)

Ne znam zašto toliko VIČEŠ? :(
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 10:14 pm

sjeno rofl2
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 10:21 pm

floridanamama je napisao/la:
sjeno rofl2

Pa sam je spomenuo marihuanu, ja se ne bih sjetila misli

Osim toga, dojam hodanja po nebu vrlo je subkjektivan i na način kako se ovdje opisuje izvan kontekstva stvarno djeluje kao halucinacija ili san :)
[Vrh] Go down
0troublemaker0
Prašina

Male
Libra Snake
Broj postova : 7
Registration date : 10.04.2008

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 10:40 pm

ban
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimepet tra 18, 2008 9:22 pm

to se ne puši, to se jede! :D
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 19, 2008 12:45 am

silver je napisao/la:

Marihuana?
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 19, 2008 5:38 pm

svjetloisjena je napisao/la:
silver je napisao/la:

Marihuana?

šiš-kolačići ne moraju biti samo od hašiša.

pa, za nepušače i one koje si ne žele uništavat pluća (jer, suprotno modernim uvjerenjima, pušenje marihuane uništava pluća nekoliko puta više od duhanske cigarete), eto, tu je rješenje, ako volite kolače..:D
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 19, 2008 7:10 pm

silver je napisao/la:
svjetloisjena je napisao/la:
silver je napisao/la:

Marihuana?

šiš-kolačići ne moraju biti samo od hašiša.

pa, za nepušače i one koje si ne žele uništavat pluća (jer, suprotno modernim uvjerenjima, pušenje marihuane uništava pluća nekoliko puta više od duhanske cigarete), eto, tu je rješenje, ako volite kolače..:D

Ah, čokoladni hašiš, sjećam se toga iz jednog starog filma rofl2
[Vrh] Go down
meli
Pračovjek
meli

Female
Pisces Dragon
Broj postova : 3492
Registration date : 15.02.2008

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimesub tra 19, 2008 9:02 pm

Gledati ovu novu seriu na rtl ili novoj čini mi se četvrtkom zove se Trava, o udovici koja je počela dilati travu, pa sad peče razne količe od marihuane, a to je dobila ideju od tipa koji drži dućan sa takvim slasticama za ljude koji boluju od nekih bolesti kod kojih marihuana ima učinak liječenja ili ublažavanja bolova.
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitimened tra 20, 2008 1:10 am

Mnogo off topica 8)
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Susret s duhom ...   Susret s duhom ... - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Susret s duhom ...
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Mladi duhom, stari tijelom i vice versa
» Bliski susreti
» Bliski susret ili?
» Slijedi li skori susret s vanzemaljcima?