Mislim koji idiot je došao na ideju da to netko puca u NLO?
Pucati u bilo kakvu letjelicu sa raketom koja ubrzava od nula do 100 km/h u samo dva i pol tjedna? I tak se jako vidi da upozorava ne samo metu nego cijelu neprijateljsku vojsku, ko ogromni neonski signal "F**k you!".
Osobno, izgleda kao da se netko igra magnezijevim raketama...
Ako ćemo svrstavati ovo u paranormalno, onda mjenjam u mišljenje da se to jedan NLO fino otisnuo i krenuo svojim poslom negdje.
Ali nikako da netko puca u nešto.
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka čet tra 28, 2011 11:39 am
Slazem se s tvojim misljenjem. Ko neka raketica djeluje. Da. U svakom slucaju mislim da nije NLO. Al ako jeste onda nema sanse da bi im vozilo proslo na eko-testu obzirom koliko dimi
_________________ Respect
Melkior PraGlodavac
Broj postova : 685 Age : 43 Registration date : 24.12.2010
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka čet tra 28, 2011 2:41 pm
Parafraziram komentar sa net.hr:"Ako je to raketa, onda ne bi niti paraglajder stigla pogoditi tom brzinom..."
All has been said.
Neo Majmun
Broj postova : 1051 Age : 37 Location : State of Columbia Registration date : 02.08.2008
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka čet tra 28, 2011 5:08 pm
Melkior je napisao/la:
Parafraziram komentar sa net.hr:"Ako je to raketa, onda ne bi niti paraglajder stigla pogoditi tom brzinom..."
All has been said.
Ma to je jedna velika izmišljotina
netko se išao zezat barem mi na ovom forumu imamo iskustva s tim
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka čet tra 28, 2011 5:12 pm
@Melk...a sto ti mislis da je?
_________________ Respect
Eudaimonium Višestanični organizam
Broj postova : 52 Age : 32 Location : Pitomača Registration date : 09.10.2008
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka čet tra 28, 2011 8:58 pm
Postoji zajednica entuzijasta za home-made pirotehniku.
Bilo tko ko je ikad igrao Counter Strike zna što je "Flashbang granata". To postoji u stvarnosti, sastoji se od brzo-gorućeg magnezijevog praha koji kad okine, u stanju je doslovce privremeno osljepit nekoga tko gleda u to. Isto tako proizvodi puno dima.
Montiraj jednu home-made takvu na home-made raketicu i isprobaj kak izgleda. Kladim se da TOČNO tako.
EDIT- Mislim, ne montiraš granatu Nego sastojak, magnezijski prah, neka ga je malko više i sporije izgara. Brutalno se vidi.
Neo Majmun
Broj postova : 1051 Age : 37 Location : State of Columbia Registration date : 02.08.2008
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka čet tra 28, 2011 9:03 pm
Eudaimonium je napisao/la:
Bilo tko ko je ikad igrao Counter Strike zna što je "Flashbang granata". To postoji u stvarnosti, sastoji se od brzo-gorućeg magnezijevog praha koji kad okine, u stanju je doslovce privremeno osljepit nekoga tko gleda u to. Isto tako proizvodi puno dima.
Montiraj jednu home-made takvu na home-made raketicu i isprobaj kak izgleda. Kladim se da TOČNO tako.
EDIT- Mislim, ne montiraš granatu Nego sastojak, magnezijski prah, neka ga je malko više i sporije izgara. Brutalno se vidi.
Do posljednje riječi. Samo što je bolje napraviti raketicu s umiješanim magnezijem u gorivo jednostavnije je
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka čet tra 28, 2011 10:29 pm
Neo je napisao/la:
Eudaimonium je napisao/la:
Do posljednje riječi. Samo što je bolje napraviti raketicu s umiješanim magnezijem u gorivo jednostavnije je
ali je eksplozivnije i nestabilnije
Melkior PraGlodavac
Broj postova : 685 Age : 43 Registration date : 24.12.2010
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka pet tra 29, 2011 1:40 am
Alpha, mislim da je netko testirao raketu-maketu nekakvu i da je slučajno išla u pravcu Mjeseca (te kuglice), što mislim da je taj NLO, iako mi je malo premaleno za Mjesec. ... a naravno sve ostalo je moguće...
Neo Majmun
Naslov: Re: Još jedna od NLO snimaka pet tra 29, 2011 10:59 pm
Melkior je napisao/la:
Alpha, mislim da je netko testirao raketu-maketu nekakvu i da je slučajno išla u pravcu Mjeseca (te kuglice), što mislim da je taj NLO, iako mi je malo premaleno za Mjesec. ... a naravno sve ostalo je moguće...