Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
Naslov: Re: NLO iznad Londona - jako dobra snimka :) čet lip 30, 2011 2:25 pm
MoW je napisao/la:
Meni opet nije jasno što ljudi žele postići s time da namještaju ovakve snimke. Jedno je zafrkancija, ali meni je čudno da je to tako često. Mnogi teoretičare zavjere to su uočili i jednostavno su konstatirali da se to radi zato da se omalovaži stvarna viđenja NLO-a i samih vanzića. Clarke očito nije ni jedno od takvih izvještaja čuo, no ja jesam...
Ljudi dobe publicitet, svaki takav video završi u nekim novostima na netu, pa se mogu pohvaliti "eto, to je moj snimak"
Neki se doduše namjerno sprdavaju s ljudima, viđao sam i takvih video-makera koji samo ismijavaju nekakve teorije lažnjacima. Onda još dok vidiš kako se ljudi zapale na tvoj lažnjak, ludilo ti je.
Neki kuju i zavjere gdje vlada namjerno potiče tonu fejkova da prikrije one stvarne snimke koje se utope među njima.
Melkior PraGlodavac
Broj postova : 685 Age : 43 Registration date : 24.12.2010
Naslov: Re: NLO iznad Londona - jako dobra snimka :) pet srp 01, 2011 1:34 pm
MisteryManiac je napisao/la:
i sam vicu Photoshop, ma da je to samo za slike
... ne, ne, ne, ne nego "Fake & Gay" je već postala zaštitna sintagma komentatora na web prostorima koji objavljuju informacije o NLOima. he-he-he.
Meni pada na pamet jedino to da ljude pomalo podsvjesno pripremaju na pravi dolazak pravih vanzemaljaca koji bi se mogli s nama "rukovati".
Evo jedna od mnogih ekranizacija "RUKOVANJA".
...jedino što me brine je, kako će se pozdraviti kad budu odlazili!
Grave Digger Višestanični organizam
Broj postova : 59 Age : 35 Location : Timespace Registration date : 13.01.2012
Naslov: Re: NLO iznad Londona - jako dobra snimka :) sub tra 07, 2012 12:30 pm
Moje skromno mišljenje Vanzemljaki pojtoje ili ne DA Da li su ljudi ikad imali kontakt s njima DA Zna li vlada puno više DA Da li je ovo prava snimka NEBITNO 80% NLO-a su zemaljskog podrijetla DA
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: NLO iznad Londona - jako dobra snimka :) pon tra 09, 2012 4:46 pm
Blizzard je napisao/la:
MoW je napisao/la:
Meni opet nije jasno što ljudi žele postići s time da namještaju ovakve snimke. Jedno je zafrkancija, ali meni je čudno da je to tako često. Mnogi teoretičare zavjere to su uočili i jednostavno su konstatirali da se to radi zato da se omalovaži stvarna viđenja NLO-a i samih vanzića. Clarke očito nije ni jedno od takvih izvještaja čuo, no ja jesam...
Ljudi dobe publicitet, svaki takav video završi u nekim novostima na netu, pa se mogu pohvaliti "eto, to je moj snimak"
.
To je to, da.
Još bolji primjer je fejsbuk pun grupa tipa "lajkaj i dobit ćeš special features" i sl..
Kasnije na takve stvari, ako dobiju puno posjeta kače razno razne reklame i sl.
Sponsored content
Naslov: Re: NLO iznad Londona - jako dobra snimka :)