da jako zanimljivi hvala za link i meni prvi jako dobar, pokušat ću iskopat šta je bilo
Jedi Mind Tricks Majmun
Broj postova : 1448 Age : 32 Registration date : 10.08.2012
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub sij 21, 2017 8:49 pm
Cudni zvukovi na 12:10
waldox Majmun
Broj postova : 1780 Registration date : 18.03.2014
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub sij 21, 2017 10:06 pm
možda neka varka
bodhisattva Žaba
Broj postova : 273 Age : 57 Registration date : 15.12.2016
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub sij 21, 2017 11:18 pm
Ne vjerujem u nikakve videe. Sumnjam da je to moguče uopče sa običnim videom zabilježiti. Sve je to varka. Pošto znamo od kud duhovi, alieni i ostala škvadra dolaze i gdje obitavaju. A zvukove moš čut svakakve kad počneš slušat. Sve je krcato zvukom. Mislio sam da je škvadra zapela na nivou i vrti se u krug.
Jedi Mind Tricks Majmun
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova ned sij 22, 2017 2:26 pm
Nije varka, osoba koja postavlja ove videe fokusira se na napustene rudnike, na svom kanalu ima preko 400 videa na temu u zadnjih 10 godina. niti jedan video na njegovom kanalu nema veze s "paranormalnim". U ovom sam prjmjetio te cudne zvukove, zvucalo mi je zanimljivo pa da ne otvaram novu, postavio sam na ovu temu. Sto ne znaci da su zvukovi mrtvih, aliena, duhova... Možda je jeka sismisa. Ali ako smijem pitati, kako znas gdje duhovi i ostala skvadra obitava i odakle dolaze?
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova ned sij 22, 2017 3:53 pm
Pa moraš to znati, ali neznam kakvo Grga ima objašnjenje.
bodhisattva Žaba
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova ned sij 22, 2017 4:24 pm
Dosta sam toga pokupio od Nowusa. Pa mi sad nije jasno šta on traži od mene neko objašnjenje. Ovdje na ce-4 se temelji moje mišljenje. Neznam od kud da počnem a da se ne razvežem ko puknuta struna. Jednostavno mogu sad reči da su zvukovi svuda oko nas u ovoj zgusnutoj vibraciji samo što ih nismo mogli čut do sad. Jerboga smo čameli u čamezu. A sad kad smo izašli iz čameza, slušamo ih i čudimo se jer ih do sad nismo čuli. Nemam ništa protiv istraživanaj ali volim nametnuti svoje mišljenje da bi usmjerio pojedince i na drugačije viđenje. Iskreno ja istraživanje temeljim na osobnom iskustvu i naravno dobroj teoriji a to da je dobra opet samo ja mogu odlučiti. Opet ništa konkretno važno za vas. Za viđenje onostranog svijeta i svih likova ne postoji mehanički instrument ili aparat koji bi ih mogao zabilježiti. Oni samo mogu izmjeriti potencijal u okolini a na nama je da ga obrađujemo i dajemo mu važnost. Ili ne dajemo.
Jedi Mind Tricks Majmun
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova ned sij 22, 2017 7:43 pm
Hvala.
waldox Majmun
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova ned sij 22, 2017 8:03 pm
morat ce se bolje istražiti ali danas ima puno prevara u vezi duhova
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova ned sij 22, 2017 9:19 pm
bodhisattva je napisao/la:
Dosta sam toga pokupio od Nowusa. Pa mi sad nije jasno šta on traži od mene neko objašnjenje. Ovdje na ce-4 se temelji moje mišljenje.
Nisam te tražio ništa nego sam rekao da nisam siguran kako doživljavaš prirodu duhova.
bodhisattva Žaba
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova pon sij 23, 2017 12:46 am
Ok. Svi smo pod utijecajem energija ilitiga duhova. Htijeli mi to ili ne, svijesni ili ne, prihvačali to ili ne. Da bi mogli uopče se upustiti u rad sa duhovima potrebno je pristupiti duhovnom svijetu što je ljudima teško u ovo materijalističko doba vladavine patokrata. Ne kažem da sam dostigao neki vrh u razvoju svijesti jer smatram da cilj nije određen i konačan a na kraju sam čak i spontano postigao to jerbo nisam koristio nikakve meditacije, coprnije, vračanja voodotehnike itd...prepustio sam se razvijanju autentičnog uma od kad znam za sebe a i još neke stvari i događaji u životu su mi bili otskočna daska da odem jako daleko i moram priznat da se nisam baš snalazio. Upustio sam se u rad sa duhovima onima najlošijim mogu reči čak demonima i borba se odvija na fizičkoj ravnini i astralu i jako je teška čak i onima koji imaju određeni stupanj razvoja svijesti. Čak mogu reči da je Zemlja planeta obitavalište i fizičkog i duhovnog svijeta tako i fizičkih i duhovnih bića. Duhovi su forme negativne energije koje ostaju obitavati na Zemlji jer su vezani za živa bića. Ljudi ih ne puštaju nesvjesno a i svijesno ih vežu za sebe za stvari i za druge pa im na taj način daju formu i mogučnost utjecaja na fizičkoj razini. Ja vidim duhove posvakuda i oni su svuda oko nas usudim se reči oni su u nama. I vidim njihovu snagu kod opsjedanja živih bića. Ali ta snaga je odraz nemoči pojedinca da se bori sa njim. Moguče je zabilježiti našom razvijenom tehnologijom ispade u energetskom polju recimo duhove ali mi smo ti koji dajemo formu toj energiji a ne tehnologija. Znači ako loviš duhove na kraju češ ga i uloviti. Ali onda se netreba plašiti i pripisivati to paranormalnom jer je to sasvim normalno na Zemlji. A ovaj frik koji ima neznaam kolko videa i kanala gdje prikaziva videe sa takvim ispadima u polju za mene je običan čovijek tipičan za ovo vrjeme na Zemlji željan svojeg dokazivanja da je uspio nešto uloviti. Na kraju če nakelemiti toliko energije negativne na sebe da neče moči to podnest a štetu će nanjeti i drugima.
waldox Majmun
Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova pon kol 28, 2017 8:04 pm
Ok. Svi smo pod utijecajem energija ilitiga duhova. Htijeli mi to ili ne, svijesni ili ne, prihvačali to ili ne. Da bi mogli uopče se upustiti u rad sa duhovima potrebno je pristupiti duhovnom svijetu što je ljudima teško u ovo materijalističko doba vladavine patokrata. Ne kažem da sam dostigao neki vrh u razvoju svijesti jer smatram da cilj nije određen i konačan a na kraju sam čak i spontano postigao to jerbo nisam koristio nikakve meditacije, coprnije, vračanja voodotehnike itd...prepustio sam se razvijanju autentičnog uma od kad znam za sebe a i još neke stvari i događaji u životu su mi bili otskočna daska da odem jako daleko i moram priznat da se nisam baš snalazio. Upustio sam se u rad sa duhovima onima najlošijim mogu reči čak demonima i borba se odvija na fizičkoj ravnini i astralu i jako je teška čak i onima koji imaju određeni stupanj razvoja svijesti. Čak mogu reči da je Zemlja planeta obitavalište i fizičkog i duhovnog svijeta tako i fizičkih i duhovnih bića. Duhovi su forme negativne energije koje ostaju obitavati na Zemlji jer su vezani za živa bića. Ljudi ih ne puštaju nesvjesno a i svijesno ih vežu za sebe za stvari i za druge pa im na taj način daju formu i mogučnost utjecaja na fizičkoj razini. Ja vidim duhove posvakuda i oni su svuda oko nas usudim se reči oni su u nama. I vidim njihovu snagu kod opsjedanja živih bića. Ali ta snaga je odraz nemoči pojedinca da se bori sa njim. Moguče je zabilježiti našom razvijenom tehnologijom ispade u energetskom polju recimo duhove ali mi smo ti koji dajemo formu toj energiji a ne tehnologija. Znači ako loviš duhove na kraju češ ga i uloviti. Ali onda se netreba plašiti i pripisivati to paranormalnom jer je to sasvim normalno na Zemlji. A ovaj frik koji ima neznaam kolko videa i kanala gdje prikaziva videe sa takvim ispadima u polju za mene je običan čovijek tipičan za ovo vrjeme na Zemlji željan svojeg dokazivanja da je uspio nešto uloviti. Na kraju če nakelemiti toliko energije negativne na sebe da neče moči to podnest a štetu će nanjeti i drugima.
puno civilizacija počiva na štovanju duhova predaka
waldox Majmun