Magic PraGlodavac
Broj postova : 582 Age : 26 Registration date : 16.10.2011
| Naslov: Dizajnerski programi : ) uto lis 25, 2011 5:25 pm | |
| Pozdraav svima! : ) Molim one, koji se naravno razumiju u računala, informatiku i sl. da ako znaju neka mi kažu neku stranicu za dizajniranje časopisa . U školi svake godine izdajemo časopise, ali pošto je djeci postao dosadan dizajn iz worda, treba mi nešto novo. Imamo prof. informatike i ona je rekla da će se informairati, ali bi i ja : ) Pa eto, ako itko zna, hvala! : ) | |
|
bros Majmun
Broj postova : 1348 Age : 38 Location : Osijek Registration date : 01.12.2009
| Naslov: Re: Dizajnerski programi : ) uto lis 25, 2011 10:36 pm | |
| Photoshop,Ilustrator + neki rich text editor, npr. Word. + Dodaš koji novi font za razne naslove i rubrike. A ja mislio da ona vas informira tamo Edit: Stranicu, ne program? | |
|
orca PraGlodavac
Broj postova : 592 Age : 36 Location : Under the Guillotine Registration date : 17.08.2011
| Naslov: Re: Dizajnerski programi : ) sri lis 26, 2011 1:14 am | |
| Za tako nesto i slicne poslove netreba vam nista vise osim InDesigna.. posto je skola u pitanju vjerujem da morate imati i licencu za isti software stoga vam je isti i isplativiji nego sad kupovat i photoshop i illustrator i sl., posto niti jedan od tih programa nije jeftin, a ono.. InDesign od svih njih pomalo ima, i nije tezak za ucenje. Uglavnom se koristi upravo za stolno / digitalno izdavastvo.
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dizajnerski programi : ) | |
| |
|