| EU 2012 nogomet | |
|
+5Hladni biga Korplikan Madonna Blizzard 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pon lip 18, 2012 2:50 am | |
| Jao... Najveća je šteta za Poljake. Poljsku volim do neba i stvarno mi je žao što su izgubili protiv Čeha, mislim nemam ništa protiv njih, ali jednostavno Poljaci su mi draži i još se održava kod njih prvenstvo. | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 12:02 am | |
| Sudac dragi, Štark dragi, nabijem tebe i tvoje suđenje.
A našim dečkima skidam kapu, kako su se suprotstavili svjetskim prvacima, to je nešto predivno. Španjolci na cijeloj utakmici imali jednu kako spada priliku, i to je bio gol. Svaka čast na igri, a čak smo bili bliže golu od njih. Općenito me se Španjolci nisu dojmili, osim monstruozne predstave u dominaciji posjeda, ništa drugo ni nisu pokazali. | |
|
| |
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 1:41 am | |
| | |
|
| |
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 10:42 am | |
| ako išta napišem o sinoćnoj utakmici, trebat ću sam sebe upozoriti, a onda će me netko banati.
samo: svaka čast igračima, odigrali su kao zmajevi. nitko nije bio nadmoćniji od njih u utakmicama i svakoga su mogli dobiti da je bilo imalo sreće i poštenja.
al jbg, tako je to. što bi jedna mala Hrvatska sa ona nekolika kretena s bakljama prošla dalje kad je tu Italija, koja iako nije zaslužila prolazak, al ipak je to Italija, cigani padavičarski koji su jedva dobili Irsku jbt! i odoše dalje. | |
|
| |
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 5:20 pm | |
| i eto ga,opet smo osteceni...svaka cast momcima,a sto se tice same utakmice o njoj ce se sigurno govoriti narednih 50-tak godina kao o onoj finalnoj izmedu engleske i njemacke 1966 godine...dva penala,faul za zatvor,a ne bude nista...i da ,za kraj bas me zanima da mi netko prilozi sudacko pravilo da igrac u pasivnom offsideu smije nastaviti akciju...unaprijed zahvaljujem...@ | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
Broj postova : 2002 Age : 32 Location : Hrvatska Registration date : 22.03.2011
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 5:43 pm | |
| Ne možemo kukat na suca, sve dok nam ne poništi regularan gol što se nije desilo pošto ga nismo ni zabili. Psovat suca jer nam nije dosudio penal je jadno kao što je jadno nadati se da ćemo proć zahvaljujući penalu. Sami smo si krivi, nismo zabili ono što smo mogli. Suci su možda bili malo na strani Španjolaca al ne toliko da su odlučili ishod. Ishod je naša krivica...
Dobro smo igrali, zabili nismo, šta sad... | |
|
| |
2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 6:06 pm | |
| @Korplikan Eh, brate kako da ne budemo ljuti na suca kada je zajebao cijelu utakmicu. Sudac je pravi idiot!!! Jednom je Čileancima podjelio 7 žutih i 2 crvena kartona. Pa to nije sudac... Što se tiče utakmice, Hrvati sto puta bolji od Španjolaca. Španjolci su bili samo dobri u zadržavanju lopte. I opet se vidi ovdje nepravda, bolje je da Italija prođe nego mala Hrvatska, a zaista smo zaslužili prolazak! Nogomet više nije nešto što je bio prije, a to vrijedi i za druge sportove. | |
|
| |
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 11:21 pm | |
| Kako pobogu može biti jadno kukati na suca?! Nit je sudio penal nama, niti potencijalan Španjolcima, a mnogi pišu da je i na Mandži bio penal, u krajnjem slučaju prekršaj. To sami Španjolci kažu, koji i jesu ocijenili suca katastrofom te i sami napisali da su imali sreće zbog tih previda. I kako sad ne kukati na suca? Loš je bio i kuka se s razlogom, jer 1:1 rezultatom bi prošli i prije svega se ne bi otvarali protiv Španjolaca niti bi možda primili taj gol. Sudac je uvelike utjecao na utakmicu i na to zažmiriti je zbilja bedasto. Pa svi komentiraju da je sudac bio loš, sad bi se mi kao trebali praviti da nije bio, jel?
Ogromna je razlika imati 2 ili 1 penal u situaciji dok je 0:0 i dok ti jedan gol čini ogromnu razliku. Alo, pa mi smo uveli 3 faking napadača samo zato jer nismo imali izbora. Sa 1:0 bi imali. Osim ako nekim čudom ne bismo promašili oba penala, ili ovaj jedan ako se za drugi uzme kao upitan, s tim da i Španjolci i Nijemci kažu da se radi o 2 nedosuđena penala.
Zadnja promjena: Blizzard; sri lip 20, 2012 12:05 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet uto lip 19, 2012 11:46 pm | |
| - Madonna je napisao/la:
- i eto ga,opet smo osteceni...svaka cast momcima,a sto se tice same utakmice o njoj ce se sigurno govoriti narednih 50-tak godina kao o onoj finalnoj izmedu engleske i njemacke 1966 godine...dva penala,faul za zatvor,a ne bude nista...i da ,za kraj bas me zanima da mi netko prilozi sudacko pravilo da igrac u pasivnom offsideu smije nastaviti akciju...unaprijed zahvaljujem...@
Dakle, jasno ti je da je strijelac bio u pasivnom ofsajdu. U trenu dok je Iniesta štopao loptu, započela je "nova akcija", te u tom trenu strijelac gola nije bio u zaleđu. Ne znam kako se to pravilo zove, ali se radi o novoj akciji kada god igrač ima kontrolu nad loptom. | |
|
| |
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet sri lip 20, 2012 3:39 pm | |
| a dobro,sad znam i to,iako mi se cini da je ovo presedan u povijesti nogometa,jer je normalno da se u onoj situaciji kad idu dva igraca na golmana onaj iz prijasnjeg pasivnog offsidea okrene te odseta laganim korakom natrag...zbilja ovo prvi put vidim...kakav peh,nesreca...@ | |
|
| |
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet sri lip 20, 2012 6:23 pm | |
| To su ovako novija pravila, otkad je uvedeno da se zaleđe ne sudi instant kada je lopta upućena, nego kada se vidi kojem igraču ide lopta. To je ona caka dok je igrač u zaleđu i ide lopta prema njemu, ali on ne pokazuje namjeru igranja loptom nego ju propušta, na što njegov suigrač koji nije bio u zaleđu dođe u posjed i akcija se ne prekida jer se radi o pasivnom zaleđu. Onda se akcija normalno nastavlja i igra gdje se igrač koji je bio u pasivnom zaleđu normalno priključuje akciji. To što ga nitko ne pazi je greška braniča.
A ovo sa Španjolskom je slična stvar, s tim da je Iniesta mogao i pucati budući da on nije bio u zaleđu, ili jednostavno dodati loptu kome god želi što je i učinio. | |
|
| |
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet čet lip 21, 2012 3:23 am | |
| | |
|
| |
Madonna Pračovjek
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet čet lip 21, 2012 2:31 pm | |
| da...to je cest slucaj,ali kod nas se bas desilo ono najgore...da nam je dao gol bas onaj igrac koji je i bio u pasivnom offsideu...no sto je tu je,pravila su pravila,no ipak smo u konacnici podosta osteceni,mozemo cak reci da se spanjolska dobrano provukla,jer tko zna sto bi bilo da su svirani oni jedanaesterci i kartoni...tada svaka utakmica ode u drugom smjeru...@ | |
|
| |
takojesudjeno Stanica
Broj postova : 24 Age : 34 Location : Novi Sad Registration date : 01.07.2012
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet ned srp 01, 2012 6:32 pm | |
| Uzimaju Žabari večeras... | |
|
| |
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pon srp 02, 2012 2:28 am | |
| Svaka čast Španjolskoj. Žao mi je da nisu tako igrali cijeli turnir, nego su igrali uspavanku, da bi večeras pokazali da ipak mogu odigrati sjajan nogomet i koliko zapravo moćni mogu biti. Šteta za Italiju da je ostala s desetoricom igrača, Španjolci su ih do onda nadigravali, a poslije toga je Talijanima trebalo čudo. Jako dugo Španci nisu dobili gol u knockout fazi, a tijekom turnira dobili su samo jedan jedini gol, od Italije u prvoj utakmici.
Za razliku od utakmica turnira prije finala, večeras su Španjolci igrali pravo napadački presing, pucali iz daljine, dosta okomitih lopti --- za razliku od horizontalnog nagužavanja prije finala što su igrali. Toliko su mi bili dosadni da sam čak podržao Italiju u finalu da osvoji, jer je Italija igrala po meni najbolji nogomet na turniru. Do finala naravno, a u finalu su Španjolci izdominirali kako bi oni uvijek trebali, a ne igrati svoje dosadne horizontalne pimplerske passeve čuvajući tih 1:0 ako uopće i daju gol. Moram reći da kao da su prvi dio pustili loptu Talijanima, više nisu igrali tako ziheraški na posjed kao sve utakmice prije. Ne znam, ova Španjolska od večeras i ona do večeras kao da mi nisu iste momčadi. Na jednu sam zijevao, a drugu sam s guštom gledao.
A pazi Torresa, startao je samo jednu utakmicu od početka, a frajer osvoji zlatnu kopačku u momčadi koja igra bez napadača. Ako to nije odraz snage jedne Španjolske, ne znam što jest. Pričat će se o ovoj ekipi u budućnosti, spojili 3 trofeja za redom što nikako nije slučajno. | |
|
| |
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pon srp 02, 2012 9:30 am | |
| Da, da super su igrali Španjolci. Ne znam što je bilo sa Talijanima, da li su ih Španjolci iznenadili, da li su možda bili preumorni (imali su dan manje odmora od Šanjolaca), da li pogrešna taktika, ali izgledali su kao da im fali brzine, svježine... Možda bi tako i mogli igrati sa nekom slabijom momčadi ali ne sa Španjolcima. Sve u svemu super finale, Španjolci su zasluženo pobijedili. Što se nas tiče, dobro smo odigrali samo što nismo imali sreće, jer smo bili u skupini sa dvije najbolje momčadi, a čak i u takvoj situaciji mi smo imali šanse proći, doduše male, ali ipak smo imali Hoće li Štico biti novi trener, jel to sigurno? | |
|
| |
takojesudjeno Stanica
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pon srp 02, 2012 5:34 pm | |
| Iskreno, prilicno mi je krivo sto su Spanci uzeli, zesce me smara njihova igra, ali izgleda da su stvarno najbolji... a i to finale im je i bila najbolja utakmica na prvenstvu. Italijani su malo podbacili, drago mi je sto vise nisu skroz defanzivna ekipa, ali ocigledno da im fale jaci igraci na krilima... kao i neki novi Pirlo posto ne znam koliko ce on jos moci da ih vodi, s obzirom da ima 33 godine. | |
|
| |
Madonna Pračovjek
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pon srp 02, 2012 5:37 pm | |
| chak@...mislim da da,bit ce igracima puno lakse putovati u beograd kad je stimac s njima... ...jos bih iskoristio priliku da cestitam najboljem strijelcu eura (super)mariu mandzukicu bez obzira sto su mu ovi u "gazzetti dello sport" pripisali samo dva pogotka i to zacudo samo zadnji tjedan turnira,a dotad se vodio s tri... ...i da,tek sad vidim da smo najbolji na svijetu...@ | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
Broj postova : 2002 Age : 32 Location : Hrvatska Registration date : 22.03.2011
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pon srp 02, 2012 5:48 pm | |
| - takojesudjeno je napisao/la:
- Iskreno, prilicno mi je krivo sto su Spanci uzeli, zesce me smara njihova igra, ali izgleda da su stvarno najbolji... a i to finale im je i bila najbolja utakmica na prvenstvu. Italijani su malo podbacili, drago mi je sto vise nisu skroz defanzivna ekipa, ali ocigledno da im fale jaci igraci na krilima... kao i neki novi Pirlo posto ne znam koliko ce on jos moci da ih vodi, s obzirom da ima 33 godine.
Marco Veratti, zapamti to ime | |
|
| |
takojesudjeno Stanica
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pon srp 02, 2012 7:36 pm | |
| - Korplikan je napisao/la:
- takojesudjeno je napisao/la:
- Iskreno, prilicno mi je krivo sto su Spanci uzeli, zesce me smara njihova igra, ali izgleda da su stvarno najbolji... a i to finale im je i bila najbolja utakmica na prvenstvu. Italijani su malo podbacili, drago mi je sto vise nisu skroz defanzivna ekipa, ali ocigledno da im fale jaci igraci na krilima... kao i neki novi Pirlo posto ne znam koliko ce on jos moci da ih vodi, s obzirom da ima 33 godine.
Marco Veratti, zapamti to ime Pamtim ga iz menadzera od pre par godina, ali ne znam da li je opravdao ocekivanja van virtuelnog sveta. | |
|
| |
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet pet srp 13, 2012 10:51 am | |
| Vidjet ćemo sad u PSG-u. Ako potpiše ugovor. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: EU 2012 nogomet | |
| |
|