| Sukob na mjesecu | |
|
+7waldox zvezda Novus ordo seclorum Blizzard 2pac Grave Digger Hladni 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Sukob na mjesecu sub oľu 17, 2012 2:08 am | |
| Budući da se suradnja sa Vanzemaljcima odvija već desetljećima, došli smo u posjed tehnologije koja nadmašuje sve naše snove. Momentalno, SAD posjeduju atomsku antigravitacionu letjelicu smještenu u jednoj tajnoj bazi u Nevadi. Američki su astronauti tom letjelicom došli do Mjeseca, Marsa i Venere. Javnost je sistematski obmanjivana o pravoj prirodi ovih planeta, kao i o stupnju razvoja današnje tehnologije. Tek je posljednjih godina objavljeno da je pronađena voda na Mjesecu, međutim, ta činjenica godinama je poznata uskom krugu ljudi, kao što im je vrlo dobro poznato i postojanje velikih baza, također, na Mjesecu! Autor ovog teksta Richard J. Boylan posjeduje službene NASA-ine fotografije, a neke od njih bile su objavljene i u knjigama "Otkrili smo na Mjesecu baze Vanzemaljaca " i "Još je netko na Mjesecu", autora Freda Stecklinga. Godine 1969. došlo je, navodno, do ozbiljnog incidenta između Rusa i Amerikanaca u zajedničkoj bazi na Mjesecu. Ubijeno je 66 ljudi, a neki američki znanstvenici bili su neko vrijeme taoci Rusa. Rusi su tada bili suspendirani iz zajedničkog programa, ali su napetosti prevazidene i ponovo je uspostavljena saradnja, koja i danas traje. No, neki misle da je scenarij pobune u podzemnoj bazi ARCHULETA MESA čista dezinformacija, koja je imala za cilj izazvati zbunjenost. John Lear je autora ovog teksta uvjeravao kako su specijalne Delta Force jedinice došle u sukob sa Vanzemaljcima (Novi Svjetski Poredak mora imati neprijatelja iz svemira). Međutim, istina je da je jedino neprijateljstvo između Zemljana i Vanzemaljaca bilo izazivanje i pucanje na NLO od strane SAD. Zadatak je bio srušiti NLO i ispitati njihovu tehnologiju ali se u tome nije uspjelo. Jedan je slučaj posebno zanimljiv. Godine 1978. jedan je trokutasti NLO nekoliko puta preletio iznad vojne baze. Tada je otvorena vatra na leteći tanjur, koji je svaki put uspješno izbjegao projektile američke vojske. Kao da su Amerikancima htjeli pokazati koliko su nadmočni i napraviti ih smiješnima! | |
|
| |
Grave Digger Višestanični organizam
Broj postova : 59 Age : 35 Location : Timespace Registration date : 13.01.2012
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu čet lip 28, 2012 5:30 pm | |
| Jesi to možda pročitao u knjizi Dulce knjiga???????? Ja sam pročitao prvih 30 str i iskreno ne znam želim li dalje čitati,ako jesi da mi kažeš da čitam dalje ili ne tj. tvoje mišljenje o knjizi | |
|
| |
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu čet lip 28, 2012 7:07 pm | |
| Ne nisam to pronašao u knjizi nego na jednoj stranici. | |
|
| |
2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pet lip 29, 2012 12:29 am | |
| Ne vjerujem da je ovo sve istina, zapravo večinom možda i jest, ali zasigurno one priče da postoje više vrsta izvanzemaljaca je čista laž. Jer da stvarno postoje nekoliko vrsta izvanzemaljaca onda bih naša povjest drugačije izgledala. No da ovo je istina s Amerima i njihova dostignuća u bazi Area 51 su ne zamisliva. | |
|
| |
Grave Digger Višestanični organizam
Broj postova : 59 Age : 35 Location : Timespace Registration date : 13.01.2012
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pet lip 29, 2012 2:16 pm | |
| Svijet nije onakakv kakav se čini možda ovo gore nije od riječi do riječi istina,ali što se tiče vanzemaljaca siguran sam kao što sam siguran u to kako se zovem da postoji ne nekoliko vrsta nego nekoliko milijuna vrsta,svijetova i raznih oblika života u svemiru i moja vizija svemira nije da je on hladan,prazan i bezživotan već da je kao mravinjak sve vrvi od života | |
|
| |
2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pet lip 29, 2012 4:04 pm | |
| U potpunosti se slažem s tobom, naravno da svemir nije prazan, jer da smo sami čemu onda takvo prostranstvo. No da, ja sam se malo krivo izrazio. Mislio sam na humanoidne izvanzemaljce. Sumnjam da njih ima više vrsta, jer oni su jedna kombinacija palih anđela i žalosno je da smo mi došli u doticaj s njima. Tako da svemir vrvi životom, ali ne i humanoidnim izvanzemaljcima. | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu sub srp 07, 2012 2:20 pm | |
| Kod ovakvih specifičnih objašnjenja se pitam odakle autoru teksta uopće informacije o nečemu što vlada SAD-a tako dobro čuva i tako spretno obmanjuje javnost već godinama. Ili desetljećima. | |
|
| |
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu sub srp 07, 2012 2:36 pm | |
| Hahahah, ja sam se isto pitao to prije, te sam stoga odlučio uzimati te informacije kao zabavno štivo i jedanput kad se sazna istina onda mogu suditi o istinitosti ovih podataka. | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu uto srp 17, 2012 1:56 am | |
| 2pac, da li bi pojasnio pojam palih andjela u kontekstu u kome si ga upotrebio? Blizzard, nema tajni koje se neće otkriti, pre ili kasnije... a naravno tu su i situacije nameštene da neke stvari procure, iz ovih ili onih razloga i ciljeva... * | |
|
| |
waldox Majmun
Broj postova : 1779 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu ned lip 22, 2014 12:22 am | |
| na mjesecu nema nikakvih baza i gradova pametnom dosta,još ima budala koji ne vjeruju da smo bili gore, | |
|
| |
Zyon Žaba
Broj postova : 249 Age : 26 Registration date : 09.03.2014
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu ned lip 22, 2014 10:12 am | |
| A zašto ti misliš da smo mi koji ne vjerujemo da su ljudi bili gore budale??? To su realni ljudi | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu ned lip 22, 2014 10:46 am | |
| samo ti vjeruj da nismo ima još ljudi koji misle da je zemlja ploča | |
|
| |
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu ned lip 22, 2014 1:02 pm | |
| U okultnoj astronomiji koju je popularizirao Teozofski pokret, navodi se dosta podataka o tzv. lancima, globularnim periodima, rundama, korijenskim rasama...
Prema tome, naš planet zemlja se nalazi u četvrtom lancu i četvrtoj rundi. Te runde traju jako dugo. U vrijeme trećeg lanca naš planet nije postojao, ali je mjesec ustvari bio ono što je danas zemlja. Kad je došao četvrti lanac, mjesec se praktički osušio i od tadašnjeg planeta je ostalo ovo što danas nazivamo mjesecem, a to je ustvari sasušena unutarnja jezgra. Svaki globularni period i lanac daju određen broj korijenskih rasa i tako je na mjesecu živilo mnogo različitih rasa.
Inače, Richard Hoagland, bivši NASA-in zaposlenik, se bavi istraživanjem staklenih građevina, kupola i tornjeva na mjesecu. Pogledajte si njegov rad malo, dosta zanimljivo u svakom slučaju.
| |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu ned lip 22, 2014 1:46 pm | |
| haha tornjevi na mjesecu misliš kameni vrhovi | |
|
| |
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu ned lip 22, 2014 1:59 pm | |
| | |
|
| |
Q Riba
Broj postova : 170 Age : 111 Location : u kontiniumu Registration date : 14.12.2009
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pon lip 23, 2014 2:01 am | |
| Osim nekoliko amerikanaca i jednog Muje konjopotkivača nije mi poznato da se još neko šetal po mjesecu.
| |
|
| |
Zyon Žaba
Broj postova : 249 Age : 26 Registration date : 09.03.2014
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pon lip 23, 2014 8:10 am | |
| Amerikanci nisu bili na mjesecu, ali za Muju ne znam Al dobro, to se tak promovira pa eto. | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu sub kol 02, 2014 12:21 am | |
| nikakvih gradova na mjesecu nema | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu uto kol 05, 2014 3:54 pm | |
| | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pet sij 30, 2015 8:29 pm | |
| kinezi će ići na mjesec 2025 .možda ćemo u budućnosti imati baze na mjesecu tko zna.http://catacombs.space1999.net/main/cguide/umext.html | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pet sij 30, 2015 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Tajanstweni Prašina
Broj postova : 5 Age : 39 Location : Marsov Južni pol Registration date : 26.06.2015
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pet srp 03, 2015 12:11 pm | |
| Razotkrita je tajna zašto se ni Amerikanci ni Rusi nikad više nisu vratili na Mjesec, jedino što je ostalo je slanje sondi ili rovera tamo... Tamo su im Alieni kako ih oni zovu,to jest VanZemaljci odnosno Demoni kako ih zove Biblija, dali na znanje da je Mjesec već zauzet i da nemaju šta tražiti gore... Zato se i Međunarodna svemirska stanica (International space station) zadržava samo u orbiti oko Zemlje i samo od tamo proučava "tajanstvena svjetla". | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pet srp 03, 2015 3:14 pm | |
| a-ha mođ mislit razlog je što rusi nisu imali novca,a amerima više mjesec nije bio interesantan vratit će se 2030 najranij moguće | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu čet srp 14, 2016 4:53 pm | |
| | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu pon srp 18, 2016 1:04 pm | |
| - waldox je napisao/la:
- kinezi će ići na mjesec 2025 .možda ćemo u budućnosti imati baze na mjesecu tko zna.http://catacombs.space1999.net/main/cguide/umext.html
izgleda kinezi sa brodovima "čistačima" trenutačno dominiraju zemljinim nebom, podigli 60 metarski spomenik od bronze: bog rata. osim ekonomske invazije vidljiv je i vojni zaplet na pacifiku. opasne igre dominacije na pomolu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sukob na mjesecu | |
| |
|
| |
| Sukob na mjesecu | |
|