Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Da li više varaju žene ili muškarci

Go down 
+2
Athena
Alpha
6 posters

Da li više varaju žene ili muškarci?
1. žene
Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_vote_lcap33%Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_vote_rcap
 33% [ 4 ]
2. muškarci
Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_vote_lcap17%Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_vote_rcap
 17% [ 2 ]
3. podjednako
Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_vote_lcap50%Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_vote_rcap
 50% [ 6 ]
Ukupno glasova : 12

Autor/icaPoruka
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Da li više varaju žene ili muškarci  Empty
PostajNaslov: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimepet svi 18, 2012 3:04 pm

Imamo vise tema koje se ticu prevare ali evo jedne koja obradjuje ucestalost iste.

Evo jedan clanak o tome:

Žene su promiskuitetnije nego muškarci po pitanju preljuba, otkrila je britanska studija o prevarama za 2012. godinu na 4000 ljudi.

Pripadnice ljepšeg spola u prosjeku imaju 2,3 ljubavnika, dok muškarci imaju 1,8 ljubavnica, piše Daily Mail. Žene u izvanbračnim vezama traže ljubav, emocionalnu ispunjenost, romantiku i način da podignu svoje samopouzdanje, a muškarci žele seksualno uzbuđenje i izlaz iz monotonog braka, ali i nahraniti ego.

Također, one se za razliku od muškaraca češće zaljube u svog ljubavnika i prve se upuštaju u izvanbračne veze. Žene se u preljub upuštaju pet, a muškarci šest godina nakon sklapanja braka. Osim toga, žene se ranije upuštaju u preljub, najčešće s 37. godina, a muškarci pet godina kasnije, s 42 godine.

Oba se spola slažu da je monogamija neprirodno stanje, a 76 posto žena i 67 posto muškaraca tvrdi da i dalje voli bračnog partnera. Oko 80 posto preljubnika namjerava ostati u braku, no 40 posto žena i 30 posto muškaraca zatražilo je razvod u slučaju da saznaju da ih partner ili partnerica vara.

- Žene lakše pronalaze ljubavnika i najčešće imaju potpuno kontrolu nad tom vezom. One u svojim izvanbračnim izletima traže emocije, a muškarci čisti tjelesni užitak - istaknula je Emily Pope s britanskog portala Undercover Lovers na kojem oženjeni ljudi traže izvanbračne afere. link

Koje je vase misljenje? Smatrate li da je clanak vjerodostojan? Kakva su vasa iskustva? Dakle, da li vise varaju zene ili muskarci?
[Vrh] Go down
Athena
Superforumaš CE-4
Athena

Female
Gemini Buffalo
Broj postova : 12351
Registration date : 09.09.2009

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimepet svi 18, 2012 3:24 pm

Sudeći prema primjerima iz svoje okoline, ne mislim da je članak vjerodostojan.
Uglavnom, ispada da muškarci u prosjeku mijenjaju više partnerica, imaju više (ne)stabilnih veza i definitivno djeluju zainteresiranije za seks od žena.
Bilo bi dobro znati koju je dobnu skupinu istraživanje obuhvatilo, a također mislim da valja voditi računa i u kojoj državi su istraživanja napravljena.
Smatram da Hrvatska (u prosjeku) ipak spada u konzervativnije zemlje i da bi sukladno tome rezultati bili nešto drugačiji, tj. da bi/je prijevaru počinilo nešto malo više muškaraca. To bi posebno vrijedilo za nešto stariju, ali brojčano značajnu dobnu skupinu.
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimepon svi 21, 2012 3:15 pm

Ni ja ne misim da je članak vjerodostojan.
Čitavo vrijeme govorimo o tome kako se žene emocionalno upuštaju u odnose samim time teško je probiti taj emocionalni prag kako bi se upustila u odnose s nekim drugim.
S druge strane najčešće kad jedan vara i onaj drugi vara da mu vrati ili oboje traže utjehu i ljubav na krivim mjestima.
Smatram da i jedan i drugi spol podjednako vara
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimepon svi 21, 2012 7:16 pm

Mislim da su oba pola tu negdje po varanju, samo što žene to bolje kriju i manje ih muči savjest.
[Vrh] Go down
Athena
Superforumaš CE-4
Athena

Female
Gemini Buffalo
Broj postova : 12351
Registration date : 09.09.2009

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimepon svi 21, 2012 7:31 pm

Zašto bi ih manje mučila savjest? scratch
Nije li prijevara nekad "samo seks"- opravdanje većinom za muškarce?
Čak su i istraživanja pokazala da je prijevara nekad upravo navedeno i to mahom za muški spol, za razliku od žena koje se najčešće i emotivno angažiraju. Zato, ne znam da mnoge od njih (muškarce) radi toga peče savjest.
Osim toga, kaže se da muškarci biološki imaju ipak veću predispoziciju za prijevaru, zapravo oplođivanje raznolikijeg materijala, više ženki.

Rekla bih da sa emancipacijom društva, ujedno raste i sve veći broj prijevara koje su inicirane od strane žena. Polako dolazi do "izjednačavanja spolova" i gubljenja međusobnih razlika.
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimeuto svi 22, 2012 12:45 am

Muči ih savjest manje upravo zbog toga što su emocionalno angažiranije. Rijedak je slučaj da neka žena vara svog partnera/muža čisto zbog seksa, već zbog toga što je trenutni partner na ispunjava dovoljno i ne osjeća se dovoljno žena kraj njega. Neki muškarac može je intelektualno stimuilirati ali bez fizičke hemije i obrnuto. Ona će uvijek pokušavati naći neki "balans" tih osobina u nekom muškarcu, ali činjenica je da je žena mnogo, a takvih muškaraca koji su "kompletni" je malo. Zakon ponude i potražnje - potražnja je dobra, samo ponuda je oskudna.

Žena koja je sa "nekompletnim" ili bolje reći inferiornim muškarcem, traži ispunjenje, to i jeste psihološki smisao iza "vezanja" za suprotan pol, i ponekad, ta potraga za ispunjenjem je tjera u postelju drugom muškarcu. Mislim da ona na nekom nivou zna da je ono što je učinila opravdano, a tu je i potajni prijezir prema onome koga je izabrala da joj bude "službeni" partner a koji se pokazao kao "ispod nivoa" pa možda tu ima i određena doza okrutnosti prema onome koji je "niži", "podređen".
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimeuto svi 22, 2012 12:59 am

Zasto zene varaju

Definitivno zene vise varaju.

U mojoj ulici samo ja varam a njih,zena je desetak pa je racunica jednostavna... cerek
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimeuto svi 29, 2012 4:08 pm

Kad zena odluci nekom muskarcu dati pi.ke(srce) njoj je njen muz najmanji problem,njoj nista nije problem pa ni to sto on ima zenu.
Lijepo je kad zena odluci da bas tebi da srce(pi.ke).... cerek
[Vrh] Go down
takojesudjeno
Stanica
takojesudjeno

Male
Virgo Horse
Broj postova : 24
Registration date : 01.07.2012

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitimened srp 01, 2012 5:59 pm

K'o što bi rekao Ipče Ahmedovski - Varale me mnoge, i ja sam ih var'o...

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Da li više varaju žene ili muškarci    Da li više varaju žene ili muškarci  Icon_minitime

[Vrh] Go down

Da li više varaju žene ili muškarci
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-